Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Are efect oare si impotriva cainlor de la stana? http://www.okazii.ro/autoaparare-spray-paralizant/spray-cu-piper-pentru-autoaparare-a172797707
TPU, porcusorii de guineea fac galagie noaptea? Dau funda daca imi dati mai multe detalii;)
Am si eu o intrebare legata de sah.La inceputul jocului, atunci cand incepe albul, se muta 2 piese, nu- i asa? De exemplu, cum tabla e impartita in jumatate, de o parte albul de cealalta parte...? (mai mult)
Daca s-a foit si ieri si azi inseamna ca femela de hamster pitic inca nu a nascut?
Femela de hamster pitic isi poate manca puii? Pentru ca eu am una si ieri era mai mare ca deobicei si astazi este normala.
Bună ziua.As vrea să- mi cumpăr un pistol de Airsost.Va rog să- mi spuneți dacă sunteți specialiști în domeniu cât m- ar tine un tub de CO2 și dacă replicile pe Green gas sunt mai economice(apropo...? (mai mult)
ma numesc Daniel si am 10 porumbei din luna martie a anului acesta(2015) si sunt curios daca le dau drumul de la5- 10 km sunt sanse sa ii pierd? daca sunt bine invatati la mine? DAU funda la cel...? (mai mult)
ma numesc Daniel si am 10 porumbei din luna martie a anului acesta(2015) si sunt curios daca le dau drumul de la5-10 km sunt sanse sa ii pierd? daca sunt bine invatati la mine?
Salutare TpU! Vreau sa imi cumpar si eu un caine, si m- am gandit ca cel mai mult mie imi place Rottweiler, asa, si multi spuneau ca cica rottweiler- ul pe la 3- 4 ani sau mai putin sau mai mult nu...? (mai mult)
Am bagat cele doua pisicute ale mele intr- un cotet, pot respira, au caldura, sunt in siguranta, am facut asta pentru ca noaptea scapa cainii mei nu le lasa sa doarma si le ataca si ele fug pe unde...? (mai mult)
am o catelusa de cativa ani. si de 2- 3 zile a lovit- o masina si acum schiopateaza. am dus- o la veterina, s- a uitat la piciorul ei si a spus ca s- ar putea sa fie intindere sau ceva la bazin,...? (mai mult)
Am sapat azi o groapa in gradina si am gasit in schelet de animal cu putina carne pe solduri (dinozaur,caine, borasca, nu stiu ce e ) Ce credeti ca ar trebui sa fac cu el?
TPU urgeent. Am o nelamurire. Daca imi iau un pui de porcusor de guineea, moare daca nu ii cumpar un partener? Cu toate ca o sa-i ofer multa afectiune, poate muri daca este singur in cusca?
Pentru nasterea unei femele hamster pitic trebuie sa aranjez un loc special?
Dupa cat timp pui de hamster pitic pot manca altceva in afara de lapte?
Mi- am luat recent un Ciobanesc Caucazian si nu prea stiu ce nume i- s- ar potrivi. Ma puteti ajuta si voi cu niste idei? Nu vreau nume de genul Miky, Laky care se pun mai mult la caini de talie...? (mai mult)
vreau să îmi iau un animăluț de companie, dar mama nu mă lasă să iau hamsteri pentru ca fac mizerie, si nici papagal pentru că ar face prea multă gălăgie. Mă gândeam la sau un...? (mai mult)
Ce parere aveti despre dog argentinian? daca ies cu el pe strada ii trebuie botnita?
Doresc sa imi cumpar un Pitbull si un Rottweiler, vreau sa stiu daca se vor intelege intre ei fiind mascului amandoi(ii cumpar cand sunt pui). Daca nu se vor intelege intre ei pe care sa il aleg? ...? (mai mult)
Salut iepuroaica mea a fatat un pui doarca la fatat mort si cu mult sange avea burta mare si dupa ce a fatat a avuto mare. Credeti ca a avortat doar un pui si ca va mai fata?
TPU, este in regula daca pun un bat mai gros in cusca hamsterilor pentru a-l roade? Am inteles ca este nevoie de ceva ca sa roada pentru a-si intari dintii, e adevarat?
Salut as vrea sa imi iau un caine Doberman dar din cate am vazut sunt 2 feluri de Doberman, 1 rasa cu urechi mai mari si mai grasuti un pic si 1 rasa cu urechi ascutite inalti si cu un piept mare eu vreau...? (mai mult)
Am o problema am un catel care nu mananca si se ascunde de mine! Nu mai mannca de 1 zi! Am mai avut un caine asa care a murit acum 3 zile! El facea la fel! Ce pot face?
Salutare. In primul rand imi cer scuze daca am gresit categoria. Ieri cateaua mea a nascut 3 puiuti dar din pacate a decedat la cateva ore dupa (aseara).As vrea sa stiu cum le- as putea asigura necesitatile...? (mai mult)
Buna TPU... Am o intrebare despre hamsteri... Saptamana viitoare ma duc sa imi cumpar 2 din pet shop... Intrebarea mea este: E adevarat ca sunt foarte sensibili la zgomote? Adica dintr- un zgomot...? (mai mult)
Hey tpu.am un ciobanesc mioritic de la unchiul meu si are 4 saptamani.ieri am observat ca merge greu cu picioarele din spate.am sunat la veterinar si azi cand a venit a zis ca poate trebuie sa ii fac vaccinul....? (mai mult)
Peste cateva zile voi primi un catelus(rasa Shih- Tzu) si as vrea sa imi răspundeţi la urmatoarele intrebari: 1. Trebuie sa imi fac rezervare la medicul veterninar? 2. Cam cat ar costa ...? (mai mult)
Am un metis de rottweiler e femela si vreau sa stiu daca sunt ceva metode de dresaj prin care sa o fac mai curajoasa. Eu stau la casa in curte catelusa e rea la om adica daca trece cineva prin...? (mai mult)
Salutare TPU, As vrea sa stiu daca imi cumpar un caine, eu locuind la apartament voi plati vreo taxa in plus la asociatie? Am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic concret, din ce am observat...? (mai mult)
FUNDA! As vrea sa adopt un pui de catel de rasa, NU SA- L CUMPAR. O idee de un site serios de unde as putea sa- l iau? As vrea de preferat sa nu fie o rasa foarte greu de intretinut deoarece locuiesc...? (mai mult)
Am un pisoias mic de vreo 4 luni iar un om fara suflet a dat cu el de pamant. Abia dupa o saptamana a reusit sa faca 2 - 3 pasi iar apoi cazut, am fost cu el la veterinar i- a facut tratament acum e...? (mai mult)
Poate si pe mine sa ma ajute sa inteleg cum pot sa fac un blog sa fie mai. Iesit din comun? Si sa imi explice cum pot sa bag post de radio si ce program am nevoie
Ce plătesc iepurii daca mănâncă otrăvuri de șoareci? Dau funda
Intr- un timp mama mea a vrut să imi cumpere un căţel Shih Tzu in casa, dar s- a gandit la mizeria pe care o face si ca este foarte greu sa ai grija de unul. Eu i- am promis ca o să am doar...? (mai mult)
TPU cat tine un tub de mancare de pesti de 100 g la doi pesti?
Buna! Am un bichin de cateva saptamani. cum sa fac sa il invat sa faca pe covorasul ala al lui? :( il am de 3 zile..stiu ca e putin, dar cum sa fac? stiu ca dupa somn, joaca neaparat trebuie sa faca.dar...? (mai mult)
Pisica mea de 7 ani pare ca nu se simte bine...Blana nu ii mai straluceste, nu mai mananca cu pofta (asta poate din cauza ca o dor dintii), doarme 80% din timp, toarce putin.Din ce cauza? Uneori mai...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un amstaff/pitbull si vreau sa atace un om sau un animal in caz ca m- ar ataca sau doar daca ii spun eu acest cuvant. Cum sa il invat sa faca asta? Ma gandesc ca daca il duc la...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un hamster pitic.Cine poate sa imi trimita in judetul ialomita? Si cat este pretul?
Buna TPU vreau sa imi spuneti niste animale de casa si pretul lor. funda
are cineva de vanzare un bichon in Suceava/Iasi de 6 saptamani preferabil.
Imi puteti spune si mie niste metode de a face ca un caine sa fie rau rau in sensul sa nu ma muste pe mine si sa muste straini )
Salut, am cumparat un sampon Happy anti purici pentru pisica mea, i-am facut baie si inca vad ca se scarpina. Ma puteti ajuta?
Ce fel de tarariu ar fi bun pt un cameleon cu creasta adult?
câinele meu a mâncat azi o pisica moarta, si acum 10 minute l.am văzut iar cu ceva in gura, de dat asta părea a fi pâine, dar nu sunt sigur, se poate intampla ceva, si ce sa ii fac?
Imi puteti scrie rete de mancare pentru caini, in special ciobanesc german, sau site-uri? Multumesc.
Care joc ajuta mintea mai mult : sah sau dame? Nu vreau raspunsuri in plesneala, initial am crezut ca jocul de sah este unul foarte greu dar dupa am observat ca si jocul de dame are parti de strategie...? (mai mult)
Am un caine yorksher terrier și nu am găsit un site cu haine foarte frumoase puteți sa îmi trimiteți unul?
Salut am o iepuroaica care a fatat 3pui si nu avut burta deloc pui au murit si dupa o saptamana am vazut ca are o burta mare si nici nu am tinuto cu iepuroiul.ce credeti? De ce ia crescut burta? Dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!