Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
TPU as vrea un peste. Un bol de 8, 5 l ar fi bun pentru doi pesti micuti? Prima optiune ar fi carasul auriu.Sunt si specii care raman mici? Cat costa? As vrea sa iau o pereche. A doua ar fi o pereche...? (mai mult)
Salut recent vreau sa ma apuc de pescuit si vreau sa- mi cumpar o lanseta pentru incepatori bineinteles. http://www.decathlon.ro/set- pescuit- pe- fundul- apei- essential- ledgering- portocaliu- id_8243120.html...? (mai mult)
am si eu o intrebare. Am o pisica mica, si nu stiu ce nume sa ii pun. E fetita.
Hei tuturor! Am o problema. vreau sa- mi cumpar un caine de pe olx dar se pare ca proprietarul este la 600 de km distanta de orasul in care locuiesc :| Prin apropiere n- am gasit nimic. M- am uitat la...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care stau pe langa mare, cum se numesc raci aceia pe care ii gasesti foarte aproape de mal, pe langa stanci, pietre?
am primit cadou un catel, spunandu- mi ca este bichon frise toy, insa nu stiu sigur daca trasaturile fizice sunt aceleasi cu ale unui frise, mai ales in ceea ce priveste blanita. ( asta nu ar ...? (mai mult)
Vreau si eu nume pentru un catel micut si alb, e baiat. Multumesc
Buna doresc sa imi cumpar un pistol de airsoft cu co2 si vreau sa stiu daca acele rezerve ai marimi speciale sau sunt toate universale?
As vrea sa imi iau un Mops(pug), insa sansele sunt destul de mici. In fine... Daca reusesc cumva sa il achizitionez, aici ar aparea o mica dilema. Am si un porcusor de guineea baiat si nu stiu...? (mai mult)
Heei. Iubitorii de caini va rog sa cititi. Pe langa blocul in care locuiesc eu sunt foarte multi caini vagabonzi. Eu si cativa vecini ii hranim si le asiguram apa constant. Unul..este mare si maro si zici...? (mai mult)
Hei. Iubitorii de caini va rog sa cititi. Pe langa blocul in care locuiesc eu sunt foarte multi caini vagabonzi. Eu si cativa vecini ii hranim si le asiguram apa constant. Unul..este mare si maro si zici...? (mai mult)
Cainele meu are niste simptome foarte ciudate Nu poate sa mai latre ca se ineaca Vomita Are ochii rosii Nu mananca nimic Nu vrea sa se mai ridice de jos Tuseste. Are 9 ani Crede- ti ca ...? (mai mult)
Ce animal de companie sa- mi iau? As vrea unul mic mediu dar nu prea mare. M- am gandit la un lenes sau o bufnita, dar nu prea merge :))). Asa ca ce sa aleg intre hamster, porcusor de guineea sau broasca...? (mai mult)
Am un Rottweiler si este foarte bland cu toata lumea si as dori sa il fac putin mai agresiv.Va rog sa ma ajutati!
A folosit cineva Arthro Gag Movital ( Pentru articulatiile cainilor )? vreau cateva pareri!
Buna ziua. Aracetul de lemn aplicat pe exteriorul unei chitari acustice afecteaza acustica? Fara raspunsuri gen :de ce ai pune aracet pe chitara etc.
Daca te uiti in ochii unei gorile, te va ataca?
Va rog sa- mi spuneti si mie o adresa unde pot cupa urechile la cainele meu, undeva unde este un medic cu experienta. Daca nu puteti sa- mi spuneti aici, dati- mi o adresa fb skype, ce zIceti ...? (mai mult)
Buna TPU Ma gandeam daca sa imi iau un hamster pitic rusesc...stiti cumva de unde sa imi iau? (aproape de targoviste)
Cum imi pot obisnui catelusa de o luna si 3 sapt sa faca afara?
Buna TPU am un iepure de angora de aproape 3 ani si ieri am primit un motan de o luna (albatru de rusia) si nu stiu cum sa ii fac sa se imprieteneasca. de ieri de cand a venit pisica, iepurele se, comporta...? (mai mult)
pot sa imperechez un iepure de camp( femela) cu un iepure de casa ( mascul) dau funda!
La ce varsta poate fi montat un caine mascul de talie medie ( 20-25 kg)? Adica o varsta care sa ii priasca si lui, sa nu ii opreasca dezvoltarea, etc. Multumesc :)
Salut, acum 4 ore am cumparat o zgarda pisicii mele dupa ce am constatat ca avea 3- 4 purici. Vad ca inca se scarpina si am mai zarit vreo doi. Este de vina zgarda sau trebuie sa mai astept cateva zile?...? (mai mult)
Cati ani are un caine daca in ani umani are 14 ani? Imi puteti spune cat inseamna un an canin in ani umani?
Am niste intrebari: 1. Care dintre Bichon(nu conteaza de care) si Shih- Tzu nu e prea pretentios? 2. De cate miscare au nevoie?( cand sunt pui si cand sunt adulti) 3. Care dintre cele doua...? (mai mult)
Părinții mei îmi dau voie cu un caine un yorksher terrier dar nu găsesc niște site-uri cu ei puteți sa-mi trimiteți?
Doresc sa imi cumpar un caine si nu prea stiu ce este de facut. Presimt ca o sa ma trezesc cu el in brate si o sa ma uit la el. Doresc niste sfaturi. Ce e de facut inainte si dupa ce cumperi un catelus....? (mai mult)
Câinele meu are căpușe și aș vrea să- l stropesc cu Neostomosan ( este un insecticid pentru căpușe ). Întrebarea mea este dacă acest insecticid Neostomosan este toxic pentru animale?...? (mai mult)
Ajutati-ma! Am o catelusa care a inceput sa tuseasca,banuiesc ca e tuse caci incearca sa respire si se ineaca,si mananca iarba intr-una. Ce trebuie facut, pana sa chem veterinarul?
Ce marca de mancare imi recomandati pentru un motan de 1 an si jumate? de pe piata, ieftine si calitative.
Buna TPU.Am o urgență maximă, ce trebuie să fac daca plec 4 zile la mare si trebuie sa las cainele acasa, singur? Specific ca il voi lasa in curge si cand vine vorba de apa stiu ce voi face dar cu...? (mai mult)
Frizerie canina. La mine in oras se cauta personal la un salon de infrumusetare canina si m- ar tenta sa incerc sa ma angajez acolo. Instruirea e gratuita pe baza unui contract de scolarizare. Iubesc cainii...? (mai mult)
Help TPU, am un catel are 2 luni.....si vreau sa aflu la cate luni se duce la vaterinar pentru vaccina...el la fel face parte din famillie
Am un labrador, este fetita, in varsta de 1 an si 4 luni. Stau la curte, mai am un caine de talie mica si o pisica. Labradorul pana acum nu a avut nicio problema cu pisica, deoarece ea stie sa ...? (mai mult)
Mi- am luat 2 caini, rasa ciobanesc(locuiesc la curte).Am mai avut si acum cativa ani, dar tata a fost nevoit sa il vanda pentru ca ma temeam de el. El cred ca se juca doar, dar cand il vedeam...? (mai mult)
Vreau sa- mi iau un catelus in casa... dar nu stiu sigur ce rasa. Imi place mult rasa Chow- Chow si as vrea sa- mi cumpar unul, dar nu vreau sa regret. Imi puteti spune niste lucruri despre el? ...? (mai mult)
cainele meu, un ciobanesc unguresc in varsta de 1 an a sarit acum 2 zile dupa o pisica in pom si a cazut pe spate...a inceput sa chelancaie si mi- am dat seama ca e ceva rau... dupa asta am...? (mai mult)
Stie cineva cum se trateaza osteocondrita la caini? stiu ca este o intrebare care trebuie pusa la veterinar... DAR multi nu mi au dat un raspuns bun!
Salut, am un motan pui de 2 saptamani jumate si abia aseara am constatat ca are niste purici. ce ar trebui sa fac? eu m- as gandi sincer sa- l dau deoarece mi- e scarba de purici si de insecte in general....? (mai mult)
Stiti cumva de unde pot lua un pui de papagal Ara galben cu albastru?
Poti inhala par de pisica si sa faci o boala grava? Cum pot preveni acest lucru(nu am pisica, dar as vrea sa imi cumpar).Si cateva sfaturi pentru a convinge parintii sa imi ia o pisica ar fi folositoare.Inca...? (mai mult)
Am gasit o pisicuta pe strada si as vrea sa o iau. Sfaturi? Ce trebuie sa ii cumpar,cum o pot invata sa faca la litiera si sa faca niste trucuri, etc.
Salut, am un catel de 2 luni si nu mai pot cu el, am incercat tot felul de chestii sa nu mai planga si astea, dar daca il las liber prin curte noaptea afara are ceva? Chiar daca este asa mic? As zice...? (mai mult)
Câinele meu are o umflătură sub piele pe spate aproape de coada aproximativ de 4- 5cm diametrul.Este un ciobănesc belgian de 16 luni foarte jucăuș și umflătură nu il afecteaza și nu...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa stiu cum iti dai seama de sexul puilor de perusi. Dau funda, dar vreau raspunsuri de la crescatori, nu de pe internet.
Am o iepuroaica care a tinuto cu iepuroiul fara sa vrea si acum am observat ca are burta mai mare si tatele mari. Crede-ti ca are pui?
Ce este mai potrivit pentru apartament, un husky sau un ciobanesc german?
Am o problema. De curand papagalita mea a depus 7 oua pe care le- a si clocit. Doi pui au iesit din ou dar au murit pentru ca nu au fost hraniti. Nu stiu ce sa fac. E prima data cand papagalita...? (mai mult)
m- am gandit sa- mi cumpar un caine, dar nu stiu sigur ce rasa... Vreau un shih- tzu, dar imi plac foarte mult chow- chow. Stau la casa si are spaţiu, dar o problema ar fi ca nu am ce face...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!