Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am o pisica care a fost atacata de un caine si a izbito de 2 ori pe pamant foarte tare. Ea nu se mai poate misca, nu se poate ridica, nu mananca, nu bea apa. Ieri am dus- o la veterinar si mi-...? (mai mult)
Hei TPU.La ce varsta pot pune un Bichon in lesa(la cate luni).Acm are o luna si 2 sapt... Ofer funda
Cam cat costa niste vaccinuri pentru un caine?
As vrea sa imi cumpar un pui de Amstaff si am cateva intrebari... Puiul are undeva la 2 luni. 1. Sunt greu de dresat? 2. Pot sa il dresez chiar eu? 3. Sunt atat de agresivi incat sa...? (mai mult)
Am gasit un pisoias mic pe strada si l- am luat in casa, i- am facut baie si vreau sa il pastrez. dar nu stiu nimic despre animale, cum sa ii dresez sa se duca la baie ce mananca. As dori daca se poate...? (mai mult)
azi când am venit de undeva, am văzut lângă niste boschetii niste cățeii mici * o cățea - neagra si blănoasa, si un cățel - maro cu negru ( cățelul era mic părea ca inca trebuia...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un pui de Amstaff si am cateva intrebari... Puiul are undeva la 2 luni. 1. Sunt greu de dresat? 2. Pot sa il dresez chiar eu? 3. Sunt atat de agresivi incat sa isi ...? (mai mult)
Voi ce carti cititi sau ati citit? Ultima mea carte citita este Ultimul Kamikaze (descrie razboiul dintre Japonia si USA in perioada celui de- al doilea razboi mondial).Mie imi plac cartile de aventura...? (mai mult)
Cat traieste o balena?
Intrebare urgenta! Holbura in stuf e otravitoare pentru animale? (cai/vaci)
Hei TPU :( Sunt suparata pentru ca nu stiu ce sa fac am un catelus mic este Terrier si il am de o luna am dat un milion jumate pe el dar nu asta e faza nu stiu ce sa fac :( Plange in fiecare dimineata...? (mai mult)
Hello! Vreau sa-mi cumpar un papagal Ara rosu dar nustiu cu ce o sa-l hranesc, ma puteti ajuta?
Am un catel si nu stiu sigur daca este bichon. cum pot sa aflu? Va rog ajutati-ma!
Am si eu o masina si vreau sa ii pun folii pe geamuri, intrebarea este urmatoarea : pe geamurile laterale fata nu am voie sa ii pun deloc? nici sa le fac ceva sa fie fumurii? dar sa nu imi ...? (mai mult)
vreau sa plec la mare impreuna cu familia si catelul ( Bull Terrier 1 an si 3 Luni ) pe unde ma pot caza si ce plaja este accesibila cainilor ( exclus hoteluri) Si niste sfaturi in legatura...? (mai mult)
Buna tpu.Am fost la veterinar si mi-a spus ca, catelul meu e rasa canis, dar de la cine l-am cumparat mi-a spus ca e ciobanesc unguresc.Cum pot sa imi dau seama ce rasa e? Funda.
Caut magazine de animale care sa aiba lese si zgarzi in Ploiesti ( daca este posibil in centru ).
Buna! Voi ce mancare le dati perusilor?(mancare facuta acasa) Multumesc!
Hei! cum as putea sa-mi salvez pui de iepure pe care iepuroaica nui alapteaza?
Salut am o iepuroaica care mi-a fatat trei pui si a patra zi au murit toti pentru ca nu ia alaptat acum cand as putea sa o dau iar dupa cat timp?
Care este cea mai buna mancare pentru animale?
Ce proteine pot da la un pitbull? Azi a facut 8 luni! Vreau sa incepem cu masa musculara!
Daca un catel are ochi maro inseamna ca e corcitura?
De ceva vreme sunt in cautarea unui caine potrivit pentru mine. Recent m- am documentat mai mult despre rasa amstaff si am gasit un puiut negru este femela si are pedigree. Am inteles de la...? (mai mult)
ieri am achizitionat un pui de perus.Este foarte sperios si nu stiu cum sta agatat de tavanul custii ca un liliac cateva minute sau chiar mai mult! E normal asa ceva? Multumesc pentru ajutor!
am o problema cu bicicleta mea... cand cobor o bordura sau ceva inalt cu ea suspensiiel de pe fata nu se lasa. Am incercat sa le pun ulei pe ele iar apoi sa cobor borduri cu ea sa mai intre ...? (mai mult)
Astazi ma jucam cu unul dintre cei 5 pui de pisica pe care ii am si varul meu se juca cu fratele lui. Totul era bine, pana eu m- am dus la niste veri si apoi mai spre seara m- am intors ...? (mai mult)
Cumpar husky in varsta de 1-3 luni in oradea.
Pentru cei din Braila sau Galati, stiti cumva daca in aceste orase exista sali de squash?
URGENT! Și vă rog mult, răspundeți doar dacă sunteți siguri. Am o pisiuță în vârstă de 6 săptămâni, rămasă fără mamă de când avea o săptămână jumătate. Am hrănit- o artificial...? (mai mult)
Pisicuta. Am gasit una la munte, abandonata pe langa niste caini care o latrau. Eu as vrea sa o adopt. Trebuie neaparat sa o vaccinez? Risc ceva? am 17 ani, si familiei ii place pisica asta
Am un cățel și mama nu mă mai lasă să îl țin, din cauza ca lasă foarte mult par. Dintr- o data i s- a pus pata și nu vrea sa îl mai ținem. Nu știu ce sa fac cu el, l- am crescut 4 ani,...? (mai mult)
Am o catelusa in varsta de 10 luni si de ieri a inceput sa miroasa destul de urat si se taraste cu fundul pe jos si pe covoare. Am vazut si cateva pete de sange in alta camera pe jos, dar...? (mai mult)
Buna TPU e un lucru ciudat la mine mi se pare ca presimnt lucruri nainte sa fie asa aseară sasaia ceva sub chiuvetă si ma gândeam ce ar fi sa se strice si asa a fost dar nu doar asta.In a 7 a am zis...? (mai mult)
Ok lume...Am nevoie de niște cărţi Yu- Gi- Oh!, Naruto sau Shaman King. Cine deţine astfel de seturi și este dispus să negocieze un preţ acceptabil să lase mai jos un răspuns care să includă...? (mai mult)
Ce hobby sa incep?
Buna tpu.Curand mi.am cumparat un catelus este rasa ciobanesc unguresc si are 2 luni.As vrea sa ma ajurati :( Cum as putea sa il fac sa ma iubeasca foarte mult? Am o prietena care e tot lauda ca, catelul...? (mai mult)
pisica mea are pleoapa superioara umflata, ochiul nu lacrimeaza si nici nu prezinta roseata. Va rog sa-mi spuneti daca ai mai patit asa, si cum a-ti procedat. Multumesc!
Ce miros atrage cel mai mult sobolanii, soarecii?
Am si eu nevoie urgent de un raspuns.Pe data de 31.07. 2015 mi- am cumparat un Bichon Toy in varsta cam de 6 saptamani.Va rog, spuneti- mi cum pot face acest caine sa faca pe un ziar sau pe ...? (mai mult)
TPU as vrea sa imi petrec putin timp cu pisoii mei As vrea niste joculete handmade dar mai "speciale" caci celelalte le - am facut Exista jocuri pe calculator pentru pisici? Ce alt ceva as mai putea...? (mai mult)
Eu si mama am decis sa cumparam un catelus din rasa Bichon Bolognese, dar nu prea stim ce nume sa ii dam, asa ca apelez in nou la ajutorul vostru. Imi puteti da niste idei? Multumesc anticipat!
Hey! este vorba de pestele meu betta.De vreo 3 zile i s a albit burta, iar solzii de pe burta arata mai ciudat ca de obicei.pe langa burta unflata, am observat ca acesta a crescut excesiv in 3 zile (cu...? (mai mult)
Bună TPU, câinele meu mereu sta pe canapea și n-are voie știți cumva cum sa-l fac să stea jos unde îi e locul?
Urgent,am un vitel zilele trecute a venit cineva, un medic, si i-a facut o injectie, un calciu..in locul unde i-a fost facuta injectie a aparut o umflatura, ce sa fac, care este cauza... ofer funda
URGENT! Am o cățelușă rasa Bichon Frise in varsta de 2 luni jumatate si face in casa. Cum as putea sa o invat sa faca afara s.au in casa dar la locul unde l.am amenanjat expre pentru treaba asta.? (mai mult)
Ieri un pui de randunica a cazut din cuib, dar din pacate nu pot sa ajung la el. Am decis sa am eu grija de el. Azi l- am hranit, la fel ca si ieri cu un sfert de perisoara(pentru ca am inteles...? (mai mult)
Am un caine Caniche Pitic de 6 ani. De mica o ducem in aproape fiecare zi de dimineata la bunica mea. Niciodata nu a venit cu probleme de acolo. Insa astazi cand am luat- o a inceput sa vomite,...? (mai mult)
Salut tuturor! As dori sa im cumpar un Shiba Inu. M- am interesat cam cat costa ( 600- 1000 dollari, nu stiu daca este adevarat dar infine ). Problema mea este urmatoarea : cat costa un vaccin, cat de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?