Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut tuturor! As dori sa im cumpar un Shiba Inu. M- am interesat cam cat costa ( 600- 1000 dollari, nu stiu daca este adevarat dar infine ). Problema mea este urmatoarea : cat costa un vaccin, cat de...? (mai mult)
deci am o problema foarte grava am avut un caine in gradina iar cand a venit vara a facut foarte multi purici si l- am dat(cainele) acolo la cusca si imprejur au ramas foarte multi purici ...? (mai mult)
Cred ca in curand o sa imi moara cainele. Cum o sa pot sa trec foarte repede peste aceasta faza. Nu. Nu iau altul.
am o catea care tocmai a trecut de,, procesul de imperechere"(are 2-3 ore), si vreau sa stiu daca exista vreun mod prin care sa nu mai fete.
Cum sa amenajez un culcus de caine..cu paturi jucarii din astea. Funda urgent!
Salut, am si eu cativa iepurasi si cativa dintre ei au murit nu stiu din ce cauza.Iepuroaica este rasa berbec german si este sanatoasa.La tineret trebuie sa fac vaccinuri si daca da de care ar trebui(daca...? (mai mult)
Hei. Stiti pe cineva care da pui de yorkshire sau bichon spre adoptie?
Betta splendres se pot imperechea intr-un acvariu de 30 litri?
Hei, TPU! Am gasit la mine in gradina un paun/ o paunita si acum as vrea sa stiu ce este. Stie cineva care sunt diferentele dintre un paun si o paunita?
Am un rottweiler de 2 luni si acum câtva zile i a tăiat coada, mi se pare cam lunga. De la a cată vertebra se taie coada? Si mai creste asa mult?
Ati cumparat vreodata un caine de pe olx? Cum se livreaza (daca se livreaza) acestia spre un alt oras? E in regula sa cumpar un caine de acolo. locuind destul de departe de orasul in care este...? (mai mult)
Salut,imi poate spune cineva la ce pot sa prind fitofag,adica novac, sangeriu?
Buna,am 2 Betta, un mascul si o femela, intrebarea e astfel, sa.i tin intr-un singur acvariu sau separat, oare se vor bate? dau Funda :)
Hey! Am o problemuta cu motanelul meu in varsta de 1 an, Cafeluta. Problema e urmatoarea: s- a obisnuit sa se urce pe sifonier si sa doarma acolo. Insa, se urca mereu pe televizor pentru asta, deoarece...? (mai mult)
Salut, am de aproximativ doua luni o catea care acum are 4 luni, ea nu latra mai deloc, e al doilea caine la rand care nu latra, iar vecinul are si el o catea tot de aceasta varsta, ea latra mai tot...? (mai mult)
Saptamana viitoare o sa imi iau Bichon Maltez :* 1.Nu pot sa ma hotarasc intre numele: Micke(Maic), Toto, Tiny, sau alte sugestii :D 2.Are 2 luni si as vrea sa stiu, daca pot sa il las sa se...? (mai mult)
Bună dragilor, am și eu un cuțu mic și drăgălaș(băiețel), și nu mă pot decide cum să îl numesc, aveți voi idei? :D http://speedy.sh/vTN7Q/IMG- 20150730- 171533.jpg (nu garantez ca merge...? (mai mult)
am o problema destul de grava cu cainele meu, o cheama Katty si are 7 luni si este metis, l am gasit acum 5 luni la rapile de gunoi. era ceva negru si plangea si l am luat acasa! I- am facut ...? (mai mult)
Am un hamster alb in totalitate si nu stiu ce specie e. Vreau sa stiu daca ma pot juca cu el îmi este putin frica este micuț daca se intine este cat un deget de copil de 12 ani.
Am o problema cu pisicuta mea care are 3- 4 luni. Azi aproape de pranz a vomitat ceva ce parea mancarea care i- am dat- o ieri la amiaza si seara. - pliculet cu mancare whiskas junior (cu gust de...? (mai mult)
am o pisica (fetita) dalmatiana :x si nu stiu ce nume sa ii pun. Ma puteti ajuta cu niste nume sugestive/celebre/haioase? Funditaa (nu vreau nume de pe net, le-am parcurs deja :) multumesc )
Cat m- ar costa un pui de husky cu pedigree? Imi puteti da niste sfaturi despre cresterea lui, mancare si ingrijire? Cum pot sa il feresc vara de caldura? Daca sta vara intr- o camera cu aer conditionat...? (mai mult)
Ajutor! Am simtit o intepatura puternica sub tata dreapta timp de vreo 15 s. Apoi am vazut ca pe mana mea era un gandac negru mic si unde am simtit intepatura aveam ca un fel gaura micuta de tott care ...? (mai mult)
azi imi vine sa mor..am avut un husky iar 'bunicul' ia dat drumul pe strada ..si poate a fugit sau nush la luat cineva.Începând de azi nu il mai bag in seama ( btw el urăște animalele :- ...? (mai mult)
Întrebare pentru cei care și- au microcipat câinii: acel microcip oare nu le dăunează? Acele frecvențe pe care le emite nu îi deranjează? Va întreb asta pentru ca în ultima perioadă " oamenii...? (mai mult)
Buna vreau sa imi cumpar un iepuras pitic cap de leu asdori sa stiu: cat de mare creste? il pot tine in casa? cati pui pot face? sunt prietenosi? pot lua o pereche?
Hei. Vreau sa vand lucruri confectionate de mine (jur ca nu stiu ce ma apucat) am talent si toate cele dar nu prea am nici o idee.Propuneri...ceva? Idea e ca vreau sa fac ceva de care lumea chiar are nevoie.Voi...? (mai mult)
De 2 saptamani am plecat de acasa si mi-am lasat catelusa ea are 9 luni. Eu ma voi intoarce acasa peste 2 luni. Cum va reactiona?
vreau sa imi aduc pisica in Spania.Cu avionul este cam greu.o pot aduce cu cineva cu masina.ce i.ar trebui in sensul de acte?
Am un pui cocker care este tare nazdravan si are un obicei tare prost : sa muste. Chiar si din joaca imi lasa semne ...As vrea sa il dezvat sa nu mai muste.Am incercat sa ii cumpar cat mai multe ...? (mai mult)
Vreau sa- mi i- au un Ciobanesc German care are 2 luni si vreau sa il tin in apartament, apartamentul are 2 camere si o bucatarie ff mare, credeti ca ii va ajunge spatiul? tinand cont ca il...? (mai mult)
Eu am o pisica femela de aprox. 3- 4 luni si ieri am mai gasit una, tot femela care are 1 luna. Pisica de 3- 4 luni ii da cu labutele pste cap celei mici si sasaie la ea.O va bate cea mai mare pe...? (mai mult)
Cei care aveţi sau aţi avut un Bulldog Francez - femelă - la naşterea puilor cum aţi procedat? Aţi lăsat- o să nască pe cale naturală sau i- aţi făcut cezariană (la veterinar)? Cum a fost?...? (mai mult)
Pisicuta mea are 2 luni, si in dimineata asta am observat ca a facut conjunctivita, adica ii curge o substanta neagra din ochiul drept. Dar de ce stranuta? E periculos? E curata, ia masa de 3...? (mai mult)
am o intrebare E o intrebare de la o prietena de a mea.Ea nu are calculator si m- a rugat pe mine sa pun intrebarea si sa caut pe net despre papusi.Pe prietena o cheama Andreea are 8 ani.Ea are...? (mai mult)
ieri mi- am adus un husky de la țară, la oraș.e măricel are pana in 2 ani.dar bunicul de aici nu- l vrea pt ca nu știe sa latre ..cum il fac sa latre sa fie rău? App am încercat si metoda...? (mai mult)
Voi ce hobby/hobbyuir aveti?
Am la tara un cuib de randunici si toata ziua le vad cum vin cu cate ceva sa- si hraneasca puii si ma gandeam sa le pun sus, langa cuib, ceva in care sa pun apa si "mancare", dar ce as putea sa le pun?...? (mai mult)
Ce nume sa-i pun la o femela de ciobanesc german?
Ce rasa este cainele din John Wick?
Am 2 oua de perusi dar am vazuto pe perusica ca a mai iesit din cand in cand din cuib dar nu statea mult iesea statea umpic si intra are ceva daca nu statea mereu pe cele doua oua?
Eu as dori sa îmi cumpăr un câine pug de companie. Ați putea sa îmi spune-ți cam cât de mare crește, daca se înțelege cu copiii si cam ce mănâncă. Mulțumesc!
Am o catelusa shih tzu in varsta de 10 luni care are o problema foarte mare cu purecii. O spal cam la un interval de 2- 3 saptamani, deoarece mi s- a spus ca nu e bine sa fie spalata foarte des si cica...? (mai mult)
Salut, vreau să îmi cumpăr un Labrador și vreau niște păreri. 1. Ce mâncare ar fi recomandată atât cât e mic dar și când e mare? ( Vreau să îl învăț cu boabe de câine ) 2. Am un țarc...? (mai mult)
Salut, am gasit un pui de vrebie pe jos si l- am luat in casa. Am incercat sa- l hranesc cu penseta dar nimic. Dupa l- am lasat unde l- am gasit si au venit mai multe vrabiute langa el. este bine sa l...? (mai mult)
Cand pot pune mana pe pui de perusi abia nascuti dupa cate saptamani pot sa ii iau in mana?
Într-un joc de şah, câte alegeri diferite ai pentru prima mutare?
Cum o fac pe mama mea sa luam un pisoi foarte dragut cu un futuras din blana neagra pe spate si da am si un caine de care nu prea am am.grija
Am o intrebare referitoare la cei care au hamsteri. Cum sunt ei ca animale? Cu le dati sa pape? Unde ii tineti si in ce? Sunt sociabili/jucausi? Am un porcusor de guineea care este bolnav,...? (mai mult)
Salut, recent am gasit o pisica in fata casei si vreau sa stiu ce rasa e. Ma poate ajuta cineva? Va las niste poze... Merci frumos!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului