Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Care este diferența intre cane corso si presa canario?
Voi ati cumparat vreodata un caine de la Canisa Premium? Am o intrebare doar pentru cei care au facut- o : E buna alegerea, adica cateii sunt sanatosi, actele sunt reale, rasa e pura, etc? Va...? (mai mult)
Vreau sa ami iau un amstaff dar am inteles ca turbeaza la oa numita varsta asa este? si te poate rami si pe tine ca stapan?
Am 2 peruși iar unul e pui și nu știu dacă de femela sau mascul ce sa fac?
Am pui de perusi abia nascuti si asi vrea sa stiu cand pot sa ii iau in mana!
Porumbeii/Gugustiucii mananca boabe de porumb? Precum gainile?
Am pui de perusi nascuti am 8 puisori ce ar tr sa fac sunt prea multi dar daca ii mut intro alta cusca va trebui sa mut si mama dar cu ceilalti pui ce fac mut 4 intro cusca si ceilati 4 intro alta cusca...? (mai mult)
Buna am un ciobanesc german adult si i-am cumpărat Hrana pentru Caini Brit Premium Dry Adult L si as vrea sa aflu cam cate grame ar trebui sa ii dau intr-o porție si cam cate porti sa ii dau pe zi?
Salutare, tocmai ce am achizitionat un amstaff de 1 luna si 2 saptamani fara pedigree si am auzit ca ar fi o lege prin care cainii fara pedigree trebuie sterilizati este adevarat?
Am gasit un pui de porumbel destul de mare, pufi galbeni nu ii mai are decat foarte putin pe la gat, sanatos tun, l- am invatat sa zboare dar nu mananca decat daca il fortez ceea ce mi- se pare ciudat...? (mai mult)
Dintre rasele: dog argentinian, rottweiler,pitbul american, doberman, tosa inu si dog german care este mai potrivit pentru un incepator?
Hi! Am o pisica la apartament iar ori de câte ori își face nevoile la lighean(litieră) intră în celelalte camere și o parte din mizeria de la cutie este încă pe lăbuțe. Îmi este frică să ...? (mai mult)
De ce mananca cainele puii de gaina?
Dupa cat timp naste o femela hamster pui?
, Am un ciobanesc german in varsta de 1 luna, imi spuneti toate vaccinurile in ordine si la ce varsta trebuie luate si aproximativ cat costa?
Salutare TPU, Vreau sa imi cumpar un ciobanesc german in varsta de o luna, am auzit ca aceasta rasa de caini nu prea este prietenoasa cu alti caini si oameni, cum as putea face sa fie prietenos si cuminte?...? (mai mult)
Bun deci sa incepem! Am 2 papagali: Coco, Fredi. amandoi perusi. Coco mereu cand o chema mama venea la ea se aseza peste tot. Cand stranuta, ea striga. Dar. intr- o zi. Am vazut o umflatura la funduletul...? (mai mult)
Am doi hamsteri (mascul si femela) care s- au imperechiat. Dar cand masculul incearca sa intre in casa femela face urat ( scoate zgomote ciudate si il zgarie pe mascul ). Asta este normal? Ar trebui sa-...? (mai mult)
Salutare TPU, Vreau sa imi cumpar un ciobanesc german in varsta de o luna dar am auzit ca ciobanesti germani nu prea este prietenoasa cu alti caini si oameni, cum as putea face sa fie prietenos si cuminte?...? (mai mult)
Salut, cam cat ar costa un pui de copoi luat din magazin pentru animale?
Am nevoie de un sfat: in Romania am avut un catelus, il iubeam enorm, dar din pacate a trebuit sa il vindem.Acum locuiesc cu parintii mei la casa matusii mele, curand este ziua mea si tot ce...? (mai mult)
Buna,se poate avea un acvariu cu pesti, fara sa ai nevoie de curent?
Mă voi muta în Franța și voi lua hamsterul cu mine. Nu știu dacă trebuie să i fac pașaport! Va rog seriozitate!
Am o catelusa de 2 luni, adoptata de pe strada.Totul e in regule la ea, mai putin un lucru:cam te musca. Da, are doua luni si ii place sa muste oamenii de degetele de la piciuoare sau din alte...? (mai mult)
Salutare TPU as vrea sa ami iau un caine dar nu stiu ori amstaff ori dog argentinian voi ce ziceti si ince ceva cum pot sa fac sa aive muschii aceia pe ei Raspunsuri serioase Dau Funa
Buna am un papagalul a stat prea mult pe balcon in caldura se simte rau ce imi puteti spune?
Buna am doi perusi! Stau la bloc si ii tin pe balcon.Am uitat de ei si cand I am scos de acolo erau aproape prajiti. Unul dintre ei dadea rau din cioc si aripile erau deschise. Si acum ii este cam naspa.Va...? (mai mult)
m- am decis ca de craciun sa imi achizitionez un caine de rasa dog argentinian(dogo argentino) m- am documentat mult despre el insa nu am gasit nicaeri daca turbeaza sau nu si cei care detin...? (mai mult)
Cat costa vaccinul anti-rabic pentru 2 caini?
Vreau ca la această întrebare să îmi răspundă cei posesori de pisici, cei ce știu sigur, nu doar ca bănuiesc. Eu îi dau de mâncare pisicii Granule Friskies, uneori batoane din acelea de carne...? (mai mult)
Este adevarat ca pitbuli trebuie batuti cand sunt mici pentru a nu deveni agresivi cu stapanul la maturitate?
Eu am o fobie de caini si omul din capatul strazii mele avea un ciobanesc german care m- a fugarit odata pana la mine acasa mai in deal si m- am speriat de- atunci. Dupa un time nu mai iesea cainele dar...? (mai mult)
Am o gaina cu piciorul rupt ce pot face? Fara raspunsuri veterinar
De ce pisica mea se comporta si acum ca un copil ( are 4 luni)? Adica... nu stiu. Cand devine matura?
Am primit de la niste prieteni o pisica dar nu stiu ce rasa este. Dupa ce am gasit pe Net ar putea fi Korat sau Albastra Ruseasca dar nu sunt sigur. Uitati poze : http://imgur.com /3pMZ3Rp....? (mai mult)
am vazut saptamana trecuta un sarpe de apa(Natrix tessellata) la pescuit cum tinea un guvid in gura si unii oameni zic ca acesti serpi nu au dinti iar unii zic ca au dintii mai mari decat ii ...? (mai mult)
Cate rase de caini exista, in intreaga lume?
Salut. Am o cunostinta care a gasit un porumbel voiajor cu seria es-004. Stie cineva din ce tara este porumbelul, sau cum pot afla mai multe despre el.
Am auzit ca hrana de catei de la Pedigree are multe chimicale si le deranjeaza stomacul si ficatul animalelor. Cu toate astea eu mi- am hranit cainele cu Dentastix si hrana uscata dar parea sa ii placa....? (mai mult)
As vrea sa incep sa-mi creez un hobii vara asta dar nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac si ce as putea incerca... Ps: am 14 ani
as vrea sa imi cumpar un caine husky si as avea nevoie de mai multe informatii pentru a face o alegere cat mai buna. ce nu inteleg este faptul ca pe mai multe site- uri unii caine husky costa 100...? (mai mult)
Ce părere aveți despre aikido. Este vreun dojo de aikido în alba iulia?
Vreau sa- mi iau o pisica si bunica mea nu vrea sa ma lase pentru ca spune ca face prea multa mizerie. I- am explicat cat am putut ca o sa am grija de ea, dar nu vrea. Sfaturi ca sa o conving? Ce ar trebui...? (mai mult)
Marele danez sau ciobanesc german poate fi caine de protectie? am auzit ca nu sunt puternici.
Buna Tup! Vrem sa mergem in concediu la tara la Moldova! Si nu avem cu cine sa lasam catelul nostru! 1. Sa il luam cu noi pe tren! 2. Sa il lasam la o batrana! Voi ce ati alege in locul...? (mai mult)
Bună,as vrea și eu nume de catelusa femela. Rasa pechinez, dar sa nu fie luate de pe net
Colectioneaza cineva abtibilde de la pufuletii Star(minioni)?
Am o catelusa bichon maltez de 9 luni si inca nu a avut primul ciclu. Poate sa aiba călduri si inainte de primul ciclu?
Pisicul meu de cateva luni are paduchi, ce sa fac.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti