Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Martie 2025 sunt:
Bună TPU! Un câine care a stat 3 ani la țară și il aduc la bloc se va îmbolnăvi? Întreb asta, deoarece vreau să imi aduc câinele de la țară la bloc și sunt foarte stresată.Mi- e foarte dor...? (mai mult)
Ce se întâmplă cu zebre australiene daca dorm ziua?
In opinia voastra care e cea mai nesuferita rasă de caini și de ce? :))
Sa zicem ca cineva are pui de bishon. Poate sa îmi dea un pui de bishon la vârsta de 1 luna?
Bună! Voiam să vă intreb:1. Dacă un câine care a stat 3 ani la curte se va putea obișnui la apartament? Intreb asta pentru ca o să îmi aduc cățeaua la bloc și o să am mare grijă de ea, o ...? (mai mult)
Buna ziua, am un papagal nimfa iar de când l- am cumpărat penele erau zburlite iar la orice mica agitație sau daca sare ii cad iar în momentul în care îi pică sângerează destul de abundent, ...? (mai mult)
Daca petardele sunt păstrate 3, 4 ani sau mai mult se pot strica? (nu mai explodeaza daca le dai foc?)
Buna! Am un cățel din rasa Bichon de 4 lunițe și am încercat toate metodele de a- l învăța să- și facă nevoile pe covorașul absorbant, dar degeaba, îl scot foarte des afara, își face ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat. Am o catelusa (talie mic, este castrata) in varsta de 3 ani. De ceva timp tot plange cand are scaun, indiferent daca scaunul este moale sau tare. Aveti idee despre ce ...? (mai mult)
Buna, am mancat spaghete cu sos de rosii. Nu m- am spalat pe maini dupa si fara sa stiu aveam putin sos de rosii Barilla din acela, basilico. Am luat hamsterul meu in mana si el a lins putin sos. Se ...? (mai mult)
Buna TPU,as vrea să stiu ce mesaj poate transmite o bufniță care intră în casa cuiva, este semn bun sau rău? Scuzati-ma pentru categorie
Bună ziua! Azi, când eram pe afara, câinele meu a prins un porumbel. Nu l- a lovit, dar am observat că acel pui avea ochii umflați și lipiți. M- am dus la unchiul meu care locuiește lângă...? (mai mult)
Am o pereche de zebre australiene(pasari) si nu au pui. Problema este urmatoarea: masculul nu o lasa pe femela sa intre in cuib, asa ca ea doarme in afara cuibului. Totul s- a petrecut deodata, pana ...? (mai mult)
Buna TPU, Mama mea e toxica, abuziva si neglijenta. A adus un pui neintarcat acum 1an. De cand l- a adus pe mine m- a muşcat si zgariat non- stop. Mama e toxica si cu pisica in special isi bate joc...? (mai mult)
Salut am un cățel de 4 luni și nu mai mănâncă e bolnav l am dus la veterinar și i- a. Făcut 7 injecții a zis că este perfuzie și 1 injecție antibiotic bea doar apa dar nu mănâncă ce pot ...? (mai mult)
Unde pot dona un porcușor de Guineea?
Pisica mea are urechea rosie.Veterinarul mi-a zis ca ar fi ok Triderm.Voi i-ati mai dat inauntru in ureche pisicii voastre cu Triderm?
Salut. Am nevoie de putin ajutor. Am un ciobanesc caucazian si este foarte energic. Nu poti sa te joci mai mult de 5 minute cu el ca sare pe tine incat sa te doboare. Aveti vreun sfat sa il pot cuminti...? (mai mult)
Salut! Este cineva pe aici care detine un permis de pescuit AJVPS Arad? Daca da, imi puteti spune va rog care este pretul lui pentru elevi/studenti?
Bună TPU! Voiam să intreb dacă un câine adult mai este așa de jucăuș ca unul mic sau dacă macar se mai joacă cu jucării (mingi și din astea). Menționez că vreau să imi aduc cățeaua de la...? (mai mult)
Știe cineva niște cursuri de autoapărare din Focșani? Sincer chiar mi-ar trebui :')
Hei, am o pisica de 3 ani proaspat sterilizata, am adus- o de la cabinet si ea e foarte fricoasă cand vine vorba de straini, iar acum e speriata si de mine. Ce pot face sa își recapete încrederea...? (mai mult)
Buna, am o pisica de 3 ani care vomită frecvent ceea ce mananca, DAR ÎMPREUNĂ CU PAIE DE LA MATURA. (nu înțeleg cum ajunge sa manance, matura fiind după un dulap), tin sa menționez ca pisica...? (mai mult)
Bună TPU, eu imi doresc foarte mult să îmi aduc câinele de la bunici din curte inapoi la mine la bloc deoarece mie si mamei ne e foarte dor de ea, doar că e la bunici de 3 ani și când merg acolo...? (mai mult)
Papagalul meu perus este fata sau baiat? (sunt incepatoare si nu stiu) Are narile un fel mov foarte deschis spre roz
Buna tuturor! Bunicii mei cresc de mai multi ani capre alpine franceze.Problema este ca la una dintre ele, in fiecare an in care aduce pe lume doi sau trei iezi, unul dimtre ei moare la o luna de zile....? (mai mult)
Buna ziua! Acum 3 zile m- am mutat la un camin pentru scoala si pisicuta asta nu arata chiar asa rau cum arata in acest video, dar de atunci starea ei s- a deteriorat chiar mai rau adica au inceput sa...? (mai mult)
Stie cineva cam cat costa o sterilizare la caini in Suceava?
Dacă pun picături de purici pe ceafa câinelui va scapă de ei, nu? Ca i- am luat zgarda de purici și tot are și mai rău aceștia țopăie pe mine:)) Și de ce purecii ma musca doar pe mine? Pe ...? (mai mult)
Buna TPU. Catelul meu a mâncat hârtie in timp ce eu dormeam. Acum a vomitat- o..nu a avut diaree. Azi nu am șanse sa merg la veterinar decât pe seara.Ce ziceti sa fac? El a băut apa după ce a vomitat...? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare, oare un câine este trist când stă închis in bloc, adică nu chiar închis că îl scot și afară de 3 ori? Întreb asta, deoarece mi am luat acum 3 ani un câine, după...? (mai mult)
Am și eu o problema legata de bichonul meu in vârstă de 11 luni. Cum pot să îl dezobișnuiesc sa nu mai muște orice și oricând are el chef? Efectiv orice și oricine îi iese in cale se alege...? (mai mult)
Buna! Am un motanel in varsta de 5 luni si de aproximativ o saptamana face aproape mereu diaree. Ii dau sa manance plicuri si bobite de la whiskas si din cand in cand cate- o gustarica intre mese, tin...? (mai mult)
Buna, vreau sa stiu la câte saptamani poti sa separi puii de caine de mama lor, am cautat pe internet si zice 8 dar eu planuiam sa îi dau la 6, ce parere aveti?
Este normal că în timpul împerecherii la iepuri masculul să muște de urechi femela? Al meu musca foarte tare provocând răni!
Am un motan care refuza sa manance carne (indiferent ca e goala, gatita, inmuiata in sos, preparata sau de mezel). Cu toate astea, nu da niciun semn ca ar avea vreo boala, e destul de vioi si toarce...? (mai mult)
Salut TPU, am un caine de 7 luni care sufera de parvoviroza, l- am dus la veterinar, i- a dat 3 injectii cu nutrientii. Mai stiu eu ce, e a 4 zi si el inca nu si- a revenit, vestea buna este ca acesta...? (mai mult)
Daca persoanele vegetariene/vegan mananca astfel de mancaruri, dar ar avea si animale de companie carnivore, ce poate sa le ofere acestor animale sa mănânce? Sau ei nu ar detine deloc animale carnivore,...? (mai mult)
Hei TPU, am nevoie de ajutor, gura catelului meu miroaze groaznic, am fost astazi cu ea la veterinar si asistenta mi- a zis ca ar trebui sa ii scoatem 2 dinti prin operatie, desigur cu anestezie generala,...? (mai mult)
Cand spal colivia la zebrele australiene trebuie sa le las libere prin casa? Ele vor veni inapoi? Cum fac? Vreau sfaturi
Buna! Vreau un caine care este din Jibou, Salaj. Eu sunt din Iasi. Stiti cum se poate aduce cu vreun transport? Si daca se poate sa mi spuneti exact cum si cum fac cerere.
Buna ziua. Am un acvariu 60 litri. Apa este buna, pestii sunt bine. Am problema cu algele păroase, lungi si daca le las asa, se fac ca un boschete unde se aduna mizerie, ele apar foarte mult...? (mai mult)
As vrea sa îi cumpăr porcusorului meu de guineea un prieten dar îmi este frica ca o sa se bata. El este mascul cu vârsta de 1 an și câteva luni, nu a mai avut contact cu alte animale, nici măcar...? (mai mult)
Cum pot gasi o crescatorie de iepuri pitici in Bucuresti? Caut o rasa specifica de iepure pitic pe care nu o pot gasi in Petshop- uri, si as prefera sa nu cumpar de pe internet, pentru ca nu ma pot...? (mai mult)
Buna ziua, astăzi am cumpărat un cățeluș ce a ajuns la mine in oras pe autocar după 10 ore, este vorba de un Bulldog Francez blue, sunt amator in asa ceva și sunt foarte îngrijorat, dacă ma...? (mai mult)
Am șanse să găsesc prin Fălticeni pe cineva care sa vanda porcușori de guineea? Am caut pe Olx si toate site urile dar nu găsesc prin zona.
Știe cineva dacă site-ul fruugo este serios? As vrea sa cumpăr de acolo o pereche de manusi anti muscatura papagal. Mulțumesc. O zi buna tuturor!
Buna! Știți vreun medicament sau ceva pentru viermișori la pisici? Medicul veterinar e in concediu...
Am cumpărat dintr-o crescătorie un papagal kakariki, are în jur de 3-4 ani și e baiat, exista vreo sansa sa-l pot îmblânzi?
Buna TPU, catelul meu are doua lunite jumate. E bichon maltez. I- am făcut 2 vaccinuri mâine ar fi trebuit sa merg sa îl facă pe al 3lea. Azi a făcut diaree l- am dus la veterinar si i- a dat o ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a