Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
As vrea sa îmi iau un căințe de talie mica.Dar locuiesc într-un apartament cu doua camere. Poate să-mi explice cineva daca e ok.Si dacă puteți explica și dezavantajele
Buna! Am o pisica cu vârsta de 6 luni si ieri am dus- o la veterinar sa o sterilizeze. Tot ieri am adus- o acasă însă am probleme cu ea pentru ca e foarte activa, energica si nu sta deloc potolită....? (mai mult)
Am găsit un motan mâncând mâncarea câinilor mei și mă întreb: conține mâncarea de câini (bobite) ceva ce ar putea dăuna unei pisici?
Heey. Am 2 cinteze australiene și de cam 1 luna le- am cumpărat cuib și toate cele necesare pentru a se împerechea, iar acum femela sta mai toată ziua în cuib iar masculul intra doar noaptea. Credeți...? (mai mult)
Salut. I-am dat pisicii mele o pastila pentru viermi SI a inceput sa tremure. Mananca si bea apa. Ajutati-ma va rog.
Buna, calciul furajer merge si la caini?
Cainii Akita sunt pretențioși? De câte ori se periază, se îmbolnăvesc repede? Vreau sa iau aceasta rasa ca e iubitoare, dar îmi puteți spune dacă îl pot lua pe tren? In brațe dacă se poate,...? (mai mult)
URGENT! Buna ziua, daca transport o pisica in cabina de pasageri folosind o geanta de transport din material textil, este vreo problema daca nu respecta cateva reglementari IATA? Nu are gratii din...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o pisica birmaneza pura? Pe toate site- urile pe care am fost am gasit mixturi din mai multe pisici(siameze/persane). Caut de foarte mult aceasta pisica, dar nu pot sa o gasesc nicaieri. ...? (mai mult)
Buna. La un grup mic de 6 pesti neoni cate femele si cati masculi trebuie sa am si la ce temperatura trebuie sa fie apa? Specific ca nu vreau sa-i imperechez. Multumesc
Annie Leibovitz a fotografiat cuplul Zelensky pentru Vogue. Parca aud si acum vocea profului de foto care zicea sa nu punem niciodata subiectul in mijloc :)). Ati invatat ceva de la Annie Leibovitz? Tehnica?...? (mai mult)
Salut tuturor, vreau sa ma apuc de fotografie, iubesc sa fac poze, eu nu am avut pana acum un aparat profesional, ce aparat îmi recomandați la început, îmi doresc sa fac poze Street dar și portret...? (mai mult)
Buna, in urma cu câteva zile o bătrânica din satul nostru a găsit un cățeluș foarte mic aruncat, nu cred ca are mai mult de o luna, mănâncă lapte și parizer, credeți ca are șanse sa trăiască?...? (mai mult)
Aș vrea un răspuns sincer si adevărat! Daca as vrea sa pun doi scalari agresivi cu alti pesti singuri intr-un bol la care i-as schimba apa la 3-4 zile, ar putea trăi?
Aveți idee daca poți suna undeva daca in localitatea in care sunt? A murit mama a 3 pui de berze, ei stiu sa zboare dar nu stiu sa- si caute hrana sau apa, este si tatal berzelor dar nu cred ca le ...? (mai mult)
Unde pot să găsesc figurine sau Cartonașe cu Dragon Ball?
Sunt incepator in domeniul acvaristicii si am urmstoarele intrebari legate de CO2 ul din acvariu: 1. Este obligatorie folosirea CO2 pentru plante? 2. Cat timp ar trebui tinut? 3. Afecteza pestii si ...? (mai mult)
Buna! Catelusei mele ii este foarte cald și se scărpina pana ii da sângele. Ce as putea face in privința asta? Sa- i fac baie zilnic sa se răcorească? Sa dau cu crema sa- i treacă rănile? Ce ...? (mai mult)
Salut! Există servicii online de tipărare a unei cărți dintr- un pdf? Am o carte pe care nu am găsit- o nicăieri în librarii sau pe net, și am găsit recent un pdf cu aceasta, dar mi- aș dori...? (mai mult)
Buna. Sunt incepator si mi-as dori sa stiu cam ce combinatie de pesti pot pune in acvariul meu si daca se poate si cati as putea pune? Specific ca am acvariu de 54 Litri. Multumesc frumos!
Salut, as avea nevoie si eu de o parere, mi- am facut un canal de Youtube pe care postez shorturi si as vrea sa stiu cum vi se pare, daca ar trebui sa schimb ceva.Acesta e canalul https://www.youtube.com/channel/UCZRVsvG_7R28J3hKST-...? (mai mult)
Salutare! Pisica mea îmi mănâncă porumbeii și nu știu cum să o fac să se oprească. Am nevoie urgent de sfaturi!
Woww, de cand nu am mai intrat aici. :) Am o intrebare, am un papagal in varsta de 6 luni si as vrea sa il iau cu mine in Romania. Stie cineva ce imi trebuie pentru el? Acte ceva? Mersiii!
Salut TPU. Am si eu o catelusa si nu vrea sa stea in lesa deloc. Vreau sa o plimb pe afara si nu sta deloc. Cum as putea face s-o obișnuiesc in lesa?
Salutare lume. Am o problemă cu cățelul meu, bichon de 3 ani. Cred că a luat o bacterie...nu manca, vomita orice și avea treaba mare plin de sânge. După ce am fost la veterinar a primit 2 injectii...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vă rog să îmi explicați, cum îmi dau seama dacă o bicicleta de 28 are jante duble sau simple.
Salut, recent am facut o voliera noua pentru porumbei si as vrea sa mut porumbeii dar un cuplu a facut oua, exista o modalitate prin care pot sa ii mut? Nu as vrea sa pierd ouale deoarece sunt din porumbei...? (mai mult)
Salut, am facut o voliera pentru porumbei de 2, 20m lungime, 1, 70m latime si 1, 65m inaltime, as vrea sa aflu daca este de ajuns pentru 30 de porumbei sau sa imi spuneti pentru cati porumbei...? (mai mult)
Bună, am o întrebare pentru pescarii de aici. Mi- am făcut un permis online la ANPA și vreau să merg la pescuit pe lacul Gilău și poate Tarnița jud. Cluj. Cineva mi- a spus că e suficient permisul...? (mai mult)
Buna ziua. Imi puteti spune si mie unde gasesc un centru pentru caini ca sa imi pot cumpara si eu un catel Teckel?
Buna, am doi husky 9 luni fata si 12 luni baiatul. Nu am fost atenta si s- au imperechiat, cum pot sti daca este gestanta si ce pot face in aceasta situatie stiind ca nu este bine sa faca pui fiind ...? (mai mult)
Am păsări zebre australiene, uneia i-a căzut codița, e vreo problema, ii creste la loc codița lui?
Buna ziua, ma adresez posesorilor de ceasuri automatice din Timisoara: la ce ceasornicar ati facut service de rutina, cam cum l- ati cota, si cam cat a costat? (rog pe cei care nu stiu foarte clar ...? (mai mult)
Credeți că e ok să ai drept animal de companie o vulpe? Ce avantaje și dezavantaje sunt?
Pentru cunoscători de iepuri. Am 2 iepuri, o femela și un baiat. Acum 2, 3 săptămâni am lăsat iepurii afara prin curte, nu știu dacă s- au împerecheat sau nu, dar acum când pun iepurele...? (mai mult)
Bunaaa! As vrea sa încep prin a va povesti de ce fac postarea. Azi mi- am surprins vecinul cum trăgea cu ceva pistol cu bile, nu era unul de jucărie...in câini, aici fiind vina mea, cățeaua mea...? (mai mult)
Pisicile pot deveni agresive cu anumite persoane doar pentru că voi nu le agreați? Ați pățit vreodată asta cu ale voastre?
Imi poate spune cineva un tratament pentru dermatita atopica la caini?
Buna, am nevoie urgent de ajutorul vostru, am un catel aparut acum pe 8 mai si acum in prezent tremura si smiorcaie, nu stiu ce sa fac. Alteori, catelusul pune capul, fruntea pe pamant si smiorcaie....? (mai mult)
Salutare TPU. Am nevoi de niste sfaturi pentru pescuit la fitofag.
E normal ca pe timpul verii cainii sa manance mai putin? Bichonul meu de 8 luni abia se atinge de mancare, bea doar apa si prefera sa stea mai mult tolanit pe gresie unde ii rece. Ii normal sa se comporte...? (mai mult)
Se gasesc omizi de cumparat?
Cum imi dau seama ca puiul meu de papagal perus mananca sau este hrănit de mama lui (Are in jur de o luna jumate și a ieșit din căsuța lui, în cusca)?
Salut, TPU! As dori sa stiu unde se pot ascuti cutitele de la masina de tuns caini, daca aveti un link sau un numar de telefon.
Am văzut o pisică azi cheala după urechi. Nu părea rănită. Nu avea zgârieturi sau sânge. E semn de boala sau unele pisici se nasc cu zone așa chele?
You know its a war on women when castrarea motanului e 70 de lei și sterilizarea pisicii 150 lei qwq e așa de complicată sterilizarea încât era nevoie să dubleze și să mai pună puțin la preț?...? (mai mult)
Buna, pot adauga in acvariu crabi/raci/creveti impreuna cu pestii si melcii?
Care credeți că este cel mai ciudat hobby?
Buna! Acum ceva timp am gasit o pisica gestanta pe strada. Am adus- o acasa, a fătat. Puii au acum 3 saptamani si 4 zile. Ea a fost calcata azi noapte de masina. Le- am cumparat formula speciala insa...? (mai mult)
Buna TPU, Dacă am un perus galben și o femela perus tot galbena, puii celor doi ce culoare ies? Tot galben?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?