Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Hey, lume... Mama mea doreste un catel yorskie terrier si nu e dispusa sa plateasca mult pt. el, ce pot face sa fac rost de unul, vreau sa ii fac o surpriza
Hei TPU :D, celei mai bune prietene de a mea i- a murit motanul, care avea 5 ani, avea blana țărcată cu dungi, era pufos și gras etc și ea a fost foarte trista. Eu m- am gândit sa îi fac un...? (mai mult)
Cati dinti are un sarpe?
am si eu doua perechi de zebre australiene dar femela moare dupa un timp si nu stiu de ce.imi poate spune cineva?
Hei TPU..stiu ca pentru uni pare o intrebare banala.(stiu deja ca e ) dar nah asta ma framanta ...hobbiul meu este fotbal ...eu as vrea sa ma apuc de sala ...as vrea sa stiu daca m- as apuca de sala...? (mai mult)
Cine stie de unde pot sa cumpar clei pentru sticleti sau cum sa il fac daca stiti va rog sa imi raspundeti! apropo vreau in bucursti daca ar fi de cumparat... dau vot si funda
mi-am luat o pereche de perusi, mai mici(puiuti). Masculul este normal sa aiba nariile mov, iar femela, albastre, cu alb pe margini? Vreau raspunsuri de la crescatori (si de la experti).
In august merg la mare dar nu stiuvunde la Costești sau la eforie nord? Dati mi si niste hoteluri LAnga plaja (300; 200; 1000) m etc pretde la 170 de lei in jos. Dati mi si niste vdeoclipuri...? (mai mult)
TPU mi- am luat doua pisicute de la cineva.SUNT PLINE DE PURICI nu stiu ce s- a fac am incercat cu otet de mere in apa sa le omor puric eu sa le dau cu otet de mere pe blanita si nimic seara sunt curate...? (mai mult)
Am 2 papagali nimfa. femela a depus 3 oua. dupa o saptamana am vazut in cuib ca 2 oua sunt galbene si celalalt alb. (Si da femela sta pe oua si le cloceste). Intrebarea ii ca, care dintre oua sunt...? (mai mult)
De cati metri patrati are nevoie un ciobanesc de bucovina?(pentru o cusca)
Am un catel si nu stiu ce sa fac cu el, mami o zis ca vrea sa mergem la tara la bunci si nu stim ce sa facem cu el! Cu trenul zice ca nu il luam dar nu stiu de ce si imi e ciuda pe ea Unchiul...? (mai mult)
Aveți niște idei pentru nume de catei? Am un cățel Samoyed și e fetiță și nu știu ce nume sa-i pun? Mă puteți ajuta, va rog? Multumesc!
Azi catelusa mea pichinez a fost în călduri si mi.a scapat din lesă. A fugit prin padure cu inca 2 câini de talie mare.Tot inpadure mai e o gasca de câini mari. A fugit de dimineatasi s.a intors...? (mai mult)
Cum o conving pe mama sa ia tot ce trebuie porcusorului? Nu vreau sa aud chestii de genu mai bine lui un hamster, altceva sau si mai rau ceva negativ asupra porcusorilor! Insa daca e ceva pozitiv pentru...? (mai mult)
TPU.Mie imi place sa desenez dar nu ma prea pricep(referitor la portrete).Imi puteti da niste sfaturi?
Sall am mare nevoie de ajutor am un caine lup și are tumora mamara veterinarul mi a spus ca nu are ce sa îi facă, la operație nu va rezista ca e f bătrână. Mi a spus ca poate sa o eutanasieze...? (mai mult)
Stie careva de ce "plang" cainii?
Sall.cer ajutor urgent. cainele meu e bătrân (peste 10 ani, e catea)și are tumora mamara. veterinarul a spus ca o poate opera dar e în zadar ca nu va supravetuii dar eu am citit pe net cazuri în...? (mai mult)
Bună, am o problemă foarte serioasă. Pisica mea a mîncat, în timp ce eu curățam un pește, o vezică înotătoare.Vezica era plină cu aer iar pisica a mîncat'o așa întreagă.Pot apărea probleme?...? (mai mult)
Mereu ma cert cu papagalul meu ca nu e voie sa faci asta si el tot o face, de exemplu ii spun sa nu imi mai rontaie caietul si face fix opusul. Cateodata imi ia creioanele si le arunca oa gunoi,...? (mai mult)
Buna TPU va rog ma puteti ajutaaa...am luat de pe strada o pisicaa daar e prea calmaa tacutaa nu se joacaa nu prea mannca cinevaa a spus ca poate nu stiiee sa mestece :( doarme mereeuu...mi s a spus ca...? (mai mult)
Hei TPU am o mica problema vreau sa îmi cumpăr un pistol airsoft și nu știu care este mai bun pe arc sau co2? Dau funda!
Salut, am un papagal pe nume polly, de specie micul alexandru, si de fiecare data cand sta pe spatarul scaunului, ba imi roade scaunul, ba se joaca la parul meu, ba se joaca cu bretelele de la bluza....? (mai mult)
AJUTOR! Nu știu ce sa mai fac am un caine lup (ciobănesc german)(catea/femela)de f mult timp (nu știu câți ani are)și ieri am observat ca se simte f rau...Am chemat doctorul veterinar și mi a ...? (mai mult)
Ajutor! am un caine golden retriever si de un timp schioapata pe piciorul drept din fata si cel stang din spate(la piciorul stang e rupt ligamentul)dar nu stiu ce are la piciorul drept, si i s- a umflat...? (mai mult)
Am un papagal micul alexandru de 9 luni si nu stiu daca este mascul sau femela. Stiu ca se poate afla peste cativa ani dar vreau sa stiu daca pot afla acum.
de curand am luat un catelus de rasă Pressa Canario, are vaccinurile toate, pedigree, iar tatal sau este campion la frumusete in Serbia, am uitat sa mentionez ca catelusul are varsta de...? (mai mult)
Buna TPU va rog frumos sa ma ajutati, pisicu meu nu manca de cateva zile ieri l- am dus la dr si i- a dat un antibiotic, azi era la fel nu a mancat nimic l- am dus din nou i- a facut un antibiotic si...? (mai mult)
Unde se organizează targuri canine sau de animale de casa in Bucuresti?
Stie cineva unde se mai organizeaza targuri canine in Bucuresti? Am luat acum 5 ani un catelusi din Europa, se mai organizeaza acolo targuri de genul acesta?
Buna maine merg la pescuit... si nu stiu ce sa iau cu mine. 1- Sa iau undita cu blincar si sa cumpar viermi si sa ii pun pe carlig. 2- Sa iau undita cu pluta si plumb si carlig si sa dau la fund...? (mai mult)
Vreau sa adoptez un caine preferabil de rasa bichon frise sau maltez. Caut acesti caini in judetul giurgiu sau judetele din apropiere. Puteti sa ma ajutati?
Hi TPU! Stiu ca e o intrebare cam tampita dar : Sunt la dansurile populare si ieri mi- am cumparat niste pantofi dar nu stiu daca sunt buni am dat o gramada de bani pe ei si daca nu sunt buni nu stiu ...? (mai mult)
Am o broasca testoasa cumparata cam din luna ianuarie si de mancare ii dau viermi, cam de 2-3 zile nu mai mananca si ieri a facut un c**a, ma puteti ajuta si sa-mi spune-ti de ce nu mai mananca?
Care invinge caucazianul sau ciobanescul de bucovina
Tocmai ce am primit un iepuraș de camera, dar trebuie sa- i găsesc o cusca. Știți cumva un, site unde as putea cumpăra o cusca care sa nu fie foarte scumpa (maxim 300 de lei) Multumesc anticipat...? (mai mult)
Salut, as vrea sa- mi cumpar un amstaff.In prezent am 16 ani si am auzit ca nu poti iesi afara cu un asemenea caine daca nu ai implinit 18 ani? Pot iesi cu un astfel de caine daca sunt cu un insotitor...? (mai mult)
Hei. Ati putea va rog sa- mi dati niste idei de melodii destul de cunocute la chitara, dar mai usoare daca se poate. Adica eu sper sa invat sa cant si altceva decat cantece de munte. Multumesc...? (mai mult)
Salut numele meu este Ionut.Si mentionez ca as vrea un caine dintre aceste doua rase : rottweiler/amstaff.Mentionez ca nu sunt la primul meu caine.Nu ar conta, dar vreau sa stou care este mai bland dintre...? (mai mult)
Am o catea care nu mai manca de 3-4 zile este foarte slabita si trista, bea foarte multa apa si nu manca nimic pot sa ai dau orice ca nu manca, Ce are?
am si eu un papagal(perus) si stranuta si casca,din ce cauza? Vreau un raspuns concret, multumesc. Funda :D
Urmează sa am un Bichon in vârsta de o luna. As vrea sa stiu daca pot merge cu el la mare pt ca il iau fix in aceasta perioada. Nu are nici un vaccin deocamdată, probabil va avea doar unul cand vom...? (mai mult)
stiu ca nu am ales categoria buna dar vreau un sfat. Aseara vad cum o masina calca un caine, se duce vecinul meu il ia din strada si il pune intr- un sant. A doua zi vad cainele inca in viata...? (mai mult)
Buna de ceva timp la o casa parasita s-au adunat bufnite. cum pot sa le alung? Fac ca si o pisica si nu pot dormi.
Hey! Mereu mi-a placut actoria. Dar chiar nu stiu unde se fac cursuri. Stie cineva vreun curs de actorie in Braila? Multumesc anticipat!
Am cumparat un pui de rottweiler de 2 luni, are toate vacinurile facute.Trebuie sa ii tai coada? trebuie dus la veterinar pentru taierea cozi?
De azi de dimineata nu imi mai gasesc pisoiasii.Este vorba de doi pisoi in varsta de 2 luni.I- am vazut ultima data aseara cand le- am dat de mancare, pe la ora 20.Eu stau la tara si credeam ca s- au ...? (mai mult)
Hey,puteti sa-mi dati niste nume de catei (si masculi si femele )?
Cum poti sa imi dau seama daca cainele meu -acum este pui- este de rasa coker spaniel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?