Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Hei, sunt pe cale sa-mi cumpar un catel border collie, e frumos, are acea simetrie la fata, doar ca pe spate e alb si are doar o pata negra, credeti ca ii frumos?
As dori sa aflu si eu mai multe detalii despre papagalii perusi. Acum 2 zile a fost ziua mea si am primit cadou 2 papagali perusi care mi- am dorit de foarte mult timp dar problema este ca nu prea...? (mai mult)
Buna TPU Am si eu o problema pot spune grava... Acum 4 luni de zile o prietena mi- a daruit cainele ei bison pentru ca numai putea sal creasca ca avea prea multi caini in casa, mi- a dat certificatu...? (mai mult)
Am o vecina care are un caine si latra in fiecare zi si ma deranjeaza. Exista o aplicatie pe telefon care sa faca cainele sa innebuneasca?
am o catelusa Bichon Maltese de 1 an si 7 luni. Si nu accepta masculi sau si cateluse langa ea. la oam ei latra intruna pana se obisnuieste. si la catei latra si fuge de ei. schiauna. Nu stiu...? (mai mult)
Ce- i pot face cainelui meu (talie mica) care si.a intors unghia(cea laterala pe care nu calca). Unghile din fata ii sunt mici pentru ca i se tocesc si nu are probleme, dar cele 2 din lateral i- au crescut...? (mai mult)
Hei, sunt pe cale sa- mi cumpar un catel border collie, e frumos, are acea simetrie la fata, doar ca pe spate e alb si are doar o pata negra, credeti ca ii frumos? se merita? vreau sa stiu parereile...? (mai mult)
Am un amstaff, are 8 luni, am luat- o de cand avea numai 2 saptamani. De atunci de fiecare data cand isi facea nevoile in casa o certam, ca sa stie ca nu e bine. Am inceput sa o scot afara cam...? (mai mult)
Salut, TPU, am si eu o intrebare, am 2 perusi (mascul si femela) si sunt foarte speriosi, cand ma apropii de colivie incep sa faca ca turbatii.Nu stiu cum sa incep sa ii invat cu mine, sa comunic ...? (mai mult)
Am cam de doi ani acasa un catel pekinez(Lucky) si am observat ca e cam plictisit ultimul timp asa ca am mai luat un catel (tot pekinez, Rambo). Problema este ca Lucky nu il baga in seama pe ...? (mai mult)
salutare, mi/am cumparat un pui de rottwailer ce parere aveti despre acesasta rasa? cel mai complex detaliu primeste funda.
am si eu un Pitbull de 6 luni si ma gandeam sa ii cupe urechile se mai poate la aceasta varsta? cam cat costa? sunt riscuri?
imi puteti sugera si mie un anima de compani ceva ce sa nu necesite multa atentie(am avut perusi dar am fost nevoit sa renunt la ei din cauza k nu mai puteam avea grija de ei\da atentie prea multa)nu...? (mai mult)
Vreau sa imi iau saptamana asta un yorkshire terrier fetita. Problema mea este ca in anumite zile...cam odata pe luna va trebui sa il las singur in casa, spre exemplu vara asta avem.mai multe...? (mai mult)
Îmi puteti lăsa sugestii de câini de talie mică, care pot sta în grădină, să nu aibă nevoie să între niciodată in înăuntrul casei. Și de preferat, să fie ușor de dresat. Funda!
Sal TPU, am in gradina un fel de izvor si ma intrebam daca pot folosi apa din el pentru pestii din acvariu, adica are vreun efect negativ?
Am un papagal micul alexandru si vreau sa imi cumpar inca unul dar nu stiu daca este femela sau mascul.cum imi pot da seama vreau surse sigure
Hi TPU! Am si eu o pisicuta cam de 2 luni si e nazdravana rau! Ma musca... dar in joaca si vad ca acum strange din ce in ce mai tare! Ce pot face? Cum o pot opri?
Intr-un acvariu cu 6 pesti de 30 litri, noaptea se poate stinge pompa si filtrul?
Știți site- uri la care le- aș putea vinde cărți?! Tata timp de 5 ani până anul trecut a cumpărat o groază de cărți(romane marea majoritate), cred că peste 300 de cărți. Eu sunt...? (mai mult)
tocmai mi-am luat un pui de caine ciobanesc mioritic(sooo damn cuteee)si e baiat.Mi-ar trebui un nume pentru el. Daca se poate, sa fie unul serios si pe cat se poate romanesc.Mersi.
Bună azi când am ajuns acasă unul dintre perusii mei avea puțin sânge la aripa dreapta și nici pana acea lunga de la aripa. Ce sa îi fac? Îi mai creste la loc?
Salutare, am si eu o catelusa shih-tzu de un 1 si 3 luni, a sangerat duminca, trebuie sa astept 10 zile si dupa sa o dau la monta?
Numele meu este Denisa. Am dat- o pe catelusa mea la monta acum 46 de zile iar eu peste 10 zile voi pleca la mare si voi sta o saptamana. Imi puteti spune va rog cat dureaza gestatia la caini?...? (mai mult)
Bună.Aş vrea să adopt un pisoi, dar sunt câteva probleme.Cum ar fi că nu ne mai permitem unul, stăm şi în chirie, iar vecinei nu îi plac animalele[este curte comună]. ...? (mai mult)
TPU azi mi-am luat un cățel, are o luna si e băiețel. I-am pus intr-un bol(căpăcel ) lapte, dar nu mănâncă ..Cum sa il fac sa mănânce? Fundă.
Doresc sa imi cumpar un catelus de rasa pomeranian, am cautat, doar pe net recunosc si am gasit un site care ar parea in regula si de incredere http://www.cateidevanzare.ro/ Intrebarea mea...? (mai mult)
am o pisica pe care o tin in curte.Acum o zi era afara langa un sobolan fara cap mort... Posibil ca pisica mea sa fi mancat din el? 2.Seara am vazut ca e ranita putin la cap.E posibil ca acel...? (mai mult)
am nevoie de niste ajutor, azi am gasit un pui de porumbel langa asa scari, stau la bloc, dupa o furtuna nu, nu a patiti nimic, dar nu vrea sa manance, nici nu stiu ce sa ii dau, am incercat...? (mai mult)
Cățelușul meu pitbull red nose de 1 luna ma musca foarte tare. Am încercat sa ii împing mana in gura si asta funcționează dar pentru puțin timp, daca strig au! musca mai tare, o ia ca pe o invitatie....? (mai mult)
Heii..de 2 saptamani a un pisoi micut, i- am facut deparazitarea i- am facut si baie alatiaieri cu sampon special pentru pisici l- am clatit bine cu dusul si acum se tot scarpina chiar foarte des din ...? (mai mult)
Am o intrebare, chiar nu ma pricep deloc. Daca o persoana vrea sa se ingrase(nu e cazul meu) si trebuie sa ia vreo 5 mese pe zi, sa manance putin dar des, trebuie sa faca sport? Aici m- am incurcat...? (mai mult)
Vreau și eu să- mi mai iau al 3 animăluț de companie ( un câine), dar problema e că nu știu ce nume să îi dau! Vă rog mult ajutați- mă să- i aleg un nume decent, așa, cum v- ați...? (mai mult)
Am o pisicuta care are 2 ani, o tin la tara si a racit. Am dus- o la medic, mi- a dat sa- i dau un antibiotic si cateva zile a fost mai bine, dar acum a inceput iar. Ce as putea sa- i dau? Imi...? (mai mult)
De ce nu musca serpi copii mici?
Am un Bichon de 7 saptamâni si face pipi des si foarte foarte mult e bolnava sau doar așa face ea pipi, funda!
Stie cineva cum pot desface acest mecanism? E de la un ceas cu cuc Mojak.https://dl- web.dropbox.com/get/Fotografie0097.jpg?_subject_uid=159483999&w=AABPW2XYaQW2StHa2pTc2m88OAY6yjdKLQbAPRPhTskhiA https://dl-...? (mai mult)
Dresaj caini... va rog sa imi recomandati dresori de caini seriosi in special pentru expozitii canine. Multumesc.
TPU motanul meu a murit a cazut de la fereastra ieri... azi am ochii rosii si umflati va dati seama de ce si nu am mancat nimic Credeti ca un alt animal ma va face sa trec peste? Nu mai vreau pisici ...? (mai mult)
Cam pe la ce ore naste o pisica (dimineata, seara, la amiaz...). Va rog sa nu raspundeti in bataie de joc, decat sa raspundeti asa mai bine nu mai raspundeti.
Buna seaza/ziua, detin un pui de Ciobanesc De Bucovina, femela, varsta o are cam de 3- 4 luni. Vreau sa stiu, as putea afla cumva daca e de rasa pura? Sa nu fie corcitura. E maricica pot spune... nu...? (mai mult)
Cine stie de unde imi pot cumpara un caine Pug mai ieftin?
BUNA TPU! Am un iepuras din rasa cap de leu, are in jur de 7 luni, iar de cateva zile a inceput sa o tot muste pe mama, nu stiu de ce, nu stiu ce sa- i fac, imi puteti da o idee cum s- o fac sa numai...? (mai mult)
Cum desveţi un câine Yorkshire Terrier Toy să îşi facă nevoile în casă?
Hei! Am nevoie de ajutor urgent. Cainele meu e toy terrier si de ieri nu vrea sa manance nimic, e pasiv, ieri ii curgea ochiul si i- am pus un pachetel de ceai si parca a trecut, astazi insa respira mai...? (mai mult)
Sal TPU, asta nu e chiar o intrebare, da merge...deci, de mica ma uit pe national geograohic, nat geo wild, etc, tot timpul m.a fascinat faptul ca invat lucruri noi, si am gusturi mai ciudate, gen.in...? (mai mult)
care o pescuit in marea neagra, la pesti mari? putem vb la privat?
De doua saptamania mi-am luat un iepuras pitic foarte dragalas si jucaus dar de o zi face fecale cu mucus. Daca imi puteti raspunde de ce? Multumec!
Vrea cineva un pui de Amstaff gratuit? București.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!