Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna dimineata! ma gandesc sa imi iau un rottweiler si vreau sa stiu daca e greu de crescut si cam care ar fi bugetul de crestere.
La un caine de o luna si 2 sapt daca nu ii fac vaccinul pprimu se intampla ceva momentan nu am suport financiar, peste vreo sapt se intampla ceva se poate?
Credeti ca un Husky este mai potrivit ca animal de companie decat un Rottweiler? Care dintre ei reactioneaza mai bine in preajma copiilor?
In curand o sa am un caine :) as avea nevoie de cateva sfaturi. pot sa il scot afara de acum? e mic, are cateva saptamani. sau cand? cate vaccinuri ii trebuie? si cum il pot invata sa faca afara?...? (mai mult)
Spuneti.mi o rasa de caine asemanatoare cu Yorkshire Terrier ca aspect si marime. Sau o rasa adorabila si la fel de mica si iubitoare...
Am o pisică și parcă are ceva puncte negre în urechi. Pe zi ce trece devin mai multe. Ce ar putea fi?
TPU am un motanel de 8 luni.Am doua intrebari: 1.De ce face febra daca il stropesc un pic cu apa in cap? 2.As vrea sa il scot pe afara, in lesa, in brate intr- o geanta etc.Nu ii este frica de straini.Dar...? (mai mult)
Am doi iepurasi micuti, sunt pui dar nu mai stau cu iepuroaica adica nu mai au nevoie de lapte de la ea si au inceput sa manance iarba, legume, etc.Dar nu stiu daca trebuie...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se numeste acea pisica gri cu ochii mari (sau ceva de genu)
Heei..am un catel de 6 luni, el are varsta de 8 luni..musca si roade incontinuu.imi puteti da un sfat? ce ar trebui sa- i fac sa nu mai muste ca de crescut dintii i- au crescut. Si inca o mare problema..are...? (mai mult)
Pisiciile urmaresc laserele rosii fiindca ele cred ca sunt rele, sau ca fiindca le place?
Ce rasa este acest caine? are in jur de 10-11 luni https://www.facebook.com/ryk.rica/media_set?set=a.718099371655965.1073741846.100003677250147&type=3
Buna TPU am si eu doi catei mici, albi si pufosi iar peste cateva zile este ziua lor .....si ma simt cam prost ca nu le iau nimic...spune. timi va rog ce as putea sa fac ca sa ii rasfat foarte bine ...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati exemple de hobby-uri
Motanul prietenei mele, Felix a fugit de 2 saptamani bune de acasa si nu se mai intoarce. Ii lipseste foarte mult si imi doresc sa o pot ajuta. Am nevoie sa un site pe care se pot publica ...? (mai mult)
Buna TPU. Am un motanel de 1 an. De o saptaman a venit acasa schiopatand. Nu l- am dus la veterinar cu gandul ca isi va reveni dar nici acum nu calca pe labuta. Intrebarea este ce ar trebui sa ii pun...? (mai mult)
Am un papagal nimfa! IL am de aproape 2 ani. Peste 1 saptamana plec in vacanta pe aproape o luna. Il voi lasa la un cunoscut (27 ani) care are si el un papagal nimfa. dar de curand si- a luat un...? (mai mult)
Am o problema cu un pui de pasare. Nu stiu exact de ce este. Cred ca este de Graur sau de Vrabie. L- am gasit la mine in casa (este in contructi), erau 5 pui, i- am lasat in pace, dar am ...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara Sea Monkeys? va rog sa imi dati linkul cu Sea Monkeys in stoc.Va rog, ajutor!
Unde gasesc vol 3 din Pisicile razboinice? (In romana)
Buna TPU...o sa para cam ciudat dar cum se numesc scoicile pe care le gasesti la plaja?
Buna, TPU! Am o camera Samsung CMOS True Color 65x si nu sunt foarte priceputa la camere de filmat etc. Intrebarea este daca are calitate HD si daca poate fi considerata o camera buna. http://images.samsung.com/is/image/samsung/ie_SMX-...? (mai mult)
Ceau tuturor ^_^! Eu peste 3 saptamani plec in Anglia. Si plec cu autocaru', iar intre timp as vrea sa imi iau un puii de amstaff. Oare m- ar lasa sa merg cu el pe autocar? Cu toate ca pana in Anglia...? (mai mult)
Am o prooblema/intrebare urgenta! Mama vrea sa mergem marti la tara la Moldova la bunici cu trenul! Problema mare este ca ce fac cu cateleul meu! Am un catel de 8 ani in casa pe care il iubesc...? (mai mult)
HELP ME! Deci acum 2 zile pisica mea a fatat.Eram curioasa sa vad cum arata asa ca am luat scara (azi) si i- am luat.I- a vazut pisica...Am crezut ca vrea sa ii manance, a luat unu de cap si a fugit cu...? (mai mult)
Am o intrebare. Propriul tau caine te poate musca vreodata?
Am un Bichon maltez de o luna jumătate si azi când stăteam pe canapea ea a ieșit afara si a băut apa dintr-o băltoaca cu nămol poate sa se inbolnaveasca (are primul vaccin făcut ) funda!
ce parere aveti despre achizitionarea unei cateluse de Amstaff in varsta de 1 an si 3 luni?
am mare nevoie de raspunsul unui cunoscator de rasa de pisici. Am cumparat un pisoi si vreau sa stiu daca chiar este Norvegian de padure sau nu, dupa cum arata, l- am luat de pe OLX si am vazut...? (mai mult)
de curand am inceput pescuitul la oblete, nada o fac acasa : faina de malai, putina de grau, grau. daca imi ziceti o alta nada nu ma supar( facuta acasa ) asa deci am foarte multe rateuri...? (mai mult)
Peste doua zile o sa imi iau un iepuraș femelă și nu știu ce nume să îi pun.Am nevoie urgeeent va rog sa imi spuneți!
Pisica mea a cazut de la etajul patru si s-a lovit la bot. Nu a mai mancat sau baut nimic de aproape doua zile, presupunand ca o doare. Cum sa-i dau sa manance?
Pisicile Birmaneze lasă mult păr?
ce parere aveti despre cumparea unei cateluse de Amstaff care are un 1 si 3 luni?
Va rog frumos sa ma ajutati, DAU FUNADA CELUI CE MA AJUTA. Vreau sa imi iau un rottweiler dar am ceva nelamuriri. 1. Daca nu am bani de un dresaj profesional, dar iau cainele de mic ii ofer...? (mai mult)
Am o pisicuta de 3 luni jumatate, si as vrea sa stiu cand ar fi indicat sa ma duc cu ea la veterinar ca sa o sterilizeze. E bine in oarna, cand luam vacanta? Ce trebuie sa stiu despre ingrijirea pisicii...? (mai mult)
De ceva timp ma gandesc sa imi iau un rottweiler. Imi place mult rasa. Insa am cateva nelamuriri si de aceea vreau sfaturi de la crescatori :) 1. Am auzit ca dupa anumita varsta turbeaza, e ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de pescuit nu stiu nimic deci un site ceva cu un ghid nu stiu sau niste cuvinte pentru un incepator? multumesc anticipat
de unde pot gasi flick trix in romania
Salut am un ciobanesc german (caine lup ) si as vrea sa stiu daca are ceva probleme isi tine doar o ureche in sus iar a doua ureche si- o tine doar jumatate sus nu de dot. ( E rasa pura adus de la jandarmerie...? (mai mult)
A venit vara si as vrea sa ma duc cu maicamea la tara la Moldova si am un catel Pechinez de talie mica! Mai exact nu ma pot duce acolo ca o am pe ea! O am de 7 ani si nu as putea sa o dau afara!...? (mai mult)
As dori sa-mi cumpar un mops, rasa pura. Sunt de incredere asa zisi crescatori? Ati cumparat catei de rasa prin intermediul internetului ( olx, public24 etc )?
Vreau sa imi iau un animal, dar nu stiu ce. Voi ce sugerati? Un caine Canishe pitic sau o pisica Albastru de Rusia?
Ce solutii/metode de a ucide puricii fara sa afecteze animalele de companie(am in apartament un papagal si o pisica) stiti?
cum as putea face un prostovol sau cv cu care sa prind mai multi pesti in masa ( eu as vrea pt obleti dar nu ma supar daca pot prinde si pesti mai mari)
Zebrutele Australiane ale mele sunt in perioada de imperechere si nu stiu cum sa fac sa nu isi faca cuib in ladita de mancare...Dau Funda pentru raspunsul care ma va ajuta mult!
Am primit un beagle si nu stiu ce bobite sau granule sa ii dau. Ajutati-ma va rog. DAU FUNDA!
Salut Tpu.Ma numesc Ionuț, si am o intrebare.Eu am doi câini și aș vrea să mai cumpăr unul din rasa rottweiler. Menționez că am curte mare, am si doua gradini mari, si cred ca as avea unde sa...? (mai mult)
A Vreau sa invat sa pescuiesc si am o intrebare, daca dau cu lingurita rotativa pe apa curgatoare si tot mulinez incet mai pun momeala in carlig? Sau daca puteti cum potsa pescuiesc pe crisu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!