Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Spune-ti-mi va rog, cine stie si se pricepe ...de ce pechinezul meu de 1 luna si 2 saptamini nu vrea sa manince? Va rog ajuta-ti-ma!
Dati.mi un nume de bufnita haios dau funda la cel mai haios minim 5
Deci problema mea e urmatoarea, draga comunitate, as vrea sa va zic, ca ieri, deoarece mama unei fete nu o mai lasa o tina, am adoptat o pisicuta, de abia are o luna si a fost luata de la mama, ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un caine de paza de talie mare. Eu m- am gandit sa imi iau unul dintre aceste rase : - Dog Argentinian - Cane Croso - Ciobanesc Caucazian - Ciobanesc de Asia Centrala ...? (mai mult)
Ce nume sa pun unui pui de pug (mops) mascul?
Am o pisica de 7 saptamani, am primit- o acum 1 saptamana; am dus- o la veterinar, i- am facut deparazitarea interna si externa, a fost bine, mananca, face doar la litiera, e jucausa insa ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care isi dau cainii spre adoptie? Am vazut astfel de anunturi, iar stapanii spun ca au prea multi caini si ca nu mai pot avea grija de toti sau ca pleaca in alta tara si tind...? (mai mult)
Stiti cumva de unde mi as putea cumpara o maimuta? Chiar imi doresc una si sunt dispusa sa o ingrijesc. Multumesc anticipat!
Am un Bichon Maltese de 1 an si cand ies cu el afara, pe un fost teren de fotbal unde sunt alergatori, incepe sa latre si da sa ii muste pe alergatori, ba chiar unii s- au declarat foarte...? (mai mult)
am si eu o intrebare am un catelus de circa 1-2 luni si am cumparat hrana pedigree uscat si umeda cu sa o prepar
de vreo 2 saptamani mi-am luat un catel (maidanez) cam cat de mare se poate face un maidanez? El arata asa http://postimg.org/image/8mnysldod/ precizez ca nu-i stiu parintii.
am un acvariu de 40L cu neoni, moli si doi ancistrusi, iar unul dintre moli de 4 zile are branhile rosi, abdomenul umflat si inoata mai mult pe fundul apei, doar dimineata se mai duce ...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr un Corgi doar ca în România sunt foarte rari. Unde pot găsi Corgi? Sau ce caine de talie mica sa îmi iau?
Mi-am cumparat un papagal Micul Alexandru si nu stiu ce nume sa ii pun. Nu se stie daca este mascul sau femela pentru ca nu se poate afla pana la varsta de 3 ani.
este cineva care are pui de Border Collie nascuti recent si care este dispus sa imi raspunda la o intrebare? Lasati un comentariu cu o adresa de email sau numele de facebook, undeva unde putem ...? (mai mult)
sper că mă ve- ți ajuta! x.x Acum câteva minute, câinele meu (are în jur de 10 luni), a lins o broască pe- afară. După câteva secunde a început să facă spume la gură. :| Toate...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un pomeranian boo.Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
Buna, am o catea de rasa chiuaua si are 11 ani, intr- adevar e cam batrana, si as vrea sa o dau la monta cu un alt chiuaua.Precizez ca nu a fost data la monta niciodata e inca domnisoara. Intrebarea...? (mai mult)
Ma gândeam să vă arăt ce înseamnă inconștiența și trebuie să realizăm că gardurile la zoo au un rost. Să nu faceți niciodată ce a făcut fata aceasta! http://dcnews.ro/479147 ...? (mai mult)
Cat costa o deparazitare externa? Urgenttt, funda
astazi mi-a murit iepuroaica si avea un singur pui(de 2 zile).Am luat puiul si i-am dat putin lapte dintr-o pungulita intepata.As vrea sa stiu daca sunt sanse sa traiasca,
Vreau sa-mi iau o broasca testoasa. Mere una sau trebuie sa-mi iau 2 sa nu se simta singura prima?
Stie cineva un dreadlocks Galati?
Am nevoie de ceva sfaturi de la voi in privinta achizitionarii unui pui de dobermann. 1.Sa il cumpar de la o canisa? 2. Daca il cumpar de la o canisa exista posibilitatea sa fie bolnav? ...? (mai mult)
Stie cineva cum s-ar traduce "Mod Podge" sau daca as putea gasi ceva asemanator in Romania?
Buna as vrea sa imi cumpar un aparat foto.Initial m- am gandit sa imi iau un Sony Cybershoot DSC- F828.Ce imi puteti spune despre aparat, cum face pozele? As vrea sa fie ceva bun pentru pozele gen in ...? (mai mult)
Am primit un caine beagle si nu stiu ce sa ii dau de mancare nici cand e mic nici cand e mare. Ajutati-ma, va rog. DAU FUNDA...
Hei TPU,eu as vrea sa imi iau o bufnita numita,,bufnita striga" si am doua intrebari,ele pot trai la bloc, si mai important, de unde pot cumpara? mersi Dau funda
Aseara pe la 12 jumatate catelusa mea a inceput sa tremure si sa respire greu, apoi parca nu mai gandea si facea caca si pipi incontinuu, nu mai avea echilibru de parca ar avea o criza de epilepsie....? (mai mult)
Am operat pisica de chist mamar pe 22. 06. Totul a fost bine, pana astazi, cand am observat ca si- a rupt pielea langa cicatricea care inca mai are atele puse cu mare grija de medic. Am reusit s- o ...? (mai mult)
Cam cat costa vaccinurile la pisici in general? (& deparazitarea externa si interna etc) FUNDA!
Ce ma sfatuiti sa aleg intre un Westie (West Highland White Terrier) si un Pomeranian? Pur si simplu imi este foarte greu sa ma decid.
Doresc sa imi cumpar un caine de apartament de talie medie / mica ce poate sta cam 5- 6 ore cel mult singur pe zi, sa nu fie foarte vioi, cat mai cuminte si sa poata fi dresat usor! Eu m- am gandit...? (mai mult)
Doresc sa imi cumpar un animal de companie. Eu as vrea un arici ( un animal neobisnuit, "exotic" cum ar zice unii) sau un hamster(sirian. am auzit ca sunt mai prietenosi decat cei pitici) Locuiesc...? (mai mult)
Asi dori sa va adresez o intrebare. Cine stie unde pot gasi catei de rasa gratis?
eu o sa plec 5 zile in concediu si am un bichon havanez de 10 luni o sa ramana cu bunica.dar imi e sa nu planga ce pot face? si ce pot face sa nu imi fie foarte mult dor de el? il iubeste mult...? (mai mult)
Ce caine îmi recomandați : dog argentinian, amstaff, ciobanesc german?
O să am o pisică birmaneză în câteva sâptămani.Cum sunt aceste pisici? Și vreau niște nume frumoase și originale. E motan. FUNDĂ!
Vreau sa-mi iau o broasca testoasa mica, imi puteti da toate informatiile de care am nevoie?
Vreau sa- mi iau o broasca testoasa mica. Imi puteti da toate informatiile de care am nevoie? N- am mai avut niciodata un animal. De fel urasc animalele si mi- as dori sa moara toate, dar acum am chef...? (mai mult)
In august voi avea o pisica. Cum sa fac sa nu imi zgarie canapeaua si perdelele?
Doresc sa imi cumpar un caine...mai exact un bichon, dar nu stiu ce rasa sa fie frisee, bolognese, maltese sau havanese.Este primul meu caine...as vreau sa stiu daca il pot lasa singur in apartament....? (mai mult)
am o intrebare mare pentru voi Am decis ca vara asta sa facem un scurtmetraj scriptu e despre ceva nephilimi demonhuman etc(Devil may cry stile nu stii ce e aia cauta pe YT nu vei fii dezamagit)....? (mai mult)
Am avut 2 catelusi de vreo 2- 3 luni si acum cateva zile unul din ei a inceput sa stea mai retras, ba chiar sa se ascunda prin curte, nu manca si parea foarte "depresiv" si fara energie. La cateva ore...? (mai mult)
Cum pot sa aflu daca un caine are pedigree (carte de origine)?
Ce sa fac daca vreau un catel dar stau la bloc si mama nu e de acord...
Am un pui de femela din rasa shih tzu, in varsta de 9 saptamani, si inca mai trebuie sa stea cateva zile in casa pana la urmatorul vaccin! Este cuminte si ii place sa se joace, dupa aceea obosindu-...? (mai mult)
Am dus catelul la un salon sa- i tunda blana, iar dupa aceea zi, mereu cand ies cu catelul afara acesta nu mai vrea sa mearga nicaieri. Cand iesim afara se pune in fund si asteapta sa- i deschid usa ...? (mai mult)
Vreau sa va cer o parere, am facut bine ca i-am dat dumu acestui animal bland inapoi in padure? sau trebuia dus intr-o rezervatie? https://www.youtube.com/watch?v=VdsDiturdzA
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!