Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna,acum cateva zile am cumparat un catel are 2 ani este mare dar mananca pui, cum sa il dezvat sa nu mai manance?
Am un motan de 2 ani jumate, nu iese afară din casa, nu urinează prin casa, mai are unele dați când miorlăie și se comporta ca nebunul însă nu era nimic grav. Nu l- am castrat ptr ca ...? (mai mult)
TPU, îmi pare rău dacă vă dezamăgesc cu aceasta întrebare absurdă! Vreau să îmi cumpăr un câine, mai exact un husky siberian, pe care doresc să îl țin în casă. Dar... Părinții :( Nu...? (mai mult)
As vrea sa achizitionez un aparat de pescuit samus 725 mp/g sau ceva mai performant precum SHARK MASTER 840s. m- am interesat pe net si la prieteni dar nicaieri nu gasesc acele coduri si frecvente pentru...? (mai mult)
am un bichon maltez femela de 2 ani care ii in calduri ar trebui sa o dau sau nu? dau funda!
Le pot da unor țestoase de Florida (cu tâmple roșii) larve congelate roșii de țânțar?
Daca am administrat medicamente puilor de gaina bolnavi de limbrici dupa cate zile ii pot taia?
vreau sa ma duc la balta poligon dumbraveni, se poate sa nu prind nimica? nu vreau sa ma duc degeaba
Îmi puteti spune niște câini de talie mică (care nu cresc mari), care sunt de curte? Aș dori care să nu fie băgați în casă.
De 3 zile ma duc la pescuit. intr un vad mi am facut curat, acolo este si papura si am inteles ca este bine. Prima oara am prins 3 carasi si dupa. pauza. arunc mamaliga in fiecare zi dimineata...? (mai mult)
de curand mi-am luat un cane corso are 2 luni si cred ca a inghitit un os de peste si ia ramas in gat ce pot sa fac? Va rog urgent DAU FUNDA + VOT!
Este periculos daca am ca animal de companie un iepure? Adica pot pati ceva din cauza parului? Dau funda
Pisica mea are 15 ani, este mascul, rasa birmaneza. A avut mai demult probleme de sanatate cu rinichii. Problema e ca ziua doarme si noaptea e treaz, are crize si miaună de nervi, ma musca si din ...? (mai mult)
De unde pot cumpara un Bichon maltez mini toy si sa mi-l comand sa îmi vina acasă si sa nu iau teapa sa îmi dea alta rasa fundița!
Cat costa castrarea unei pisici si daca o castrez in timp ce are pui in burta, puii o sa moara? :( Funda.
Va rog tare mult sa ma ajutati. Am un caras auriu dar de ceva vreme se comporta foarte ciudat. Se tot intoarce cu burta in sus si nu pare in largul lui. De cateva zile parca i- au aparut pete...? (mai mult)
Ce seminte ii dai unui pui de pasare. Nu mananca nimic si piciorul ii este intors invers. Va tog ajutatima nu bea nici apa.
1. Ce părere aveți despre Bichon Maltese? Este un câine simandicos? Care să nu poată sta afara? 2. Ce câini mai știți care pot sta și afară? Adică să nu stea în casă... ATENTIE!...? (mai mult)
Cum il fac pe tatal meu sa imi ia un catelus? am nevoie de ajutor! FUNDA
Hey! Am un catel de nici o luna. Un Brac german. In primul rand are ochii albastri si in interiorul este negru. Credeti ca ochii lui se vor inegrii? Am auzit ca aceasta rasa trebuie sa aive ochii inchisi...? (mai mult)
m-am gandit sa imi iau un caine si nu stiu ce sa aleg intre golden retriever si labrador retriever voi ce ati alege si de ce?
Salut, câinele meu un ciobănesc unguresc in vârstă de 11 luni a înghițit un burete de sarma. Burete de vase, vreau sa știu dacă mai are vreo șansă sa scape... adică dacă poate elimina printr-...? (mai mult)
Am ales să îmi cumpăr bichon maltese. Este un câine simandicos ca să nu stea și în curte? Trebuie neapărat în casă? P.S. Mai spuneti- mi exemple de câini care rămân mici și care pot sta ...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se inteleg cainii din rasa Papillon cu strainii si cam ce pret au? Si daca stiti vrg niste rase de caini mici dar mai agresivi?
Nu ma pot hotari intre 2 rase de pisici : Sfinx sau Cornish Rex? Am citit putin despre fiecare si amandoua rasele par extrem de fascinante, deci nu ma pot hotari pe care sa o aleg. Putin ajutor?...? (mai mult)
Hello!; ) Am o intrebare, nu demult am inceput un hobby nou, airsoft- ul, am echipament, am detoate, dar nu mai am arma + pistol! :( Ce mi- ati recomanda, de exemplu daca exista pe undeva un...? (mai mult)
As putea cupa urechile unui pui de cane corso de doar 1 luna jumatate?
Probabil, mă voi muta la o casă. Părinții mei mi- au spus ca îmi vor cumpăra un câine. Eu sincer aș vrea unul dar nu foarte scump. (Adică până în 10 milioane). Aș dori un câine...? (mai mult)
Stiti cumva cum se fac zgardele din ață de pescuit, am văzut ca multe fețe poartă. Dacă stiti vre-un tutorial sau cum se fac va rog sa mă ajutați. Multumesc :*
urmeaza sa- mi iau un caine de rasa ciobanesc german sau husky siberian, dar as vrea sa stiu cate vacinuri se fac intr- un an si cat ma costa.Deasemenea as mai vrea sa stiu daca le trebuie ...? (mai mult)
Buna TPU :* imi doresc foarte mult un Bichon. Problema e ca nu stiu de unde pot cumpara unul; am văzut ca prețurile variază între 7- 8 milioane Am fost la pet shop si Bichonul costa 18 milioane....? (mai mult)
Am primit un iepure. Nu e nush ce rasa. E din marele alb, acea rasa crescuta pentru carne. E prietenos si domestic, nu e salbatic. Vreau sa il dresez sa faca la liftiera si nush cum. Si vreau...? (mai mult)
Vreau sa fac un robot, sunt complet neștiutor, începător... Etc. Ma descurc cât de cât la tehnologie dacă vad un tutorial. În fine deci vreau sa fac un roboțel sau acolo o chestie...? (mai mult)
Hey,am puiul acela de iepure de care am ziss m-am uitat acum la el si in varful capului are o buba foarte putin alungita si de culoare galbena cam asa, ii foarte mica ii Ce e aia? Ce sa fac?
Am 2 perusi de vreo 2 ani cumparati, femela si mascul. La inceput cand i- am pus impreuna se intelegeau, erau afectuosi unul cu altul, dar acum femela e tare iritata, il bate pe mascul, ...? (mai mult)
Imi spuneti va rog cateva nume de catei ( mascul ), rasa ciobanesc mioritic? De preferat romanesti, sunt ok si straine dar ceva mai deosebite ( nu clasice, cum ar fi Azorel, Bursuc /Rex, Scot. etc...? (mai mult)
Mi- am luat un labrador de 2 zile are 2 luni jumate. Stau la bloc si nu stiu cum sa ii fac programul de iesit afara si nici cum sa il fac sa numai faca in casa sau daca face macar sa faca pe balcon...? (mai mult)
Am un pui de rott are o luna,nu stiu daca este rasa pura sau nu. Parinti nu au pedigree dar arătau bine, tatăl de talie mare iar maică-sa de talie mijlocie. Astept un raspuns
Cum sa dresezi un caine de aport sa nu stranga in gura vanatul?
TPU m- am hotarat de curand sa- mi iau un caine ciobanesc german sau un husky siberian. Dar imi trebuie un nume deosebit.Eu ma gandeam ca daca este husky sa- l cheme Snow iar daca este ciobanesc sa- ...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda niste jocuri free multyplayer sa fie jucate, am un pc destul de bun si pot rula jocuri cu cerinte mari. Va rog ca jocurile sa fie free gratuite si sa nu fie lol, dota, metin2,...? (mai mult)
Imi plac mult cainii si as vrea sa- mi cumpar unul, dar nu pot hotari ce rasa.Ma gindeam la un husky, poate stiti ceva asemanator? Vreau sa fie cuminte, sa ii placa sa se plimbe, si sa fie dragut:)Ceva...? (mai mult)
Buna, am doi caini(BICHONI), de culoare maro deschis care bate spre alb, o fata si un baiat.Ce nume credeti ca s.ar potrivi lor? As vrea sa fie nume pereche ex>Mickey&Minnie ...? (mai mult)
Am primit un Bichon maltese fetița si nu stiu ce nume sa ii pun.Va rog ajutați-mă!
De ce iepurasul meu nu poate sa isi mai miste picioarele, adica atunci cand incearca si le da in sus, ca si cum ar fi paralizat si nu ar putea sa isi miste picioarele.Ce sa fac, nu vrea nici sa...? (mai mult)
Am un labrador de 3 luni. Nu latra la absolut nici un om, ba chiar se ascunde sau se joaca cu ei. Mama vrea sa il dea pentru ca spune ca il hranim degeaba si ea nu latra.Cum o pot face mai agresiva? Roade...? (mai mult)
Caine sau pisica? Eu nu pot alege
Cine ar castiga dintre un soim si un vultur
Bună ziua TPU, Acum 3 zile pisica mea a dat naştere la 4 puişori. Astăzi mămica mieuna în timp ce îi hrănea pe cei mici, verificând să văd care este problema nu am descoperit nimic ciudat. ...? (mai mult)
Buna TPU.As vrea sa imi cumpar un axolotl (nistre monstruleti marini) stie cineva unde as putea sa gasesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?