Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU.As vrea sa imi cumpar un axolotl (nistre monstruleti marini) stie cineva unde as putea sa gasesc?
Hey Am iepuroaica aia cu un singur pui care am dat- o la iepuroi.V- am povestit si ieri Iepurasul care il are are o luna o saptamana si 3 zile si ii mare ca o fost singur si o avut lapte Azi l- am mutat...? (mai mult)
De unde pot cumpara zgarzi de pisici cu pietre pretioase?
Salutari tuturor as vrea sa aflu ceva am un iepuras de aproximativ 5 saptamani, i- am amenajat tot ce ii trebuie dar are ceva nu stiu daca e pe moarte dar sta culcat si respira greu refuza sa manance ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste popular alga Bryopsis? Multumesc anticipat!
Am un pui de westie are 2 luni si o saptamana.Ii dau de mancare de 3 ori pe zi. Oare e suficient sau e prea putin? 102 grame de royal canin junior
Hey TPU.As avea nevoie de niște opțiuni ce sa fac vara aceasta ca o pierd degeaba.(fără excursi,mare,tv, calculator sau sport)Funda
Hamsterii mei atunci cand dorm,dar nu intotdeauna,isi misca labutele si piciorusele, sunt foarte nostimi. Oare au cosmaruri?
Hei! Imi puteti spune si mie niste nume de catelusa dragute va rog? Nume care sa se potriveasca unei cateluse de talie mica.
Nume de soricari baieti
Am o iepuroaica cu un pui de o luna si o saptamna si un pic si azi am dat pe mama lui la iepuroi si a stat Dar iepuroaica a intarcat puiul? eu nu am vazut sa mai suga dar iepurasul mananca de toate dar...? (mai mult)
Ce nume sa îi dau câinelui meu? Mă gândeam la numele astea: Crevete Grigoricescu Ion Ionuț Ionel Ionescu Fotoliu Covorescu Ciorchinel Strugurescu Nea Calu Barosanu Pateu Dumitru Sinistratu...? (mai mult)
.. As avea si eu o intrebare! Am o iepuroaica Marele Alb de 4 luni si jumatate si ieri am adus un iepuroi tot marele alb i- am lasat o zi impreuna. Ce credeti poate sa ramana iepuroaica mea?...? (mai mult)
Da, am 4 pisoi de o luna si ceva si azi am observat ceva la ei. Ai murdarie pe la ochi si au ba cate un ochi inchis, ba ii are pe amandoi pe jumate deschisi. Daca ziceti de veterinar sa stiti...? (mai mult)
Sunt pescar amator, adică ma pricep catusi de cât, satu aproape de munte, dar prin fata mea trece un râu ca de munte, mai mereu când pescuiesc prind doar mreana, pe rău stiu ca ...? (mai mult)
am cumparat o pereche de porumbei infoiati si nu stiu ce au ca au ouat de 2 ori dar numai cate 1 ou care este problema
așv vrea să imi cumpar un bulldog francez, dar nu știu cum trebuie să îl îngrijesc etc. FUNDA! ( fara site-uri )
Ce rasa de caine credeti ca ar fii potrivita pentru o fata de 12 ani? vreu sa imi ziceti o rasa care sa locuiasca intr.un apartament! oare Bichonul Maltez este potrivit?
Cum pot sa imi ingrijesc iepurasul ca sa nu moara, ce sa ii dau sa manance? (e pui mic)
Salut am un rottwailer de 2 luni si ii dau Royal Canin Maxi Junior Starter cam cand vad schimbari la el ca mi se pare tot mic si ce zgarda ii pot lua lesa sau ham si pot iesi cu el pe afara la plimbare?...? (mai mult)
URGENT! Azi dimineata am gasit niste pui de randunica cazuti cu cuibul pe jos si putin loviti. Am asteptat pana acum, dar mama lor nu a venit! Ce pot sa fac din moment ce au ramas cu mine? Dau funda foarte...? (mai mult)
Mi-am luat nu demult un catel de 1 an si jumatate cum sa-l invat sa-si faca nevoile acolo unde trebuie?
Salut Puteti sa imi spuneti o balta de pescuit de pe langa Bucuresti unde se prinde peste mare, adica undeva unde sa nu stau o zi intreaga si sa prind 2 pestisori?
Hellau. ^_^ As vrea sa imi cumpar un porcusor de guineea..Cam cati bani dati pe luna pentru ingrijirea acestora? Si te poti juca cu el? :D (vreau raspuns numa de la cei care au purcelus de guineea) si ...? (mai mult)
Câinele meu a băgat limba în soda caustica și sa ars acum 2 săptămâni iar astăzi am văzut- o cu spume pe la gura și de când sa ars manca foarte mult și repede și astăzi nu a mâncat nimic...? (mai mult)
Am doua intrebari la care, pana acum, nu am gasit un raspuns concret. 1.Am inteles ca un pui de catel nu trebuie lasat afara decat dupa al 2- lea vaccin. Insa, in conditiile in care puiul...? (mai mult)
Vreau un sfat sincer si intrebare e pentru cei care au pisica: In vacata voi pleca 2 saptamani in strainatate si nu stiu ce sa fac cu pisica mea (stau la bloc). Nu stiu daca sa o las acasa iar cineva va...? (mai mult)
Iepurii dorm cu ochii deschisi sau inchisi?
Salut, pentru cei care se pricep la tirul cu arcul, pentru un incepator ce arc recurv a- ti recomanda? Sa fie unul cat de cat puternic pentru ca nu am de gand sa il schimb prea curand. Am gasit unul...? (mai mult)
Care este viteza cu care poate alerga un cal?
Ce stiti despre cainii de rasa mops?
Cine imi poate dona un cont SmallWorld cu, vip, gold si niste iteme pe el? Va rog frumos
Spuneti- mi despre producerea oualor la papagali.Eu am 2 papagali de 3 ani, si nu au avut niciodata puisori, si eu respectiv as vrea... Spuneti- mi ce ar trebui cam eu sa fac ca ei 2 sa se calce!...? (mai mult)
Buna! La tara am o pisica care presupun ca e bolnava. Nu stau sa o duc la veterinar pentru ca nu- mi prea pasa de ea. Dar maine o sa plec la tara cu ctelul meu (pe care il tin la bloc si de el imi pasa...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutorul celor care au mai trecut prin asa ceva.am un shihtzu in vârsta de 3 ani si cred ca a răcit, nu tușește nu strănută dar are febra nu mănâncă nu bea nu are energie si...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase rase de caini pentru voi? :)
Am 2 catelusi rottweiler de 2 luni baiat si fata. Acum 2 zile le- am dat putin cam mult pedigree si de atunci fata nu mai mananca nimic, plus ca a vomitat de vreo 3 ori in acea zi. De la pedigree sa fie...? (mai mult)
Am o intrebare TPU de ce machetele de locomotive romanesti cfr sunt exasperant de scumpe?
Buna am o catelusa de rasa labrador si cand am adus- o acasa sa incatalit cu un alt caine cateaua are cred ca, cam 6- 7luni si am vazut ca sa unflat' in burta si a mancat vre- o cateva boabe de pedigrye'...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un caine, dar nu stiu ce să aleg ( imi plac mult : bichon, mops\pug ) voi ce credeți? De ce? OFER FUNDA
Hey stiti daca exista prin Constanta pasionati de astronomie pentru ca mi- ar placea sa ma imprietenesc cu voi deoarece nu am nici o cunostinta care ar avea acest hobby si mi- ar placea sa discut cu voi...? (mai mult)
Hei, vreau un caine de rasa mops dar nu știu cum trebuie să îl îngrijesc, cand sau cat să il scot la plimbare, ce nume să îi dau numele si daca e un caine bun ( help )
Dupa cate saptamani de la nastere, pot da spre adoptie niste pui de caine?
Asi avea o intrebare! Sunt un pescar amator! In legatura cu firul de pescuit am o nelamurire! Daca sc ca rezista la 8 kg asta ce inseamna? Pe uscat poti ridica o greutate de 8 kg s.au in apa ...? (mai mult)
Buna TPU :* Vreau sa ii conving pe parintii mei ca sunt destul de responsabila sa imi cumpere/ adopte un animal. Cum pot face acest lucru? :D Funda :>
Vreau sa pescuiesc dar nu prea stiu cum se face linia. am undita oxygen supremacy bolognese 5005 din fibra de carbon (pe ea scrie C.W:15- 25g si nu stiu ce inseamna ) si mulineta EFB3000. Dupa...? (mai mult)
Pot sa-i au hamsterului si paste nefierte si ardei gras? P.S: ardei gras o mica bucata si o pasta mica.
Este ilegal sa detii o lebada fara legitimatie tinand cont ca are conditii de a traii ca in salbaticie?
Buna TPU. Credeti ca afecteaza cumva pastilele de tantari papagalii? si ma refer la nimfe A inceput sezonul tantarilor :| Fundita :)
au un papagal (perus) cu care trebuie sa plec la tara (cu trenul ), iar intrebarea mea este : cum sa fac sa nu fie speriat pe drum ( va dura 6 ore ) si in ce sa- i pun colivia. Ma gandeam s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!