Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am primit de curand un shar pei si am citit ca are un temperamet destul de dificil. Problema este ca il uraste pe fratele meu mai mic care are 10 ani. El este foarte speriat. Stiti cumva cum as putea sa...? (mai mult)
Salut, imi puteit recomanda niste jocuri gen fifa world, in afara de fifa onnline sau fifa 15. 14.
Salut, am un pisic de vreo doua luni, care musca si zgârie de parcă-i din iad. Cum pot să-l opresc din a face asta?
am o problema.La cainele meu de doi anisori ii cade parul in jurul ochiilor si are rana, se tot scarpina cu labutele si mi- e frica ca sa ii se intample ceva. Poate cineva sa- mi spuna ce pot...? (mai mult)
Ziceti- mi si mie niste nume de pisici (fata), dar va rog, nu copiati de pe net o lista intreaga de nume ca asa ma pot uita si eu, vreu sa imi dati cateva nume foarte frumoase. Ca eu nu ma pot hotara....? (mai mult)
Care caine este mai tare la bataie amstaff sau pitbull? Sau care este mai rau? Si ce diferente sunt intre ei doi? Am inteles ca amstafful este la lupta cat si pitbullul dar depinde si de dresaj, muscularitate...? (mai mult)
Hei! Deci am inceput o poveste noua pe wattpad si vreau sa va aud parerile despre ea.Multumesc! http://www.wattpad.com/story/42499519-cum-sa-dispari
Buna! Vreau cat de curand sa imi iau un Labrador si vreau sa stiu daca are intre 26 - 30 de zile e bine ca sa il iau si sa nu am probleme cu el? si ce sa ii dau de mancare la inceput?
Bunaa am achizitionat ieri un porcusor de guineea si inainte il vedeam mereu la petshop si mereu manca acolo insa cand am luato acasa mentionez ca este fetita si este si gestanta cred ca in ultima faza...? (mai mult)
putin mai ciudata. Recent, catelusa mea a fost in calduri iar de vreo cateva zile observ ca s- a ingrasat putin la burtica. Unii imi spun ca doar s- a ingrasat, altii ca...? (mai mult)
Ieri mi-am sterilizat pisica, am inchis-o intr-o camera si nu am lasat-o sa iasa afara. Cand credeti ca ar trebui sa o las (mentionez ca mai am inca o pisica si 2 pisoi)?
Aș dori să îmi cumpăr un arici african.Sunt din Galati. Cine are, să îmi trimită mesaj
Voi ce hobbie aveti? :)
Am o poveste interesanta.Gugustiucul care a facut acum 19- 20 zile un ou pe care l- a clocit vreo 17 zile. puiul deja incepuse sa sparga coaja iar dupa l- au parasit ambii parinti.cand mi- am dat eu seama...? (mai mult)
2 gugustiuci si- au facut cuib la mine la balcon. Au clocitoul 16 zile. dupa l- au abandonat. L- am luat...oul era crapat putin, puiul il sparsese... voia sa iasa. Mentionez ca am lasat puiul...? (mai mult)
Am gasit un porumbel cu 2 inele la picioare, pe un inel scria o firma iar pe celalalt niste cifre, cum pot sa-l gasesc pe crescator?
îmi puteți spune o rasa de broască țestoasă care trăiește și în apa, dar și pe uscat?
Bună, TPU! Are cineva chinchilla? Cum este ca animăluț de companie? E greu de întreținut?
Buna, Am niste pui de carne, au cam 5 saptamani, si au inceput sa moara, au gusa umflata cu aer, nu mananca, nu beau apa, sunt apatici. Ma poate ajuta cineva cu un ...? (mai mult)
Buna TPU pisica mea...a intrat in masina de spălat. După 10 minute am auzit.o eu si am scos.o imediat, dar nu mai mănâncă nu se mai joaca! Săracă cred ca e traumatizata.Ce pot face sa o ajut sa...? (mai mult)
Cine imi spune daca este de rasa acest iepure sau daca e de rasa fau Funda http://postimg.org/image/s6gg1cvpb/
Capcana pentru pasari arapuca este buna de ceva? Cine ma poate ajuta cu sfaturi?
Hei, in sfarsit am convins- o pe mama sa- mi ia caine, dar nu stiu ce rasa sa- mi cumpar. cainele ar trebui sa se inteleaga cu copii si cu alti caini, sa fie de o talie mica sau medie, sa reziste ...? (mai mult)
Hei TPU, am fost ieri la veterinar cu veverita mea siberiana pt ca stranuta.Acolo s a speriat si tampitul de veterinar a luat o de coada si i- a rupt- o.Mi- a spus ca va creste dar nu e asa.Aseara nu ...? (mai mult)
vreau sa imi cumpar un hamster sirian, si as vrea sa intreb cat timp tine un pachet de 4 kilograme de talas aromat, odata la cat timp sa cumpar un pachet nou? Inafara de asta as mai vrea ...? (mai mult)
Hei TPU, ieri la ora 9- 10 pisica mea a fost lovita de masina dar noi am gasit- o la 17- 18, era trista dar putea sa meagra, ce ma nelinistetste e faptul ca de ieri si pana azi NU A MANCAT NIMIC.A mai...? (mai mult)
Care caine este mai bun de paza ciobanesc bucovinean sau anstaff. La mine vin noaptea hotii si vreau sa aleg unul dintre cei doi
Salutare TPU de curand mi-am loat 2 perusi pereche si nu stiu cum sa ai reproduc stie cineva cum? Si credeti ca este o afacere buna su vanzarea de perusi? Multumesc
ma gandesc sa iau un hamster sirian, dar nu stiu ce marime ar fi potrivita pentru o cusca, este potrivita una 58x31x31cm sau este prea mica? dar 66 x 44.5 x 30 cm? sau poate 80 x 48, 5 x...? (mai mult)
Vreau sa adopt un pisoi din Iasi si nu pot veni pana in Iasi sa-l iau proprietarul respectiv poate trimite animalul prin autocar fara insotitor, asezat intr-o cutie? ( nu stau departe de Iasi )
Aoleo am o pisicuta in gradina mea sa o iau sau sa no iau?
Am o problema...amuzanta zic eu Deci. Acum un an, vara trecuta unul dintre hamsterii mei a scapat din cusca. L- am cautat pana nu am mai putut si...nimic. dupa, am adoptat o pisicuta de pe...? (mai mult)
Daca lovesti foarte des pisicile ce se poate intampla?? FUNDA?
Hey. Am niște pesti. Folosesc un filtru cu burete si dupa ce curat buretele,. filtrul baga oxigen o zi, dar la inceput baga 4 zile. Cum se curata corect? *funda * ^_^
Vreau sa imi cumpar un caine si lociuesc la curte.Doresc un caine frumos,de paza si sa fie si putin periculos, dar nu cu stapanii.:))Ce imi recomandati?
Daca imi iau un ciobanesc german (femela)si stau 1-2 luni cu ea pe an.O sa ma mai recunoasca? Sau o sa ma latre, muste?
Hei, lume! Deci sunt la tara la bunici si am gasit intr- o debara un pisic de 1 zi.Mama sa nu l- a hranit pana acum si eu as vrea sa il iau acasa.Cam toata familia imi spune sa il las ca poate il va alapta...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca acest catel este din rasa ciobanesc german.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=350994235094109&set=a.185525721640962.1073741828.100005506058401&type=1&theater
Doresc sa cumpar un animal de companie, cum ar fi cameleon, hamster, porcusori, papagali, pesti, etc. Cel mai mult mi.as dori un buldogel german. Imi puteti spune daca as putea cumpara un...? (mai mult)
Doreste cineva sa cumpere un catelus? Am un beagle si un bichon havanese.
Mâine va fi o zi foarte tristă pentru mine deoarece câinele meu va fi eutanasiat. și poate vă întrebați de ce fac asta: este foarte bolnavă, are o tumoare care dacă va fi operată ...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste site-uri de cumparat catei din Filiasi, Craiova sau Severin.Daca se poate sa fie livrati si in tara.
Salut, cateaua mea a nascut 8 pui si nu am cum sa ii pastrez pe toti, nu stiu ce sa fac cu ei, ai mei doresc sa se descotoroseasca de ei intr-un mod urat...
Am cumparat ieri un Caine (Labrador auriu baiat) si nu stiu CE nume sa Ii dau. Mam gandit la Jimin dar nu stiu CE sa spun.
Stiti cumva un anime cu un baiat si o fata mai cuidata care vine la scoala sa baiatul sa vina la scoala. Si ei sa se indragosteasca Ps : Nu,, Najo no kanojo x,,
Salut, TPU, credeti ca s-ar intelege un perus de 2 ani cu unul de cateva luni, ce credeti, funda.
Am o rața si am vazut ca e cam bolnavă (stranuta foarte des, abia se mai misca etc.) Si ce ziceti ar fii recomandat intr- o galetusa de 500ml sa ii dizolv un paracetamol sau un avolcamin ...? (mai mult)
Am un caine husky si are 2 luni.Stie cineva cat traieste un caine husky.
Pe raul Sohodol ai voie sa pescuiesti fara legitimatie?
Pe Cheile Sohodolului de langa Tg-jiu ai voie sa pescuiesti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!