Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU.Am o problema mare...am un golden retriever de 3 luni si e foarte energic...vine si pare pe mine, ma musca si chiar mi- a facut niste rani.De fiecare data cand ii dau o palma peste botic si tip...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune cum sa fac si pentru ce sunt runele si maiestriile la league of legends. As dori sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa le fac si cum le pot folosi.
Salz TPU... care ma ajuta si pe mine aseara am primit un cadou... un iepuras... dar nush daca e de rasa sau de unul normal camp. ajutatima va arat niste poze...dau funda http://postimg.org/image/b2579p1lp/ ...? (mai mult)
Am un hamster pitic (mic si pufos) dar il am de puțin timp si nu stiu ce îi pot da sa roadă.Am auzit ca salcâmul este bun dar nu sunt sigura! As vrea sa stiu ce îi pot da de mancare...si...? (mai mult)
Salut TPU! Daca am 15ani si am reusit sa dresez perfect un Cane Corso credeti ca m-as descurca in a dresa un Ciobanesc German?
Ce rasa e iepurele http://postimg.org/image/b2579p1lp/
Am gasit acest Caine in Cartier acum cateva zile si Nu Stiu ce rasa e.m ati putea ajuta?!
Buna am un hamster de aproape jumatate de an.In ultima vreme cand ma joc cu el am observata ca parca sughita dar scoate un sunet mai cuidat sau mai tremura uneori iar afara sunt aproape 30°.Nu stiti ce...? (mai mult)
Hey! Am luat o pereche de iepuri, dar nu stiu ce rasa sunt... Cum pot afla? Fara raspunsuri gen: intreaba pe cel de la care i-ai luat sau intreaba-i pe ei... Multumesc!
As vrea sa știu dacă o motate olandeza poate deveni cloşcă. Am o motate care sta pe oua de 1- 2 săptămâni și face ca o cloşcă. Din câte am citit eu nu poate cloci. Este posibil? ...? (mai mult)
Am rugamintea sa raspundeti doar daca stiti sigur. Cum este la comportament hamsterul roborovski fata de cel pitic rusesc? Ma intereseaza in special daca musca. Eu am un pitic...? (mai mult)
Am rugamintea sa raspundeti doar daca stiti sigur. Cum este la comportament hamsterul roborovski fata de cel pitic rusesc? Ma intereseaza in special daca musca. Eu am un pitic rusesc ...? (mai mult)
Cind tip, cant tare sau vobresc tare pisica mea reactioneaza. Incepe a mieuna des si se apropie de mine, si arata ca ii place intr- un fel. Dar daca tot tipi asa pina la urma te poate musca. Ce inseamna...? (mai mult)
Cine îmi spune ce rasa e iepurele acesta sau daca e de rasa http://postimg.org/image/b2579p1lp/
Am rugamintea sa raspundeti doar daca stiti sigur. Cum este la comportament hamsterul roborovski fata de cel pitic rusesc? Ma intereseaza in special daca musca. Eu am un pitic rusesc si in...? (mai mult)
Știți cumva dacă pitigoiul motat migreaza?
Ce hobby-uri aveți?
Mi-am luat si eu o catelusa de ciobanesc german.Imi dati niste nume va rog.Are 7 saptamani.Dau funda pentru cele mai frumoase nume:D
Daca papagalul isi infoaie prea des penele, este o problema?
Este adevarat ca daca papagalul are o oglinda in colivie, nu va vorbi cu mine ci cu oglinda?
Este normal ca in prima zi dupa procurarea unui papagal, acesta sa nu prea manince si sa fie tacut?
Heyy TPU, am gasit un pisoi abandonat si are ceva la un ochi, ca o piele subtire cere il acopera complet si pe deasupra acesteia mai este iesita si pleoapa a treia sau cum se spune... este grav, trebuie...? (mai mult)
Am un pisoi si nu stiu ce nume sa ii pun. Ma puteti ajuta cu ceva sugestii? Multumesc anticipat!
Cum trebuie sa procedez ca papagalii sa faca oua?
Hei.Mi-am pierdut sufletul pereche:pisicul TITIREZ! Sa imi iau un alt pisic? Sau sa nu ca sa uit de Tito definitiv?
Este vreo diferenta daca nu am mai gasit granule de juniori si i-am luat pentru adulti?
Vreau sa plec in Rep. Moldova impreuna cu o pisica care are in jur de 10 luni care am gasit- o pe strada, mentionez faptul ca nu am dus- o niciodata la veterinar si as vrea sa stiu ce vaccinuri, acte...? (mai mult)
Cum pot invata o pisica sa faca la litiera? FUNDA?
O sa am o pisicuta cum s-o ingrijesc?
Am o iepuroaica si de o zi a inceput sa stranga in gura paie si nu le da drumul, mentionez ca nu am dat-o la iepuroi.Ce trebuie sa fac?
Hey :) Nu stiu ce nume s-ai pun catelului. Ma puteti ajuta cu niste exemple?
Pisica mea are o umflătură jos la abdomen, cred că pe sân.Eu vreau să o duc la veterinar, dar mama spune să se ocupe doctorii de ea în momentul in care o castrează.La un moment dat o sa...? (mai mult)
Nu prea ma pricep, m- i s- a ars neonul(tub fluorescent de 11w 6500k Dobec) de la un acvariu de 30 l care producea o lumina naturala zic eu. Am incercat sa- l inlocuiesc cu unul economic de aceeasi...? (mai mult)
Buna! Am un caine (metis), care dupa ce m- am mutat eu, a ramas acasa cu mama si bunica. Aseara, ma suna mama in disperare la serviciu, si imi zice ca mamaia nu- l gaseste pe Miki (el este invatat...? (mai mult)
Vă rog tare mult să mă ajutați! Am un motănel de 1 an și o lună. E jucăuș și vioi, doarme bine, mănâncă bine, "merge la baie", blana e strălucitoare... dar a slăbit cam mult...? (mai mult)
Vă rog tare mult să mă ajutați! :( Am un motănel de un an şi o lună. E vioi și jucăuș, doarme, "merge la baie", mănâncă bine, blana îi strălucește, dar a slăbit destul de...? (mai mult)
.. Ieri am primit un iepuras de ziua mea foarte dragaut... insa nu stiu daca ieste de rasa sau nu si cat timp are... cred ca are o luna sau o luna jumate va arat niste poze http://postimg.org/image/b2579p1lp/ ...? (mai mult)
Am un pui de cioara gasit acum 2 zile...este slabit si daca-i dau de mancare dupa o vomita...va rog ajutati-ma..chiar nu vreau sa moara! :(
Buna seara TPU. Am si eu o intrebare pentru cei care au avut randunele prin preajma casei. De curand mi- au venit si mie 2 randunele si s- au pus sa- si faca cuib chiar deasupra geamului meu. Intr- un ...? (mai mult)
am un bichon de 2 luni jumate mascul si am o cunostinta care are si ea un caine de 3 luni tot mascul, si este mic foarte mic, dar este al naibii de rau, daca il calci pe coada fara sa vrei...? (mai mult)
Vreau sa-mi iau un catel pudel, dar nu stiu daca ar trebui sa fie mascul sau femela daca am deja un motan. Ce credeti? :)
Cum sa il fac pe tatal meu sa fie de acord cu o chestie : Eu vreau sa imi iau un caine (Mops) iar tata nu e de acord ca sa il tin in apartament. Cum as putea sa il conving?
Am avut un perus mascul si femela de 8 ani. Femela a murit ieri sad.Voi credeți ca a trait prea putin? Cam cat este durata de viata a perusilor? Am lasat geamurile din camera deschise si usa s- a deschis...? (mai mult)
Salut, vreau niste imagini cu martieni, extraterestri sau roboti facut din materiale plastice sau sa-mi dati sfaturi cum sa fac un robot si din ce materiale ..trebuie sa fac pana joi
Ieri am primit un iepuras de ziua mea foarte dragaut... insa nu stiu daca ieste de rasa sau nu si cat timp are... cred ca are o luna sau o luna jumate va arat niste poze http://postimg.org/image/b2579p1lp/ ...? (mai mult)
As vrea sa va intreb (pe cei cu experienta) de unde as putea cumpara un sarpe ca animal de companie, de preferat nu prea mare (80cm-1m),neveninos?
Bichon maltese. 4 luni. Acum 1 saptamana a facut fecale (caca) moale, apoi a facut tare, (unde locuiesc eu e mai cald, dar dupa ce a facut tare l- am dus 3 zile la bunica, (la ea e mai racoare),...? (mai mult)
(scuzati categoria dar n- am stiut la ce categorie sa pun intrebarea si asta e aproape cea mai vizionata) Deci, in 5/6/2015 cam pe la amiaza am primit un Bichon Maltez de ziua mea.In ziua...? (mai mult)
Azi am gasit un pui de cioara/corb si nu am idee ce ar putea avea. Este letargic si nu poate sta pe picioare, intentionez sa il ajut sa isi revina si orice sfat (preferabil de la un cunoscator)...? (mai mult)
Salut, am un caine de rasa Amstaff in varsta de 4 ani si astazi de dimineata l- am dat la monta. Spre seara am observat cateva schimbari:a inceput sa se uite urat, ii picura sange(putin) din penis si misca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!