Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa imi iau un caine si nu stiu ce rasa. Mentionez ca stau la casa (cu o curte nu foarte mare) si ar fi primul meu caine. Ma gandeam sa imi iau un Pug, mi se pare dragut. Puteti sa- mi...? (mai mult)
Ieri am primit un iepuras de ziua mea foarte dragaut... insa nu stiu daca ieste de rasa sau nu si cat timp are... cred ca are o luna sau o luna jumate va arat niste poze http://postimg.org/image/b2579p1lp/...? (mai mult)
Am o catea si as vrea sa stiu exact cand e perioada propice pt.monta(la cate zile dupa ciclu). Nu am numarat exact cand a curs ultima picatura dar de aprox.4- 5 zile stiu. Am dus- o la un baietel...? (mai mult)
Ce pastile as putea sa dau la catelusa ca sa intre in calduri? catelusa a facut un an si o luna, rasa shih-tzu.Multumesc!
Un caine trebuie sa aiba pedigree ca sa participe la un concurs?
As vrea sa- mi cumpar un cațeluş pentru un apartament mai spatios. Am ales beagle- ul, deoarece imi place foarteee mult aceasta rasa. Desi am inteles ca este greu de stapanit. Ce parere aveti despre...? (mai mult)
Salutare pescari! imi puteti ceva sfaturi de pescuit la rapitori(clean) pe rauri, ceva despre pozitionare si alte 'trucuri' (sunt incepator in ale pescuitului) fir intins :)
Care câine credeți că este m-ai frumos dintre :pitbull, bulldog, husky sau rottviller
Hey... Am o problema cu catelusul meu de 7 luni. De 1- 2 zile face diaree, uneori cu mucus, alteori, parca, cu sange, nu stiu sigur 100%. Nu stiu daca a mancat vreo porcarie, zilele astea nu am fost...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Cum sa nu imi mai fie scarba de gandacii aceeia negri mari de bucatarie? Cand vad unul incremenesc si ma uit la el pana imi trece prin cap o idee... dar nimic..Am noroc ca in...? (mai mult)
Acum cateva zile am implinit 16 ani, iar parintii mei stiu ca intotdeuna mi- am dorit un animal de compania, mai ales un caine. Bineinteles, sunt constient ca este o responsabilitate uriasa...? (mai mult)
Caut prieten de aproximativ 15-20 de ani cu care sa merg la pescuit de crap eu am 17 lasami aici numele de fb sa fie din oradea...
Cainii se dreseaza de obicei la o varsta frageda. Pot dresa un catel de 3 ani? El nu a mai fost dresat inainte si incerc sa il invat,, sezi" dar nu raspunde intotdeauna comenzii. Ce sa fac?
Pot prinde pasari cu capcana arapuca?
Buna tuturor, am o problema cu hamsterul meu care defapt este fetita, lucru descoperit dupa ce a avut puisori, o am de aproximativ 5 luni si de ceva timp am observat ca îi iese o bubita sub gura, ...? (mai mult)
Am un lanțișor frumos care a ruginit. Cum să îndepărtez rugina? Ce pot face?
As vrea sa-mi cumpar un pui de amstaff.stie cineva de unde as putea lua unul original? funda.
Mi- am luat o iepuroaica de o luna si jumatate dintr- o piata. Este alba, are o dunga tarcata, scurta, incepand de la coada pe spate; mai are cateva pete si urechile tarcate. Intre urechi ...? (mai mult)
Hey! am gasit acum 3 zile un pisicut mic in tufisuri, avea ochii inchisi, l- am adus acasa si avea punoi in ochi, i- am spalat cu ceai de musetel, se simte mai bine dar punoiul continua sa mai curga...? (mai mult)
Pentru cei care au caine,stiti vreun crescator care are husky? Sunt din judetul Caras-Severin, Resita.Nu conteaza pretul. Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Bună,hamsterta mea a slăbit foarte mult I se văd oasele! Are 1 an și jumătate Vă rog ajutați-mă!!
Cand incep sa filmez cu fraps, filmeaza 2- 3 minute pai automat se incepe alt videoclip, eu vreau sa filmez 15minute si cand vad sunt vreo 6- 7 videouri a cate 2- 3minute. Tin sa precizez ca am multa...? (mai mult)
Ce nume sa ii pun la catelusa mea bison? Fundita
am si eu o problema cu cateii mei.De la un timp incep sa-si manance excrementele, ce as putea face?
Salutare,am si eu o curiozitate, am o catelusa shih-tzu a facut un an si nu a ramas gestanta? la ce varsta poate ramane? (avand in curte fata si baiat)
Stie careva unde pot gasi (in Bucuresti) plasa pentru a confectiona o cusca pentru un hamster? Cele dela pet shopuri mi se par foarte scumpe...Am facut rost de cleste dar nu gasesc plasa
Buna, vreau sa stiu daca porcusorii de guinea pot trai in aceiasi cusca cu hamsterii pitici, am o porcuta si as vrea sa iau si un hamster pitic, se bat sau se vor intelege bine impreuna? cu hamsterii ...? (mai mult)
Salut am vrut sa stiu cum pot să im dresez peruși sa imi stea pe deget
Va rog din suflet ajuutati ma! Am gasit un pui de vrabie, cred ca are 2 zile! Ce i dau sa manance? Ii dau apa?
Cum se cheama cainele jumatate pudel, jumatate bulldog?
Salut am un pitbull de 4 luni jumate, azi dupa ce i- am facut baie ma jucam cu el trage sfoara si am vazut ca sangereaza putin la gura, m- am uitat mai bine si am vazut ca i- a cazut un dinte eu stiu...? (mai mult)
Heii, câinele meu s-a lovit de curând la șold, iar de atunci nu mai calca pe piciorul drept din spate :`( Credeți ca e ceva permanent? :((
Cum pot sa inmultesc albinele? si la cat timp se formeaza o matca? Dau funda
Pot sa dau lapte praf la pisici?
Poti imperechea un peste molly cu o alta rasa de molly?
Hamsterul poate manca si fulgi de ovaz naturali?
Am o nimfa pe care am luat- o acum vreo 3 luni si am observat ca au inceput sa ii cada niste fulgi si pene le- am gasit in cusca sau si le scoate el nu sunt siugura stiu doar ca le- am vazut ...? (mai mult)
Cine imi poate da informatii despre medicamentul "Tilmicosol", mod de administrare, perioada, efectele (mi l-a recomandat cineva in tratarea microplasmozei la pui de carne) Dau funda!
Am un pisoias de o luna si ceva care are nasul infundat si nu poate respira decat pe gura. Nu prea mananca si sta obosit. Precizez ca azi e prima zi in care i- am administrat un antibiotic special...? (mai mult)
Hey. Am o problema enorma. Deci am un motan cu varsta de 13 ani. L- am tinut pana acum in apartament, foarte rar cand l mai scoteam pe afara. Deci nu prea ii era cunoscuta lumea. In ceea ce se intimpla...? (mai mult)
Cum se inteleg procusorii de Guineea cu chinchillele? Am un porcusor de Guineea si o chinchilla si ma gandeam sa faca cunostinta, insa nu vreau sa se raneasca intre ei, asa ca... urmeaza sa fac ceva ...? (mai mult)
Vreau sa stiu totul despre ciclul la catele.Cat dureaza? Ce trebuie sa fac? etc. Multumesc anticipat.
Dati-mi exemple de nume pentru papagali.
Vreau sa incep sa invat sa cant la chitara. Imi puteti da niste tutoriale pentru incepatori?
Bună TPU! Am un bichon maltesse de 10 saptamani, îl scot afara inainte sa își termine vaccinurile, are ceva? Cum o scot afară se murdareste urât si sunt obligată sa îi fac baie, pățește...? (mai mult)
Am un pui de golden retriever de 2 luni foarte activ.Mereu cand vreau sa ma joc cu ea incepe sa ma muste dar nu tare...in joaca.Eu mai am inca 4 caini si nici unul dintre ei nu face asa...Nu as vrea sa...? (mai mult)
Am o pisica de aprox. 10 luni si e deja a 3a oara cand intra in calduri. As vrea sa o sterilizez si as vrea cateva recomandari de cabinete veterinare, eventual si un pret orientativ. Preferabil prin zona...? (mai mult)
Astazi mi- am luat primul meu peste, deci sunt incepator. E un Betta habarn- am ce rasa, intr- un bol de 4, 5 litrii, fara nimic in el. Doar pestele si apa, un prieten a avut la fel (doar...? (mai mult)
SCUZATI categoria dar am nevoie de ajutor! Deci, am gasit un pui de cioara care a cazut din cuib si l- am luat acasa l- am pus intr- o cutie dupa car trebuia sa plec undeva. Cand m- am intors, m- am ...? (mai mult)
In cat timp pot mângâia puii de procurori de guineea? (Au4zile de la nastere )
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?