Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, am o catea, ciobanesc de bucovina, fiind femela vreau sa ii pun un nume agresiv ceva sa semnifice ca este mare si solida.
Buna ziua! As dori sa știu că este indicat pentru a hrăni un cățel bichon de 3 luni. Am citit că nu este indicat sa i se dea hrana la pliculeț.
Salut TPU. Exista vreo modalitate de a deține o căprioară?
Salut,este cineva interesat sa cumpere zebre australiene? Sau mă puteți ajuta cumva unde as putea vinde în afara de site-uri gen olx, la jum, publi sau Facebook!
Repede! Iepurele meu a fătat 12 pui iepurele are doar 8 sfârcuri, cu ce ii pot hrăni pe cei 4?
Cum se numeste un centiped (nu sunt sigur daca este unul) mic alb cu o coada unde la capat are forma de T?
Ce imi recomandati pentru filtrarea apei in acvariu filtru sau buretele de carbon?
Pisica mea e foarte timida și speriata. Nu vrea sa meargă la litiera și nici sa mănânce. Ce as putea sa fac sa o acomodez mai repede? E foarte trista. Am adaptat-o și am luat-o de la mama ei.
Buna, ce părere aveți despre mâncarea uscata pentru pisici de la Araton, momentan Kitten, aveți ceva recomandări mai bune?
Bună. Unde as putea sa îmi las iepurerele în Timișoara? Exista hoteluri de animale în Timișoara care primesc de iepuri? Va rog sa spuneți doar cei care stiti
Bună! Pentru mine echitația este foarte importantă, dar părinții mei nu vor sa mă lase. Eu am mai fost de 7 ori și chiar îmi place mult, am încercat sa vorbesc cu ei și mereu îmi spun: "este...? (mai mult)
Salutare. Astăzi am facut o mica verificare la stupi tinand cont ca a înflorit floarea soarelui și din greseala cred ca am omorat matca unui stup. Nu stiu daca a murit sau nu. Am văzut- o ca era pe...? (mai mult)
Bună TPU! Am 4 pui de pisică de aproximativ o lună și o săptămână și îi țin în casă, iși fac nevoile la litieră (treaba mică), dar azi am observat că unul din ei a făcut treaba mare...? (mai mult)
Salutare, si-a creat cineva o baltă, as vrea sa-mi fac una mica si vreau sa stiu de ce aspecte trebuie sa tin cont
Salut, am o pereche de nimfe, am cuib la ele si masculul sta in mare parte in cuib, nu au oua inca, ideea este ca, cand femela simte ca vrea eu o vad si masculul cand o aude, fuge dupa ea sa o bată,...? (mai mult)
Salut TPU, am o pisica si ea are cam 2- 3 ani, in noaptea aceasta eu am gasit- o in fata usii stand pe un covoras, langa ea fiind multa voma alba, am luat- o de acolo si am dus- o la mine in camera...? (mai mult)
Buna! Porumbeii si turturicile mele au păduchi si nu stiu cu ce îi pot indeparta. Nu am găsit nicăieri. Ma ajutati va rog?
Heeey TPU! Vreau sa îmi iau un hamster și nu știu dacă să îmi iau băiețel sau fetița. Adică cu care este mai simplu. Am auzit că fetița cam miroase. Mă puteți ajuta?
Buna TPU, daca am o pisica cu ochii verzi si a facut pui cu un motan tot cu ochii verzi sunt sanse sa iasa un pisoi cu ochii albastri?
Bună! Am o întrebare pentru iubitorii de animale. Astăzi mi- a decedat cățelusa, eu la ora 10.00 am mers sa ii dau mâncare, până când am văzut- o stând cu capul mai jos de corp cumva(pentru...? (mai mult)
Bună! Am adoptat in mai o pisicuta și acum are 4 luni. Azi nu mananca/bea și doar puțin a mâncat(câteva bucatele) în rest nimic, este slab la putere și sta la pământ. Am încercat sa caut inainte...? (mai mult)
Buna, am taiat ceapa verde si am aruncat iarba aceea verde de la ceapa in gunoi si cand ma intorc in bucatarie o vad pe pisica mea ca se joaca si rontaie din ceapa aia verde, nu sunt sigura daca a mancat,...? (mai mult)
Salutare. Am 2 stupi foarte frumosi dar care mai pot fi dezvoltați. Am luat legatura cu apicultorul care mi i- a oferit și mi- a spus că ar fi bine daca le- as administra putin sirop și turta proteică....? (mai mult)
Bună TPU! Azi, în timp ce tata aplica otravă pentru păduchi copacilor, câinele meu a început s- o lingă de pe trunchi. I- am dat lapte să bea, dar nu- l pot duce la veterinar, pentru că sâmbăta...? (mai mult)
Un binoclu profesional, performant ce indicii sa caut si ce marci sau o recomandare? Multumesc!
Pentru acvaristii de aici, adunam și eu resturile de la puii de corydoras din vas când din greșeală am tras un pui cu siringa, l- am scos dar se mișcă apatic și nu își mai folosește o înotătoare....? (mai mult)
Buna TPU, pisicul meu a înghițit un ghem de blana si nu-l mai poate da afară, ce ii pot da ca sa-l ajut sa dea ghemul de blana afara din stomac?
Salut TPU. Iepuri pot merge cu spatele? Iepurele meu a întrat într-o gaura între casa și gard nu are loc sa se întoarcă dar nu știu dacă poate ieși de acolo...
O cățea poate fi violată de alți câini? Intrab asta, deoarece mi-e tare frică pentru cățeaua mea pe care mama a dus-o la bunica si acolo sunt mulți câini, iar ea face pui de 2 ori pe an.
Salut TPU! Sunt băiat am 14 ani, 58kg, 170cm și recent adică acum doua luni am început calisthenics. Am câteva întrebări pentru voi: 1. Ce trebuie sa fac sa cresc mai repede in masa musculară....? (mai mult)
Bună TPU! Acum ceva timp una dintre țestoasele mele a murit, era destul de bolnava. Mi- a rămas una micuță care era prietena cu cea mare, o cumpărasem tocmai ca să- i țină companie. Atunci...? (mai mult)
Salutare am un ciobanesc de asia centrala mananca foarte rău am fost cu ea la veterinar ia făcut analize și totu o ieșit ok veterinarul a zis ca ii mai pretențioasă la mancare i- am cumpărat granule...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o problema destul de urata. Catelul meu plange aproape in fecare noapte pana cand acesta adoarme. Noaptea el doarme afar in propiul sau cotet. Chiar si daca merg la el si ma joc cu el ...? (mai mult)
Salut, mi-am luat un st100. La cât timp trebuie schimbat lanțul și restul bicicletei?
Buna! Imi poate recomanda un loc de unde as putea achizitiona custi pentru sobolani domestici? Caut ceva suficient de mare, de cel putin 1 metru, sa le pot oferi animalutelor un loc confortabil. Site-...? (mai mult)
Buna tuturor, am o întrebare! Am o cățelușă bichon! In urmă cu aproximativ a trecut prin renumitele călduri! Din păcate a reușit sa faca cravată cu un cățel de aproximativ 5 ori, fiacre cravată...? (mai mult)
Buna! Am achiziționat acum o luna un peste Betta și totul a mers super. De 2 zile, însă, a început sa fie mai puțin activ, mai puțin "agitat" decât in general și asta seara am observat ca...? (mai mult)
Pisica mea a cazut intr-o chestie cu apa rece, e mica si tremura intr-una. O sa ii treaca tremuratul? Am pus-o in prosop si e cuminte, dar tremura cu totul
Bună ziua, De curând în familia mea și- a făcut prezenta și un puiuț de british în vârstă de 2 luni. Ce mâncare îmi recomandati sa ii ofer? Ma interesează ceva sănătos, cu multa proteină...? (mai mult)
Are cineva idee ce se întâmplă daca un câine de sex masculin are o sora și o coțăie și rămâne gravida? Când naște, puii ies normal sau cu probleme? Adică sunt frate-sora.
Cand sunt zilele HIGHISULUI (varful highis) anul acesta?
Cand pica zilele Sighisoarei anul asta?
Daca un caine a fost muscat de alt caine, dupa ce rana s-a vindecat in cat timp va incepe sa ii creasca parul?
Salut, idiotul de fratimio a mutat un cuib cu 5 pui de pasare vreo 100cm de locul unde era pozitionat initial. Din cate citisem stiam ca pasarile isi abandoneaza cuibul daca vad ca s- a umblat la el. ...? (mai mult)
Bună! Am o pisicuțe de 8 luni și este gestantă în 4 săptămâni. Eu locuiesc la casă, iar ei îi place foarte mult afară. Seara doarme în casă, dar ziua majoritatea timpului îl petrece afară....? (mai mult)
Cate cicluri de calduri are o pisica care sta numai in casa? Daca are 9 luni si a intrat in calduri de 2 ori in luna mai(nu mai intrase pana atunci), cicluri de cate 5- 6 zile, intre ele pauza de 10 ...? (mai mult)
Am niste pisici tinute afara, pe langa casa, care s- ar putea sa aiba raie (au pete in care le lipseste blana). In cazul in care ar fi vorba despre raie, cum le pot trata acasa? Nici vorba de ...? (mai mult)
Am o mașinuță electrică Volvo XC90 și nu merge decât cu telecomanda. Cum dezactivez funcția de control parental din telecomanda? Vreau că băiatul meu sa o conducă singur
Bună! Vreau să- i fac un cadou doamnei diriginte de terminat clasa a 12 a, mai exact o pictura făcută de mine, dar nu știu ce tema să fac un portret sau ceva din natură sau chiar nu știu. Menționez...? (mai mult)
Am 2 pisici si nu mai vor sa manance. Am zis ca nu le place un anumit fel, dar acum am care de regula mancau pana sa dea caldura. Dar nu e exagerat de cald, ce as putea face? Pisica mai mananca dar putin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Stefi52 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!