Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cum imi fac motanul sa nu mai fie trist? Sta pe scaun si se gandeste la lucruri rele. Are ochii in jos de suparare. Ce sa fac?
Hey am gasit un catel foarte mic si nu am cum sa il tin in casa unde as putea sa il dau ...sunt din Galati
vreau sa stiu in cat timp pot mangaia porcusorii de guineea nou nascuti.
Acuma 1 ora am mers pe jos cu matusa mea si ne grabeam sa ajungEM la bunica mea pentru ca ele doua plecau la cineva si dea acolo ma lua tata. Mergeam mergeam, pana am dat de un pui de cioara care cazuse...? (mai mult)
Mi- am creat de curand un cont de youtube si am 6 videoclipuri si doar 6 abonati, dar am vazut ca exista oameni care au doar 3- 4 videoclipuri si au peste 50 de abonati. Imi spuneti si mie va...? (mai mult)
De unde imi dau seama caci cainele meu este un ciobanesc cehoslovac, l- am primit de la cineva si asa mi s- a spus dar nu sunt sigur de acest lucru... Cel mai bun raspuns si care ma poate ajuta primeste...? (mai mult)
Am gasit pe un forum o persoana care isi doreste foarte mult un iepuras din rasa angora sau chiar si cap de leu. Daca are cineva as vrea sa o ajute.A avut o iepurica angora care era gestanta si a...? (mai mult)
Tocmai am primit un bichon frise, de 7 saptamani si as avea nevoie de cateva raspunsuri/sfaturi. ( e fetita ) 1. Ce nume e mai potrivit : Cora, Minnie, Daisy sau Dina? 2. Ce mancare ar trebui...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste nume pentru motanei? As vrea sa fie un nume mai interesant... mai deosebit.
Care este cel mai periculos animal dintre: Leul Tigrul Ursul Elefantul Hipopotamul Meduza Viespea De Mare Cobra Regala Sarpele Taipan Omul
Am o problema cu catelul meu. Cand il ating la ureche il doare ( in spatele urechii ) si uneori scutura din cap fiind evident ca il deranjeaza ceva. M- am uitat si nu e vorba de nici o capusa sau ceva ...? (mai mult)
Vreau sa vand 2 tauri... unde i as putea vinde in prahova? daca stiti vreun abator ceva sau e cineva interesat lasati-mi un nr de telefon...
Rog seriozitate! de unde pot cumpara / adopta o maimuta? am incercat pe net dar sunt doar anunturi false sau expirate.
Stie cineva o metoda serioasa[nu de genul"le trebuie cate o femela"!] prin care se calmeaza curcanii agresivi[se bat intre ei!] si se previne canibalismul? Mentionez ca au 8 saptamani, cresc...? (mai mult)
M- am gandit sa- mi cumpar un Husky si am nevoie de niste sfaturi. Stiu cum merge cu dresajul, cu mancarea, dar nu ma pricep la chestia cu vaccinul si alte chestii. Are nevoie de mai multe la ...? (mai mult)
Buna ziua am si eu o intrebare legată de nimfe.Am doi papagali de nimfa un puiut de vreo 5 luni si încă unul de 1 an Dar nu stiu cum sa le deosebesc care e femela si care e mascul. Multa lume îmi zice...? (mai mult)
Va rog frumos ajuta- ti- ma! Am un catel mic care de sambata a facut boala Jigodie, ammers cu el la veterinar si i- a dat doua tipuri de injectii este a a 3a zi de tratament si tot nu da semne de...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un ciobănesc belgian malinois, dar vreau femela.Mai am un caine, femela si nu vreau sa se împerecheze.Am o întrebare :femelele sunt la fel de bune pentru paza ca si masculii?
Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un caine? Imi doresc foarte mult un Yorkeshire. Chestia este ca eu am mai avut un caine inainte doar ca l- au dat din cauza ca statea mult timp singur...? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi cumpar un pitbull (femela) care are 1 an. A fost tinuta numai in lant si nu a fost si ea plimbata prin parc sau in alta parte. Credeti ca s-ar obisnuii cu mine?
Salut TPU Am gasit un limax in gradina, acest limax http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Unidentified_slug_%28possibly_Limax_flavus%29_1.jpg N- am mai facut poze, sunt exact la fel! Deci Ce cauta...? (mai mult)
Am o pisicuta in varsta de 4 luni si sunt putin ingrijorata. I s- au umflat mameloanele si pare sa o doara (s- au umflat in forma de nasture) si miauna apasat. E ceva grav (pentru a o duce ...? (mai mult)
Salutare.Astazi as vrea sa va intreb daca stiiti de ce nu ma pot conecta cu consola mea WII la internet.Ma autentiffic pe wifi, dar dupa acea imi apare sa dau updae, si imi da o eroare la acel update ...? (mai mult)
vreau sa stiu cateva lucruri despre porcusorii de guineea pentru ca mi- am pus in minte sa imi cumpar unul si vreau mai intai sa ma interesez despre ei. vreau sa stiu : 1. fac galagie noaptea? ...? (mai mult)
Buna pisica mea naste ce sa fac? am nevoie de raspuns rapid
Ajutooor! am 2 hamsteri de o saptamana, unul e sanatos tun dar celalalt are blana murdara si nu mai mananca! cand sta in cusca se ascunde, nu merge, iar cand il las in camera liber umbla peste tot! Credeam...? (mai mult)
as vrea sa stiu: daca cainelui meu i sa ras blana putin de pe spate cand s-a agatat in plasa, ii va mai creste sau e nevoie de creme?
Am un pui de hamster.Este fetita si azi cand am scos- o din cusca era moale, rece si avea sange pe la botic.O tin in cusca cu fratii ei.Cand am vrut sa ii dau mancare a facut un sunet ciudat.Iar...? (mai mult)
Astazi am primit o Nimfa (baiat) Si ii caut nume....ma puteti ajuta va rog?!
Am un caine din rasa rotweiller, si am observat ca nu are blana cum o au toti ceilalti caini din rasa lui, adica nu esti infoiata si stufoasa ....este asa, mai lipita de piele, din ce cauza? specific:-...? (mai mult)
Intrebare urgenta si am nevoie de raspunsuri rapid. Pisica mea a fatat vineri iar eu trebuia sa merg la doctor deoarece sunt racita dar am asistat la nastere, are un baiat(cred) si este sanatos dar a ...? (mai mult)
Ce are voie sa mănânce un Samoyed si ce n-are voie sa mănânce...
Hei! Dupa parerea foastra cine credeti ca o sa castige Finala cupei romaniei (U Cluj - FCSB) Daca imi puteti spune si un scor fix as fi multumit Scz de categorie :)) Dau Funda
.am un caniche de 9 ani, femela, nu a fost data acum la baieti niciodata..si a facut lactatie falsa...am dus.o la vterinar, i- a facut 4 injectii si mi.a dat o crema sa ò dau pe burtica. Problema...? (mai mult)
Http://olx.ro/oferta/pui-amstaff-ID3YU8O.html#c45abab0bc sunt amstaffi? Eu cred ca da dar mnah uitati-va si la parinti eu asa cred daca nu au pedigree ce as putea face?
Ce se intampla daca cainele nu are pedigree ii poti face?
imi puteti spune daca un akita american e bun pentru copii?
Salut, Stie cineva de unde pot cumpara pui de Amstaff sau Pidbull Braila-Galati! Mai ieftin pana in 200 RONI! Va rog, daca ma puteti ajuta!
Buna TPU de la ce varsta poti sa ai card bancar si cand il faci trebuie sa platesti ceva.
Cine poate sa imi spuna magazine si adresele lor din cartierul Titan si Muncii (in Bucuresti) de unde pot sa imi iau un skateboard? Funda.
E de rau daca blana de pe varful urechilor catelului meu cade? Ce trebuie sa fac?
Am un amstaff de 6 saptamani abia primit. ce vaccinuri ii trebuie facute si ce costuri..sunt multumesc! Dau fundita Pot sa ii fac pedigree? Cum? Trebuie sa il inscriu la politie sau ce?
Buna,recent mi-am luat o pisica si nu stiu ce cantitate de mancare ar trebui sa ii dau.I-am luat whiskas junior, dar cam cate grame ar trebui sa ii dau? help... Funda
Buna am nevoie de niste idei pentru ca nu stiu cum sa fac. voi pleca l mare si imi iau ambii caini cu mine doar ca una dintre ele daca vede usa ca se deschide fuge si nu se mai opreste era sa o pierd de...? (mai mult)
Sall TPU, am o pisica care de curand a nascut(nu stiu unde), dar totusi pisica sta numai prin curte, adica nu se comporta ca si cum ar avea pui. E posibil ca ea sa ii fi mancat?(pisica este la prima...? (mai mult)
:D Stie cineva de unde pot cumpara crustacee triops din orasul Sibiu sau un site specializat in asa ceva?
Salut tuturor, am si eu o intrebare, cainii http://olx.ro/oferta/donez- catelusi- catre- iubitori- de- animale- ID3XsKv.html#24251d4031 acestia, ce rasa au? Sunt interesat sa iau unul, pentru dresaj,...? (mai mult)
Salut tuturor si ma scuzati de categorie, am si eu o intrebare, cainii http://olx.ro/oferta/donez- catelusi- catre- iubitori- de- an imale- ID3XsKv.html#24251d4031 acestia, ce rasa au? Sunt interesat...? (mai mult)
Am si eu un Bichon pe nume Rooney. De vreo 3-4 zile nu mai e bucuros si nici nu e energic. De ce?
Detineti un dihor de casa? Daca da, cum va impacati cu acesta? Ma incanta ideea de a-mi cumpara un asftel de animal, si vreau cateva pareri. Pentru inceput zgarie mobila, mananca cabluri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!