Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 3 Martie 2025 sunt:
Sunt incepator in domeniul acvaristicii si am urmstoarele intrebari legate de CO2 ul din acvariu: 1. Este obligatorie folosirea CO2 pentru plante? 2. Cat timp ar trebui tinut? 3. Afecteza pestii si ...? (mai mult)
Buna! Catelusei mele ii este foarte cald și se scărpina pana ii da sângele. Ce as putea face in privința asta? Sa- i fac baie zilnic sa se răcorească? Sa dau cu crema sa- i treacă rănile? Ce ...? (mai mult)
Salut! Există servicii online de tipărare a unei cărți dintr- un pdf? Am o carte pe care nu am găsit- o nicăieri în librarii sau pe net, și am găsit recent un pdf cu aceasta, dar mi- aș dori...? (mai mult)
Buna. Sunt incepator si mi-as dori sa stiu cam ce combinatie de pesti pot pune in acvariul meu si daca se poate si cati as putea pune? Specific ca am acvariu de 54 Litri. Multumesc frumos!
Salut, as avea nevoie si eu de o parere, mi- am facut un canal de Youtube pe care postez shorturi si as vrea sa stiu cum vi se pare, daca ar trebui sa schimb ceva.Acesta e canalul https://www.youtube.com/channel/UCZRVsvG_7R28J3hKST-...? (mai mult)
Salutare! Pisica mea îmi mănâncă porumbeii și nu știu cum să o fac să se oprească. Am nevoie urgent de sfaturi!
Woww, de cand nu am mai intrat aici. :) Am o intrebare, am un papagal in varsta de 6 luni si as vrea sa il iau cu mine in Romania. Stie cineva ce imi trebuie pentru el? Acte ceva? Mersiii!
Salut TPU. Am si eu o catelusa si nu vrea sa stea in lesa deloc. Vreau sa o plimb pe afara si nu sta deloc. Cum as putea face s-o obișnuiesc in lesa?
Salutare lume. Am o problemă cu cățelul meu, bichon de 3 ani. Cred că a luat o bacterie...nu manca, vomita orice și avea treaba mare plin de sânge. După ce am fost la veterinar a primit 2 injectii...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vă rog să îmi explicați, cum îmi dau seama dacă o bicicleta de 28 are jante duble sau simple.
Salut, recent am facut o voliera noua pentru porumbei si as vrea sa mut porumbeii dar un cuplu a facut oua, exista o modalitate prin care pot sa ii mut? Nu as vrea sa pierd ouale deoarece sunt din porumbei...? (mai mult)
Salut, am facut o voliera pentru porumbei de 2, 20m lungime, 1, 70m latime si 1, 65m inaltime, as vrea sa aflu daca este de ajuns pentru 30 de porumbei sau sa imi spuneti pentru cati porumbei...? (mai mult)
Bună, am o întrebare pentru pescarii de aici. Mi- am făcut un permis online la ANPA și vreau să merg la pescuit pe lacul Gilău și poate Tarnița jud. Cluj. Cineva mi- a spus că e suficient permisul...? (mai mult)
Buna ziua. Imi puteti spune si mie unde gasesc un centru pentru caini ca sa imi pot cumpara si eu un catel Teckel?
Buna, am doi husky 9 luni fata si 12 luni baiatul. Nu am fost atenta si s- au imperechiat, cum pot sti daca este gestanta si ce pot face in aceasta situatie stiind ca nu este bine sa faca pui fiind ...? (mai mult)
Am păsări zebre australiene, uneia i-a căzut codița, e vreo problema, ii creste la loc codița lui?
Buna ziua, ma adresez posesorilor de ceasuri automatice din Timisoara: la ce ceasornicar ati facut service de rutina, cam cum l- ati cota, si cam cat a costat? (rog pe cei care nu stiu foarte clar ...? (mai mult)
Credeți că e ok să ai drept animal de companie o vulpe? Ce avantaje și dezavantaje sunt?
Pentru cunoscători de iepuri. Am 2 iepuri, o femela și un baiat. Acum 2, 3 săptămâni am lăsat iepurii afara prin curte, nu știu dacă s- au împerecheat sau nu, dar acum când pun iepurele...? (mai mult)
Bunaaa! As vrea sa încep prin a va povesti de ce fac postarea. Azi mi- am surprins vecinul cum trăgea cu ceva pistol cu bile, nu era unul de jucărie...in câini, aici fiind vina mea, cățeaua mea...? (mai mult)
Pisicile pot deveni agresive cu anumite persoane doar pentru că voi nu le agreați? Ați pățit vreodată asta cu ale voastre?
Imi poate spune cineva un tratament pentru dermatita atopica la caini?
Buna, am nevoie urgent de ajutorul vostru, am un catel aparut acum pe 8 mai si acum in prezent tremura si smiorcaie, nu stiu ce sa fac. Alteori, catelusul pune capul, fruntea pe pamant si smiorcaie....? (mai mult)
Salutare TPU. Am nevoi de niste sfaturi pentru pescuit la fitofag.
E normal ca pe timpul verii cainii sa manance mai putin? Bichonul meu de 8 luni abia se atinge de mancare, bea doar apa si prefera sa stea mai mult tolanit pe gresie unde ii rece. Ii normal sa se comporte...? (mai mult)
Se gasesc omizi de cumparat?
Cum imi dau seama ca puiul meu de papagal perus mananca sau este hrănit de mama lui (Are in jur de o luna jumate și a ieșit din căsuța lui, în cusca)?
Salut, TPU! As dori sa stiu unde se pot ascuti cutitele de la masina de tuns caini, daca aveti un link sau un numar de telefon.
Am văzut o pisică azi cheala după urechi. Nu părea rănită. Nu avea zgârieturi sau sânge. E semn de boala sau unele pisici se nasc cu zone așa chele?
You know its a war on women when castrarea motanului e 70 de lei și sterilizarea pisicii 150 lei qwq e așa de complicată sterilizarea încât era nevoie să dubleze și să mai pună puțin la preț?...? (mai mult)
Buna, pot adauga in acvariu crabi/raci/creveti impreuna cu pestii si melcii?
Care credeți că este cel mai ciudat hobby?
Buna! Acum ceva timp am gasit o pisica gestanta pe strada. Am adus- o acasa, a fătat. Puii au acum 3 saptamani si 4 zile. Ea a fost calcata azi noapte de masina. Le- am cumparat formula speciala insa...? (mai mult)
Buna TPU, Dacă am un perus galben și o femela perus tot galbena, puii celor doi ce culoare ies? Tot galben?
Salut, am o catea, ciobanesc de bucovina, fiind femela vreau sa ii pun un nume agresiv ceva sa semnifice ca este mare si solida.
Buna ziua! As dori sa știu că este indicat pentru a hrăni un cățel bichon de 3 luni. Am citit că nu este indicat sa i se dea hrana la pliculeț.
Salut TPU. Exista vreo modalitate de a deține o căprioară?
Salut,este cineva interesat sa cumpere zebre australiene? Sau mă puteți ajuta cumva unde as putea vinde în afara de site-uri gen olx, la jum, publi sau Facebook!
Repede! Iepurele meu a fătat 12 pui iepurele are doar 8 sfârcuri, cu ce ii pot hrăni pe cei 4?
Cum se numeste un centiped (nu sunt sigur daca este unul) mic alb cu o coada unde la capat are forma de T?
Ce imi recomandati pentru filtrarea apei in acvariu filtru sau buretele de carbon?
Pisica mea e foarte timida și speriata. Nu vrea sa meargă la litiera și nici sa mănânce. Ce as putea sa fac sa o acomodez mai repede? E foarte trista. Am adaptat-o și am luat-o de la mama ei.
Buna, ce părere aveți despre mâncarea uscata pentru pisici de la Araton, momentan Kitten, aveți ceva recomandări mai bune?
Bună. Unde as putea sa îmi las iepurerele în Timișoara? Exista hoteluri de animale în Timișoara care primesc de iepuri? Va rog sa spuneți doar cei care stiti
Bună! Pentru mine echitația este foarte importantă, dar părinții mei nu vor sa mă lase. Eu am mai fost de 7 ori și chiar îmi place mult, am încercat sa vorbesc cu ei și mereu îmi spun: "este...? (mai mult)
Salutare. Astăzi am facut o mica verificare la stupi tinand cont ca a înflorit floarea soarelui și din greseala cred ca am omorat matca unui stup. Nu stiu daca a murit sau nu. Am văzut- o ca era pe...? (mai mult)
Bună TPU! Am 4 pui de pisică de aproximativ o lună și o săptămână și îi țin în casă, iși fac nevoile la litieră (treaba mică), dar azi am observat că unul din ei a făcut treaba mare...? (mai mult)
Salutare, si-a creat cineva o baltă, as vrea sa-mi fac una mica si vreau sa stiu de ce aspecte trebuie sa tin cont
Salut, am o pereche de nimfe, am cuib la ele si masculul sta in mare parte in cuib, nu au oua inca, ideea este ca, cand femela simte ca vrea eu o vad si masculul cand o aude, fuge dupa ea sa o bată,...? (mai mult)
Salut TPU, am o pisica si ea are cam 2- 3 ani, in noaptea aceasta eu am gasit- o in fata usii stand pe un covoras, langa ea fiind multa voma alba, am luat- o de acolo si am dus- o la mine in camera...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CătălinaMiruna820 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?