Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună! Pisica mea a dispărut acum 2 zile și nu o mai găsesc, îl strigam de 2 zile încontinuu și tot nu vine. Și nu știu ce sa mai fac unde sa o găsesc... Pisicuta mea are 11 luni, nu este ...? (mai mult)
Buna, de aseara mi- a disparut pisica, am cautat- o peste tot astazi si nu reusesc sa o gasesc, trebuia sa fete zilele astea dar nu cred ca asa repede adica mai avea vreo 2- 3 zile, mi- e foarte frica...? (mai mult)
Motanii sterilizati pleaca de acasă? Daca da, cat timp?
Am nevoie de un nume pentru un câine Golden Retriever mascul.(Cele mai frumoase vă rog)
Soția mea a găsit un puiuț mic de pasare, abia ieșit din ou. E foarte mic, dacă are 3 cm lungime. Nici puf nu are pe el. Dar, mișcă, semn ca e viu. Și am vrea sa îl salvam. Dar nu știm cum...? (mai mult)
Daca un perus este lasat liber sa zboare prin casa nu exista riscul sa se loveasca de ceva cand aterizeaza?
De ce perusul nu mănâncă fructe legume?
Cum pot sa îmi fac perusii sa mănânce fructe si legume?
E buna mamaliga cu miere pentru pescuit la beldiță?
Hey salut. Vreau sa merg la pescuit.Ce momeala îmi recomandați pentru beldiță si pentru peștii mai mici(sub 250 grame), în afara de viermuși, am încercat cu râme dar vad ca nu merge? Ma puteți...? (mai mult)
Buna TPU, ce părere aveti în zilele calde perusii se pot scalda în apă? Dacă acest lucru este inofensiv sau nu pentru ei
Am o pisica de 10 luni cu rasa british short- hair cu o combinatie de scotland, mai am inca o pisica maidaneza de 2 luni. Nu se duc bine impreuna si nu stiu de ce. Acum cea mica este in balcon maraind...? (mai mult)
Buna. Stiti cumva daca femelele de barbus tetrazona isi mananca partenerul dupa inmultire? Acum 3 zile masculul a disparut din acvariu (daca era mort s-ar fi ridicat la suprafata, nu?)
Hristos a înviat! Am o nimfă de câteva zile.Pana acum am tinut- o numai în casa.Afara e cald, doar că adie puțin vântul.As putea sa o scot afara câteva ore? Mă gândesc să nu ii afecteze vântul...? (mai mult)
Am o pereche de iepuri urias belgian si iepuroaica a fost gestanta a doua oara prima data a avortat 3 pui a doua oara a facut 6 pui. 3 au murit dupa 3 zile si in a patra zi au murit si ceilalti, merita...? (mai mult)
Am un cățel de 1 an si o luna, i- am făcut vaccin de 3 ori anul trecut, el este foarte atașat de mine dar am fost nevoita sa îl las câteva zile cu bunica mea și acum când am ajuns acasă am observat...? (mai mult)
Servus! Am 2hamsteri pitici siberiene de 2- 3 ani aproximativ și de câteva zile se tot bat f urat încât unul din ei sângerează! Ce pot face în situația asta? Și mai am o întrebare:unul din ei...? (mai mult)
Buna ziua este adevarat ca chinezii mananca pisici si caini?
Bună ziua. Îmi puteți spune va rog mai exact, cum se hrănesc peștișorii de acvariu? Am 5 Black Molly și 6 Orange Molly. Am o punguta în care se afla niște fulgi, micuți și dacă iau în jur...? (mai mult)
Salut TPU! Mi-as dori foare mult un caine, dar parintii mei nu vor sa imi cumpere.Imi puteti da va rog niste sfaturi sa ii conving? Dau funda!
Salutare. De curând am achizitionat un acvariu de 54L cu termostat și filtru de aer. De când am folosit soluțiile acelea de la Tetra Safe, apa nu mai este la fel de clara și limpede, cea de la magazin...? (mai mult)
Salutare dragilor, am mare nevoie de ajutorul vostru. Am achiziționat de curând un acvariu Marina Comfort 54, acesta venind cu un termostat și filtru de purificare(cel puțin asa cred ca se numește)....? (mai mult)
Buna. Am un perus, fata care are ceva negru la fund. Stie cineva ce este și ce pot face?
Era dimineața și am descoperit peruși și am văzut că erau amândoi ciufuliți in cap de parcă s- au bătut, ei erau în perioada de împerechere, ea a început să arunce semințe din gura se ...? (mai mult)
Salutare, Ce mâncare ii mai pot oferi la cățel Akita Inu 3 anisori? În prezent mănâncă aproape ce mănânc si eu, adică mâncare gătita. Ciorba, peste, oase viata, porc fierte, ba chiar...? (mai mult)
Cum pot face din hartie un plic?
Bună! Am o problemă... Am un pește Betta Splendens, care pare să fie bolnav. Are coada lipita, sta de parcă ar fi mort, dar când e un zgomot se mișcă dar puțin. Nu înțeleg ce poate sa aiba...? (mai mult)
Buna. Am un pui de amstaff, tatal este amstaff pur, iar mama este pe jumatate amstaff. Are 4 luni si 8 kilograme si este cea mai mica dintre pui. As vrea sa stiu daca este prea slaba si daca da ce mancare...? (mai mult)
Buna, aș vrea să le adresez o întrebare celor ce se pricep in acvaristica. Am cumpărat acum 1 săptămână un mascul Betta. Peștișorul este ținut într- un acvariu de 10 l, iar astăzi am observat...? (mai mult)
Salutare tuturor, mare întrebare. Am găsit zilele trecute in fata magazinului un pui de guguștiuc porumbel nu știu ce este, are in jur de 2 luni ca i- am văzut când ii clocea porumbița. Ideea ...? (mai mult)
Cainele schiauna se oprește si se linge si in zona cozii, mentionez ca el a avut parvo si toata zona a fost afectată în sensul că a fost oparit dar acum nu stiu ce are.
Știe cineva un cabinet veterinar specializat in rozătoare (iepuri mai precis) in Timișoara? URGENT!
Iepurașul meu nu mănâncă, nu bea apa, nu face caca, e foarte letargic și scârțâie puternic din dinti. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am fost la veterinar, dar nu se pricepe. URGENT!
Buna TPU. Am un motan in varsta de 8 luni care de ceva timp a inceput sa urineze in anumite locuri din casa, neavand acest obicei pana acum. Am citit pe internet ca e din cauza asa- zisei "calduri"(il...? (mai mult)
URGENT! Am un caine lup care se presupune ca a fost otravit de cineva.Acum 3 zile a inceput sa nu mai manance, apoi a vomitat ceva FOARTE verde (nu era bila, a vazut si veterinarul)... A vomitat o cantitate...? (mai mult)
Bunăă! Am o femela metis(pitbull&amstaff) in varsta de 5 luni, am lipsit timp de 2 saptamani de acasa, iar in aceasta perioada a inceput sa sara la mama mea si sa traga de ea, mentionez ca o asculta...? (mai mult)
Buna TPU, Am o pisică adoptată de ceva timp și în seara asta a început să se simtă rau, am fost la ea s- a vad ce mai face și statea posomorâtă și nici măcar nu deschidea ochii ca sa privească,...? (mai mult)
Buna, de unde îmi pot cumpara o maimuta sau un pui?
Salut. La mine in balcon la etajul 8 si- au facut cuib o pereche de porumbei care au facut 2 oua din care au iesit doi pui. Puii au iesit pe rand, cel mare s- a dezvoltat repede si bine, ala mai micut...? (mai mult)
Salut, am o pereche de porumbei si as vrea sa aflu daca este normal sa se calce de mai multe ori (ex. I-am vazut de 5-6)
Buna,am o intrebare, nimfa mea a facut un ou si ma intreb daca as putea imblanzi puiul chiar daca parintii nu sunt dresati si daca da, ce sfaturi mi-ati da despre imblanzirea si hranirea lor?
In cat timp puii de pisica se dezvolta?
În orașul meu medicul veterinar se deplasează pentru urgente gratuit și în toiul nopții. Dar sunt curios daca in alte orașe urgențele veterinare costa și dacă e relevant daca animalul îți...? (mai mult)
Cum spuneam jucariilor acelora spirala cand eram mici? Vorbesc despre arcurile colorate care sareau de pe o treapta pe alta in jos pe scari
Buna TPU, am nevoie de idei de nume pentru un motan negru, se joacă foarte mult și e dragalas, blanita lui e super frumoasa dar nu stiu ce nume să îi dau pentru ca nu găsesc vreunul care să se potrivească...? (mai mult)
De ce se taie coada la câinii mai periculoși?
Pot sa îi dau porcușorului meu de guineea leurda să mănânce?
Bună ziua! Am o femelă Amstaff de 8 luni și acum 3-4 luni i-a căzut un canin și nu i-a mai crescut... Oare ii mai crește? Mulțumesc!
Buna.Zebrele australiene au voie să mănânce ou fiert cu pesmet? Perușii știu că au voie, dar nu știu dacă e valabil și pentru zebrele australiene.
Ce mâncare îmi puteți recomanda pentru un pui de Amstaff?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
osaandy întreabă:
Cresta întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?