Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună! Am primit 2 iepuri cadou, destul de mari, cred ca au 3 4 luni, poate mai mult, mi se par cam apatici, am sunat veterinarul din sat și nu vine pentru ca nu e urgență, a spus sa le pun ...? (mai mult)
Voi cum vă spălați motanul? Al meu după ce îl apropii de duș face ca toate alea, mă zgârie pe toate părțile și se izbește în mine sa mă tragă înapoi și tot așa doar cum îl apropii ...? (mai mult)
Buna TPU, acum o oră eram afară și strângeam rufele pentru ca uitasem să fac asta mai devreme și aud la poarta ca miorlaie o pisică mică, credeam ca e a mea dar nu, era o pisică mică de vârstă...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa- mi iau un skateboard, ce recomandari aveti pentru un incepator? Nu vreau prostii gen RCO (am avut in copilarie si a fost oribil) dar nici ceva prea scump. Si de unde imi recomandati...? (mai mult)
Salut TPU. Am si eu un papagal nimfa, iar de aproximativ 3 luni nu mai poate zbura deloc, avand gaura in aripa dreapta de 3 pene si nu i- au mai crescut de atunci, am inteles ca este in perioada de naparlire,...? (mai mult)
De ce sunt pisicile portocalii atat de agresive?:))
Bună ziua! Am femelă(din specia perușilor) și prin februarie am dus- o la mama prietenului meu având o pereche, iar acum câteva zile când am luat- o înapoi, a început să își petreacă mai...? (mai mult)
Daca trimit un animal prin posta cum primesc banii? Care e procedura?
Bună, am un ciobănesc de Bucuvina în vârstă de 2 luni jumătate, totul era bine și frumos până azi când am observat că nu mănâncă și vomita, ieri părinții mei au chemat veterinarul sa ii...? (mai mult)
Salut, prieteni. Am 2 Peruși, pui din câte am înțeles. Urmează Luni sa fac programare la doctor, dar as vrea sa știu dacă aveți idee, ce ar putea avea. De o săptămână aproape nu mai e ...? (mai mult)
Cei doi caini ai mei se cearta, musca, de aproape o saptamana. I-am separat o vreme dar unul dintre caini nu vrea sa se certe cu celalalt. Ce sa le fac?
Cum de motanii au atâta forță în picioare? :)) Când iau motanul în brate și vrea să se dea jos, se dă fără mari probleme, imi izbește niște picioare peste piept sau peste gură, deșii nu...? (mai mult)
Buna, am un Bichon maltez de 8 săptămâni, are al 2 lea vaccin. Când îl pot scoate afara?
Cred că câinele meu a fost otrăvit, vomită și mai devreme, când am mers la el am văzut că are sânge pe lângă. Ce ar trebui sa fac? Va rog ajutați-ma.
Buna,as vrea sa stiu si eu cat costa un Peruș in magazinul de animale pet shop Slobozia Ialomita?
Dacă mi- am vaccinat câinele cu schema completă de vaccinuri are voie să adulmece de pe jos? Afară zic, nu ii dăunează? Doctorul a spus sa il feresc dacă îl scot afara in special de fecalele...? (mai mult)
Bună TPU! Locuiesc la bloc și nu de mult mi- am luat o pisică. Este femelă, are câteva luni (nu știu exact câte, dar sunt maxim 6) și este foarte energică și obraznică, mai ales noaptea. Știe...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa îmi cumpăr un papagal Micul Alexander in vârsta de un an dar nu știu ce este are ciocul roșu ca focul și nările albe am văzut ca la tatăl sau este la fel ciocul și nările....? (mai mult)
Am doi caini mici in curte la tara. Un caine a inceput sa nu manance a slabit. Nu putea sa se ridice din picoare respira greu. Apoi a murit. Al doilea caine acum nici el nu prea mai mananca si sta numai...? (mai mult)
Buna ziua, are ceva importanta daca din am lovit din greseala o pisica insarcinata? Mai poate sa isi"nasca" puii sau trebuie sa mai treaca cateva saptamani/ zile? Multumesc mult zi buna tuturor
Are ceva daca i-am dat ciuperci la cuptor câinelui meu? Nu stiu daca are vreo importanța rasa, dar e bichon maltez
Care e rasa voastră preferată de pisici?
Hobby pentru 12 ani? Dau funda
Se vand culori de la Citadel in Romania Arad? Si cat ar costa ca as vrea sa pictez pe ceva figurine printate!? Dau funda
Buna! Am o floare artificiala(stil ghiveci) și cintezele mele(zebre australiene)au făcut cuib in acel ghiveci.E posibil sa se pregătească de împerecheat? Menționez că am un cuib și în...? (mai mult)
Am si eu o intrebare, am pus un anunt pe internet ca am niste catei de vanzare si am primit mesaj pe wapp de la un numar de Ucraina. Am vorbit cu acea persoana, i- am trimis poze si a zis ca imi face...? (mai mult)
Buna seara! Am o mică problema cu motanul meu, British Shorthair. De o luna și puțin ii curge ochișorul drept, par a fi lacrimi, neavând o culoare anume care sa ne faca sa credem ca ar putea avea...? (mai mult)
Salut guys, i have a question. Are cineva idee in ce gradina zoo as putea vedea exemplare de capybara in momentul acesta? Intreb pentru ca nu am gasit niciun articol recent pe internet. Multumesc
Salut, in cate luni "naste" pisica parca in 6 luni nu?
Mama nu mă lasă să îmi iau un șarpe. Aș vrea să- mi dați o soluție pentru ca mama mea să mă lase să îmi cumpăr acel șarpe. Chiar mi- l doresc foarte tare. Vă rog dați- mi un răspuns! ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare pentru persoanele ce au o pisica de mai mult timp și se pricep, deci acum 2 luni pisica mea a fost în călduri, nu puteam dormi noaptea de ea asa ca m- am gândit sa aduc un...? (mai mult)
Salut. Pasionați de numismatica avem pe aici pe site? Dacă răspunsul este "DA". Care este cea mai veche bancnota/ moneda din colecția personala.
Bună! Azi mi- am castrat pisica si mi- e frică sa nu se lingă la operatie. Am primit de la doctor, un guler dar nu vrea să- l țină si țipă până il dau jos. Aveți idee cum o pot opri in a...? (mai mult)
Cum pot să învaț o catelusa aport sau sa aducă lucrul pe care îl arunc?
Buna! Am o catelusa care a fătat trei puiuti pe 07.02 si pe 15.03 am dat ultimul catelus. I s- au umflat f tare țățelele, am dat- o cu Ecvagel, dar nu prea vad o ameliorare. Ce as putea sa ii mai...? (mai mult)
De 1 an jumatate mi- am achizitionat porumbei, le- am facut o voliera, iar dupa 1 an jumatate de an cand le deschid spunik- ul nu iese niciunul. Doar 3 din ei au iesit la zbor si s- au intors dupa ...? (mai mult)
Este in regula de a avea un vultur ca si animal de companie?
Buna ziua. As avea si eu o intrebare. De jumatate de an mi- am achizitionat porumbei, le- am facut o voliera, iar dupa jumatate de an cand le deschid spunik- ul nu iese niciunul. Doar 2 din ei au iesit...? (mai mult)
Buna, de unde pot cumpara o maimuța?
Unde pot cumpara o maimuta? In Cluj.
Salutare.Am adoptat o pisică acum 2 zile și nu prea mă descurc cu ea. Vreau sa știu cum o scap de căderea blănii
Am o problema care as vrea sa o luati in serios O pisica insarcina (nu stiu in cate luni ) daca a fost lovita (mai precis am prins- o din greseala in usa dar nu i- am prins burta )are ceva impact asupra...? (mai mult)
Shalut! Are cineva vreo idee daca Sony Cyber-shot DSC-F828 este o camera dslr sau mirorrless? Multumesc anticipat
Am un golden retriever si nu stiu cum sa-l fac sa-si faca nevoile afara, nu in casa.Ma puteti ajuta?
Buna! Daca am mai multe zebre australiene într-o colivie(nr.4),dar cuiburi separate, e posibil să se înmulțească?
Buna! As dori sa adopt un motan de 4 ani, pentru a- l tine in apartament.Este castrat, vaccinat.Nu am mai avut pana acum nici un pisic si nu stiu ce presupune, la cate luni sa- i fac deparazitare etc....? (mai mult)
Am nevoie si eu de un sfat urgent. Am un pui de bichon havanese in varsta de 4 luni jumate aproape 5 pe 17 acum sunt programat cu el la vaccin pentru schema finală de vaccinare Intrebarea mea ar ...? (mai mult)
De ce este ilegal sa tii un cal în apartment?
Buna, acum o săptămână am cumpărat un papagal Budgie și încă nu i- am dat drumul din cușcă pentru că am încercat să îi curat cușcă și când l- am prins i- am smuls din greșeală coada,...? (mai mult)
Salut. Recent o pereche de porumbei si- au facut cuib la mine in balcon la etajul 8 in Bucuresti. Apoi au facut si doua oua. Dupa cateva zile am observat ca mai era doar un ou, iar dupa alte cateva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
NyHyLySM întreabă:
MountainRiver întreabă:
Side8 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!