Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună, sunt din Constanța și am nevoie de ajutor. Acum câteva minute chinchilla mea și-a prins piciorul la cușcă și s-a lovit RĂU! Am nevoie de veterinari din Constanța urgent!
Am un ciobănesc belgian de peste 25 kg și a mâncat o stafidă va fi ok?
Ce rase de pisici tin la stapanii lor si, de asemenea, sunt jucause cat timp sunt tinere?
Hello! Sa incepem, am 3 caini, 2 sunt ale bunicii mele, 1 este al meu, cheltuielile sunt diferite! Eu platesc doar 1 catel (golden retriever, il tin in cusca, dar ii dau drumul zilnic), dar de mult...? (mai mult)
Buna, am doi hamsteri pitici rusesti. Masculul are 9 luni iar femela am cumparat- o recent acum 2 zile. Se tot bat. Au o cusca suficient de mare, o casuta mica si mancare suficienta. Imi puteti spune...? (mai mult)
Am făcut vaccin antirabic cățelușilor mei iar după o săptămână se simt rău toți, ce pot face?
Bună. Am o catelusa în vârstă de 7.8 luni. De aseară mi-a apărut un câine pe lângă casa și nu vrea sa plece nici de cum. Oare este cateaua în călduri?
Buna. Cățelușa mea are 9 luni si nu face afara, credeti ca e prea târziu sau inca se poate învăța sa faca afara? E de talie mica
Am nevoie URGENT de ajutor! Am o cățelușă(bichon havanez) care in 2 luni va împlini varsta de un an. Inca nu s- a învățat sa faca afara... I- am batut pe ai mei la cap mult ca sa accepte ...? (mai mult)
Buna TPU. As dori sa cumpar doi perusi, nu doresc sa iau mascul și femela deoarece nu vreau sa se împerecheze. Oare sa iau doi masculi sau doua femele sau mai bine unul singur? Mulțumesc
Unde se pot gasi mini porci de companie la noi in tara?
Salut, de 2 săptămâni m- am trezit cu un porumbel voiajor cu inel la mine in curte, i- am dat de mâncare mă gândeam că va pleca dar a rămas la mine până în seara asta când am ieșit la fix...? (mai mult)
Buna TPU. Mama are o pisica in varsta de 7- 8 luni si a intrat de vreo luna in calduri. Este programata pentru sterilizat pe data de 24 martie. Acum este din nou in calduri si este foarte galagioasa, ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare! Mi- am cumparat un apartament, iar pe balcon am o pereche de porumbei cu pui care inca nu pot zbura. Cam cat dureaza pana puii incep sa zboare ca sa pot curata balconul? Nu vreau...? (mai mult)
Buna. Am un caine de 2 ani si a scos viermi dupa deparazitare, veterinarul mi- a spus sa repet deparazitarea peste 10- 14 zile dar pe prospect scrie ca nu se poate decat dupa 3 luni. Oare e ok sa ...? (mai mult)
De unde pot comanda de la Fornetti sa vina acasa?
Buna ziua, as fi interesat de obținerea unui pasaport pentru cainele meu, bichon maltez. Ideea e ca l- am primit recent de la o ruda care nu l- a mai putit tine, si nu are niciun act cum ar fi carnet...? (mai mult)
Salut. Am un catel de 6 luni. Cand l-am cumparat am fost informat ca are pedigree, dar in carnetul de sanatate nu este trecut. Oare il poat afla? Se poate face teste pedigree?
Buna, caut sa cumpăr/adopt o soparla gecko leopard, agama cu barba sau alta specie. Are cineva sau știți unde găsesc?
Salutare TPU, nu mai vreau sa stau asa mult pe telefon, simt ca nu mai sunt in apele mele, vreau sa fac ceva orice! Sunt stresat si putin anxios, am palpitatii si imi e frica sa fac sport in continuare,...? (mai mult)
Bună seara. Am doi cățeluși. Un bichon de 3 ani și o cățelușa yorkshire în vârstă de 2ani. Cred că s-au împerecheat? Nu știu ce să fac. Dați-mi un sfat.
Un telescop decent pentru incepatori ca sa pot vedea orion nebula decent?
Cum pot sa leg un carlig pe fir de 0.22 (pescuit)?
Buna, am o pisica si de vreo 2 zile este rosie in jurul ochilor, ca si cum ar avea cearcane, e un motiv de ingrijorare? S- a iritat de la ceva? Trebuie dusa la veterinar? Am cautat pe google dar... ...? (mai mult)
Va rog ajutați- mă, acum o lună motanul meu a fugit de acasă. El sta și afara dar și în casă și aveam grija de el la maxim și el ne iubea foarte mult deci nu a fugit că nu îi dădeam mâncare...? (mai mult)
Salut TPU. Am 1.80 si 98.7 kg. de fel sunt mai tare la alcool. Cam cata vodka ar trebui sa beau pana as ajunge la limita maxima sa zic asa? Ultima data cand am baut am dat juma de litru de whyskey si eram...? (mai mult)
Salut! Doresc să îi cumpar un câine beagle.Imi puteți recomanda vă rog frumos un loc sigur, de preferat canisă de unde să cumpăr aceasta rasa?
Am pisica cazata la un hotel si din anumite motive, vreau sa o iau inapoi mai repede, desi le platisem pentru mai multe nopti. Duminica cabinetul si receptia nu au program.O pot lua maine sau trebuie...? (mai mult)
Un pisic a cazut de la vreo 8 m inaltime si s- a lovit la botic, ii curge sange, sta mai linistit acum, dar cu ochii inchisi. Nu prea am unde il duce la veterniar acum, credeti ca daca sta pana maine...? (mai mult)
De ce cainele meu nu a mancat de 2 zile nimic si nici lapte nu a vrut sa bea?
Salut, am o pisica de 6- 7 luni care are o umflatura în falca dreapta, am încercat sa i- o masez iar după sa i- o împing spre gura iar el încearcă sa o scoată vomitand, dar nu iese nimic iar ...? (mai mult)
Salut! Am si eu o întrebare... Zilele trecute am cumparat niște pastile pentru paraziți (librici) etc. Pentru catelul meu am luat. Stiti cum se spune. Daca ii miroase gura foarte tare e posibil sa...? (mai mult)
Buna ziua. Am cumpărat o cățelușa și am cerut pedigree la cățelușa si mi-a zis ca pedigree nu are decât tatăl.Pot sa ii scot eu pedigree? Unde pot face asta?
Detine cineva in Brasov sau in apropiere pui de sobolan albino? Si alte culori daca e. Fara raspunuri ignorante, multumesc!
Vreau sa ma apuc de pescuit la spinning.Pana acum pescuiam la musca si prindeam clean, pastrav, lipan dar vreau sa prind si alte specii de pesti si de aceea vreau sa cumpar o undita de spinning. Acum...? (mai mult)
Stie cineva câteva informații despre puiul de cățel Ciobanesc Caucazian? Am luat de la cineva un pui de această rasa. Adica asa mi- a spus persoana respectiva... catelul pare a fi de rasa mica (pechinez)...? (mai mult)
E aiurea sa faci sala singur?
Aveti incredere sa va cazati pisica la domiciliul cuiva care a postat un anunt? Daca nu va da nici o dovada cum ar da un hotel pentru pisici? Ii cereti Copie CI sau cum procedati?
Sal TPU. As dori sa achiziționez o replica a puștii kar98k airsoft nu trebuie sa fie din lemn real si nu vreau sa fie shell ejecting, aș putea sa gasesc una sub 500 lei?
Buna ziua TPU. Caut veverita de vanzare (in viata, nu moarta). SERIOS! DAU FUNDA
Bună,am adoptat recent un cățeluș gasit pe camp pare talie mica cum imi pot da seama cate luni are?
Hey TPU, mi- am cumpărat acum 2 zile un pui de peruș are o luna jumate, vreau sa menționez că nu am mai avut peruși, așa că nu știu cum să- l îmblânzesc.Îi este frică când mă apropii de...? (mai mult)
Exista garduri electrice mortale?
Am un catel care a paralizat de picioarele din spate si desi i- am facut diverse tratamente specifice acestei afectiuni inca nu da semne sa isi revina dupa 3 saptamani. Intrebarea este daca ati intalnit...? (mai mult)
Ce hobby-uri dubioase aveți?
Salut, Aveti cumva idee daca un caine care a avut parvoviroza si s-a vindecat dobandeste imunitate la acest virus?
Buna ziua? Știe cineva in Galați un magazin de animale(in special păsări)?
Https://www.youtube.com/watch?v=NVB6fbQBe5M https://www.youtube.com/watch?v=v0Yd8SaZDyQ Ce parere aveti prieteni despre acest om?
Buna ziua. A calatorit cineva cu pisica cu avionul? As vrea cateva sfaturi. Urmeaza sa plec cu motanul meu si sunt cam speriata asa... Are 1 an, am fost la vet i- a facut vaccinul antirabic, dar abia...? (mai mult)
Salut TPU, vara trecuta mi- am luat un câine de la bunici! Nu e de rasă! Știu ca nu contează rasa tot același suflet are dar nu știu ce sa fac! Ii dau de mâncare ma latră, vorbesc cu ea ma latră....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
NyHyLySM întreabă:
MountainRiver întreabă:
Side8 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!