Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 28 Decembrie 2024 sunt:
Cui ii place origami? Ce știți să realizați?
Bună, ce nume ar trebui sa-i dau țestoasei mele?
Pisicile portocalii sunt pisici rare?
Aveți / ați avut vreodată o pisică egipteană de aceea fără blană?
Ați găsit vreodată un pui de câine sau de pisică de rasă pe care să-l fi găsit abandonat?
Buna buna. Vreau sa achizitionez un perus in vreo cateva luni si am nevoie de niste sfaturi pentru ingrijirea lui. Respectiv cum fac diferenta dintre mascul si femela, ce fel de jucarii sau accesorii ...? (mai mult)
Salut! Am de gând să- mi iau un câine în viitor. Stau la bloc și îmi plac câinii de talie medie și mare. Sunt începător în acest domeniu, pentru că nu am mai avut până acum un câine. ...? (mai mult)
Este ilegal să detii un animal sălbatic în România?
Salutare.Sunt foarte pasionat de poker și as vrea sa îmi achiziționez un set profesional cu jetoane cum sunt cele din cazino, am mai avut doua seturi pana acum cu niște jetoane făcute dintr- un plastic...? (mai mult)
Pisica mea mananca putin de la un timp. Refuza inclusiv carne (gatita de porc sau mezel), sunculita sau cascaval. Mananca doar peste (mai ales hamsii), carne tocata de la conserva, zeama de ciorba...? (mai mult)
Am o pisica de 1 an si ceva. Vreau sa o iau cu mine in strainatate. Nu are vaccinuri, nici pasaport, nici carnet. In cat timp se fac toate vaccinurile? Cat se asteapta intre ele? Luna viitoare ma ocup...? (mai mult)
Cum vi s- ar părea dezvoltarea unei aplicatii web pentru recomandarea de cărți pe baza la ceea ce ai citit deja și ce ți- a plăcut la acele carti. Un fel de pandora.com pentru cărți (sper că înțelegeți...? (mai mult)
Salut TPU am o întrebare am o catelusa metis și are 2 ani și recent am cumpărat un catelus golden retriever și metisu meu tot îl miroase și îl musca de ureche asa încet și tot sare la urechi ...? (mai mult)
Salut. Daca jos sunt cartile urmatoare 8856k si doi jucatori au urmatoarele carti. 85 si 86 cine castiga si de ce?
Cum se procedeaza cu imperecherea unei pisici cu motanul? V ati dat vreodata pisica? Sunt anunturi pe net si nu stiu cum se procedeaza, cat dureaza, unde trebuie sa stea dupa etc.
Buna TPU! Stau la tara. Am un catel rottweiler de 9 luni. L- am plimbat des cand a fost mai mic. Câteodată cand iesim din curte iese dupa noi si ne este frica sa nu il calce masina. Tin sa mentionez...? (mai mult)
Salut, sunt nevoit sa îmi donez cățeii, deoarece ai mei nu mai vor sa ii păstreze, am găsit pe cineva sa ii donez, ma gândesc și la binele lor, sa găsească o familie mai buna care sa aibă...? (mai mult)
Salutare.Am o pisica mica nu depaseste 2.5kg si noaptea merge la mine pe birou si calca pe laptop, il poate strica?
Unde pot suna sau face reclamatie pentru abuz de animale?
Buna, Vreau sa invat cum sa imi antrenez cainele- lup pentru identificarea mirosurilor(precum cainii de politie). Stiu ca unii caini iau mirosul din aer, altii de pe jos, dar nu stiu cu ce sa incep. ...? (mai mult)
Salut! Dacă un câine are doi stăpâni, îi poate iubi pe ambii la fel? Sau o să poată iubi doar unul din ei?
Salutare, am un bichon mini toy Stand la bloc am decis cu familia sa facem un program cainelui. Cu dusul afara am ajuns de acord sa il ducem dimineata, dupa- amiaza si seara. Eu am cazut de acord sa...? (mai mult)
Salut Imi puteti oferi cateva nume de echipe de pescuit?
Salut Imi puteti oferi niste nume pentru o echipa de pescuit?
Salut TPU am o întrebare despre iepuri: am o femela de uriaș de Transilvania pot sa dau la monta cu un uriaș german?
Buna! Eu am un câine și sinceră sa fiu nu știu dacă este la majoritatea câinilor sau doar la al meu dar nu sta singur in casa. Am ieșit acum câteva luni pana la magazin sa fac cumpărături maxim...? (mai mult)
Cum știți a fost Revelionul. Motanul meu nu a vrut să stea în casă ca de obicei așa că părinții i- au dat drumul. După 5 ore, au început artificiile. Treaba este că el stă de obicei pe câmp...? (mai mult)
Buna ziua, imi puteti spune va rog cu ce sanitari /plante sunt compatibili carasii de acvariu? Am un acvariu de 120 L in care am 4 carasi si 5 corydoras.Mai pot adauga ceva sanitari? Daca se poate si ...? (mai mult)
Bună! Îmi poate spune cineva ce alimente NU sunt recomandate unui amstaff? Adică dacă trebuie să evit să îi dau anumite alimente de orice gen(nu mă refer la ciocolată, asta este știută de...? (mai mult)
Buna tuturor! Ce carti ati citit in ultima vreme?
Bună TPU, am doi motani în casa, unul mare Reluare și unul mic Gimi adoptat(a fost aruncat în curte la vecinu)și nu stiu ce se întâmplă cu ei ca de ceva timp tot aud prin pod zbieraturi de la ei...? (mai mult)
Ce hrana pot sa dau la un bichon ca hrana care il are nu mai mananca
Buna, astăzi am primit un cățeluș de Crăciun, a venit de la aproape 150km depărtare, acum spre seara și- a făcut treaba mare și am observat o picătura de sange, roșie închisă, e motiv...? (mai mult)
Buna, am un forpus ( papagal de pacific) care se incapataneaza sa manance mei, vrea doar semintele de floarea soarelui. Problema este ca nu ii face bine sa manance doar semintele de floarea soarelui....? (mai mult)
AJUTOOR.SAlutare, am o problemă cu un caine de al meu. Ieri nu avea nimic, azi cand m- am dus in tarc sa- i dau de mâncare, il vad ca tremura ca de frig, plin de sange pe picioare. Cand ma uit mai...? (mai mult)
Cumpar pui Akita, detine cineva?
Buna seara tuturor! de 4 zile, mi- am luat un hamster, care avea 4 luni.era tare simpatic si jucaus, iar eu chiar ma atasasem de el...aseara am vazut ca nu se simte prea bine, era cam apatic si nu...? (mai mult)
Papagalul meu ma ciupeste dar vine la mine nu ii este frica.L am crescut la mana ar trebui sa ma ciupeasca? de ce o face?
Salut, iubitori de păsări! cel mai probabil *nu* o să îmi cumpăr o pasăre prea curând, dar daca ar fi sa aleg dintre un peruș (am avut unul timp de un an), o nimfa, sau "green cheeked conure",...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani si vreau sa repar telefoane si calculatoare. Spre exemplu, am vazut un anunt pe olx unde zicea ca instaleaza Windows pe orice calculator/laptop. Am mai instalat/reparat multe calculatoare,...? (mai mult)
Salut! As dori sa achizitionez un acvariu, am gasit ceva micut de doar 570ml si daca ma poate ajuta cineva sa imi si aleg un peste. Din cate am inteles sunt cateva "rase" la care nu le trebuie pompa de...? (mai mult)
Dc papagalul amorez ciupeste tot chiar si mana mea ii este foame nu-i dau destula mancare? sau de ce? l am crescut la mana nu e fricos
Salutare TPU- isti, va rog ajutor, am un câine are 9 luni rasa, Cane Corso, baiat de 4 luni tot naparleste in continuu, am fost și veterinari și peste tot toată lumea a vrut sa își vândă marfa...? (mai mult)
știe cineva ce se întâmplă cu animalele din petshop-uri în timpul nopții? sunt lăsate acolo, "în voia sorții"? sună ciudat dar sunt sincer curioasă.
Salut, am 11 câini si nu am cu ce sa îi întrețin. Sunt prea mulți si stau in capăt de sat. As dori sa ii dau spre adopție sau la un adăpost de câini. Cum procedez? Sau dacă dorește careva ...? (mai mult)
Salut! De câtă mișcare are nevoie un amstaff adult? Și cu ce fel de exerciții l-aș putea aduce la potențial maxim?
Buna TPU! Am un atomizor Zeus SubOhm si este varianta TPD de 2ml, stiti cumva daca as putea sa cumpar o sticla d- aia bubble sa- i maresc capacitatea? Sau daca se poate mari capacitatea in primul rand....? (mai mult)
Salut! Mă adresez celor care sunt "experți"la pisici. Acum câteva zile am adoptat o pisicuță, țin să menționez că am un câine care nu suportă pisicile dar era legat. Astăzi a rupt lanțul ...? (mai mult)
Vreau sa-mi comand un planner dragut pentru 2022. Voi de care aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NyHyLySM întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Side8 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului