Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Martie 2025 sunt:
Buna ziua, as fi interesat de obținerea unui pasaport pentru cainele meu, bichon maltez. Ideea e ca l- am primit recent de la o ruda care nu l- a mai putit tine, si nu are niciun act cum ar fi carnet...? (mai mult)
Salut. Am un catel de 6 luni. Cand l-am cumparat am fost informat ca are pedigree, dar in carnetul de sanatate nu este trecut. Oare il poat afla? Se poate face teste pedigree?
Buna, caut sa cumpăr/adopt o soparla gecko leopard, agama cu barba sau alta specie. Are cineva sau știți unde găsesc?
Salutare TPU, nu mai vreau sa stau asa mult pe telefon, simt ca nu mai sunt in apele mele, vreau sa fac ceva orice! Sunt stresat si putin anxios, am palpitatii si imi e frica sa fac sport in continuare,...? (mai mult)
Bună seara. Am doi cățeluși. Un bichon de 3 ani și o cățelușa yorkshire în vârstă de 2ani. Cred că s-au împerecheat? Nu știu ce să fac. Dați-mi un sfat.
Un telescop decent pentru incepatori ca sa pot vedea orion nebula decent?
Cum pot sa leg un carlig pe fir de 0.22 (pescuit)?
Buna, am o pisica si de vreo 2 zile este rosie in jurul ochilor, ca si cum ar avea cearcane, e un motiv de ingrijorare? S- a iritat de la ceva? Trebuie dusa la veterinar? Am cautat pe google dar... ...? (mai mult)
Va rog ajutați- mă, acum o lună motanul meu a fugit de acasă. El sta și afara dar și în casă și aveam grija de el la maxim și el ne iubea foarte mult deci nu a fugit că nu îi dădeam mâncare...? (mai mult)
Salut TPU. Am 1.80 si 98.7 kg. de fel sunt mai tare la alcool. Cam cata vodka ar trebui sa beau pana as ajunge la limita maxima sa zic asa? Ultima data cand am baut am dat juma de litru de whyskey si eram...? (mai mult)
Salut! Doresc să îi cumpar un câine beagle.Imi puteți recomanda vă rog frumos un loc sigur, de preferat canisă de unde să cumpăr aceasta rasa?
Am pisica cazata la un hotel si din anumite motive, vreau sa o iau inapoi mai repede, desi le platisem pentru mai multe nopti. Duminica cabinetul si receptia nu au program.O pot lua maine sau trebuie...? (mai mult)
Un pisic a cazut de la vreo 8 m inaltime si s- a lovit la botic, ii curge sange, sta mai linistit acum, dar cu ochii inchisi. Nu prea am unde il duce la veterniar acum, credeti ca daca sta pana maine...? (mai mult)
De ce cainele meu nu a mancat de 2 zile nimic si nici lapte nu a vrut sa bea?
Salut, am o pisica de 6- 7 luni care are o umflatura în falca dreapta, am încercat sa i- o masez iar după sa i- o împing spre gura iar el încearcă sa o scoată vomitand, dar nu iese nimic iar ...? (mai mult)
Salut! Am si eu o întrebare... Zilele trecute am cumparat niște pastile pentru paraziți (librici) etc. Pentru catelul meu am luat. Stiti cum se spune. Daca ii miroase gura foarte tare e posibil sa...? (mai mult)
Buna ziua. Am cumpărat o cățelușa și am cerut pedigree la cățelușa si mi-a zis ca pedigree nu are decât tatăl.Pot sa ii scot eu pedigree? Unde pot face asta?
Detine cineva in Brasov sau in apropiere pui de sobolan albino? Si alte culori daca e. Fara raspunuri ignorante, multumesc!
Vreau sa ma apuc de pescuit la spinning.Pana acum pescuiam la musca si prindeam clean, pastrav, lipan dar vreau sa prind si alte specii de pesti si de aceea vreau sa cumpar o undita de spinning. Acum...? (mai mult)
Stie cineva câteva informații despre puiul de cățel Ciobanesc Caucazian? Am luat de la cineva un pui de această rasa. Adica asa mi- a spus persoana respectiva... catelul pare a fi de rasa mica (pechinez)...? (mai mult)
E aiurea sa faci sala singur?
Aveti incredere sa va cazati pisica la domiciliul cuiva care a postat un anunt? Daca nu va da nici o dovada cum ar da un hotel pentru pisici? Ii cereti Copie CI sau cum procedati?
Sal TPU. As dori sa achiziționez o replica a puștii kar98k airsoft nu trebuie sa fie din lemn real si nu vreau sa fie shell ejecting, aș putea sa gasesc una sub 500 lei?
Buna ziua TPU. Caut veverita de vanzare (in viata, nu moarta). SERIOS! DAU FUNDA
Bună,am adoptat recent un cățeluș gasit pe camp pare talie mica cum imi pot da seama cate luni are?
Hey TPU, mi- am cumpărat acum 2 zile un pui de peruș are o luna jumate, vreau sa menționez că nu am mai avut peruși, așa că nu știu cum să- l îmblânzesc.Îi este frică când mă apropii de...? (mai mult)
Exista garduri electrice mortale?
Am un catel care a paralizat de picioarele din spate si desi i- am facut diverse tratamente specifice acestei afectiuni inca nu da semne sa isi revina dupa 3 saptamani. Intrebarea este daca ati intalnit...? (mai mult)
Ce hobby-uri dubioase aveți?
Salut, Aveti cumva idee daca un caine care a avut parvoviroza si s-a vindecat dobandeste imunitate la acest virus?
Buna ziua? Știe cineva in Galați un magazin de animale(in special păsări)?
Https://www.youtube.com/watch?v=NVB6fbQBe5M https://www.youtube.com/watch?v=v0Yd8SaZDyQ Ce parere aveti prieteni despre acest om?
Buna ziua. A calatorit cineva cu pisica cu avionul? As vrea cateva sfaturi. Urmeaza sa plec cu motanul meu si sunt cam speriata asa... Are 1 an, am fost la vet i- a facut vaccinul antirabic, dar abia...? (mai mult)
Salut TPU, vara trecuta mi- am luat un câine de la bunici! Nu e de rasă! Știu ca nu contează rasa tot același suflet are dar nu știu ce sa fac! Ii dau de mâncare ma latră, vorbesc cu ea ma latră....? (mai mult)
Bună! Am inteles ca ciobanescul german e talie medie si voiam sa vad daca si voi sunteți de acord, am o curte putin mica credeți ca ar putea sta
E adevarat ca o femele de ciobanesc german e talie medie? Am citit in mai multe locuri ca ar fi dar vreau si parerea voatra!
Salut! Acum cateva zile am gasit un '71 datsun 510. (hot wheels) am vazut ca este cam 300€, dar eu l-am scos din acea cutie. Mai are valoare?
Buna TPU, am un catelus in varsta de 3 lunite jumate si astazi am observat ca i-au cazut dinti, este bichon, oare este normal? Dau funda
Buna! Vreau un Bichon maltez mini toy, mama nu îl lasa în casa dar o voi convinge. Are ceva daca îl iau la primavara cand se încalzeste si il tin afara cam 1 luna 2 pana o conving pe mama? Adica presupun...? (mai mult)
Salut TPU, La aceasta rubrica sper sa gasesc raspuns cu privire la un animal de companie.E o pasare exotica, anume o Nimfa, o fata. Intampin o situatie ingrata si nu stiu ce sa ii fac, unde merg la...? (mai mult)
Ma gandeam sa- mi cumpar un catel sau sa adopt unul si faza e ca vreau sa- l tin doar la mine in camera pentru ca inca locuiesc cu parintii, sau cel putin o mare parte din timp sa stea la mine in camera.Ma...? (mai mult)
Hello! Deci maine vreau sa merg sa imi iau un bichon maltez mini toy. Mama e nu stiu cum sa spun cu animalele nu suporta sa le tina în casa dar vrea sa le vada în curte. :( Nu stiu ce sa fac adica am...? (mai mult)
Buna seara! Am 4 cinteze.Una din ele scoate un sunet de parcă ar fi răgușită. Stie cineva sau are idee ce ar putea avea? Probabil racita?!
URGENT! stie cineva cum pot valida emailul pentru inscrierea online la AEROCLUBUL ROMANIEI? am introdus emailul, am apasat pe " send verification code ", invarte dar nu trimite nimic. azi e penultima...? (mai mult)
Salut.Am un Ciobanesc belgian și este în perioada de călduri.Am scăpat- o o clipă din ochii, și s- a împerecheat cu un maidanez care era de 3 ori mai mic decât ea.:))). Asta nu a durat mai mult...? (mai mult)
Buna ziua, cum sau unde as putea dresa o catelusa Samoyed de 1, 8 Ani la sanie?
Buna! Rasele de mini toy ramn mici?
Buna! As vrea si eu niste recomandari de aparat foto, maxim 1000 de lei, bun pentru incepatori si sa nu fie nici foarte mare/greu. Vreau sa capturez momente din vacante, portrete, peisaje. Nu ma intereseaza...? (mai mult)
Salut, am 2 caini unul de un an și 2 luni iar celalt de aproape 3 luni. Iar cel mare îl tot linge pe cel mic în gura își deschide gura și îl linge în cerul gurii, de ce? Prima oara când vad...? (mai mult)
Salutare TPU.Imi poate și mie recomanda cineva un set de poker bun pentru acasă? Vreau ceva calitativ, jetoanele sa fie în genul celor de la cazino, as dori un set cu care sa îmi facă placere sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!