Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 17 Noiembrie 2024 sunt:
Are ceva daca imi spal pisica cu sampon de om?
Salut, am văzut la cineva ca făcea o fotografie unui vitel și ii arata câte kilograme are, știe cineva dacă se poate și dacă da, care este aplicația? De o săptămână caut dar nu găsesc ...? (mai mult)
Am o veveriță degu și am fost plecată două săptămâni în timp ce ea a fost hrănită de mătușa mea când am venit acasă am văzut ca dinții de jos sunt despărțiți și îi cade foarte multă...? (mai mult)
Salutare! Pisica mea nu stiu cum sau ce a cautat acolo, dar s- a bagat intr- o galeata cu diluant, am spalat- o, apoi am clati- o si cu lapte. Ce mai pot face, credeti ca va supravetui? :( Cel putin...? (mai mult)
Mi-a intrat o albină în cameră și pisica mea a sărit direct pe ea și a vrut s-o mance dar a înțepat-o pe o parte a buzei de sus, am scos acul dar tot îmi fac griji. Sfaturi?
Am si eu o întrebare dacă mă puteți ajuta cu un răspuns. La ce varsta își pierd fertilitatea porumbeii masculi?
Salut! Am un lup, mascul în varsta de 2 ani si jumatate, acesta isi cam marcheaza teritoriul cam peste tot si destul de des - nu ma intereseaza unde o face, dar este in regula? Face acest lucru la...? (mai mult)
Cum pot face sa nu se mai urce pisica într-un pod, ceva substanță sau un produs sa nu mai îi placă acel loc.
Buna, am un pui de pisica și de ieri a început sa strănute și sa- i curgă mucii, nu a mâncat nimic toată ziua, nici nu a băut nimic, acum văd ca a început sa ii curgă bale și am observat...? (mai mult)
Cu cât se intra la sudor profesionala?
Am înțeles că pisica își bate puii pentru că s-ar putea sa fie in călduri, însă pisica mea continua sa le de-a lapte și să îi aducă vănaturi(prada) și totodată să îi bată ..de ce?
De ce pisica mea se sperie de tunete?
Hei, TPU! Ce recomandări aveți pentru purici la pisici? Un site cât de cât ieftin. Mă interesează șampon, zgardă și pipete antiparazitare. Mulțumesc!
Pisica mea a născut recent doi pisoi, de 5 zile. Ea i- a născut dincolo de gardul nostru, unde se afla multe tufe de rămurele. Pisica i- a născut într- o tufă, dar nu asta este problema. Problema...? (mai mult)
Eu acum o lună mi- am luat un hamster. Azi am vrut să îl iau din cușcă să mă joc cu el. L- am izbit foarte puțin de metalul acela însă nu la picioare. Era siberian pui mic. Când l- am scos...? (mai mult)
Bună. Am achiziționat un șarpe de corn. E încă pui (50 cm) și e sănătos foc. Încă nu ma descurc cu hrănirea lui și nici nu am întrebat la cât timp trebuie sa îl hrănesc și cât durează...? (mai mult)
Bună, pisica mea nu prea mai mănâncă, bea apa si doar linge putin hrana umeda si boabe foarte putin mănâncă. Ma întrebam poate fi de la caldura? Ca ea e jucausa si voiam sa stiu daca pisicile...? (mai mult)
Ajutorrr vă rog. Am un perus de cca 9- 10 luni, mascul, care a intrat in perioada de călduri. Țin să menționez ca l- am luat singur și singur a stat până acum. Nu a avut partenera și nici nu...? (mai mult)
Cum faci diferența dintre mascul și femele la papagalii rosella? Au nevoie de ceva mâncare specială? Momentan le dau mâncare pentru nimfe Daca moare de exemplu masculul de rosella femela face...? (mai mult)
Pisica mea insarcinanta a disparut de aproape 4 zile. Obisnuia sa mai plece insa seara tot timpul se intorcea. Nu a venit vremea sa nasca inca dar nu stiu unde e, am cautat- o prin toate locurile prin...? (mai mult)
Bună! Nume pentru câini?
Bună ziua! Pisica mea are cistita, o tratez dar când și când face pipi pe covor! Dau pe covor cu oțet, bicarbonat dar tot mai face. Ce pot face?
Buna! Am si eu un bichon si de curand i- am gasit pe ambele urechi un fel de capuse dar sunt ft multe intr- un loc si nu prea arata a capuse pentru ca am incercat sa- i iau din ele si se sparg. Aveti idee...? (mai mult)
Ar trebui sa dai oase de peste la pisici?
Salut. Am un câine care e plin de căpuse, cred ca are 1000 în el si cred ca are anemie. I-am scos eu jumătate din ele, l-am dat cu spray de muște, își mai revine sau moare?
Buna ziua, aveti idee de ce puiul meu de cane corso a inceput sa ii apara mici portiuni fara par pe corp? momentan are doar 2 portiuni mici pe labute si una in jurul gatului
Postez pentru a duce la cunoștință problema asta la mai multi oameni și cat de serioasă e. Este vorba despre cumpararea câinilor de rasa cu pedigree pe olx. Exista multi rromi care au găsit o ...? (mai mult)
Vreau să iau in peruş şi deja am doi canari. În primul rând peruşii trebuie neapărat să bea apă cu tratament. În al doilea rând canarii pot să bea apă cu tratament?
Deci efectiv nu mai pot, am un caine bolnav si nimeni nu vrea sa il eutanasieze, e cardiac, are accident vascular se invarte in cerc, orb, surd, nebun, are 15 ani, ce fac? Toti spun ca atunci cand...? (mai mult)
Bună, am o pisica care a născut prematur 5 pisoi...2 au murit iar 3 sunt în viata. Mama nu vrea sa le dea lapte și nici nu sta lângă ei. Nu știu ce sa fac. Va rog ajutați- ma ca unul este aproape...? (mai mult)
Am un hamster pitic si are in jur de 60g, este ok?
Buna seara, am o pisicuta de 2 ani, iar astăzi am vazut ca- i apatica, nu prea bea apa, nu prea o țin picioarele din spate. Evita sa sară din pat, sa se urce în copaci(făcea lucrul asta pana ieri),...? (mai mult)
Am o fata are 2 ani şi am şi o pisică ea tot o mângâie şi pisica da cu laba ca şi cum ar vrea să o. zgârie ce pot face? mă puteţi ajuta?
Cu ce pot da de purici pe câinele şi pisica mea? Pisica iese afara pe strada şi a luat purici şi căţelul a luat de la ea
Pisica mea nu mănânca şi sta doar întrun colţ, e aşa de 2 zile şi nu ştiu ce să fac. Aveţi nişte sfaturi pentru mine?
Am si eu un caine American Bully si de cand l-am luat nu a latrat nuci macar o data Cum l-as putea face sa latre?
O întrebare pentru columbofili. Ieri am gasit o vrabiuta care era vanata de pisici, asa ca am luat- o in casa. Aripa stangă este ok, dar la cea din dreapta ii lipsesc pene, neputând zbura. Ea țopaie...? (mai mult)
Am mai zis ieri că am adoptat un câine el s-a acomodat problema e că am și un baiat care are 3 ani și când vrea să se joace cu el cățelul îl mușcă.Ce pot face?
Salut TPU Motanul meu a venit acasă cu partea dreapta a fălcii foarte umflata vr sa zic ca el pleacă pe afara și doarme pe afara mai mereu Oare de la ce are falca umflata? Va rog sunt îngrijorat
Bună. Am găsit o pisica ieri proaspăt fătată și din păcate toți 4 pisoi sunt legați intre ei cu cordonul ombilical zic eu... Oare sa aștept câteva zile, se vor desface singuri sau ce ar fi...? (mai mult)
Bună am adoptat un pui de cățel de pe strada nu știu ce vârstă are după cum pare are vreo 4 luni am fost cu el la veterinar l- am deparazitat extern și intern.Și îl țin în casă pentru ca ...? (mai mult)
Bună ziua! Pisica mea nu mănâncă de 2 zile. Ați mai pățit? Știe cineva ce ar putea să aibă?
De ce câinii mei proprii latră la mine să mă muște? Eu întotdeauna fug de câinii mei fiindcă au tendința să mă muște. De ce? Credeți că ar trebui să le dau o bucată de pâine?
Buna, de curand cresc un cățel, rasa cane corso, fetita are 2 luni, de cateva zile s- a imbolnavit, vomita imediat dupa ce mananca, stranuta si ii curge nasul, am chemat un veterinar, i- a dat...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva din ce cauza câinele meu nu se simte bine și are o vomă de culoare portocalie?
Buna. Prietenul meu e plecat intr- un concediu, iar eu am grija de pisica lui pana se intoarce el. Problema e ca aceasta nu ma lasa deloc sa o mangai, sare sa ma muste si sa ma zgaraie. Intrebarea mea ...? (mai mult)
Salutare! M- ar interesa de unde aș putea face rost de niște tuburi de cartușe trase? Am fost la armată și mi- au spus că în cel mai bun caz să vorbesc cu un vânător dar eu nu cunosc pe nimeni....? (mai mult)
Pestele meu betta a inceput sa stea pe fundul acvariului si i s-a micsorat coada, ce are? Este bolvan? Cum il pot vindeca?
Salut. Luni pisica mea supraponderala s- a simtit rau si nu a mai putut sta pe picioarele din spate, avea nasul uscat si tot mieuna. Am mers cu ea de urgenta la veterinar si avea febra 40, 9. Cand...? (mai mult)
Bună ziua, am cumpărat 2 pești poecilia ret cobra multicolor au nevoie de un filtru de apă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
ionutll întreabă:
Marie308 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!