Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Se mai cresc iepuri ca și pasiune în 2024?
Am prea multi hamsteri, unde as putea sa mai dau din ei?
Imi poate face rost cineva de o vrabiuta randunica? Platesc oricat pentru vrabiuta, colivie si transport.Am o copila care e innebunita dupa vrabiute randunele. https://ro.wikipedia.org/wiki/Vrabie
Ce simte o pisica cand e in calduri?
Buna! Am o intrebare unde n- am putut sa o gasesc nicaieri…De mult parintii mei isi doresc o pisica dar nu au curajul sa adopte una, eu as vrea insa sa le fac o surpriza. Am 15 ani, credeti sa pot ...? (mai mult)
Buna,oare cum as putea proceda daca vreau sa achiziționez un pui de câine chihuahua în zona Maramureș? Rot caut și nu gasesc, aveți idei? Sau cunoașteți pe cineva care are în zona Maramureș?
Salut! Știe cineva cu ce condiții se poate transporta o barca pe plafonul mașinii? Masina este un logan 1.4 mai 2009 cel clasic.
Am pierdut pisica are cip, cum sa caut?
Salut TPU! Am un câine de 4 ani, l- am luat de la cineva care îl dona când avea 1 luna jumate. Nu am știu ce rasa e și nici acum nu știu. Veterinarul mi- a spus că e este pechinez corcit cu alta...? (mai mult)
Salut, am un câine ce are aproximativ vârsta de un an și nu latra la oameni, cum vede un om străin se sperie și ar face orice sa fugă. L- am luat de mic și a fost crescut fără agresivitate. ...? (mai mult)
Bună, pot sa țin doi iepuri în aceeași cusca?(iepurașii au sexe diferite)
Nimfa mea nu mai zboară, o am de aproximativ 3 ani, de vreo două săptămâni am avut musafirii și nu am putut să o scot, cred ca s- a îngrășat, când o las afară nu vrea să zboare, iar...? (mai mult)
Buna, am o intrebare foarte importanta, am un pisic micut de trei- patru saptamani, si din greseala a fist calcat pe cap. Cateva secunde nu a mai miscat, dupa a inceput sa isi revina, dar ii lacrima...? (mai mult)
Buna Cainele poate lua hiv daca a muscat o persoana care are asa ceva?
Bună seara. Eu sunt plecat din țară. Am acasă un papagal, ai mei au spus ca seara avea sânge la coadă iar dimineața l- au găsit mort plin de sânge. vă rog aveți idee de ce s- a întâmplat ...? (mai mult)
Salut, am găsit un motan de 1 an si are câțiva purici, oare îmi puteți recomanda o zgardă antipurici?
O pisică crescută de om de la vârsta de 12 zile se poate descurca singura in natura? Pentru că am ținut o in casa până acum și ai mei au alergii și au zis sa o lăsăm afara că noi mai avem două...? (mai mult)
Buna! Stiti pe undeva cursuri de gimnastica artistica in apropierea iasului? Care primesc si copii peste 12 ani?
Salut, am găsit un motan de 1 an si are câțiva purici oare îmi puteți recomanda o zgardă antipurici?
Am o întrebare foarte importantă. Eu am veverițe degu și mongoleze și voiam să știu dacă trebuie sa le fac vreun vaccin. M- a mușcat una și mi s- a spus că ar trebui să le fac vaccin...? (mai mult)
Bună, am un câine care are cam 9 ani și de câteva săptămâni am observat că a slăbit foarte tare și respiră cu greutate, ba chiar uneori are crize de tuse. A fost un veterinar la noi și i-...? (mai mult)
Bună ziua! De curând ne- am mărit familia cu o fetiță shar pei de 4 luni. La recomandarea veterinarului am început să îi introducem în alimentație ouă fierte, pui (momentan doar fiert a mâncat),...? (mai mult)
Buna seara. Eu am 2 o pisici, o fetiță si un motanel de aproximativ un an. I- am gasit la gunoi si i- am crescut doar in apartament fara sa ii mai scot afara. Ei sunt foarte speriosi ca si ex : cand...? (mai mult)
Bună, știe cineva in Ploiești, grădinițe de zi sau pensiuni pentru căței?! In oraș! Mulțumesc!
Buna ziua! Am decis sa adopt un Bichon sa ii salvez viața de la o persoana, a fost al unei familii de bătrânei care au decedat. copii sunt plecați in străinătate și sunt de acord sa l iau eu, ...? (mai mult)
Seara buna dragi tovarasi! Pisoiul meu a venit zilele astea cu o rana urata in jurul urechii, a fost intepat de un tep de la un trandafir si nici de cum nu il pot scoate, aveti niste sugestii cum pot ...? (mai mult)
Deci, am salvat acest câine drăguț (nu este de rasă, doar un câine obișnuit) după ce a fost lovit de o mașină. Avea un picior rupt, dar acum este sănătoasă și fericită, și o iubesc. ...? (mai mult)
Am o curiozitate, ursii panda sunt agresivi la fel ca ceilalti veri ai lor?
De curand am fost nevoit sa- mi eutanasiez mult iubitul caine, dar na, asta e viata Ma gandeam sa nu mai iau alt caine datorita faptului ca nu prea are cine sa stea toata ziua langa el, ma gandeam ...? (mai mult)
Bună ziua! Am un Ciobănesc de Bucovina în vârstă de un an și două luni. Este permis să îl țin pe timpul caniculei în casă unde funcționează aerul condiționat? Mulțumesc!
Hey TPU! De alte specii nu știu, dae plănuiesc să-mi cumpăr un boomslang și nu știu dacă este legal in România această specie, sau vorbim de UE? Cât despre un death adder?
Salutare pescari! Mă puteți lămuri și pe mine...cat rezistă un pește de apa curgătoare(beldiță/oblete)în apa stătătoare( într- un bidon)? Aș vrea sa duc niște peștișori pe un râu mai...? (mai mult)
URGEEEENT. Am un hamster care are un ochi umflat și cam ieșit din orbita. Va rog spuneți cum pot remedia asta!
Bună, peste câteva zile va trebui sa plec, iar perusul meu va rămâne singura 5 zile. Îmi este frica sa nu pățească ceva, voi ce spuneți? Țin sa menționez ca acum 2 ani a mai fost lăsată...? (mai mult)
Bună ziua, am o mică problemă pisoiul meu de o lună a căzut de pe scaun nu i se mai mișcă picioarele deloc respiră greu se uită în gol nu clipește, am chemat veterinarul i- a făcut timp de...? (mai mult)
Pisica mea e agresivă fara motiv, am adoptat o de pe strada acum 3 ani și am îngrijit- o și am fost atentă la ea, acum un an am găsit o altă pisică pe scara blocului și am adus o în casă fiind...? (mai mult)
Ce rase de caini sunt interzise in Romania?
Am un perus femelă care o am de aproape un an și un pic. Aveam năsucul ăla de sus roz spre roșu și acum o nara dintre este albastru cu alb. Îmi poate explica și mie ce se întâmplă vă rog mult....? (mai mult)
Salut, am adoptat astazi o pisicuta micuta abia nascuta, cred ca are o saptamana sau ceva de genul si nu o mai gasesc pe mama ei. o sa moara daca nu primeste lapte de ea la mama ei sau daca ii dau eu...? (mai mult)
Bună ziua. Caut un westi terrier băiat de Împerechere pentru cățelușa mea : )
Buna! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si doresc sa stiu daca exista o lege care sa o clarifice. Eu am un caine necastrat pe care il tin liber in curte. Vecinul meu are o catea necastrata pe care o ...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare pentru cei din Brașov! Eu mâine mă duc să îmi iau hamster! Și nu știu cât costă și dacă se găsesc la Animax! Îmi puteți spune daca se găsesc și cât costă...? (mai mult)
Are ceva daca imi spal pisica cu sampon de om?
Salut, am văzut la cineva ca făcea o fotografie unui vitel și ii arata câte kilograme are, știe cineva dacă se poate și dacă da, care este aplicația? De o săptămână caut dar nu găsesc ...? (mai mult)
Am o veveriță degu și am fost plecată două săptămâni în timp ce ea a fost hrănită de mătușa mea când am venit acasă am văzut ca dinții de jos sunt despărțiți și îi cade foarte multă...? (mai mult)
Salutare! Pisica mea nu stiu cum sau ce a cautat acolo, dar s- a bagat intr- o galeata cu diluant, am spalat- o, apoi am clati- o si cu lapte. Ce mai pot face, credeti ca va supravetui? :( Cel putin...? (mai mult)
Mi-a intrat o albină în cameră și pisica mea a sărit direct pe ea și a vrut s-o mance dar a înțepat-o pe o parte a buzei de sus, am scos acul dar tot îmi fac griji. Sfaturi?
Am si eu o întrebare dacă mă puteți ajuta cu un răspuns. La ce varsta își pierd fertilitatea porumbeii masculi?
Salut! Am un lup, mascul în varsta de 2 ani si jumatate, acesta isi cam marcheaza teritoriul cam peste tot si destul de des - nu ma intereseaza unde o face, dar este in regula? Face acest lucru la...? (mai mult)
Cum pot face sa nu se mai urce pisica într-un pod, ceva substanță sau un produs sa nu mai îi placă acel loc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
GeogG23 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?