Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 29 Decembrie 2024 sunt:
Buna! Eu am un Beagle in vârsta de 8 luni și are ceva negru doar intr- o ureche. Îl curat de fiecare data când ii fac baie. Dar după ceva timp a început sa se audă un lichid ceva in urechea lui....? (mai mult)
Urgent, cainele meu s- a tăiat groaznic intr- un gard, are o rana destul de deschisă si se vede carnea destul de mult si ii atarna pielea, l- as duce la veterinar dar nu am deloc bani, poate cineva...? (mai mult)
Bună! Acum 3 zile, pisica mea a plecat. Eram foarte îngrijorată pentru ea, dar de dimineață am gasit- o. Problema e că nu mănâncă absolut deloc. Nici lapte, nici pliculețe, nici nimic...? (mai mult)
Ce nume sa ii pun canarului meu? Nici după o lună nu i-am pus nume că nu știu. Mă puteți ajuta cu nume de canari frumoase?
Salut TPU, am doi catei de Rottweiler in varsta de 6 luni, cum fac sa fie mai agresivi pentru paza? Dau funda
Cum se traduce Blue Bay Shepherd? Arata oarecum diferit fata de un ciobanesc german obisnuit.
Salutare TPU! Stiu ca poate nu este aceasta categoria potrivita cazului meu dar este cea mai apropiata. Catelul meu in varsta de 3- 4 luni a inceput sa aiba parvoviroza. A fost testat de veterinar si...? (mai mult)
Buna ziua. Am un catel beagle cu care am fost la veterinar pentru control periodic si sterilizare chimica.(Mentionez ca injectia nu s- a putut face decat cu o anestezie usoara nu totala, urmata de una...? (mai mult)
Salut, am 2 canari si nu stiu daca sunt pereche, se cam bat, nu mereu dar o mai fac din cand in cand, ceva cunoscatori de canari pe aici? Stiu ca daca sunt 2 masculi se bat, dar daca sunt cumva 2 ...? (mai mult)
Pisicile pot raci? Daca vad o pisica care tuseste inseamna ca e racita sau are alta boala?
Buna ziua, am gasit un porumbel care pare sanatos, poate sa mearga dar nu zboara. Ideea este ca el nu pare ranit incearca sa zboare isi intinde aripile dar nu poate zbura si ma intreb de ce? O fi obosit?...? (mai mult)
Salut! Am adoptat un câine maidanez de 30 de kg extrem de afectuos cu toată lumea, sare la pupici și șerpuiește când vede oameni ca ma trage in lesa de iarna asta tot in cap o sa fiu. Asta nu îmi...? (mai mult)
Cum pot opri câinele să nu mai urle?
De ce Hamsterii Pitici Siberieni rod barele de la cusca unde stau?
Buna! Deci am împrumutat recent la mai multe persoane o carte la care țin extrem de mult, problema este ca am primit- o într- o stare nașpa rău. Mijlocul e cumva dezlipit, colțurile copertii sunt...? (mai mult)
Salut! Am si eu o întrebare, am adoptat un pui de pisică de rasă birmaneză însă nu știu ce nume să îi dau... Aș fi foarte fericită dacă ați putea să îmi spuneți niște nume de pisici femele...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare, am si eu un pui de ciobanesc german de 5 luni care are urechile ridicate, ideea este ca mai am un caine care se bate cu el toata ziua, non stop(se joaca) si il musca de ...? (mai mult)
Motanul meu si- a format de aproape o luna un tic nervos de a se spala pe o parte a burtii mereu, de a inceput sa i se ia si blana, iar pielea ii e putin rosie acolo. Am zis ca poate e stresat, desi...? (mai mult)
Salut TPU. Astăzi am adoptat un pui de cățel de la un vecin. Vecinul meu zice că are o luna jumate. Este pechinez, este mic, când trebuie sa ii dau vaccinul și toate cele? Dau Funda!
Am luat un husky azi de 7 saptamani si e cam bleg, adica sta jos, nu e energic si am incercat sa ii dau de mancare si nu mananca, oare pentru ca nu e obisnuit inca cu mine? Sau e obosit de la drum ca...? (mai mult)
Buna TPU, mi- am luat un pisic, fiind la casa mi- e teama sa nu fuga, e marisor(altcineva l- a adus, i- o fi zis ca e pui si nu o fi stiut omul sa recunoasca), aparent are mai mult de 6 luni cum i...? (mai mult)
Buna! Eu am de gând sa merg la mare pentru o zi împreuna cu familia ca sa ne plimbam. Noi dorim sa luam și câinele cu noi dar am auzit ca pentru câini nu este așa sigur sa meargă pe nisip vara...? (mai mult)
Cat de des trebuie sa ii faci curat la canar în colivie? Ce jucărie ar trebui să-i pun?
Bună TPU am nevoie de puțin ajutor, vreau sa ma apuc de meditat dar nu stiu cum sa o integreze in programul meu dezordonat, Imi puteți da o idee?
Știe cineva un/o site/aplicatie bun(ă) de a face videochat și să câștigi bani in același timp? Mulțumesc, fara hate pls.????
De ce nu se da canarul meu în leaganul din cușcă? Cum îl pot face sa se dea? Îl am de 1 săptămâna jumate și nici nu s- a urcat în leagăn deloc să se balanseze. De ce? Am auzit ca le place ...? (mai mult)
Hey! Motanul meu a disparut de 4 săptămâni jumătate de acasa, avea un an jumătate și era necastrat. Nu obișnuia sa plece mai mult de o zi, doua. L- am căutat prin împrejurimi, l- am strigat…...? (mai mult)
Unde pot gasi un loc unde pot face Stickere Custom in Arad? Dau funda
Buna, cățelușul meu in vârsta de 7 ani merge foarte greu, e Bichon, îl dor picioarele din spate și spatele. Nu am posibilitatea sa ajung cu el la veterinar, nu am nici un veterinar in zona unde...? (mai mult)
Salut TPU! Am un perus care este bolnav. Are probleme la gusita. Simptomele sunt: diaree/culoare schimbata a excrementelor, penaj umflat, gusita umflata, regurgitare/vomitare. Am fost la veterinar...? (mai mult)
Salut, am primit un papagal AGAPORINS, vreau sa incep prin a spune că papagalul este puțin agresiv(eu mai am doi peruși pui)și este foarte agresiv cu cei doi, știu că nu este o combinație ok, până...? (mai mult)
Dacă cane corsoul meu are smocuri de par mai lungi în zona falcilor și la ochi inseamna ca nu e pur?
Hello TPU. Acum 2 zile am luat un pisic în vârstă de câteva săptămâni. El a mai avut un frate(sau o soră)care a murit din cauza asta l- am și luat pe celălalt pentru că era frig iar el este...? (mai mult)
De unde pot cumpăra o regină sau o colonie de furnici? Aș vrea să cresc furnici și din păcate nu găsesc un site românesc de unde să le pot cumpăra și mi- e teamă că dacă le comand din străinătate...? (mai mult)
Bună seara! Ieri dimineața mi- a decedat catelusul care avea 2 luni.Chiar eu l- am gasit mort. Problema este faptul ca nu ma pot opri din plâns. Am senzația ca îl vad peste tot. Ce as putea face ca...? (mai mult)
Urgent! Din greseala a ajuns oja pe doua mustati ale porcusorului meu de guineea. Ce pot sa fac? E toxica
Vineri seara motanul meu a dispărut. Dupa 2 zile de căutări intense mi- a spus varul meu ca a trecut prin fata casei mele in acea seara in jurul orei 9 și l- a vazut zăcând pe marginea drumului călcat...? (mai mult)
Bună seara, vreau sa spun ca pisicuta mea a lipsit o zi de acasă și acum nu știu ce are dar tușește și parca are niște spasme, dar nu tușește gen ca un pisoi normal tușește altfel, parca...? (mai mult)
Buna Ziua! Oare stiti de unde as putea adopta un catelus in Bistrita? Imi trebuie unul pentru apartament de exemplu un beagle. (Va avea tot ce ii trebuie)
Este normal ca femela canar să își spargă ouăle? Precizez ca stă în aceeași cușcă cu masculul. Ea a avut două ouă și azi am văzut că unul era spart, pe podeaua cuștii.
Am gasit un pui porumbel pe un trotuar si l- am pus intr- o cutie de pantofi cu niste apa. L- am bagat cu ciocul in apa si a baut. Nu pare sa fie ranit cu exceptia unei excrescente rotunde si destul de...? (mai mult)
E adevărat că pisicile daca au vreo boala o pot transmite prin saliva?
Stie careva unde aș putea sa imi duc pisica si motanul pentru sterilizare in Piatra Neamț? Si cam care ar fi pretul intervenției?
Salut TPU, Pentru cei care au zebre australiene, poate să- mi spună și mie cineva ce pot face? Am doi masculi și două femele și gen masculii se bat mereu mai ales dimineața și seara, aș dori...? (mai mult)
Zi bună! Mi- ați putea da niște sfaturi despre cum să fac viața lui Ma Roo (papagalului meu) mai frumoasă? Îi dau drumul din cursă în fiecare zi și nu- l forțez să între înapoi, intră de...? (mai mult)
Cainele a mancat hartie si acum are diaree. O sa isi revina singur sau trebuie sa apelez la veterinar?
Buna, ce credeti despre oamenii care strang animale (de la 4 in sus) fara a avea grija de ele, fara a le face baie, fara a fi deparazitate, cu purici, ele umblând si pe strada si de acolo inapoi ...? (mai mult)
Salut. Azi mi-am cumparat un animal de companie. Un catel Husky. Dupa 2 ore a inceput sa aiba diaree. Cum pot rezolva? Nu as vrea sa recurg la tratament medicamentos.
Am un papagal și îl curăț tăvița, cușca, bețele din lemn și recipientele din care mănâncă cu oțet alb, diluat cu apă. Îi poate face rău dacă spăl cu oțet? Oțetul diluat îndepărtează...? (mai mult)
Mi-am luat un canar. Cu ce e diferit fata de un perus ca și pet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
DandG2304 întreabă:
XXXAlinXXX69 întreabă:
Yaosenkhuru întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!