Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 4 Martie 2025 sunt:
Salutare.Am o pisica mica nu depaseste 2.5kg si noaptea merge la mine pe birou si calca pe laptop, il poate strica?
Unde pot suna sau face reclamatie pentru abuz de animale?
Buna, Vreau sa invat cum sa imi antrenez cainele- lup pentru identificarea mirosurilor(precum cainii de politie). Stiu ca unii caini iau mirosul din aer, altii de pe jos, dar nu stiu cu ce sa incep. ...? (mai mult)
Salut! Dacă un câine are doi stăpâni, îi poate iubi pe ambii la fel? Sau o să poată iubi doar unul din ei?
Salutare, am un bichon mini toy Stand la bloc am decis cu familia sa facem un program cainelui. Cu dusul afara am ajuns de acord sa il ducem dimineata, dupa- amiaza si seara. Eu am cazut de acord sa...? (mai mult)
Salut Imi puteti oferi cateva nume de echipe de pescuit?
Salut Imi puteti oferi niste nume pentru o echipa de pescuit?
Salut TPU am o întrebare despre iepuri: am o femela de uriaș de Transilvania pot sa dau la monta cu un uriaș german?
Buna! Eu am un câine și sinceră sa fiu nu știu dacă este la majoritatea câinilor sau doar la al meu dar nu sta singur in casa. Am ieșit acum câteva luni pana la magazin sa fac cumpărături maxim...? (mai mult)
Cum știți a fost Revelionul. Motanul meu nu a vrut să stea în casă ca de obicei așa că părinții i- au dat drumul. După 5 ore, au început artificiile. Treaba este că el stă de obicei pe câmp...? (mai mult)
Buna ziua, imi puteti spune va rog cu ce sanitari /plante sunt compatibili carasii de acvariu? Am un acvariu de 120 L in care am 4 carasi si 5 corydoras.Mai pot adauga ceva sanitari? Daca se poate si ...? (mai mult)
Bună! Îmi poate spune cineva ce alimente NU sunt recomandate unui amstaff? Adică dacă trebuie să evit să îi dau anumite alimente de orice gen(nu mă refer la ciocolată, asta este știută de...? (mai mult)
Buna tuturor! Ce carti ati citit in ultima vreme?
Bună TPU, am doi motani în casa, unul mare Reluare și unul mic Gimi adoptat(a fost aruncat în curte la vecinu)și nu stiu ce se întâmplă cu ei ca de ceva timp tot aud prin pod zbieraturi de la ei...? (mai mult)
Ce hrana pot sa dau la un bichon ca hrana care il are nu mai mananca
Buna, astăzi am primit un cățeluș de Crăciun, a venit de la aproape 150km depărtare, acum spre seara și- a făcut treaba mare și am observat o picătura de sange, roșie închisă, e motiv...? (mai mult)
Buna, am un forpus ( papagal de pacific) care se incapataneaza sa manance mei, vrea doar semintele de floarea soarelui. Problema este ca nu ii face bine sa manance doar semintele de floarea soarelui....? (mai mult)
AJUTOOR.SAlutare, am o problemă cu un caine de al meu. Ieri nu avea nimic, azi cand m- am dus in tarc sa- i dau de mâncare, il vad ca tremura ca de frig, plin de sange pe picioare. Cand ma uit mai...? (mai mult)
Cumpar pui Akita, detine cineva?
Buna seara tuturor! de 4 zile, mi- am luat un hamster, care avea 4 luni.era tare simpatic si jucaus, iar eu chiar ma atasasem de el...aseara am vazut ca nu se simte prea bine, era cam apatic si nu...? (mai mult)
Papagalul meu ma ciupeste dar vine la mine nu ii este frica.L am crescut la mana ar trebui sa ma ciupeasca? de ce o face?
Salut, iubitori de păsări! cel mai probabil *nu* o să îmi cumpăr o pasăre prea curând, dar daca ar fi sa aleg dintre un peruș (am avut unul timp de un an), o nimfa, sau "green cheeked conure",...? (mai mult)
Salut TPU! Am 15 ani si vreau sa repar telefoane si calculatoare. Spre exemplu, am vazut un anunt pe olx unde zicea ca instaleaza Windows pe orice calculator/laptop. Am mai instalat/reparat multe calculatoare,...? (mai mult)
Salut! As dori sa achizitionez un acvariu, am gasit ceva micut de doar 570ml si daca ma poate ajuta cineva sa imi si aleg un peste. Din cate am inteles sunt cateva "rase" la care nu le trebuie pompa de...? (mai mult)
Dc papagalul amorez ciupeste tot chiar si mana mea ii este foame nu-i dau destula mancare? sau de ce? l am crescut la mana nu e fricos
Salutare TPU- isti, va rog ajutor, am un câine are 9 luni rasa, Cane Corso, baiat de 4 luni tot naparleste in continuu, am fost și veterinari și peste tot toată lumea a vrut sa își vândă marfa...? (mai mult)
știe cineva ce se întâmplă cu animalele din petshop-uri în timpul nopții? sunt lăsate acolo, "în voia sorții"? sună ciudat dar sunt sincer curioasă.
Salut, am 11 câini si nu am cu ce sa îi întrețin. Sunt prea mulți si stau in capăt de sat. As dori sa ii dau spre adopție sau la un adăpost de câini. Cum procedez? Sau dacă dorește careva ...? (mai mult)
Salut! De câtă mișcare are nevoie un amstaff adult? Și cu ce fel de exerciții l-aș putea aduce la potențial maxim?
Buna TPU! Am un atomizor Zeus SubOhm si este varianta TPD de 2ml, stiti cumva daca as putea sa cumpar o sticla d- aia bubble sa- i maresc capacitatea? Sau daca se poate mari capacitatea in primul rand....? (mai mult)
Salut! Mă adresez celor care sunt "experți"la pisici. Acum câteva zile am adoptat o pisicuță, țin să menționez că am un câine care nu suportă pisicile dar era legat. Astăzi a rupt lanțul ...? (mai mult)
Vreau sa-mi comand un planner dragut pentru 2022. Voi de care aveti?
Am luat o mașină de tatuat for fun, doar ca nu stiu ce i- am făcut si nu la mult timp după ce a mers perfect, a inceput sa intre aiurea acul in piele. Si oricât bag in cerneala, face o linie scurta...? (mai mult)
Salut, de ce pisica mea miaună când o ating sub coada? Nu se întâmpla inainte
Cum se numește acest dans? https://vm.tiktok.com/ZM8v8ddCD/
Daca este cineva „profesionist" in pisici îmi poate spune va rog frumos de ce pisicii mele i-a ieșit un fel de vierme alb din partea dorsala?
Salut TPU, Am adoptat un câine de pe strada este fetiță problema este ca sta doar in cusca nu știu dacă este speriata sau are o problema iese doar dacă vrea sa și facă nevoile dau sa bea apa și...? (mai mult)
Vreau si eu o parere. Pe care sa- l aleg dintre cele doua? Sunt airsoft ambele. https://www.okazii.ro/celebrul- pistol- colt- amortizor- metal- replica- airsoft- calibru- 6mm- 500- bile- bonus- a218633647 ...? (mai mult)
Salutare! Am și eu un hamster roboroksi și de două zile pare ciudățel, și- a cărat rumeguș în căsuță și are blănița puțin ciufulită, posibil să fie deshitratat? Am observat că se cam...? (mai mult)
Bună seara! Acum 3 zile am primit un hamster! Sunt puțin speriată, deoarece toată noaptea doarme(ceea ce nu mi se pare normal, din ce am înțeles sunt animale nocturne), iar dimineața, intre ...? (mai mult)
Bună! Iarăși, o întrebare despre pisici. Acum 2 săptămâni pisicile mele au murit de parvoviroză. Am avut pisici mereu și mi se părea oribil să nu mai am, așa că am adoptat un pui de cam...? (mai mult)
Motanii au obiceiul să lingă mâna stăpânului sau doar pisicile fac asta?
Am un Akita inu. Oare aceștia sunt ok de tinut afara si iarna? Ca am citit inainte sa il iau si zicea acolo ca e in regula si rezista.Dar mie mi- e chiar frica sa nu răcească…, dar nu cred ca ar ...? (mai mult)
Buna TPU! Am un catel rottweiler de 9 luni, invata foarte repede majoritatea comenzilor (latra, sezi, culcat, noroc, asteapta) problema cu el este ca nu ma asculta tot timpul cand ii dau o comanda...? (mai mult)
Hey lume. Au trecut 4 ore de când cățelușa mea a fost sterilizată. Menționez că are 2 ani jumătate. A început puțin să umble, dar merge rău. Și se tot ridica in fund și sta cu ochii închiși...? (mai mult)
Salut prieteni, părinții mei sunt foarte stricți in privința animalelor, mai pe scurt voi dacă v- ați pune în situația mea ce ați alege sa creșteți nimfe, papagali sau iepuri de rasă? Sunt...? (mai mult)
Salut,imi puteti da niste sfaturi pentru pescuitul la method pe balta salbatica(baraj de acumulare), sunt incepator si orice sfat mi-ar fi de folos? Multumesc anticipat
Mi- aș dori să știu care este procedura de obținere a pașaportului european pentru animale de companie. Menționez că pisica va călători în Norvegia, țară non- UE. Aș dori să îmi comunicați...? (mai mult)
Mi- aș dori să știu care este procedura de obținere a pașaportului european pentru animale de companie. Menționez că pisica va călători în Norvegia, țară non- UE. Animăluțul are în jur...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sorina00089 întreabă:
1RealSoul întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!