Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună. Am o problemă cu hamsterul meu și aș vrea să știu dacă este cazul să mă îngrijorez. Astăzi l- am scos din cușcă ca să mă joc cu el, ținându- l în palmă așa cum fac de obicei....? (mai mult)
Ce părere aveți despre această hrană pentru câini? https://www.emag.ro/hrana-pentru-caini-dalmi-cu-vita-10-kg-5999546175431/pd/DG601BMBM/
Salut! Am si eu sita asta de pescuit si cand sitez nada aceasta se lipeste de ochiurile sitei si se infunda indiferent de gradul de umectare. Stie cineva ce i- as putea face? https://claumarpescar.ro//sita-...? (mai mult)
Buna. Care sunt hobby urile voastre? Ce hobbyuri ati avut inainte de pandemie si ce hobbyuri aveti in momentul de fata? La ce ati renuntat si ce ati adaugat? As vrea sa stiu ce hobbyuri ati practicat...? (mai mult)
Salut, Stie careva daca vaccinez un caine cate luni trebuie sa fac alt vaccin?
Salut! Pare putin stupid, dar e posibil ca o broasca testoasa de companie (unul mic ca sa poti avea grija) sa poata musca atat de tare incat sa iti lase o rana? Si cumva testoasele pot sa te muste, dar...? (mai mult)
Am văzut azi la kaufland mașina de înșurubat cu baterie la 100 lei e buna de ceva?
Buna TPU! Am doi catelusi, un ciobanesc corb 6luni si un rottweiler 4luni. Cand vine un strain in curte fug catre ei sa se joace cu el. Stiu ca in ritmul asta nu vor fi in veci caini de paza ci doar...? (mai mult)
Salut! Am găsit o pisicuța si am crescut- o cu biberonul vreo lună. Acum are 2 luni și îi dau pliculeț si lapte. Acum 3 zile șchiopăta. Am zis să o las puțin să văd dacă e grav, dar cealaltă...? (mai mult)
Ce părere aveți despre această hrană pentru câini? "Golden Dog, hrană uscată pentru câini, Pui, 10 kg" https://shop-agroland.ro/petshop/3099-golden-dog-hrana-uscata-pentru-caini-pui-10-kg.html
Repostez această întrebare ca să fiu mai explicită. Sunt in concediu. Și o sa fie un concediu mai lung. M- am mutat la țară. Deja am fost la piscina, la munte…. Soțul meu muncește și vine...? (mai mult)
Salut TPU. Avem un ciobănesc carpatin de aproape un an. Fiind la țară s- a învățat să fie mai "rău" cu străinii. Nu mușcă dar face urât, latră, se zbate în lesă să meargă mai aproape...? (mai mult)
Cum afli daca o cațelușa este in calduri?
Salut TPU! Exista accesorii pentru a identifica un iepure?(nu ma refer la identificarea sexului). Stiu ca este ceva banal. Exista crotalii pentru iepuri?
Salut! Cineva drag mie scrie poezii, aș vrea să le printez intr- o carte, un volum, ceva de genul ăsta, dar tipografiile au un numar minim de cărți printate per comandă, unde aș putea face...? (mai mult)
Am 3 țestoase Mauremys, Reevesi, Baby, sunt cumparate din Hornbach si inca sunt mici. Am tot ce trebuie la ele si chiar au un mediu bun in care traiesc. De o saptamana si cateva zile am observat ca...? (mai mult)
Buna! Eu am un Beagle in vârsta de 6 luni și nu sta singur in casa. Adică nu putem pleca nicăieri pentru ca începe sa latre și nu se oprește, el poate sa latre și 4 ore fără sa se oprească....? (mai mult)
Daca ma musca un caine ce sa fac? Sa ii prind piciorul si sa îl rup si se va opri din muscat?
Bună ziua! Am grija de un pui de găină pitică și ma chinui să- l fac sa mănânce, nu înțeleg de ce nu poate. A fost scos acu 1 săptămâna, cred. Apa bea, dar de mâncat nimic, da cu ciocul...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum pot scapa catelusii de purici? Au doua saptamani si am cumparat o pudra de la un magazin veterinar si tot au o multime de purici.
Buna, câinele meu nu mănâncă de trei zile, vomita si are diaree, a slăbit foarte mult, are 2 kg la 2 luni jumate, de dimineata a vomat sânge iar acum a făcut treaba mare tot cu sânge, am ...? (mai mult)
Salutare. Am nevoie de ajutorul vostru intr- o problema. Am avut un catelus mic de 2 luni luat de pe strada, mai exact pechinez.Si la cateva zile a inceput a tusi a prost. Am fost la veterinar, dandu-...? (mai mult)
Buna TPU, Am un perus și își scutura foarte des coada doar, ce ar putea însemna asta? Va multumesc
Salut, eu stau la curte și în curte timp de 15 ani am avut 2 caini, un ciobanesc german si o corcitura, acum ceva timp a murit ciobanescul german si a rămas corcitura care are undeva la 5- 6 ani ...? (mai mult)
Bună TPU! O pisică a făcut un pui care are mai bine de 3 săptămâni deja, a deschis ochii zilele trecute, dar acum văd că îi are lipiți iar cu ceva gălbui care s- a cam întărit. Există vreo...? (mai mult)
Buna. Fiind duminica, nu pot suna niciun veterinar. Pisica mea a sarit intr- o lumanare. Abia dupa ce am stins lumanarea, m- am intors cu spatele si atunci a sarit si motanul meu, in ceara fierbinte....? (mai mult)
Buna, mângâiam pisica pe spate si dintr-o dată am simțit ceva tare(ce am simțit este lângă coastă) îmi puteți spune va rog ce este? De menționat este ca pisica are aproximativ 3 luni.
Buna ziua, am un papagal de aproximativ un an, o nimfa baiat, la inceput se obisnuise cu mine, puteam sa il magai pe cap, sa il iau in brate, doar ca mai era o problema, problema este ca se sperie...? (mai mult)
Am o pisică de 2 luni și nu știu de unde are multi purici. Am luat o zgarda de purici dar are un miros urat rău și e foarte puternic. Și pe cutie scrie sa porti mănuși și sa nu o atingi direct...? (mai mult)
Vreau sa intreb pe cineva, care se pricepe. Am doi cateluși shihtzu, fetita este a mea, baiatul l- am adus pentru împerecheat.Acum masculul se urca pe ea, dar da pe lânga, ca sa zic așa nu nimereste...? (mai mult)
Știe cineva ce rasa e? http://imgur.com/a/OvtbE60
Bună TPU. Am de ceva timp un pui de pisică in vârstă de 2 săptămâni. E băiețel. De cand l- am luat mă tot atacă uneori, la început am crezut că se joacă acum o face din ce în ce mai ...? (mai mult)
Salut TPU. Imi poate recomanda cineva o arma de airsoft electrica cu incarcator mid-cap de maxim 100 de bile in bugetul de 700-800 de lei?
Buna! Pentru cei care aveti Schnauzer pitic... Am un Schnauzer care are 3 luni. Acesta are picioarele albe aproape in totalitate, iar restul corpului negru. Are foarte putin alb in jurul nasului. Am vazut...? (mai mult)
Salut! Mi- as dori un caine, rasa pug/mops. In momentul de fata pot spune ca ma simt pregatit, dar nu am mai avut un caine in viata mea. Imi puteti da niste sfaturi, cum ar fi, poate cunoasteti un ...? (mai mult)
Aparatele electronice care emit mici socuri electrice pentru a ucide puricii fara a afecta animalele pot fi folosite si la oameni?
Nu îmi găsesc hamsterul, aseară era în cușcă și azi dimineață nu mai era acolo... Ce sa fac? E pitic tare și i- am schimbat cușca, a avut de sticla și din greșeală s- a spart un colt. Acum...? (mai mult)
Salut! Ce acte sau lucruri sunt necesare pentru a duce un caine in mijloacele de transport public?
Salut! Vreau si eu sa iau un iepure mascul de companie si vreau sa stiu daca trebuie neaparat sa iau pereche adica mascul cu femela, nu vreau deloc pui fiindca nu am spatiu si nu stau sa vand dar pe cine...? (mai mult)
Salutare,îmi spune și mie cineva unde găsesc șorici pentru câini, să-mi spună numele magazinului și sa îmi spună cât e kilogramul?
Vreau si eu niste nume pentru un bischon (e fata), l-am cumpărat azi si nu ma pot decide asupra numelui, mentionez este pui.
Salut, TPU! Am o întrebare, aveți cumva canale de YouTube? Câți abonați aveți și cum i-ați făcut? Rog seriozitate! Dau funda
Buna, am un caine de talie mica si s- a bagat cumva in ulei. Am spalat- o de doua ori si tot nu se ia, nici mirosul nici nimic. Vre- o optiune ce as putea face? Cu ce as putea sa o spal sau sa o dau...? (mai mult)
Am un peștișor beta mascul voal de culoare albastra. Am observat ca în ultima perioada, una dintre înotătoarele sale inferioare roșii o tine foarte îndoită și pe cealaltă întinsă normal. Înainte...? (mai mult)
Acum câteva sapt am găsit o pisica pe strada care avea probleme la ochi, îi curgeau incontinuu. Am curățat- o dar tot nu îi trecuse iar după toate pisicile au început să aibă aceeași problema....? (mai mult)
Bună! Mă poate ajuta cineva cu următoarea întrebare? De ce motănelul meu(are 3 luni)nu mai vrea sa se joace, doarme foarte mult si miaună mereu cand vede pe cineva? Ce as putea să-i fac?
Salut, TPU! Eu îmi doresc un porcusor de guineea, dar părinții mei nu sunt de acord P.s. Locuiesc la casă; O să mă ocup singur de îngrijirea lor; O să acopăr cheltuielile cu...? (mai mult)
Salut,as vrea sa știu și eu care e diferența de greutate și de înălțime dintre teacup yorkie și mini toy yorkie!
Salut, revin după ceva timp în care am fost activ cu cățelul, un husky de 5 luni, nu este deloc acomodat, nu este activ cu mine, este distras mereu, de jucat nu se joacă doar singur dacă îi...? (mai mult)
Buna ziua, va scriu ca sa va cer o parere. Am fost o saptamana plecat cu parintii, mi- am lasat pisicile in grija varului meu mai mare (discutia era ca vine la noi acasa si le da sa manance si sa bea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Alina23333 întreabă:
RAY întreabă:
ipost întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!