Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Mi- am comandat recent bicicleta aceasta https://www.bikexpert.ro/bicicleta- cube- aim- pro- green- black- 2021 si eram curios daca bikexpert este un site serios pentru ca am un prieten care a comandat...? (mai mult)
Buna, sunt un iubitor mare de animale, am 3 caini, un labrador, un bichon si un maidanez, toți masculi. Sunt bine dresați. As vrea sa îmi mai cumpăr unul, locuiesc la țara deci am o mulțime...? (mai mult)
Porumbiță a crăpat un ou ce pot face?
Porumbița face al treilea ou?
Dacă îmi iau un pui de pisica îl pot tine afara? Adică e Ok, nu vreau sa iau un pui și sa știu ca nu pot sa am grija de el (adică sa îl las afara mereu), am mai avut unul și a fost luat de niște...? (mai mult)
Buna! Apelez la voi cu o nelămurire. Eu m- am mutat recent la țara, împreuna cu cățelușul meu de rasa Amstaff. E foarte blând, nu omoară nici o musca. A fost crescut de mic cu diferite animăluțe....? (mai mult)
Va plac cainii de talie mica sau cunoasteti persoane carora le plac? Stiti acei caini de apartament, care latra la orice zgomot si fac la litiera. Sunt adesea deranjanti pentru vecini si nici nu cred...? (mai mult)
Bună. Am un pui de găină care are cam o săptămână. A început sa tot închidă ochii și nu mănâncă deloc, pe lângă asta tremura. Cum fac să- l ajut sa mănânce? Dacă moare? :( E foarte...? (mai mult)
Ce pasiune aveti si nu ati avut timp s-o dezvoltati?
Buna. Am un motan cu vârsta de 10 luni, am observat ca un ochi al pisicii se umfla tot mai mult și imediat a 3 zi am fost cu el la clinica veterinara. Veterinarul mi- a spus ca ar fi un abces și acum...? (mai mult)
La cat timp pot da o femela iepure sa facă pui?
Pentru cei care cunosc, daca ii cer veterinarului sa imi eutanasieze pisica credeti ca o va face? Nimeni nu vrea sa il adopte si sufera aici. Nu are boli grave
Acest ham pentru câini este bun pentru un câine de 85 cm lungime? https://www.emag.ro/ham- trixie- clasic- reglabil- 40- 65- cm- 15- mm- rosu- 14313-...? (mai mult)
Salut TPU, am niste pui de rottweiler in varsta de 3 săptămâni, le-au dat dințișorii si nu ii mai lasa femela sa sugă, le pot da altceva de mancare?
Buna. Am un Akita Inu de 7 ani, mascul. As vrea sa il castrez. Petru ca ma dispera fiecare oprire de pipi si vanatoarea de catele fuge de acasa. Avantajele si dezavantajele castrarii acestei rase?...? (mai mult)
Ola TPU! Deci, pun si eu intrebare si imi asum faptul ca va voi auzi cum ma injositi. Deci, hai, sa va aud cum vorbiti =)))). E legal sa ai ca animal de companie un pinguin? M- ar interesa un, , Pinguin...? (mai mult)
Buna, motanul meu a plecat de 3 săptămâni și nu s- a mai întors, problema este că mai am un motan cu care nu se prea înțelegeau, bine a plecat și el.Este o posibilitate că sa se întoarcă...? (mai mult)
Buna ziua, acum câteva zile niște copii mi-au luat puiul de pisica, mai sunt șanse sa se întoarcă? Am o stare nașpa de atunci, ma gândesc numai la el...
Buna, ce parere aveti despre pitbulli? As vrea sa imi cumpăr unul insa mi- e frica sa nu aiba reactii violente, mentionez ca stau la bloc si as dori cateva sfaturi legate de aceasta rasa, pot deveni...? (mai mult)
Puteti sa imi dati nume de taramuri sau nume de tari mistice/magice? Ca sa va faceti o idee e vorba despre o carte pe care vreau sa o scriu, o carte, fiecare tara avand ca provenienta a vitalitatii ...? (mai mult)
Buna TPU! Eu am o pisica care a avut o gestație de aprox. 2 luni, iar apoi a fatat in data de 5 mai, dar nu stiu exact unde. Suspectez ca printr- o şura de prin vecini, dar nu sunt sigura. Pisica...? (mai mult)
*Intrebare venita cand ma uitam pe pereti*De ce are vulpea coada asa mare?(nu ma refer la film). Toate animalele au elementele destinctive ca sa le ajute la ceva dar vulpea? In principiu ar trebui sa o...? (mai mult)
Salutare,voi ce dați de mâncare la câinii voștri, aș mai vrea niște idei pentru că eu le dau bobițe și resturi de carne.Voi?
Salutare,cam câte gâturi de pui intră într-un kilogram? Si încă ceva au ceva carne pe ele să aibă ce să mănânce câinele sau sunt mai mult oase?
Am gasit 2 randunele, intr-o țeavă din poarta, a plouat rau azi si nu am cum sa le scot de acolo. Ce sa fac? Cum as putea sa le scot sau daca le scot ce sa le fac?
Salutare,cine dă la câini resturi de aripi,gaturi de pui, șorici, îmi poate spune și mie de unde pot să iau și cât costă kilogramul?
Salutare, am un câine în vârstă de 1 an de zile, tot am așteptat să latre la om, până acum dar nu latră.Ce este de făcut în această situație? Există ceva medicamente la farmacia veterinară,...? (mai mult)
Buna ziua! Am o catelusa care acum 10 zile a fatat 6 pui. Primii cinci pui sunt bine, sanatosi si cresc. Mananca bine. Dar, al saselea pui, cel mai mic dintre ei creste foarte greu, dar suge la tata....? (mai mult)
Buna! Am adoptat un pui de pisica in varsta de 3 luni, acum cateva zile. Azi am observat ceva ce mi se pare in neregula cu el. Nu isi misca coada deloc. Simte daca pui mana pe ea dar nu o misca. Maine...? (mai mult)
Urgent pisica mea are 7 luni, azi a eliminat un fel de ouțe, nu stiu ce sa fac
Buna TPU! Am un catelus rottweiler 2 luni. Cand se plictiseste ma musca de picioare si de mâini cum sa il dezobisnuiesc?
Am o pisica luata de afara care nu am apucat sa o duc la veterinar dar a intrat in calduri prima data (cred) si a fugit si a ramas gravida acum 2 luni. Mai are cateva zile, o saptamana maxim pana are ...? (mai mult)
Am un pui de pisica si de 2 zile scoate un zgomot ciudat cand miauna si azi am incercat sa ii dau lapte si am vazut ca avea saliva la gura. Ce e asta, e grav?
Buna, mai are cineva Catel din rasa Akita inu pe care îl tine la apartament?
Salut, știe cineva un tratament bun pentru Raia sarcoptica la câini sau dacă s-s confruntat cu asta la animalul lor de companie, cum a scăpat?
Salut. Ce mâncare ii pot oferi rasei de câini Akita inu, în afara de calciu, vitamine si vaccinurile la zi? Mănâncă orice mănânc si orez, carne, peste, ciorba etc. Aproape de toate. Dar...? (mai mult)
Buna! Am cumparat un perus de la un petshop acum aproximativ o lună, este puțin acomodat cu mine, se urca pe degetul meu, mănâncă din palma etc. Stiu ca perusii au nevoie de o dieta bogata in legume,...? (mai mult)
Salut! Nu de mult ce mi- a dispărut motanul. A crescut la noi si are peste 2 ani. Nu e un motan care sa iasa in strada sau sa fie bataus. Nu e castrat, dar in momentul sezonului de împerechere nu reactiona...? (mai mult)
Buna seara..am o intrebare pentru dvs. Medicamentele pentru pisici care le opresc intrarea in calduri le ingrasa? Tin sa mentionez ca pisica mea a puiat acum 3 saptamani, iar acum o saptamana toti puii...? (mai mult)
Eu trebuie sa plec in Anglia curand sa muncesc si am un lup ciobanesc german cu varsta de 7 ani, ce pot sa fac cu el daca eu plec? (nu-mi permit ingrijiri din partea voluntariatelor)
Https://youtu.be/4rnq22VTdi8 Ați lua un câine de genul la apartament? :)) Am observat că unii au cane corso sau alte rase mari, oare cum s- o descurca cu ei, nu pot să îmi dau seaama :))...? (mai mult)
Salutare,la un câine de 80cm la greabăn, ce ham ar trebui, de ce mărime? Vă rog frumos să îmi răspundeți!
Buna, TPU! Cateii mei au implinit 2 luni. Ce modificari apar in viata lor? (Program, mese, locul in care stau). Tin sa menționez ca stau in curte, nu in casa.
Salut tuturor. De o zi câinele meu scuipa / vomita spuma albă. Este activ, nu da semne ca e bolnav. A mai avut astfel de probleme. Ce poate fi?
De ce am nevoie sa-mi fac permis de port arma in Romania? Un site cu detalii?
Buna TPU. De câteva zile da târcoale pe acasa un motănel. I- am pus sa mănânce și sa bea aba dar nu prea are pofta. Mănâncă foarte puțin comparativ cu pisica mea. Când am luat- o in brațe...? (mai mult)
Am un caine de vreo 10 ani. Este de marime medie. Azi am vazut ca nu prea vrea sa se ridice de jos. Bea apa dar cand mananca boabe ia doar cate una pe rand in gura si o mesteca. Cateodata ii mai cade...? (mai mult)
Salut prieteni, am găsit un pui de vrabie pe jos, am încercat sa localizez cuibul dar nu l- am găsit, asa ca am decis să- l duc acasă, i- am pregătit un loc cald. Din câte știu îl pot hrani...? (mai mult)
Bună TPU! Am un bichon maltese, pe 1 octombrie face 2 ani. Intrebarea mea este, de când este recomandat sa aiba sarcini? Mulțumesc anticipat
Ai voie sa iei un pui de catel mic de 2-3 săptămâni in brate? Unii mi-au spus ca "NU" alți ca n-are nimic…
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
MountainRiver întreabă:
magda00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?