Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 7 Ianuarie 2025 sunt:
Salut prieteni, am găsit un pui de vrabie pe jos, am încercat sa localizez cuibul dar nu l- am găsit, asa ca am decis să- l duc acasă, i- am pregătit un loc cald. Din câte știu îl pot hrani...? (mai mult)
Salutare,la ce magazin pot găsi resturi de carne pentru câini la 1 leu, 2 lei kg?
Salutare,ce părere aveți despre hrana uscata MOZAIC pentru câini?
Bună! De curând, mama mea a găsit un căţeluş abandonat pe stradă şi l- a luat acasă din milă, deoarece era singur printre maşini şi în ploaie. Totuşi, ea vrea să ştie ce rasă ar putea...? (mai mult)
Stie cineva cat ma costa toate vaccinurile necesare pentru un pui de catelus talie mica? Am un pui de caine care are aproximativ o luna jumate si are o problema la piciorusul stang. Cred ca este o malformatie...? (mai mult)
Heiiiii. Deci, am cumparat o catelusa bichon maltez acum o luna. Eu locuiesc in Londra si planuiesc sa o iau cu mine in 2 luni. Cand am cumparat- o am sunat veterinarul satului sa ii faca primul vaccin...? (mai mult)
Hey TPU, mi-am luat un porcusor de guinea si vreau sa stiu ce are voie sa manance, ce nu are voie sa manance si chestii ca "sufera de singuratate si trebuie sa ii iei o femela"
Buna, TPU! Catelusul meu are tendinta de a isi ridica un picior din spate (calca pe picior si il ridica imediat fara sa planga sau ceva). Uneori se ridica cu jumatate de corp. Habar n- am cum sa explic....? (mai mult)
Dacă ai un cățel de o luna și vrei sa pleci cu el in vacanța fara a fi făcut nici un vaccin este in regula? De ce? Ce se poate întâmpla dacă nu este permis?
Sa reformulez..motanul poate manca cu totul puii de pisica de 2 saptamani? Am avut 4 pui, dintre care doar 3 am mai gasit.
Motanul poate manca si pui de 2 saptamani?
Salut TPU! Am un catel ciobanesc, este inca pui, acum are in jur de 2 luni. Ieri a vomitat cam de 2- 3 ori dar nu la aceeași oră, a avut si diaree si nici nu prea dorea să mănânce mai nimic, dar...? (mai mult)
Buna! Am nevoie urgent de ajutor! Am gasit niste pui de veverite si nu stiu mai exact varsta dar sunt micuți și nu le- au dat încă ochii! Nu stiu ce sa le dau sa mănânce și cu ce sa mănânce, ...? (mai mult)
Salutare,ce părere aveți despre hrana uscată MORZSI,pentru câini, este bună sau nu? VĂ ROG FRUMOS SĂ ÎMI RĂSPUNDEȚI!
Buna! Știți cumva daca cățeii din rasa Akita Inu pot fi ținuți in apartament?
Buna TPU! La rottweiler se pot taia urechile?
Daca ii dau câinelui meu un os de porc crud poate păți ceva?
Salut! Ce mănâncă melcul? Dau fundiță
Salut TPU! De aproximativ un an si cateva luni am o pisica in curte care a fost adusa de mama ei cand era pui cu fratii, iar acum am ramas doar cu ea si doi motani, care nu sunt frati cu ea. Desi este...? (mai mult)
Salutare. Ce rasa de caine ati alege pentru paza la casa? Eu optez intre Amstaff, Pitbull, Cane Corso sau Rottweiller... Niste pareri m-ar ajuta daca pueti si daca aveti cunoatinte.
Vreau să găsesc colaboratori pentru a face muzică. Eu știu să scriu versuri. Tu ce știi, crezi că putem face o echipă? Iată o poezie scrisă de mine: Uita de noi Te iubesc si- acum Dar...? (mai mult)
Buna TPU! Am un puiut rottweiler de 6 saptamani. Vreau sa il invat sa isi faca nevoile afara
Salutare,am o întrebare, ce hrană este bună pentru câini? Hrana uscată sau hrana umedă?
Salutare TPU, Am doi perusi de 2 ani, cand i- am cumparat mi- au zis de acolo ca sunt fetita si baiat. Intrebarea mea este nu trebuia sa faca ouă pana acum femela? Cum pot afla daca sunt pereche ...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să vă adresez o întrebare. Știu că o să pară fara noimă/logică, dar totuși o să- mi fac curaj. Eu am o cățelușă care are varsta de 8 ani. Și nu mi- o mai doresc de 2 ani....? (mai mult)
După ce puii de catel își deschid ochii, in cât timp incep sa vadă?
Hey TPU, vreau sa imi cumpar o broscuta cu acvariu.Stau la bloc, singura intrebare e ce boli transmite si cum pot sa le previn?
Cuparea urechi si codița Cane Corso unde ma puteti îndruma la un veterinar care poate face asta? Ca rog urgent puiutul are 2 luni
Bună. Știe cineva ce rasă este câinele de pe coperta acestei cărți? În descrierea cărții apare ca pudel, dar din ce am căutat pe internet nu seamănă. https://www.libhumanitas.ro/calatorii-...? (mai mult)
Am un peste betta si mi se pare ca sta cam prost, nu prea innoata si de multe ori sta langa planta si nu se misca deloc.De mancat mananca, dar aripioara de sus pe care o are ii sta in jos nu mai sta ...? (mai mult)
Buna ziua! Am un peste betta de 6 zile. Ieri i- am schimbat apa cam 50% iar apoi am observat ca pestele nu mai este activ. Sta la suprafața, ia aer și cam atât, mai are momente in care înoată pentru...? (mai mult)
Pisica mea a înghițit un elastic de par și nu știu ce sa fac. Nu-i niciun cabinet veterinar deschis acum. Un sfat?
Salutare, Am avut grija de câinele unor prieteni de familie (un labrador) timp de o săptămână și m- am atașat foarte mult de el la modul ca aproape am plâns când a plecat. Vreau sa imi iau...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema, ieri am achizitionat 2 papagali, totul bine pana azi cand baiatul sta într- un loc si are o stare de somnolenta! Fata sta lipita de el si este putin speriata! Ce pot face?...? (mai mult)
Bună ziua! Cățeaua mea (Bichon havanez), a fătat ieri (8 Mai 2021) 7 pui. Totul a decurs cât de cât bine pentru prima ei naștere, au fost doar câteva complicații la câțiva pui unde a trebuit...? (mai mult)
Buna TPU, astazi cat am fost plecat afara cu amicii m- a sunat mama sa imi spuna ca are pisica capusa si cand am venit acasa era deja scoasa, dar cand ma uit mai atent am mai vazut ca a ramas niste picioruse,...? (mai mult)
Salut. Am o problema. Am prea multi caini. Mi- a fost mila sa- i arunc de mici si nici nu a vrut nimeni. Sunt chiar frumosi. Una are rude pe la vulpi si arata ca o vulpe :)). Intrebarea mea e daca stiti...? (mai mult)
Dacă reptila mea un gecko leopard nu își mai deschide ochii ce pot sa ii fac? Nu mai mănâncă, nu mai bea apa, începe sa ma îngrijoreze.
Bună. Am un pui de pisica de vreo 3 zile. E pe moarte, e tot rece și acum l- am dus la căldură, am observat ca pe o labuta are un mic punct. Zic asta deoarece are la a umflata și mov. Are plin de...? (mai mult)
Saluut! Cum îți poți dresa câinele? De exemplu dacă cineva ma ataca pe mine, cățelul sa sara sa muște agresorul. Aștept sfaturi clare. Fără răspunsuri la mișto.
A născut iepurita mea, cum ar trebui sa o îngrijesc și pe ea și pe puiuți?
Buna TPU! Am un catelus de ciobanesc corb in varsta de 3 luni, azi mi- am propus sa incep predresajul cu el. Am mai avut o catelusa inainte si cand ii spuneam sezi sau sa faca orice nu ma asculta decat...? (mai mult)
Salutare,de la ce vârstă se poate da la câini Dentastix, până la ce vârstă?
Buna! Mi-a dispărut motanul de vreo câteva zile, care ar fi șansele să se întoarcă? (Îl am de aproximativ 3 ani și e prima oară când mi se întâmplă asta)
Salut TPU, am găsit un pui de mierla pe afara, era fugărit de motanul meu.L- am luat în mână, nu poate zbura dar nu pare rănit. Parca șchioapăta puțin...Ce sa fac cu el? Sa îl dau afară și...? (mai mult)
Salutare. Se poate da la câini hrană umedă cu hrană uscată, amestecată?
Vreau un iepure cap-de-leu. Are nevoie de multa atentie? Nu sunt acasa 9-10 ore pe zi, deci cam atatea ore ar sta inchis. E mult?
Salut! Iepurele meu adult este foarte bolnav, s- a deranjat la stomac, cineva din familia mea i- a dat ieri foarte mult varza și multe coji de cartofi, care eu nu i- am dat asa ceva pana acum. Sta ...? (mai mult)
Salut, as vrea sa- mi iau un golden retriever, e unul dintre câinii pe care ii iubesc foarte mult, am suflet, as putea lua de pe strada, însă părinții nu vor sa iau maidanezi, n- am buget sa...? (mai mult)
Am cumpărat un localizator gps z8 pentru animale (poate știți unii din voi) și nu știu cum sa îmi creez cont pe aplicația chinezeasca e- tracing, nu pot primi sms cu acel cod, îmi arată (sms...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Biancasata întreabă:
MountainRiver întreabă:
LisaJulie întreabă:
magda00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)