Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 8 Ianuarie 2025 sunt:
Buna ziua, am un peste beta, l- am luat pe 24 martie adica a trecut aproape o luna de cad l- am luat.Este mascul si este alb cu visiniu si turqoise.Acum 3 zile am observat ca nu a mai fost asa de activ...? (mai mult)
Buna! Am si eu o mica mare problema..am un bichon mascul.Are 1 an si 2 luni si il tin la bloc.De ceva vreme..sa fie 2 saptamani, nu vrea sa mai iasa cu tata afara.Adica..daca il scoate doar tata, se ...? (mai mult)
Heii. Cainele meu nu ma lasa sa dorm noaptea. Daca il dau afara din camera latra si e mai rau. Nu mai stiu ce sa ii fac
Buna! Am cumparat un perus de la petshop, este pui, mi s-a spus că nu are mai mult de 6 luni. Stie cineva sfaturi pentru a-l face sa se obișnuiască cu mine, este foarte speriat si nu mananca?
Hey, TPU! Am un motănel de 6 luni, Albastru de Rusia și aș vrea să îl sterilizez. Îmi puteți recomanda un cabinet medical de încredere, cu preț rezonabil, în Cluj Napoca? Mulțumesc...? (mai mult)
Buna, am 3 perusi, iar 2 dintre ei au penele cozii puțin murdare. Le- am luat o cădiță speciala pe care am atasat- o la colivie, dar niciunul nu a intrat in ea. Cum ar trebui sa le curăț penele?...? (mai mult)
Bună, am 2 peștișori beta iar astăzi când faceam curat i- am pus în niște pahare și unul a sărit. Cred ca a stat ceva pe jos dar acum se poartă ciudat și nu stiu ce sa fac. Își va mai...? (mai mult)
Buna TPU! Am o catelusa metis talie medie. Azi dupa amiaza am fost pana la ea si am vazut ca mergea greu, am crezut ca este doar obosita. Dupa am observat ca s- a pus joc si nu s- a mai ridicat abia isi...? (mai mult)
Daca duc o pisica de pe strada la veterinar ce o sa ii facă și cât o să coste? Nu a fost niciodată la veterinar. Și că sa o sterilizezi cat e?
Salut TPU! Voiam sa intreb, vreau sa iau in catel iar acum are 6 saptamani jumatate pot sa- l iau acum? Ii spusesem sa il mai tina 3 zile sa faca 7 săpt dar ei nu mai sug si chiar il cauta multă lume...? (mai mult)
Buna seara. Am o pisica mascul, gen Garfield, de 2 ani, necastrat. Lipseste din 09_Apr, deci de 5 zile. Mai exista sanse sa se intoarca?
Bună, vreau să cumpar doi caini din rasa Ciobănesc Belgian si am găsit 2 femele surori de 6 luni de vanzare cu toate vaccinurile la zi. Credeți ca dacă le voi achizitiona se vor obisnui cu mine?...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau si eu sa stiu, la ce varsta este recomandat da sterilizez o catea? Si dupa aceasta operatie cateaua va avea probleme de comportament sau de sănătate?
Bună TPU! Am o cățelușă care a născut 6 căței pe 24 februarie. Cățeii i- am dat pe toți treptat, ultimul l- am dat acum câteva zile. Întrebarea mea: Mamelele se retrag de la sine sau trebuie...? (mai mult)
E ok daca iau un pui de caine 7 săptămâni? Adică mai trebuie tinut langa mama lui? Proprietarul a spus că i-a înțărcat
Bună ziua! Deci vreau sa imi pun gaina sa cloceasca oua adica sa faca puituti din oua, nu stiu nimic cum se pune sau unde si vreau sa imi faca puiuti, sa- mi ziceți pas cu pas ce traba sa fac, cum...? (mai mult)
Bună, Vreau sa îmi iau un papagal Marele Alexandru, știți vreun petshop în Timișoara unde au? Majoritatea au doar perusi/iepurași. Iar la animax am înțeles ca ii vând și bolnavi
Salut! Sper sa nu deranjeze întrebarea mea. Am o purcica și trebuie sa fete. Nu mananca deloc de o luna și de 3 zile nu se mai ridica de jos. Dacă sunteți persoane care știți ceva, un sfat cum ...? (mai mult)
Salut TPU! Credeți că poate ciobanescul de Bucovina sa devina bland? Ma refer la faptul că la mine in sat toate persoanele care au sau au avut au fost rai si multi aveau tendinta sa muște lumea, nu...? (mai mult)
Buna ziua! Am nevoie de sfaturi. Cum pot preveni capusele la caini daca ii tin in curte?
Am cumpărat un peruș acum 1 an și nu poate să zboare. De ce și ce trebuie sa fac?
Buna! Am un ciobănesc german care la sfârșitul lui mai face un an. Zilele trecute văzând o pisica a vrut sa o prindă și a rămas blocat cu lăbuțe din fata în gard. Pana am ajuns eu sa îl ajut...? (mai mult)
Salut TPU, motanul meu a lipsit o zi de acasa, s- a intors chiar acum, inainte era foarte gras si pufos acum sta ghebos intr- un fel, tremura usor si pare mult mai slab.I- am spus mamei mele sa- l duc...? (mai mult)
Vreau să fac un experiment în care vreau să dau foc la o hârtie igienica, am nevoie să dau foc la asta, dacă foaie arde focul se extinde și pe celalalte suprafațe, exemplu' dacă fac asta in...? (mai mult)
Salut, TPU! Eu am două cățelușe: una tocmai ce a născut doi pui iar cealaltă urmează să nască. Problema este că nu pot să am grijă de niciunul dintre pui. Aș vrea să- i dau cuiva dar nu ...? (mai mult)
Cat de mari sunt sansele sa imi moara puiul de catel daca îl iau la o luna si ii dau lapte praf de catei pana la vreo 7 saptamani? Ma refer ca il iau prea devreme de la mama lui
Ce pestisori de companie recomandați? Ceva sa nu fie agresivi (ca betta) si sa poata face puisori usor
Doresc sa imi cumpar niste pestisori betta dar am auzit ca sunt foarte agresivi. Adica daca cumpar un mascul si o femela o sa se bata?
Pisica mea se află pe acoperișul unei case din fata casei mele, casa respectivă este în construcție. Am încercat sa o chem sa coboare un etaj dar îi e frica de scara, am sunat la pompieri ei numai...? (mai mult)
Am o catea Ciobanesc Belgian, am dus-o la monta, inca este acolo, pana acum nu s-a mai cunoscut cu masculul acela, cam cat ar trebui sa o tin acolo? Si cati pui ar putea face?
Salut TPU, am o intrebare despre animale. Stiu ca sunt unele tari care vand lei, tigri problema e cum detin animale din astea ca animal de companie? Adica practic se vinde si in tarile din desert adica...? (mai mult)
Salutare, Ieri, in timp ce eram ocupat cu altele, am observat că al meu câine statea pe loc și își mișcă corpul neîncetat în toate direcțiile. Apoi s- a așezat normal și a inceput sa ...? (mai mult)
Salutare TPU! Am o femela ciobanesc german în vârstă de șapte ani, in fiecare primăvară are un comportament ciudat. Are obiceiul de a săpa gropi imense pe unde apuca, astazi a zgâriat un perete...? (mai mult)
Am o întrebare Maya (cățeaua mea) e la menstruație, ce să fac ca să nu lase pete?
Ii poți lua tensiunea cu tensiometru unei pisici?
Stau la apartament și am doua pisici. Ele au purici, mai ales una din ele și nu știu cum să fac să le scap de purici. Am incercat o soluție de la veterinar care trebuia pusă după gât (1ml), ...? (mai mult)
Buna! Am o pisicuta Scottish Flod Silver Tabby in varsta de 1 an si 10 luni si un motanel portocaliu tigrat in varsta de 8- 9 luni care nu este de rasa. Astazi am aflat ca pisicuta este gestanta. Aveti...? (mai mult)
Buna, am un hamster de un an jumate si recent am inceput sa aud ca scoate mici chitaituri in timpul somnului. Stie cineva daca a patit ceva?
Bună TPU! Am o cățelușă în vârstă de 1 an și 4 luni. Am și eu o întrebare, pot să-i dau cotoaie de pui(oasele de la pulpe) Am fost în oraș și n-am găsit nimic de porc.
Bună ziua! Aș vrea să aflu dacă în România poți adopta pui de panteră să îl crești de mic (să-l domesticești) și daca trebuie ceva autorizație? DAU FUNDĂ!
Salut, am o pisica de 3 ani. Sâmbăta trecută era seară si nu a mai venit deloc acasă era gravidă nici acum nu a venit, o sa mai vină acasă? Am cautat prin vecini dar nu am mai gasit nimic
Bună ziua. Am o rață mută (leseasca) care a început ouatul si am strâns de la ea 5 ouă. I- am adunat ouăle, pentru că afară este frig. Dacă nu mai are oua in cuibul în care ea le depune,...? (mai mult)
Imi va trăi un pui de catel de o luna daca ii dau lapte praf pentru căței cu apă pana la 7-8 saptamani?
Hei TPU! Eu stau la țară si am 2 câini.In fiecare an cum incepe primavara se umplu de căpușe si nu stiu ce sa mai fac.Am incercat cu zgărzi, soluții si tot nu reușesc sa scap de ele.Va dați seama...? (mai mult)
Hey! Stie cineva daca au inflorit ciresii din gradina japoneza(Herastrau)?
Buna.Câinele meu ce suferă de parvoviroza, de 4 zile este mai bine doar ca noaptea trecută a făcut diaree cu sânge și a vomat, este sub tratament, fac tot ce pot. Ce spuneti mai poate scăpa? ...? (mai mult)
De ce a ouat porumbiță 4 oua? Poate sa se oua mai mult de 2?
Buna dimineața, am un cățel cu parvoviroza, am fost la veterinar și mi l- a dat acasă sa- i fac tratamentul, l- a băgat in perfuzie unde mi- a spus dimineața și seara o ora, acum am observat...? (mai mult)
Bună TPU! Aș vrea să mă duc cu cățelușa mea la veterinar deoarece am un vaccin mai vechi care nu l- am făcut la timp și am observat zilele recente că blana parcă și- a pierdut din culoare ...? (mai mult)
Salut, poate sa-mi spuna si mie cineva exact de ce scule am nevoie pentru pescuit? Stiu ca trebuie o undita dar pe langa asta? Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!