Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salutare! Am o intrebare. Detin un bichon havanez, are 3 ani jumatate, si ar cam trebui sa il tund. Cum as putea face asta daca nu sta si musca(plus ca acesta nu vede si se sperie si mai tare)
Stie cineva care este incubatia oualelor de matase japoneza? Stiu ca nu e acceasi ca la gainile normale. PS: Dau funda.
Buna am si eu 2 papagali Alexander nu am idee cum sa I fac sa vina pe mana mea. Uneori îmi mananca din palma alteori nu și nu înțeleg de ce. La început vreo câteva zile i- am ținut în cusca acum...? (mai mult)
Am o intrebare cum imi dau seama ca montarea a fost reusita la pisici? Se intampla ca la caini?
Buna, ce rasă de câine năpârlește puțin sau deloc?(fără bischon)
Buna ziua. Cațelusul meu a vomat si nu mănancă. Sta mai mult jos, nu are chef de joaca si pare suparat. Maine urmeaza sa il duc la veterina.r Mi- e foarte frica sa nu i se intample ceva. Aveti...? (mai mult)
Bună, Rasa de câine Beagle năpârlește mult? Adică dacă îl țin în apartament voi avea păr pe haine și prin casă?
Cum îmi pot da seama dacă o pasăre este fericită sau nu?
Buna! Tocmai ce am primit un pisic și am stat o săptămâna cu el acasa (in acest Timp făcea doar la nisip) apoi când am început lucrul a început sa se comporte ciudat și sa urineze noapte in...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu cati bani as avea nevoie pentru permisul de vanatoare.
Buna seara! Imi poate spune cineva ce acte mi-ar trebui si cat timp dureaza sa le fac pentru a aduce un catel din Romania, in tara in care sunt?
Care sunt semnele ca incepe nasterea la căței? Este o "regula" ca inainte de naștere cățelușa sa isi piarda apetitul?
Am un motan de aproape un an, e foarte nesuferit, nu ma lasa sa il iau in brate, daca pun mana pe el imi arunca o privire de parca m- ar injura :)) dar nu zgarie si nu musca, doar cand era mic statea...? (mai mult)
Bună seara. Se poate folosi Haloperidol și la animale? Dacă da care este doza potrivită?
Salut, TPU! Cam cat mananca un kangal/ciobanesc de asia centrala/amstaff? Nu vreau gramaje sau alte chestii, apreciez daca imi ziceti pe romaneste :)
Bună seara! In iulie fac 1 an de când am 2 perusi, desi nu sunt prea atrași de mine. Merg în fiecare zi la ei, le dau de mâncare, apa le fac curat si ma joc cu ei.Nu ii strâng de gât sau de picioare,...? (mai mult)
Buna TPU! Stiti cumva daca nisipul acela silicat pentru pisici se inroșește un momentul in care pisica face pipi? Mi- e frica sa nu aiba pisica mea vreo problema de sanatate si sa urineze sange. Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU, motanul meu are 5-6 luni si se urca pe televizor si nu stiu cum sa-l invat sa nu o mai faca. Puteti sa-mi dati niste sfaturi? Dau funda
Stie cineva niste canise pentru husky siberian?
Salut! Am și eu o întrebare în legătură cu gestația la iepuri. Azi mi- a fătat iepuroaica deși nu știam că trebuie să fete, a făcut 9 iepuri dintre care 2 au murit. Problema este că ceilalți...? (mai mult)
Salut TPU! Am un ciobănesc german de 2 ani și un maidanez, problema este că ambii sunt masculi și când se întâlnesc se iau la ceartă (ciobănescul german sare mereu la bătaie...)țin să menționez...? (mai mult)
Imi poate spune cineva la ce varsta se pot taia urechile unui doberman si cam cat ar costa?
Dacă am un ciobănesc german cu ce preț îl pot vinde? (pe mâini bune)
Credeți că un doberman luat pui se poate înțelege cu un golden Retriever?
Salut. Se poate dresa un Beagle de 4 ani care nu te asculta inca?
Eu am un peruș mascul de 8-9 luni poate avea pui cu o femelă mai mare decât el? Ea cred că are 1-3 ani.
Ce viziune au pasarile? De cand ma stiu am crezut si inca mai cred ca ele vad 2 imagini (exemplu: o persoana in stanga, un peisaj in dreapta) Dau fundita.
Cam cat costa in Bucuresti sa castrezi un motan? Stiu ca depinde de cabinet dar asa un pret estimativ, ca nu am nicio idee
Salutare,am un Akita Inu care nu este agresiv, vreau sa stiu daca sunt obligat prin lege sa ii pun botnita.
Dimensiunea ca marime, cand un porumbel isi deschide/intinde aripile? (in cm.).
Sunt curioasa daca ati avut intamplari interesante cu petul vostru oricare ar fi acel pets.Curiozitatea mea a fost starnita azi de o poveste a unei colege.
Am luat o pisica de pe strada acum 2 săptămâni. Are vreun an. Și pe lângă că are multa energie și gheare uriașe care nu pot sa le tai pentru că mă zgârie de îmi da sângele și am avut și...? (mai mult)
Salut TPU. Îmi poate recomanda cineva un site de unde se pot cumpăra mașinuțe de jucărie? Caut un model anume de mașină
Cat de mare este un porumbel in cm cand isi intinde aripile?
Are ceva dacă pisica mea mi-a băut din bolul cu cereale și lapte, laptele? Nu am fost atenta 2 sec și când m-am întors am văzut-o la bol
Buna TPU, am un bischon de un an, este extrem de atasat de mine, nu il pot lasa la nimeni pentru ca plange in continuu. Noi stam la apartament si eu cat si iubitul meu muncim, asa ca suntem nevoiti...? (mai mult)
Buna TPU! Am sa trec direct la subiect: Am de o saptamana doi perusi (fata si baiat) cumparati de la un petshop din apropiere. Am facut greseala sa le bag mana in colivie imediat dupa ce i- am cumparat...? (mai mult)
Am o nimfa. I- am dat drumul din cușca pentru ca nu l- am mai lasăt de vreo 3 săptămâni (încă nu l- am dresat). Și acum nu știu cum sa îl bag in cușca fiindcă nu intra singur. Nici măcar când...? (mai mult)
Buna seara! La ce varsta incepe ouatul la gaste si la bibilici? Multumesc!
Buna! A cumparat cineva catei de pe pagina Dog Shop de pe Facebook? https://www.facebook.com/dogshop.eu/ Am vorbit cu ei pe 7 decembrie sa cumpar un catel si am dat si avansul a doua zi dar pana acum...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva de ce îmi mor pestii (neon)? Nu mai am nici un peste diferit în acvariu, plantele încep să se usuce încet încet, mă poate ajuta cineva?
Merita sa faci afecerei cu catei? Am un Boston Terrier fetita si ma gandeam sa fac rost si de un baiat si sa vand puii, am vazut ca e peste 4000 lei un pui de Terrier. Este legal? E nevoie de anumite ...? (mai mult)
Cât timp trăieşte un porumbel? Pe Internet spune că 6 ani, dar nu sunt 100% sigură.
Pisica mea a făcut 5 pisoi, acum 6 zile. Unul dintre ei, de ieri, se simte rău și are burtica umflata.De ce? M- am documentat și am aflat ca este posibil ca pisica sa nu îl fi lins destul (atunci...? (mai mult)
Am mai pus odată întrebarea asta dar văd ca nu îmi răspunde nimeni. Probabil lumea crede ca sunt vreun troll sau ceva, dar eu vorbesc serios și sunt disperata. Am un Bichon maltez de 3 ani și joi...? (mai mult)
Bună! Are ceva daca imi tund pisica si cățelul cu masina de tuns pentru oameni?
Bună! Oare ce masini de tuns animale sunt bune?
Buna seara, TPU. Am un caine de talie mare si as dori sa stiu care e parerea voastra, daca e posibil ca vreun taximetrist sa accepte sa intru cu cainele in taxi pe bancheta din spate? Pentru a ma putea...? (mai mult)
De unde se pot cumpara lasere categoria 3R sau RA, sub 5mW? Alea din china sunt cu mult peste 5, sunt pe la 70mW si lasa urme permanente
Ajutor! Am un perus baiat cumparat de 3 zile de la un petshop de langa kaufland. Problema este ca cand m- am uitat la funduletul lui era lipsit de pene si avea excremente! Va rog spuneti- mi ce trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Osana254 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!