Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum aflu dacă motanul meu a fost rapit? A plecat pe stradă și nu s- a mai întors. Au trecut două săptămâni de când a dispărut. Era un motan de culoare albă îngrijit, și purta o panglică...? (mai mult)
Cățeaua mea imi aduce in curte zilnic cate o gaina moarta si nu inteleg de ce pentru ca mancare are din belșug. Nu mananca gaina si nici nu se joaca cu ea. As vrea sa stiu de ce imi aduce gaini moarte...? (mai mult)
Buna tuturor! Exista cineva pasionat/a de fotografie care ar putea sa ma ajute cu niste sfaturi? Sunt incepatoare si- mi doresc sa invat dar nu stiu daca e bine ce fac sau nu si am nevoie de putin ajutor...? (mai mult)
Salut TPU! Aceasta intrebare o pun celor care sunt columbofili sau are experienta in acest hobby! Deci, calcarea a o pereche de porumbei a avut loc pe date de 22.01. 2021, nici pana astazi nu s- a ...? (mai mult)
Stie cineva de unde poti cumpara cutite de colectie la un pret bun?
Poți cumpăra de undeva o caracatiță vie?
Salut TPU! Am o întrebare. Deci am un porcușor de guineea de 4 ani. Îl hrănim corespunzator, îl îngrijim corespunzator etc. Acuma problema e ca mereu când îl scoate oricine din cușca, nu se ...? (mai mult)
Doar pisica mea mă electrocuteaza cu blana? Are o blana foarte deasă și când pun mâna pe ea se creează acel șoc pe care îl observăm de obicei când dam jos un pulover de pe noi.
Buna! Am o întrebare. Ieri seara mi- a plecat motanul de 1 an si cateva luni, el a mai fost plecat si cate o săptămână dar nu era frig, ger, zapada... mai este vreo sansa sa vina acasa? Eu il tot...? (mai mult)
Buna ziua, am achiziționat acum o săptămână un papagal marele Alexander si nu stiu daca e normal sa-si ronțăie cusca. Ma poate ajuta cineva?
Salut TPU! Ajută animalele de companie la depresie? Verişoara mea are o pisică, pe ea o ajută foarte mult, dar nu sunt sigură dacă funcționează la toată lumea.
Ce se intampla dupa ce doi caini se imperecheaza iar dupa se separa? Cațeaua ramane insarcinata obligatoriu sau sunt sanse sa nu?
Am un caine batran si bolnav care sta in curte. In zilele astea o sa fie temperaturi de - 11 grade, i- a nins in cusca. Bunicul meu se ocupa de el cat si de celalalt care se afla in aceeasi situatie. ...? (mai mult)
Buna ziua, perusul meu de 1 an si ceva nu mai mananca mei de o saptamana, rar ciripeste si doarme aproape toata ziua, a mancat doar mar si salata. Ce are si ce pot sa fac?
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o informație? Am o pereche de Nimfe cu oua. Ce hrană îmi recomandați pentru a-și hrăni femela puii?
Buna TPU, am o broasca si 3 papagali si un pisic iar mama m- a pus sa imi aleg ori pisicul, ori papagalii, ca vrea sa duca pisicul la tara din cauza ca a crescut si vrea sa prinda papagali si rupee ...? (mai mult)
Cine colecționează pixuri?
In cat timp se poate acomoda un animal de companie?
Buna! Am o catelusa de talie mica pe care anul trecut a lovit o masina. Am dus- o la veterinar si medicul a salvat- o. Ideea este ca veterinarul ne- a spus ca nu va mai avea voie sa faca pui fiind ca ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un dihor. Ar putea cineva sa-mi spuna de unde as putea cumpara un pui? As aprecia mult
Niste nume mitologice sau regale? Pe internet sunt doar nume de zei si nume comune cum ar fi Elizabeth si Sebastian.
De curând am luat o pisica de afara. Și sta in pat cu mine și mă uit că am patul plin de par. Deși nu se vede că e alb in mare parte și cu restul patului nu se vede. Dar e plin. Cum fac sa nu mai...? (mai mult)
Catelusa mea a nascut acum cateva ore, in momentul nasterii a fugit cu puiul, l- a lasat in urma. Noi l- am sters sa poata respira si acum nu vrea sa se apropie de el sa il spele, sa il alapteze, este...? (mai mult)
Neața TPU, vreau sa imi fac o afacere cu căței, voi ce rasa ați cumpără? Eu as vrea sa cumpăr o femela și un mascul de rasa cu talie mica și să fie jucăuși, dar cel mai important sa fie ...? (mai mult)
Bună, am nevoie de nume de pisici femele.
Salut, am 2 perusi, nu le- au mai crescut penele de un an, sunt "cheliosi" pe cap, am incercat batoane speciale, vitamine in apa, inainte mancau si frunze de varza scum nu mai mananca, ce ar trebui...? (mai mult)
Vi se pare normal ca cateaua sa fie in calduri de doua ori in in doua luni? Face 2 ani in aprilie si intra in calduri de craciun si in iunie. Ii dau pastilute de alea ca sa ii opreasca ciclul si pana acum...? (mai mult)
Hamsterii au voie cartofi fierti?
Am un Ciobănesc Belgian Malinois in vârsta de 6 luni și își tine o ureche ridicată iar cealalata o tine aplecata. La ce vârsta le ridica pe ambele perfect? Multumesc.
Buna! O prietena a mea vrea sa-mi dea 2 papagali, dar este distanta prea mare intre noi, stiti prin ce transport imi poate trimite papagalii?
Cand umbla mistreții sa bea apa si sa manance? Ziua se depărtează mulți km de pădure? Sunt periculoși dacă treci pe lângă o turma?
Acum o ora motanul meu și- a prins coada in spatele ușii. Eu eram in alta camera și nu știam de ce miauna in halul ala iar când m- am dus sa vad am deschis usa prea tare și după am închis- o, ...? (mai mult)
Am un câine de curte. A mancat ceva stricat si s- a constipat. Se chinuie să iasă si nu poate. La veterinar nu cred ca mi- l primeste fara deparazitare. E caine de curte, e murdar, e neîngrijit. ...? (mai mult)
Buna tuturor.Stie cineva daca se poate face acasă pânza pentru pictura?
Buna ziua! Am un acvariu de 25l in care am 10 peștișori (2- 4cm). Am un filtru claro 300, apa are in jur de 25- 26 de grade, le dau doar seara sa manance in 2 min sa termine, filtrul este oprit...? (mai mult)
Ce mănâncă porumbeii? Este bine să hrăneşti unul cu pâine albă?
Buna TPU, am o problema, pisica mea nu este sterilizată dar mereu își ridica fundul in sus și miauna, țin sa menționez ca stau la casa și mai vin motani! Ce sa fac? O chinui?
Salutare, am o purcică care a fătat acum vreo săptămână jumătate.( 16 pui din care au rămas vreo 13), doar că e problemă că purcică nu vrea să mănânce deloc. Am chemat și medicul, i-...? (mai mult)
Buna. Am si eu o problema. De cateva zile caut site- uri cu initiale pentru bratari, pandantive in forme de inima, steluta, etc. etc. dar nu gasesc deloc....am gasit o parte dintre ele! Dar nu stiu...? (mai mult)
Salutare, urmeaza sa imi achizitionez un sniper airsoft si as avea nevoie de putina indrumare de la cineva mai priceput. Am vazut ca sunt 3 tipuri, electrice, pe gaz si manuale si as vrea sa aflu care...? (mai mult)
Cainele meu nu mananca si bea multa apa. Ce ar putea avea și ce tratament as putea lua?
Bună ziua. Am o cățelusă, în vârstă de 3 ani, talie mică și are o problemă care persistă de 1 an: se scarpină mereu, uneori face și coji. I- am administrat și NexGard Spectra, timp...? (mai mult)
Salut TPU. Cum as putea sa fac un sputnic pentru porumbei direct acasa? Dau funda. Daca maine trebuie sa faca oua femela si nu are boxa ei, unde va face ouale, pe jos?
Poate o pisica de afara să se învețe la litiera? Am luat una care stătea în fața unui magazin de lângă mine și stătea la ușa sa o mângâie lumea și mi sa părut frumoasa așa că am luat o....? (mai mult)
Salut TPU. Recent, mai exact acum cateva ore, am observat ca pisica mea are o culoare diferita a nasului. Nu e uscat, dar pare ca nu mai are blana pe nas. Nu stranuta, nu respira greu, nu o doare....? (mai mult)
Salutare, am o pereche de peruși, de cateva luni. Si nu ii pot dresa. Ce as putea sa fac?
Hey urmeaza sa imi iau 2 iepurasi de 7 luni de la cineva care nu mai poate avea grija de ei. Eu am 3 pisicute testate genetic contra bolilor. Sa presupunem ca un iepuras ar fi bolnăvior si ia contact ...? (mai mult)
Oare ce s- a întâmplat cu porumbeii mei, le pun mâncare în recipientul lor special, jos, și eu nu o mănâncă, efectiv nici nu se dau jos. Toți stau pe odihnitoare și în boxe. La fel și cu...? (mai mult)
Salut. Daca merg pe drum si vad un caine ciobanesc ce ar trebui sa fac daca nu il pot evita? Sa folosesc aparatul cu ultrasunete sau sa trec normal?
efetiv nu- mi mai suport cainele, latră încontinuu mă mușcă până nu mai poate, partea cea nașpa e că eu stau la bloc iar câinele asta bolnav la cap latră ziua și noaptea până ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Osana254 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?