Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
efetiv nu- mi mai suport cainele, latră încontinuu mă mușcă până nu mai poate, partea cea nașpa e că eu stau la bloc iar câinele asta bolnav la cap latră ziua și noaptea până ...? (mai mult)
Mi- am luat 2 papagali perusi. Unul are narile mov albastru si roz puțin iar celălalt are narile albe si puțin albastre, precizez ca sunt pui de aproximativ 2 luni. Cel cu narile albe cu albastru...? (mai mult)
Buna, am un british sorthair in varsta de 2 ani, a fost acum ceva vreme mamica insa nu am sterilizat-o. De la o vreme a inceput sa intre in calduri aproape saptamanal, e ceva normal?
Bună! Cainele meu este trist de vreo săptămână. Menționez ca el nu era asa, tot timpul se juca, era super activ. Acum nu prea mai mananca, doarme mai mereu, e trist, se joaca dar foarte puțin,...? (mai mult)
Câinele meu are picioarele rupte, cumva s- a jucat cu alt caine si un bou a venit in ei cu 100 la ora, pe al meu l- a accidentat grav si celălalt l- a omorât instant. Vine veterinarul sa ii faca injecții...? (mai mult)
Buna, imi puteti sa idei de nume de caine? Pt rasa shar pei.
Bună..am o problemă, tata este plecat în Italia la muncă și eu stau la o mătușă și trec zilnic pe acasă să dau mâncare la iepuri, găini și pisica.2 zile pisica a fost de negăsit dar ieri...? (mai mult)
Voi aveți "frațiori" mai mici, adică de genul cum am eu motanelul Fulg? Cum îi cheamă și câți ani au? I-ai cumpărat s-au adoptat? Te iubește? Ce face toată ziua?
Salut! Am o întrebare. Eu aveam două broaște țestoase din decembrie 2017. In august in 2020 tocmai ce eram pe la bunica mea si le țineam într- un adăpost mare sa se plimbe când am făcut...? (mai mult)
Bună seara. Aparatul cu ultrasunete anti caini le face vreun rau câinilor sau doar ii deranjează și fug?
As dori sa imi iau un animal de companie, mai exact un caine (de statura mica), doar ca parintii mei nu sunt de acord cu asta pe motiv ca lasa foarte mult par (in casa), puteti sa imi spuneti va rog...? (mai mult)
Hamsterii pitici siberieni fac pui?
Buna! As dori sa folosesc peleti pentru litiera pisicii, dar as dori sa fie ceva mai ieftin. De unde pot cumpara ca sa fie mai sigur pentru pisica? Aveti recomandari?
Am aproape 19 ani sa ma uit la Bakugan, vi se pare ceva anormal? Cine a mai vazut desenul asta?
Hei TPU:) am un catelus yorkshire terrier si vreau sa il invat sa faca la pled in baie, dar el cand il tin in baie dupa ce mananca nu face nimic si cand il scot imediat isi da drumul in casa (sub paturi,...? (mai mult)
Știe cineva ce specii de animale sunt prin Hoia Baciu?
Salut! Mi- a ouat porumbita ieri sau alaltaieri seara, intrebarea mea este, de ce nu sta pe oua? Sta in boxa unde a depus oul, dar nu sta pe ou, stiu ca masculul trebuie sa stea ziua, dar nu sta. ...? (mai mult)
Canise siberian husky?
Îmi puteți spune va rog, ce rasa de caine este aceasta pufosenie? Acum are 7 luni și cântărește 6.5 kg. Noi l- am cumpărat ca shith tzu... atașez link cu fotografia. https://photos.app.goo.gl/VMryB2NS2FN3WKSx7 ...? (mai mult)
Buna,ieri mi-am cumparat 2 hamsteri pitici rusești, de unde i-am cumparat mi-au zis ca sunt femela si mascul. Hamsterii pitici rusești se imperecheaza? Si cam in cate zile după ce i-am luat?
Salut, tocmai ce mi- am cumpart un hamster si nu stiu daca e normal sa manance rumegus in sensul in care are de mancare.L- am cumparat acum o ora si am vazut ca in labutele lui are rumeguj si manca din...? (mai mult)
Heey! Îmi puteți recomanda un salon sau un cabinet veterinar unde îmi poate curăța cățelușul în urechi, să îi dea o formă la tunsoare și să- i tunda părul de la fundulet în Constanța?...? (mai mult)
Bună TPU. Am o pisică, motan, are 1 an, sora mea are obișnuința de a- l curăța în urechi odată la ceva timp, mai ales după baie. Recent a observat că motanul nu mai e energic cum e de obicei,...? (mai mult)
Cat costa o zi la sala?
Este buna mâncarea de la Purina?
Bună TPU! Acum 4 zile am cumpărat un peruș mascul de la un petshop, dar este foarte speriat. Când mă apropii și îi ating cușca zboară prin toate direcțiile.Am încercat să îl obișnuiesc cu...? (mai mult)
Salut TPU, am o bicicletă Rockrider 520 St am frânele originale dar aș vrea să trec la hidraulice ce recomandați într-un buget de 500 de lei
Buna! Pot transporta catelul într-o cutie de carton la picioare pe bancheta din spate?
Hei, TPU! Eu sunt din Slobozia. Săptămâna viitoare ajung in Ploiesti si vreau sa adopt un catel de acolo. 1. Cum este legal sa il transport cu mașina? 2.Il pot duce in Ploiesti la veterinar ...? (mai mult)
Buna TPU! Vreau sa ma apuc de polisat si mama mi- a facut cadou un flex cu turatie adica viteza reglabila. Am cum sa ii pun in capat ce voi avea nevoie? Si daca da imi dati un link sau ceva la accesorile...? (mai mult)
Salut, am un peruș de 5 ani și este cam supărat, m-am gândit sa ii cumpăr o pereche dar nu știu sigur ce sa fac, adică se vor bătea sau... puteti sa îmi dați o idee?
De curand mi- am luat o papagalita Nimfa, ieri era foarte activa si jucausa, azi a stat numai intr- o pozitie, in pene, dormea foarte mult, nu prea a baut apa. I- am pus si vitamine in apa, de mancat...? (mai mult)
Am tot văzut pe internet videoclipuri în care pun un fel de gel incolor în forme de silicon și asa reușesc sa confecționeze scrumiere, boluri etc. Știe cineva cum se numește acel gel și unde ...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpăr hamsteri pitici. Ce trebuie sa cumpăr. ce mâncare cusca etc? Si ce ar trebui să cumpăr pentru imperechere? Si cum fac la magazin sa imi iau mascul si femela?
Am și eu nevoie de site-uri cu tutoriale pentru Amigurumi! Dau firmă!
Exista în România cafenea sau locații speciale cu animale de companie cu care te poți juca în acel spațiu? unde?
Cum îmi dau seama câte luni are pisica mea?
Am și eu o întrebare... Mama mea nu mă lasă să îmi iau un câine mare, ea zice ca îmi ia un câine mic, dar mie nu îmi prea plac rasele de talie mică. Cum pot să o conving să mă lase să ...? (mai mult)
Buna TPU, Am și eu o pisica pe care am luat- o de pe străzi acum 3 luni, are vreo 6 luni acum si nu miauna. Încearcă mai mereu dar nu poate. Se aude ca un răgușit încet. Am auzit- o in 3...? (mai mult)
Am gasit un pui de catel pe strada, e maidanez. Un agent de paza de la Profi a zis ca l- ar lua el acasa peste cateva zile dar eu nu sunt decis daca fac alegerea buna. Primul lui gest a fost sa ii deschida...? (mai mult)
Cum se spune la chiuaua la plural?:))
Bună ziua, Am și eu 2 nimfe, o fata pe care am cumpărat- o acum 5 luni și un băiat pe care l- am cumpărat acum 3 zile, băiatul de la magazin a spus ca nu trebuie sa ii țin separat ca să se...? (mai mult)
Am o pisica care miauna extrem de tare cand aude pe cineva care se duce la baie si daca se aprinde lumina de la baie. Atunci cand la baie deschid apa de la chiuveta incepe sa miaune si se urca pe chiuveta. ...? (mai mult)
Salut, am găsit un câine de rasa acum 4 zile și tot nu am găsit proretarul, imi e și mila sa îl dau afara, dacă are cip, se poate afla numele proprietarului sau se poate schimba pe numele meu?
Animalele (mamiferele, păsările, etc), chiar devin mai protective și afective asupra femeilor însărcinate și bebelușilor? Sau se întâmplă ca numai câinii, pisicile și alte animale domestice...? (mai mult)
Mi-a fatat scroafa de craciun, 12 purcei, dar de o săptămână imi moare cate unu pe zi. Are cineva vreo idee?
Cine stie pe ce perioada maxima de timp poate lipsi un motan de acasa? Nestiindu-se absolut nimic de el, doar ca a disparut. Doresc un raspuns serios, pentru o buna informare. Multumesc!
Bună, TPU. Vreau să îmi deschid o pagină de Facebook pe care să vând lucruri făcute de mine (jucării croșetate), însă nu știu cum aș putea să îmi mai promovez magazinul. Aveți sfaturi?
-Cine este pasionat de desenat? Cine vrea sa mai discutam despre aceasta pasiune sa imi trimita un mesaj in privat.
Este semicursiera cel mai rapid tip de bicicleta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!