Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
In aceasta seara am mangaiat pisica pe burtica, iar aceasta a inceput sa miorlaie foarte tare, nu a vrut sa mai manance, cand o mangai maraie si miauna, in special in zona gatului, pe cap am observat...? (mai mult)
Bună seara. As vrea sa discut cu un medic veterinar sau cu cineva care se pricepe la animale. Va rog lăsați mesaj în privat.
As vrea sa imi achiziționez un acvariu si pentru ca nu am spațiu o sa cumpăr unul mai mic dar sa știu pe viitor pot sa pun acvariul lângă soba pe lemne (pana imi pun centrala )?
Castrarea motanilor se face cu anestezie? Pt ca am fost la un veterinar si a zis ca el nu face cu anestezie. Acum nu stiu ce sa fac, nu stiu daca o sa il doara. Si ii trebuie neaparat mancare speciala?...? (mai mult)
Bună! Mi- a fătat cățeaua de o săptămână, întrebarea mea e cum îmi pot da seama dacă puii sunt sătui și dacă mănâncă, în unele momente puii trag tare de țâțe, e normal? Unul din...? (mai mult)
Buna TPU! va rog sa îmi spuneti și mie niște idei de jocuri de jucat cu prietenii ca vrem sa comandam de pe internet mai multe jocuri de masa și de societate. pe lângă monopoly și de sstea cunoscute...? (mai mult)
Bună, TPU. În luna decembrie, am adoptat o pisicuță de la un centru. Totul a fost bine până acum, e deparazitată ( cu Milprazon, o pastilă), ba chiar pe 5 i- am făcut al doilea vaccin. Ieri...? (mai mult)
Salut! As vrea sa am un caine rau, dar si pentru paza. Eu stiu un truc, de ex. Sa nu il hranesti pe saturate, adica sa il lasi mai flamand. E bine? Va rog sa imi mai dati raspunsuri cum il pot face...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Care credeti ca ar fi cea mai probabila cauza pentru care un motan mi- a disparut brusc de acasa de aproape o saptamana? Precizez ca era foarte alintat si servit cu cea mai buna mancare,...? (mai mult)
Bună! Am doi catelusi care peste câteva zile fac 3 luni. Sunt bichon bolognese cu havanez, unul alb si unul negru.Azi normal aveam programare pentru al treilea vaccin, dar Nero cel negru de sâmbătă...? (mai mult)
Am un peste in acvariu care toata ziua sta culcat pe o parte, iar daca pun putin degetul pe acvariu si il vede incepe sa se miste. Nu stiu ce ar putea fi, va rog sa ma ajutati. Dau funda!
Am un motan (nu e de rasă) și eu stau la casa. De ceva timp am văzut ca ii cade blănița de după cap. Am fost la veterinar, i- a dat pastile, iar după a făcut pauza o săptămână parca...? (mai mult)
Ce mâncare umeda pentru pisici adulte recomandați? Al meu mănâncă sheba și royal canin uneori, dar mai rar ca e aproape 5 lei plicul. Vreau să- i mai schimb mâncarea. Nu ii place whiskas, friskies,...? (mai mult)
Am un papagal din 20 iulie 2019. Când am luat- o (este femela) avea 2 ani din câte a spus vechiul stapan (nu stia sigur). Rasa este Micul Alexandru și efectiv nu stiu ce sa fac ca să pot sa ...? (mai mult)
Cat costa tratamentul de jigodie pentru caini?
Buna TPU:) mi- am luat un yorkshire mic si are schema de vaccinare, dar cand intru de exemplu intr- un magazin cum sa procedez cu el daca il agat cu lesa de ceva el nu pleaca dar daca mi- l fura cineva?...? (mai mult)
am o catea de ciobanesc belgian malinois, m-am uitat azi in cusca ei si am vazut picaturi de sange.Cand o pot da la monta?
Salut, am si eu 2 hamsteri pitici, o fetita si un baiat, ambii la fel de mari. Ii am de la Craciun si am o neliniste. Cred ca cei doi se bat, pentru ca in unele dimineti ma trezesc cu tipete de la ...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca pot sa ajut un porumbel mort.Am mers in oras si l-am gasit.Era pui si l-am dus acasa dar cand am ajuns acasa era mort. Vreau sa stiu daca se va mai trezi.
Buna ziua, cateaua(cane corso)mea a fatat 7 catelusi, 6 dintre ei seamana(au botul turtit si cu pata alba pe piept) iar celalalt are botul ascutit dar are si pata pe piept. De ce a iesit al 7 lea asa?...? (mai mult)
Buna! Sunt destul de ingrijorata pentru ca pisoiul meu in varsta de cateva luni deoarece vomita uneori dupa ce mananca. Tin sa precizez ca ii dau de mancare doar hrana uscata de la Purina, plicute de...? (mai mult)
VA ROG SA MA AJUTAȚI, am un puiuț de Saint Bernard de 2 luni care de aproximativ 2 ore vomita alb într- una și nu vrea sa bea apa și nici sa mănânce. Dacă ați trecut prin aceeasi situatie sau...? (mai mult)
Fumez de 2 ani Dar acum cateva zile m- am hotarat sa imi iau un vape Mi- am luat un ego aio iar ca lichid am ales unul fara nicotina de la liqua la care am adaugat un shot de 18gm/10 ml de la...? (mai mult)
Ce pot face la un caine care a fost otravit?:((((
Salut, am nevoie de ajutor.Am un porcusor de guineea și nu mai are blana sus pe frunte și pe partea dreapta la nas și se scarpina des. Daca știți ce ar putea avea va rog frumos sa ma ajutați!...? (mai mult)
recent am primit un cățeluș din rasa Amstaff, are aproximativ 3 luni, aș vrea să îl păstrez deoarece m- am atașat foarte mult de el și nu prea aș vrea să il dau, dar îmi este...? (mai mult)
Am o nimfa care are diaree. Vineri am observat ca dormea toata ziua nu mai canta.De mancat mananca, orez i- am dat de ieri si parca s- a facut mai bine. De zburat nu zbura sambata, dar acum...? (mai mult)
Salut. O rudă are 2 câini de talie mică, fiind iarnă îi bagă în casă (sta la casă) normal că ei își fac trebuirile prin casă, ea îi da câteodată afara crezând că ei chiar știu unde...? (mai mult)
Este vorba despre poker, Texas Holdem va rog sa imi exlicati, ce face fiecare carte, etc. Nu imi pot da seama, stiu chintele, dar nu stiu cum se procedeaza. Va rog!
Ce cusca sa ii iau la hamster 1. https://www.emag.ro/cusca- pentru- hamsteri- cu- tubulatura- 50x30x37- cm- m0600/pd/DDSZTYMBM/?X- Search- Id=d9ab7c1a56f8eb537f0f&X- Product- Id=63395309&X- Search- Page=1&X-...? (mai mult)
Hey, recent am cumpărat un hamster și nu înțeleg de ce de fiecare data când bag mana în cușcă sau când o țin în mana ma linge și nu e vorba ca simte un gust sau miros de mâncare ca de fiecare...? (mai mult)
Buna, am si eu o întrebare, dacă am pierdut un cățel intr- o zona nu prea aglomerata, mai am șanse sa îl găsesc fără microchip? Ieri a plecat pe poarta si am pus anunt pe Facebook daca l- a ...? (mai mult)
As avea nevoie de niste sfaturi, am primit de Craciun un peste betta intr- un bol, totul bine si frumos, ca si mancare a venit cu fulgi din ăia pentru betta, cam săracă probabil că nu...? (mai mult)
Ce nisip pentru pisici recomandați? Acuma de aproximativ 3 luni folosesc nisip ecologic și eu sunt sensibila la el, fiind singura tot eu ii schimb spăl și pun nisip în litiera. M- am gândit...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpar un hamster(pitic) si nu stiu ce fel de cusca sa ii iau. Imi recomandati si mie o cusca buna cu toate accesoriile pana in 150 de lei? Si vreau sa stiu daca e bine sa umplu inauntru...? (mai mult)
Am un cățel în vârstă de un an şi 2- 3 luni si nu inteleg de ce nu mananca mai mult. E de talie mare, mai mare decat un Labrador(mai am un Labrador care mananca absolut orice, fructe, legume,...? (mai mult)
URGENT, ma poate ajuta cineva sa gasesc un incalzitor heat pad pentru reptile cu maxim 70 lei? Am gasit pe Emag, dar trebuie sa astept 3- 4 zile si am un sarpe care are neaparat nevoie de caldura. Ofer...? (mai mult)
Am călcat din greseala motanul meu pe labuta si i-a curs sange dar l-am dus la veterinar și si a revenit destul de repede. Ce părere are el acum despre mine? Oare ma uraste?
am un caine si nu stiu ce rasă este, ma poate ajuta cineva, nu pot sa pun poze aici.
Am primit de craciun un peste beta, pana acum a fost activ, a mancat bine, dar de vreo 2 zile nu mai mananca nici macar un fulg de mancare, doarme non stop si in pozitii destul de ciudate, ...? (mai mult)
Pisica mea a plecat de acasa acum trei zile nu stiu ce sa fac(era pisica/fetita), o tineam de obicei in casa dar o mai lasam din cand in cand afara fiindca ea cerea, de fiecaredata se intorcea acasa,...? (mai mult)
Mi- am Pierdut Pisica! Buna, am luat 2 pisici de cand erau foarte mici ei fiind frati, el e birmanez(motan)si ea(pisica) e un fel de siameza sa zic asa, i- am crescut si i- am iubit enorm de mult ii...? (mai mult)
Ce trotineta electrica imi recomandati pana in 1500 lei aproximativ? Sa aiba cam 30 km/h si automomoe de cam 30 km.
Ce pot face ca motanul meu să nu își mai însemne teritoriul prin casă? :(
Stie cineva un adăpost de pisici unde pot adopta o pisica persana/siameza? Prin jud. IASI jud. Suceava
Hello TPU, pentru cei care detin un animalut de companie care are si pasaport respectiv cip. care sunt pasii pe care trebuie sa îi urmez ca sa obtin un astfel de pasaport si ce pot face daca catelul ...? (mai mult)
Salut, imi poate explica cineva de ce cainii isi intorc capu in stanga si dreapta cand faci un sunet mai ciudat? de exemplu ca in videoul acesta. https://www.youtube.com/watch?v=dp63eiES95U
Salut, dau funda, stie cineva de ce refuza cainele meu sa ma doarma in cusca? in toamna dormea pe pavajele de caramida asa ca i- am facut ca un patut din lemn osb sa nu doarma pe caramizile reci, locul...? (mai mult)
Va rog niște nume de caini exemple nume de mascul
Salut tpu.De fiecare data cand prinde ocazia, pisica mea iese din casa si incepe sa se plimbe pe strada.Cum pot face sa o invat sa se intoarca si sa nu plece prea departe? Tin sa precizez ca este baiat,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
BraiRotSkibidi întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?