Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Sunt la început cu cititul, de abia am câteva cărți citite, încă nu sunt o persoană care să citească în mod regulat. Problema este că atunci când citesc în gând și nu cu o voce...? (mai mult)
Am un caine mascul, doresc sa ii pun nume, ce nume sa ii aleg la catelus ma puteți ajuta?
Bună TPU, am un cățel care nu vrea sa mănânce, când se urinează se urinează cu sânge și la cap în partea stânga ii bate ceva, îmi puteți spune va rog ce as putea sa i fac sau ce as putea...? (mai mult)
Am un cane corso de aprox. 3 luni, când l- am adus acasă a stat o noapte sub o terasa în fata la casa, sub o măsuță, iar ca mâine i- am adus o cusca, el sta pana târziu în fata sub acea ...? (mai mult)
mă poate ajuta cineva? Am 2 femele gestante una xipho si o guppy...se pot tine amândouă într-un acvariu? Le-am separat de restul pestilor sa nu mănânce puisorii...
In ce luni fata oile?
Câinii mei nu vor sa se împerecheze. Ambii sunt bichoni. Masculul are 4 ani și femela 2 ani. Se miroase reciproc dar nu se împerechează. Pentru amândoi este prima data. Ce pot sa fac?
Oare pot sa cresc un doberman la bloc? Oare imi va cauza probleme? Cum sa il invat sa faca treburile afara?
am un rottweiler si are o pata alba pe piept, din ce cauza este pata? Cand l-am achiziționat mi s-a spus ca este rasa pura, arata ca un rott dar are pata alba pe piept
Ce animalute de companie ati avut pana acum, ce rasa sunt/au fost si ce nume au/au avut? Incep eu: Eu am avut o cățelușa mare fara o rasa anume Achi, a murit de batranete (la vreo 14 ani). Apoi...? (mai mult)
Am o intrebare, care rasa este mai buna? Caprele alpin sau Caprele saanen?
Sal TPU! De 5 luni detin un Rottweiler mascul, sunt la inceput cu el si incerc sa- l inteleg. L- am primit de la o ruda ce isi tine rasa de ani buni si mi- a spus sa ma documentez cat mai mult cand vine...? (mai mult)
Am un puișor british shorthair de pe 23 dec. El are cred ca vreo 4 săptămâni, nu ma astept la prea multă asctivitate din partea lui, adică se joaca, mănâncă, doarme mult. Cred ca e ok....? (mai mult)
am un caine are vreo 2 luni si ma musca incontinuu de unde apuca, ce pot sa fac? Ma gandeam sa iau o sticla de detergent de geamuri sa o golesc sa o spal bine si sa pun apa in ea si atunci...? (mai mult)
Dacă ați avea de ales dintre Samoyed Labrador Bichon Ce ați alege și de ce?
Unui golden Retriever i se poate face baie mai des atât timp cât ei sunt câini carora le place apa?
Eu am 2 peruși mascul și femelă îi am de aproape 7 luni, dar încă se tem de mine(mai ales femela) și mă întrebam dacă aveți niște sfaturi pentru a avea mai multă încredere în mine? ...? (mai mult)
Am un papagal Nimfa si de 4-5 zile are diaree. Ce as putea sa ii fac ca sa ii treaca? (este fata)
Știe cineva dacă poți spăla pisica cu șampon pentru câini? Sau o poți șterge cu un șervețel umed?
Poti sa dresezi un caine sa faca masaj?
Acum câțiva ani în urmă, în fiecare dimineață auzeam cântecul porumbeilor (gurluit), și câteodată seara. Stăteau printre copaci, pe firele de tensiune de la stâlpi, pe acoperișuri, și...? (mai mult)
An adoptat un catel si nu mi- a fost mentionata rasa, eu am mare grija de el, este inca puiut, i- am facut vaccinurile si in carnetel mi- a fost scris, , metis, , si mie imi seamana mult a Pitbull/Amstaff,...? (mai mult)
Sunt pasionat de chestii din astea homemade. Are cineva idee ce as mai putea face? Dupa as vrea sa le vand pentru a face niste banuti de buzunar si pentru a economisi un pic. pana acum am reusit...? (mai mult)
Stau la bloc si nu stiu ce rasa de caine sa imi aleg. Eu am 14 ani si locuiesc cu mama in apartament si m- am gandit sa cumpar un caine dupa ce voi strange ceva bani. Nu vreau sa lase bale si...? (mai mult)
Este posibil să faci păsărelele și alte animale (dar, în special păsărelele), să vină la tine dacă cânți "pe limba lor" sau dacă cânți vocal, în mod normal, sau să cânți la un instrument...? (mai mult)
am un caine din rasa rottweiler, daca cineva intra in curte fara nici un motiv si cainele il musca, o sa am probleme cu politia? Dau funda
Care sunt rasele de pisici? Stiu ca sunt multe dar poate cineva sa imi trimita un link sau ceva?
De ce pisicile cu blana în trei culori (gen alb, negru și cărămiziu) - "panseluțe" - se spune întotdeauna că ar fi femele? Ați întâlnit sau există motani cu astfel de blană? Și dacă ...? (mai mult)
Ce credeți despre câinii vagabonzi? Vi s-a întâmplat să vă muște unul? Credeți că sunt câinii "ai străzii" sunt urâți sau frumoși?
Cat dureaza castrarea unui motan?
Am o gasca de vreo 8 luni care are ciocul stramb. Nu stiu de ce! Are vreo boala sau ceva?
Ce inseamna numarul format este incorect?
Fiul meu are un perus, acum 2zile o plimba cu masina cu telecomandă, ea a alunecat și a prins- o intre mașinuță si dulap. De atunci nu se mai sprijină pe un piciorus. I- am miscat ...? (mai mult)
Cum sa câștigi încrederea unui câine?
stau la casă mai pe la țară și am un ciobănesc german de un an și jumătate, de obicei îl las dezlegat noaptea dar noaptea trecută l- am lăsat legat și în următoarea zi am observat...? (mai mult)
Am mai postat o întrebare in legătura cu cățelușul cu parvoviroza, mai exact puiut de Amstaff de 6 săptămâni. Și a revenit, miraculos. Știe cineva de ce are încă diaree? Doua zile...? (mai mult)
Hey! Ieri mi am cumpărat trei hamsteri. Toți erau jucăuși 2 fete si un baiat dar dupa amiaza si toată noaptea baiatul a stat cocoșat cu o ochii strânși si urechile pe spate. Mi a zis o fata experimentată...? (mai mult)
Salut, am un hamster pitic femela de un an si as vrea sa ii introduc un mascul tanar din aceiasi rasa, problema este ca aceasta nu a mai vazut alti hamsteri de cand am luat- o din petshop.Cum ar trebui...? (mai mult)
Bună ziua motanul meu in vârsta de un 1 an jumătate are aproape 2 săptămâni de când e plecat de acasă sunt foarte îngrijorat fiindcă e luna decembrie și afara ninge mai sunt șanse să se...? (mai mult)
Putin acid de baterie a cazut pe pisica....aceasta este bine.nu are "daune" dar i- a cazut parul in acea zona. vreau sa va intreb care sunt sansele ca in acea zona sa nu ii mai creasca blana? E o parte...? (mai mult)
Am un caine de 1 an, si as vrea sa il dresez pentru paza. Va rog sa ma ajutati!
Cum ii pot arata cainelui meu ca eu sunt seful?
Am nevoie de ajutor. Am un caine de 1 an si cateva luni. Nu am prea stat cu el, pentru ca locuiam in alt oras, dar mai veneam. Acum 3- 4 zile, am inceput sa il dresez, dar nu ma asculta....? (mai mult)
Salut din nou, am un catel din rasa Amstaff, are 2 luni, ce hrana imi recomandati sa ii cumpar? din cate am inteles trebuie 4 mese pe zi, cate grame trebuie sa contina o masa?
am primit un catelus din rasa Amstaff deoarece persoana care mi l- a dat nu putea sa aiba grija de el, as vrea sa il cresc dar nu vreau sa fie agresiv, nu vreau sa il "folosesc" la paza, ...? (mai mult)
Am primit doi iepurasi de california foarte dragalasi insa nu stiu unde ar trebui sa ii tin pe timp de iarna. Oare iepurii rezista afara la temperaturi scazute? Sunt destul de marisori si nu- i pot...? (mai mult)
Daca am ca hobby printre altele și domeniul de sănătate/viața sănătoasă ce pot face în viața cu el, la nivel de hobby nu că profesie astfel încât să am și eu satisfacția că am ajutat cu...? (mai mult)
Imi spuneti va rog hobbyuri? Cat de multe
Heey! Nu stiu ce sa mai fac! Ma plictisesc si in afara de scoala onpine si calculator, nu fac nimic! Dati-mi, va rog, idei de jocuri/activitati care se pot desfasura de o singura persoana, in casa!
Salutări, as dori o recomandare de un model de zgardă pentru pisici (stau la țară), ceva care sa se rupă ușor in caz că se agață in crengi/gard etc, ar fi perfect dacă ar fi și fosforescent....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!