Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna seara.Am un pug de 8 saptamani care tot mușca si nu stiu ce i-as putea face, astept raspunsurile voastre!
Salut,de 4 zile am un pug pui de 8 saptamani si as dori sa-l invat cateva comenzi de bază dar acesta nu ma asculta deloc, ce as putea face?
vreau sa- mi cumpar un catelus (mascul) rasa yorkshier terrier toy pui (in jur de 16- 20 zile) dar as vrea sa stiu mai multe informatii despre aceasta rasa. Il pot dresa cat de cat in sensul...? (mai mult)
Cum pot afla cărei rase aparține motanul meu? Se pricepe cineva de aici la pisici?
Ce sa intampla daca un câine/cățea mănâncă mâncare de pisici de mai multe ori?
Ce melodii, mai ușoare, sa le pun papagalilor, nimfelor mai exact, sa învețe sa le cante?
De unde pot cumpara un Crested Gecko sau un Leopard Gecko?
Am o pisica (femela), are 4 luni. Și de aproximativ 2 luni o am la mine. Primele 2 săptămâni a fost cuminte. Acuma a început sa sare la picioare sa ma muste și sa ma zgârie. E tratata bine,...? (mai mult)
Ce părere aveți de blog? E abia la inceput. https://holiavo- info.blogspot.com/? m=1 Voi aveți blog? Pe ce domeniu să mă axez că si el puțin mai vizionat? Mă gândeam la ceva despre sănătate...? (mai mult)
Cum pot imblanzi doua nimfe, mascul și femelă?
Buna! De 2 zile am 2 papagali, nimfe mai exact, femelă si mascul. Femela e cat de cat cuminte, insa masculul, cand bag pana în cusca sa pun alta mâncare încearcă sa ma muște si pare puțin ...? (mai mult)
De unde pot cumpara green gas pentru airsoft,se gaseste si in magazinele pentru materiale de constructie, sau doar in magazinele online pentru airsoft?
Salut, exista o alternativa la 3d printig care sa fie 2d? Adica o imprimanta normala care sa scoata piese 2d de plastic, cum am vazut ca sunt piese de plexiglas cu gauri precise si diverse forme.
Am o problemă, cățelușa mea respiră greu, adica cand inspira scoate un sunet ciudat si nu are pofta de mancare, are 6 luni si nici un vaccin facut, ce poate avea? O sa merg cu ea azi la veterinar,...? (mai mult)
Am un cățeluș Amstaff de 6 săptămâni cu parvoviroza. E sub tratament de 3 zile. Mâine mergem la a 4 a tura de tratament. Încă vomita lichid și are diaree apoasa dar nu cu sânge. Nu mânca...? (mai mult)
Îmi puteți spune vă rog frumos în Ploiești unde pot să găsesc un cabinet veterinar deschis non-stop? Este o urgență
Veterinarii iti vaccinează câinele dacă nu are carnet de sănătate? Cățeaua mea a fatat 4 catelusi și vreau sa le fac doar vaccinurile necesare când vine vremea(pentru parvo mai exact) fără...? (mai mult)
Hei TPU cât costă un al doilea vaccin si sa tai unghiile la căței am facut programare azi si am uitat sa întreb veterinarul
Salut, am Rottweiler in varsta de 1 an si 7 luni, eu am luat- o pentru paza, dar intra si iese cine vrea, ce pot face sa fie mai buna pentru paza? Mai agresiva? Mentionez (eu o tin la mine acasa sa...? (mai mult)
Cum as putea să imi ajut eu câinele? Am fost la veterinar si a zis ca nu are ce să ii faca si să plec acasa? Cainele meu s- a lovit la o laba si acum merge schiop.Cat va dura să ii treaca? Daca pun...? (mai mult)
Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere o pisica cat mai repede(mai exact de Craciun)?
Am o gaina care nu mai sta in picioare, are o stare de somnolenta si misca putin din cap, fara motiv. Am cautat pe internet si nu am gasit nimic exact. Nu am un medic veterinar prin preajma,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Si- a luat soacramea o pisica pentru nepotul ei de 3 ani. Aceasta tot insista sa nu mai bagam pisica in seama si sa nu o mai mangaiem sau sa o luam in brate ca vezi doamne...? (mai mult)
Hei TPU, recent am pierdut carnetul de sănătate a câinelui meu si trebuie sa merg la vaccin cu ea, ce pot face pot sa fac unul nou atunci? P.s are doar un vaccin in carnet
Vreau si eu informatii despre centrele de echitatie din România,ve rog. Versta de la care poti participa,cum se procedeaza cu programul in timpul anului școlar, pretul etc Multumesc!
Am o catelusa pe nume Bella(rasa pitbull sau corcitura, nu stiu exact) de 9 luni si a inceput sa sangereze, asa ca am cautat pe internet si am vazut ca este perioada in care e in calduri. Langa mine ...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi privind situatia unui caine. Bunicii mei au la țară un câine de talie mare(e ceva corcitura de alsacian) și e cam sălbatic dacă pot spune așa. Ei l- au legat în lanț de ...? (mai mult)
Pisica mea trage parturi mereu și nu știu ce sa fac, ii place foarte mult fasolea și sardine cu lămâie.
Am 2 perechi de papagali perusi si ceilalti nu stiu cum le zice au creasta asa in sus M-ar interesa daca ii pot tine in aceiasi cusca si cand e sezonul de imprechere
Întrebare în special pentru pescari / cei care lucrează in domeniul acvaculturii. Dacă, cumpăr niște crapi vii, din Metro. Selgros..etc, îi pot elibera în dunăre? Crapii de...? (mai mult)
Ce e un pedegree?
De ce sunt ciorile asa nenorocite? Odata am vazut- o pe una cum ataca un motanel... erau sus pe un acoperis si n- am putut sa intervin. Si ala prost nu stia cum sa scape de ea. Daca ii dadea o gheara peste...? (mai mult)
Cat la suta pisica este mai iubita fata de un caine? Cat la suta din populatie prefera pisica?
Sunt nou pe aici, dacă greșesc cu ceva vă rog să mă scuzați! Am început o colecție de cartușe trase (tuburi goale)cu capsa lovită, m- am documentat și este legal.Momentan dețin 9mm;...? (mai mult)
Am un câine husky și de când a început sa ningă a vrut numai pe afara, fiind și "prietena lui" in călduri, nu m- am înțeles cu el și a dormit numai in zăpada lângă ea. Acum. de o ...? (mai mult)
Este Misha nume de catea?
Ce se întâmplă dacă nu sterilizezi pisica? DAU funda!
Cum se rezolva cubul 2x2x2 legat la ochi?
Se poate umbla cainii in perioada aceasta de pandemie?
Am o intrebare:daca ai un hobby(sa iti placa sa faci un lucru)ex:informatician, sa repari un telefon sau o tableta; esti obligat sa iti placa ce fac părinții tai(unde lucreaza ei)si acolo...? (mai mult)
Dacă am un lichid de vape fără nicotina trebuie neapărat sa îl combin cu baza sau pot sa îl folosesc direct?
Pot sa gasesc shiba inu la animaxul din Arad? Daca nu, spuneti-mi ce alte rase de caini pot sa gasesc la animax.
Unde se poate gasi un catel pomsky in Arad? Si la ce pret?
Locuiesc in Arad si as vrea sa stiu ce rase de caini se vand la Animax, desigur cel din Arad, Calea Aurel Vlaicu. Se poate gasi welsh corgi, pug, bichon, etc?
Salut, as vrea sa stiu daca se pot cumpara cartuse (gloante) folosite si daca da, de unde?
Ce trebuie sa faci ca sa devii fotomodel? Puteti sa-mi recomandati niste agentii de increde? Multumesc!
Salut, pisica mea a fugit de acasă acum 8 zile și în prima faza nu am știut cum(nici acum nu știu cum). Si am tot ieșit afara zilele astea poate o vad na... Si aseară vad pe Facebook pe un grup...? (mai mult)
Buna,am si eu o întrebare, am o catelusa Amstaff de 4 luni..si azi când a urinat avea si putin sânge, îmi poate spune cineva din ce cauza?
La cate zile dupa ce ii vine ciclul trebuie sa dau la monta o catea husky? Am dat-o azi dar nu a facut nimic, cred ca am ținut-o prea mult ca nu găsisem caine.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.