Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
stie cineva daca "Andres" este nume de caine? Dau funda
Pentru cei din Cluj, stie cineva unde pot gasi un PetShop cu animale? Si nu ma refer la cele din Iulius si Polus. Ma refer la un petshop in care sa gasesc animalute. Dau si funda.
Am un câine de rasa Ciobanesc German care are vârsta de 2 ani, iar ieri el dormea în coteț "pe ochiul drept"iar pielea îi era în timp ce dormea zbârcita pe ochi când s- a trezit nu își...? (mai mult)
Neata TPU! Este ora 5 dimineata si m-am trezit cu pisica mea (are vreo 6-7 luni), lingându-mi subtioara. Este normal? Stiu ca pisicile au o anumita dorinta pentru sare, dar pe bune?
am si eu o problema cu cățelul meu, este un bichon de 2 ani, l- am crescut de cand avea 2 lunite si de la un timp incoace a devenit foarte rau, musca foarte tare. Nu mai stie de joaca ...? (mai mult)
Am un cățeluș nu are niciun an. Acum câteva zile am tăiat porcul, i- am dat cam multa canre și grăsime, el fiind lacom. A început sa vomite absolut tot ce a mâncat. Nu s- a mai ridicat,...? (mai mult)
Am un motanel in varsta de 7- 8 luni. De doua zile ii s- au umflat genunchii din spate si merge un pic leganat. Daca il ating il doare. Rotulele sunt vizibil inflamate. Ce ar aputea avea si ...? (mai mult)
Buna, am un catel jack russell. Las tine in casa doar ca ii cade multa blana (nu are probleme medicale ) ce pot sa fac in aceasta privinta?
Buna,am un catel Jack Russell. Sta afara, las tine in casa doar ca ii cade multa blana. Ce pot fac in aceasta privinta?
Ceau TPU, Am si eu o intrebare, am o pisica si de fiacare data dupa ce ma joc cu ea am senzatia ca am fire de par in gat. Mapoate ajuta si pe mine cu aceasta nelamurire, de ce simt fire de par in gat?
Cum pot sa evit ca hamsterita sa isi manance puii? Nu sunt primii pui, a mai fatat si in trecut si nu s- a intamplat asa ceva. Au crescut toti mari, dar acum nu stiu ce a apucat- o. A mancat 2 si am ...? (mai mult)
Cum pot face ca pestii sa se inmulteasca? In afara de a avea masculi si femele, ca am si degeaba. Trebuie sa fac eu ceva sau sa las natura sa isi urmeze cursul?
Heeei! Am nevoie de niste ajutor/sfaturi. De crăciun vreau un dihor si nu prea stiu cum stă treaba. M- am documentat destul de mult de pe site- uri, dar simt ca nu e de ajuns. E greu? Învață...? (mai mult)
Hei! Ce parere aveti despre siteul Ekopiro? Am citit cateva recenzii in care ziceau ca le-a venit politia la usa. Daca ati comandat de acolo va rog sa imi spuneti cum a decurs comanada.
Pe peruși îi afectează televizorul? :D o țin pe perusica mea in camera cu mine și se uită la tv cu mine :))). Lumina medie-puternica îi afectează?
Pisica mea gestantă, vomita de o ora tot ce a mâncat.Mai are puțin pana naște.Ce sa fac?
Am nevoie de ajutor, le- am făcut curățenie în cușca la perușei și i- am lăsat prin camera între timp când s- au întors în cușca am observat că femela sângerează dintr- o aripa, nu pare...? (mai mult)
Am cumparat acum 3 zile o pisica british si este foarte foarte speriata. Manaca, merge la litera, tot ce trebuie. E normal?
Salut, mi- am luat un hamster de curând și l- am observat ca mănâncă de multe ori rumeguș de așternut și nu stiu ce sa zic... Și în plus de aia când doarme tremura (deși este la căldură)...? (mai mult)
I- am făcut pisicii mele operatia de sterilizare si dupa ce a fost cusuta, s- a lovit si s- a umflat. I s- a deplasat putin un intestin si a trebuit din nou sa o opereze si sa o coasa iar....? (mai mult)
Am un boxer in vârsta de 2ani și 5luni.Ea sta afara tot timpul.De Crăciun, ma gândeam sa o bag in casa, sa- i fac o baie și sa participe si ea la pozele de familie lângă brăduț. Problema...? (mai mult)
în seara asta mi- am luat un hamster, doar ca am observat ca e fix opusul la ce ar trebui ex:doarme noaptea și ziua e activ..., as vrea cele mai importante detalii despre hamsteri, dau...? (mai mult)
Salut. Am un motan, are vreo 9 luni, si astazi am vazut ca are o umflatura mare sub piciorul drept din fata ...este chiar mai mare decat un ou de gaina, si tare. Ia aparut peste noapte....ieri nu ...? (mai mult)
Cainele meu are 6 luni, fetita, nesterilizata. Are cumva treaba ca e nesterilizata cu faptul ca isi face treburile pe la ore de tip 10- 11 noaptea in conditiile in care o scot de trei ori afara, dimineata...? (mai mult)
bulldogul meu are dermatita,ce e de făcut? multumesc! am fost și la veterinar, astept și alte sfaturi
As avea o problema cu o catelusa adoptata. Am gasit- o la bunica mea la tara, chinuita de niste copii acum 3 luni. De atunci am avut probleme cu ea destul de multe pentru ca a avut nevoie de...? (mai mult)
Cânt la chitara clasica si am invatat toate notele majore.Dar la cele minore am văzut că la majoritatea trebuie barate.Problema e ca eu nu pot sa barez, pur si simplu nu pot pentru ca nu iese ...? (mai mult)
Cat as putea sa cer pentru o promovare. Am un cont pe Instagram de 44 k. Ma gândeam sa cer 300 de lei și ii puneam contul la story timp de 3 zile. As vrea sa adaug anunțul pe olx sa afle lumea. E un...? (mai mult)
Buna seara, aveam un caine doberman in varsta de 7 ani si 7 luni crescut de mine de la varsta de 2 luni. A fost bine, jucaus, vioi si dintr- o data in urma cu cateva zile s- a imbolnavit, a vomitat...? (mai mult)
Câinele meu Bichon a găsit un pliculeț de otrava de șobolani, cred ca a apucat doar sa o scoată din locul in care a găsit plicul și sa o lingă, am văzut la timp cred eu. Ce pot sa fac?...? (mai mult)
Salutare, vreau sa imi cumpar o bufnita :) si nu prea stiu care e treaba, e legal nu e, de unde pot cumpara, o pot dresa undeva sa nu ma manance noaptea :))? Ce mancare ar prefera cumparata ( ca nu...? (mai mult)
Buna! Ieri mi- am luat un PESTE BETTA și nu am fost prea informata in legătura cu întreținerea acestora. Ideea e ca mi se pare ca e bolnav: ieri era mai activ, când l- am luat avea deja părți ...? (mai mult)
Aveti idee de unde pot cumpara un pui de corb? Sau, cine ar vinde? Stiu ca se gasesc greu, am cautat pe net dar nu am gasit mai nimic, decat articole pe aceasta tema sau anunturi de vanzare...? (mai mult)
Are cineva papagali conure si vinde in Bucuresti?
Unde credeți că i-ar fi mai bine unui animal născut și crescut în captivitate, în captivitate sau în sălbăticie?
Femela husky este mai calma sau masculul? Gen cu oricine.
Doare ciupitura de perus? Cu ce se aseamănă durerea? :|
Am o întrebare despre un cățel. Am avut un Bischon un an de zile de când era pui doar ca făcea dezastru in casa nu se mai putea așa... așa ca l- am dat o fetița. Ce ziceți e posibil sa fie...? (mai mult)
Bună, as vrea sa stiu de unde pot cumpara un pitbull american terrier. In județul Timiș daca se poate va rog!
Nu inteleg de ce guvernele protejeaza speciile periclitate. Unde credeti ca ar fi mai bine unui animal periclitat, in salbaticie, unde magnati industriali rai, lacomi si egoisti le distrug habitatul...? (mai mult)
am o intrebare. Vreau sa imi cumpar o pereche de papagali nimfa si nu stiu ce marime ar trebui sa aiba colivia. Am auzit ca trebuie sa fie patrata(cea cu bolta in partea de sus le streseaza),...? (mai mult)
Am 3 papagali și o pisică. (Vă rog să nu râdeți, doar iubesc animalele) și vreau să îmi iau o șopârla Gecko. Pot să îmi iau deși am 4 animale? Dacă da, îmi puteți spune ce...? (mai mult)
Salut,as vrea să-mi cumpăr un ciobănesc german dar nu știu de care să-mi iau un mascul sau o femela?
Cainele meu tuseste ca un magar si pare ca se ineaca, apoi ar avea impresia ca vomita. S- a intamplat de cateva ori pana acum, nu zilnic dar s- a intamplat. Nu stiu ce sa ii fac, cum l- as putea duce...? (mai mult)
Ce ați face în singura zi liberă dinainte de a începe 47 de zile de dus la serviciu zi de zi fară weekwnd- uri libere fără nici un fel de liber!? Eu mai am doar mâine liber! Apoi timp de 47 zile...? (mai mult)
Am o catelusa, a fatat pentru prima oara, a avut 6 pui in burta dar doar 2 au putut iesi si unul dintre ei mort. Restul 4 au ramas in ea. Dimineata urmatoare am dus- o la doctor, a fost operata...? (mai mult)
Daca ati putea avea legal orice animal si ati putea avea grija de el, ce animal de companie ati vrea?
A venit sau nu apocalipsa?
Salutari, pictez miniaturi si as vrea sa dau vopseaua acrilica jos de pe una, din ce am cautat am nevoie de alcool izopropilic si nu stiu de unde as putea face rost azi fara sa comand de pe net. Sau ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!