Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Salutare! Am o pisica in varsta de 11- 12 ani, tinuta mereu in regim domestic ( in casa ) si bine ingrijita si rasfatata. De curand am salvat o pisicuta de 1- 2 luni pe care incerc sa o acomodez in casa...? (mai mult)
Salut TPU, am folosit recent soluția parakil la pisicile mele, dar nu a funcționat, tot mai au purici și vreau să acționez din timp, ce altă soluție îmi recomandați? Mulțumesc anticipat!
Bună, am o cățelusă și are 3 luni, aș vrea să plec cu ea în vacanță în altă țară dar abia am terminat schema de vaccinare. Ce mi- ar trebuie să îi mai fac, ce vaccin? Si în afară de...? (mai mult)
As vrea sa pariez pe curse de cai dar nu stiu unde.Mi ati putea zice cateva?(in afara de betfair)
Buna! Am o intrebare. Pisica mea a ramas gravidă si acum 2 zile am observat ca sangereaza. M- am gandit ca trebuie sa nasca dar asa a sangerat toata ziua. A fatat seara spre dimineata un pui dar acesta...? (mai mult)
Bună ziua. As dori un ou de cioară/corb/coțofană, ofer până la 150 lei. Aveti ofertă? Rog seriozitate!
Salut, acum 3 zile am operat catelusa de hematoms si nu mi- a spus sa curat rana. Este ok doar mi- a spus sa imi fac programare la ei dupa 10 14 zile dar ii cam miroase urechea urat, ce imi recomandati?...? (mai mult)
Bună seara! Am o țestoasă de apă. De curând mi- a murit una mai micuță, iar aceasta mare o bătea mereu. Acum a rămas singură în acvariu. De curând am găsit la un magazin o țestoasă de...? (mai mult)
Salut! De curând pisicii mele i s-a montat un stent ca urmare a unei stenoze. Știe cineva dacă în timpul acesta cat are stentul înăuntru nu va mai hârâi când respiră?
Bună TPU! Am un pusoiaș negru si nu stiu ce nume sa ii pun, aveti idei de nume pentru un pisoi negru?
Voi puneți mâncare pisicilor in fața blocului si daca da la voi nu vin șoareci? Ca a început sa vina căldură si ies si ei la mâncarea lor si am o fobie si scârbă de ei de nu va imaginați
Motanii castrați pot pleca după pisici în călduri? Mi- a dispărut motănelul de 1 an acum o zi și nu îl găsesc nicăieri. Mai am 6 pisici salvate și se mai ciondănesc. Putea pleca și din această...? (mai mult)
Salutari sunt din Prahova si am o intrebare despre permisul de pescuit obținut pentru ape contractate, anul trecut n- am apucat sa il iau dar sunasem la asociația Peneș Curcanul din Ploiesti era 100lei...? (mai mult)
Bună am unde hamster sirian și nu bea apa. Deloc ce sa fac
Am un hamster sirian și l- am luat de trei zile dar prima zi na mâncat nimic dar după douo zile am mâncat un boul complet ce sa I fac acum 5 ore mai i- am pus o lingura și a mâncat- o în 10 minute....? (mai mult)
Buna! Am o cățelușa (șoricar? care a fătat 3 căței ce nu au deloc coada.Stiti cumva despre ce e vorba? mă gândesc că ar defect genetic.Multumesc
Buna, catelul meu a fost muscat de labuta, in urma cu 2 zile, de catre un alt caine. Labuta afectata este de la piciorul drept din spate, el acum mergand doar pe 3 piciore, schiopatand si nu mai vrea...? (mai mult)
Are ceva daca hamsterul meu nu prea bea apa?
Buna seara oameni buni de pe TPU! Un prieten de al meu a primit de la un coleg o pisica siameza (cred ca e pui) si mi s- a pus pata ca vreau si eu una. Am vorbit cu parintii si au spus ca poate acum...? (mai mult)
Doresc să cumpăr un cățel labrador pe europet.ro A cumpărat cineva de la ei? Sunt de încredere?
De ce manca uni animale nu se gandeste ca si ele este ca si noi cu sentiment si emotii? Ma doare inima cand ma gendesc ca sentampla zilnic gravitate asupra lor nu am eu bac si bani si scoala dar nu manc...? (mai mult)
Salut TPU, imi trebuie ceva permis de port arma pentru pistol cu bile de cauciuc? Ca la ce situatii intampin in trafic mai nou... vad ca nu este suficienta o bata de baseball multumesc;)
Salut! Stiti ceva locuri sau balti prin București sau aproape de București? Sunt undiţar incepator si pasionat, ma gandeam sa o iau agale prin oras si sa invat singur arta pescuitului, dar vreau...? (mai mult)
Pot sa aflu ce curier îmi aduce 2 colete cu Nr de transport? Că Awb nu am încă. Mulțumesc
Ce carti de citit ini recomandati pentru 12-13 ani? Despre aventura si magie daca se poate. Multumesc!
Bună ziua. Am un câine bătrân are 15 ani. A fost adus la mine cand avea 7 luni de cineva care pleca definitiv din țară. Niciodată nu am putut să punem mâna pe el. Acum este bolnav, are ca o tumoare...? (mai mult)
Buna colegi TPU, A calatorit cineva cu trenul din Romania in alta tara, acompaniat de cainele s- au? Daca da, cum a decurs calatoria, a trebuit sa prezentati actele cainelui? Ce acte ati pregatit?...? (mai mult)
Bună seara! Am luat un cățel de la Onepet care a murit. Am dat mail și mi- au spus ca voi primi altul. Mentionez ca nu trecusera cele 3 zile. A mai fost cineva în această situație? Cățelul...? (mai mult)
Cainele meu fuge IN CONTINUU de acasa. Nu mai stiu ce sa ii fac. Nu vreau sa il leg, nu am fost niciodata de acord cu lantul la caine... Dar chiar nu stiu ce sa fac! Are tot ce ii trebuie, e hranit de...? (mai mult)
O cucuvea a făcut pui la mine in fânăr, cum ii alung? sunt destui de mari, și așa face cucuveaua aia o gălăgie noaptea da păi când o să crească și astea ce o sa se întâmple cum îi fac ...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare, am un câine de lup femelă care a fătat de 3/4 săptămâni, a fătat 12 căței din care unul a murit și presupun că l- a mâncat, au mai rămas 11 acum, 1 săptămâna...? (mai mult)
Salut,daca pun mana pe puiul unei pisici s-ar putea sa nu il mai recunoasca mama?
1.De ce nu vă treziți la realitate cei care trăiți conduși de întunericul mental? 2.Care sunt beneficiile întunericului mintal? 3.Care sunt dezavantajate unei vieți trăite in realitate așa...? (mai mult)
Bună seara, am un pechinez mic de 5 luni, de două zile am observat ca în zona capului mai sus de ochiul drept s- a umflat foarte tare, arată ca o gâlma, atunci când pun gheață se dezumfla puțin...? (mai mult)
Bună ziua tuturor.Am o întrebare și sper din suflet sa ma puteți ajuta.Am un cățel de talie mica și as dori sa îl tund dar nu sta, menționez ca am fost cu el la mai multe saloane sa îl tundă...? (mai mult)
Câinele meu are o căpușă lângă ochi. Cum îi pot scoate căpușa?
Am o cățelușa în vârstă de 2 luni jumate și a avut purici și am cumpărat Srongold pentru pui, am dat-o cu ea acum 3 zile, când aș putea să îi fac baie?
Pisica unei rude își înghite propriul ghem de par, de ce se intampla asta in condițiile in care mănâncă 3 mese pe zi?
Buna, am o curiozitate despre incubatul oualor de rata. Afecteaza cu ceva daca pun ouale de rata la incubat in sistem de intoarcere deoarece find mai mari ma gandesc ca nu stau exact cum ar sta ouale...? (mai mult)
Bună ziua! Am o țestoasă de apă. Este activă și mănânca, dar își ține mereu capul în afara apei. Atunci cand și- l bagă în apă își dă cu gheruța în față, parcă încearcă să...? (mai mult)
Salutare! Vin cu o problema care ma enerveaza pe zi ce trece tot mai mult! Am 2 copii mici pana in 6 ani carora nu le plac cainii si din contra se sperie de ei! Incerc sa nu ii expun pe cat posibil...? (mai mult)
Bună am un bichon maltez în vârstă de 3 ani de o săptămână are probleme cu ficatul iar după ne- a zis domn doctor și cu vezica biliara.De o săptămână a făcut perfuzii antibiotic hepatice...? (mai mult)
Bună tuturor! Vin cu o problema de sănătate a unui cățel al vecinului meu. Vecinul meu este un domn singur și în vârstă, are un cățeluș Cavalier king Charles care suferă de următoarele: ...? (mai mult)
Am o testoasa mica de Florida si am primit- o acum 4 zile, nu prea innoata, sta doar pe uscat, nu mananca viermisori, nici peste, doar paine. Apa are 26- 27 de grade, are lumina uv si filtru. Este...? (mai mult)
Buna ziua, am o catelusa bichon de 4 ani. A fost operata in octombrie 2023, la coloana, deoarece nu se mai putea tine pe picioarele din spate, si dupa multe tratamente (pastile, injectii, proceduri...? (mai mult)
Dacă castrez cățelușa îi va mai veni ciclu menstual? Sau există pastilă pentru a îi opri ciclu menstual?
Salut, am si eu o intrebare. Am un motanel in fata blocului de care am grija, are in jur de un an și i- am cumparat niste bobite(purina one indoor formula) si am vazut ca nu vrea sa manance, el este...? (mai mult)
Buna, m- a lins pe picioare catelul meu bichon care sta in apartament la bloc si care il mai scot ocazional pe afara dar n- a avut niciodata muscaturi de la alti caini sau zgarieturi, n- am mai avut ...? (mai mult)
De ce perusul meu de 1 an jumate pute a fum? Il spal des cu apa si tot pute. Sugerati sa-l spal cu putin sapun? Sau de ce pute a fum? Bdw, este mascul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?