Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, de ieri am observat ca o găina a inceput sa cânte aproape ca un cocos! Am auzit numeroase superstiții despre asta, voi ce spuneti?
Cine donează un motănel puiuț alb și blănos? Sunt dispusă sa adopt unul. Sunt din Navodari. Mulțumesc.
Daca un animal moare in timpul operatiei(la o clinica veterinara), mai platesti costul operatiei? Platesti partial?
Perușii sunt păsări deștepte? Au o memorie buna? Sunt iubitori?
Am o perușică de aproape 3 ani. Credeți că aș mai putea sa o dresez? Pentru că văd că nu mai are frica de mine, pot sa ii pun mana in colivie dar daca mă apropii un pic de ea, incepe să fugă....? (mai mult)
Întrebare urgentă si foarte serioasă. De unde pot cumpara un pui de raton in Romania? Nu- mi pasă ca- i legal sau nu sa- l cresc in casa, alți consumă droguri si nu au nimic.Va multumesc...? (mai mult)
Mi-am luat un porcusor de Guineea ..nu știu nimic despre el. Vreau multe detalii ca micuțul meu sa fie sănătos și sa trăiască mulți ani! Funda
Poate un motan castrat sa fie inca in calduri?
Urgent! Ce pot face daca am un pisoi căruia i-a fost tăiat piciorul cu toată pulpa de tren?!? Va rog e urgent! Aștept răspuns rapid!
Buna, am caparat cu ciobanesc de Bucovina, are 8 luni si nu e deloc agresiv. Cum il pot face agresiv? Eu mai am un ciobanesc foarte agresiv oare daca îi pun impreuna schimba comportamentul? Asa el latra...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un cățeluș, mix între labrador si kangal. Are aproape 3 luni vaccinurile sunt la zi, dar am observat ca piciorul stâng din față e puțin cam strâmb, ce- i drept mănâncă...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am primit un caine Ciobanesc alb elvetian. Nu am idee ce nume sa ii pun, este baiat. Nu vreau un nume in limba Romana, vreau ceva special. Multumesc!
Bună ziua. Vreau sa fac o sticla personalizata. Ce program pot sa folosesc ca să creez eticheta autoadeziva cu textul sau poza? Mulțumesc
Am o veverita chip- m.u.n.k siberiana și aș vrea să știu ce pot să ii dau de mâncare, ca internetul nu mi spune ce trebuie sa ii dau sau nu stiu eu ce să ii dau mai ales ca vreau sa ma imprieteneac...? (mai mult)
Uite va rog sa-mi răspundeți am un cățeluș de 1 luna si 1 sap vomita de 1 zi i-am facut deparazitare si inca vomita dar nu are diaree, este rasa bichion ????????????
Am un ciobănesc german în vârstă de 6 luni. Cam pe la 3 luni- avea deja 2 vaccinuri făcute, peste noapte a avut un ochii albastru( tulbure). Tin sa precizez ca stam la curte și mai avem un...? (mai mult)
Știe cineva procedeul prin care se împăiată un cap de peste (stiuca, somn, etc)?
Saptamana viitoare urmeaza sa merg la veterinar pentru inlaturarea tumorii hamsterului meu, stie cineva ca cat costa operatia(cu tot cu anestezic si ce mai trebuie), cate riscuri exista? Vreau...? (mai mult)
Am cumparat cateva seturi de forme din silicon pentru prajituri de Craciun, dar nu am gasit nicio reteta. Ma poate ajuta cineva cu una? Multumesc!
Salut, as putea sa pun in acvariul cu pesti, logic, niste plante normale "de prin gradina"? Sau trebuie sa cumpar neaparat plante acvatice? Multumesc!
Ajutor! Cățelușa mea în vârstă de aproape un an vomita, tremura și plânge. Am citit pe internet că dacă îi dau lapte o să- i treacă, dar nici măcar nu se apropie de lapte. P.S la ora asta...? (mai mult)
Cat traiesc hamsterii siberieni? Pot ajunge la 5 ani?
Salut, am un cane corso în vârstă de 3 luni, astăzi după ce am terminat orele, am fost afara sa ma duc sa ma joc cu el, dar l- am găsit în gradina mâncând o găină, faza e ca nu e prima ...? (mai mult)
am o problema cu catelusa mea, este un bichon de talie medie. De cateva zile se simte rau, cred ca respira greu, tine gura intredeschisa, uneori schiopateaza(putin apoi isi revine) si bea...? (mai mult)
Cum sa fac ca un caine sa ma asculte? Nu face nici o comanda pe care i-o dau.
Ce sa fac daca cainele meu sta intins pe jos atunci cand vreau sa il scot afara?
Păreri despre canisa Pearl of Hills? Se ocupa exclusiv de golden Retriever. A colaborat cineva cu ei? Sunt de încredere? Mulțumesc anticipat!
Am o nimfa si vreau sa- i iau mascul. După ce ii iau mai sunt sanse sa ii adresez sau ar trebui dresați separat? *ps nu este foarte dresata (sta la pupat, sta la mângâiat, mănâncă ...? (mai mult)
Existe rase de pisici care nu cresc prea mult? Adica sa ramana asa mai micute? Care sunt?
Cum se numeste acel aparat care face un fel de gravura, dar de fapt arde? Am vazut ca e folosit la lemn, face desenul cu acel instrument care de fapt arde putin lemnul.
O pisica straina foarte blanda a venit acasa la mine si nu mai vrea sa plece, ce inseamna asta? Imi raspunde cand o chem, zici ca ma stie de o viata
Buna Ziua, O intrebare pentru pescarii mai experimentati. Am gasit o reteta de popup pe internet: Un amestec de faina alba cu pesmet, gelatina si ou crud care se modeleaza in bilute mici si care apoi...? (mai mult)
Caut un instrument, nu stiu cum se numeste e un fel de cutter, insa manerul e rotund ca al unui pix, iar in capat are acea lama si varf ascutit si e folosit tot ca un cutter. L- am vazut prin filmuletele...? (mai mult)
Care este numărul de bacterii si germeni admiși în laptele de consum?
am un perus, baiat, cca. un an, iar de cateva luni incoace baga cateva seminte de mei in apa:)) Stiti de ce face asta?
As dori sa stiu cate kg de cas produc un efectiv de 100 de oi saptamanal.
Caut de ceva vreme un hamster, dar nu am gasit in zona mea( Bistrita )nici unu ma puteti ajuta? Srry de categorie
Urmeaza sa duc catelul la cateva sedinte de dresaj pentru mersul in lesa. In vara voi fi plecata din tara o perioada, credeti ca o sa uite comenzile invatate? Multumesc!
Cum se numesc acele obiecte care se pun in piept ca niste brose, insa sunt cu diferite embleme, cum ar fi cu steagul Romaniei. Se prind cu acele ace de tip brosa si sunt foarte cautate de colectionari....? (mai mult)
Oare daca mi-as face niste haine precum steagul nostru as putea pati ceva?
Am un ciobănesc de Bucovina. E NORMAL SA NAPARLEASCA ÎN NOIEMBRIE?
Nu știu ce sa-i mai fac la motanul meu, mereu miauna, când nu doarme, miauna, ce pot sa-i fac?
Am o cățelușă amstaff și recent am văzut-o cu ochii roșii și lăcrimând, este răcită, nu? Ce aș putea face?
Pisicuța mea de 2 luni jumate elimina tot timpul niște viermisori albi ca bobul de orez după ce i- am aplicat un tratament cu niște picături după ceafa. Sa fie posibil de la asta? Și...? (mai mult)
stie cineva ce se intampla daca bag lichid fara nicotina in pod (tigara electronica), pot sa vapez si asa sau se strica rezistenta? Multumesc anticipat
As putea sa imi fac propriul steag al Romaniei si sa il prind la casa cand se apropie 1 Decembrie? Am voie sau trebuie unul cumparat?
Pisicile pot manca ciocolata? Patesc ceva daca mananca?
Imi poate spune cineva daca ai nevoie de un permis anume pentru cautarea aurului aluvionar cu saitrocul (un fel de farfurie speciala pentru colectarea aurului)? Daca da, cum pot face rost de...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati. Pestisorul meu zebra danio a inceput acum cateva minute sa inoate foarte ciudat. Era bine inainte. Acum se chinuie sa stea in pozitie normala...sta intors pe dos, vertical...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti ce semnifica scrâșnirea dinților la nimfa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!