Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Îmi trebuiesc urgent jucării de toate felurile. Pe unde aș găsi?
Salut, am un cane corso și as vrea sa ii cupez urechile, faza este ca știu ca mulți dintre voi spuneți ca nu, îl maltratezi, știu ca operația se face prin anestezie totala, deci câinele nu...? (mai mult)
Au cainii femelele pasarica? Sau doar fund
Nu am nici o idee. Stiti cum pisicile raman gravide? Multumesc
Cum imi învăț câinele să facă afară in conditiile in care când ajung acasă se duce si face la pled? Ce să fac? Stau cu orele afara si degeaba!
Salutare tuturor! Am si eu un pui de Dog Argentinean si nu vede, doctorul veterinar o spus că nu i s- au dezvoltat pana la capat ochișorii in primele zile de viata. Aveti vreo idee cum as putea sa-...? (mai mult)
Am o întrebare. Pisica mea are 2 luni și ceva, e destul de micuța și slăbuță dar are o problema, cel puțin eu consider in momentul de fata o problema. La veterinar nu pot ajunge așa...? (mai mult)
Curând doresc să imi iau o nimfă. Mai am si alte animalute. Ador animalutele. Vreau sa stiu informatii despre ea inainte de a o cumpara. In afara ca trebuie sa ii cumpar jucarii, cusca, ...? (mai mult)
Puteți sa ma ajutați cu pestele meu Betta? Are burta foarte umflata și nu știu ce sa fac, nu știu ce sa ii dau, ma puteți ajuta?
As avea nevoie de niste mici sfaturi. Eu fac parte dintr- o asociatie de animal rescue si incerc sa fiu cat de activa pot, sa particip la salvari, preluari, curatienie, tot ce se poate. Eu...? (mai mult)
Bună seara, am fost azi cu cățelul la doctor, i s- a pus o perfuzie și m- a trimis cu el acasă, am mai primit o perfuzie pentru a o administra acasă, din ce mi- a spus doamna de acolo a spus ...? (mai mult)
Cum învăț câinele să facă afara? In cazul in care eu il scot afara si stam cu orele, dar cand ne intoarcem acasa se duce să facă la pled.
Buna, as vrea sa stiu daca un papagal perus se intelege bine cu o nimfa(nimfa mascula sau femela) impreuna.Si ce sfaturi mi-ati putea da?
Reboundul la furca fox float 32 este blocat si nu stiu ce sa ii fac, am incercat si cu wd 40 este tot blocat, va rog sa ma ajutati.
zilele astea a venit o catelusa de talie mica in fata portii, aseara tata m- a lasat s- o bag in curte, dar azi a stat pe gazonul nostru, desi noi avem cateva pisici si calca des gazonul, n- ...? (mai mult)
Cum sa îmi conving părinții sa îmi ia un câine mare (Shiba Inu)? Tatăl meu este de acord cu acest câine, dar mama nu. Spune ca daca chiar vreau un caine, îmi ia unul mic, dar mie îmi plac mai...? (mai mult)
am o femela din rasa rotwiller are 1 an si 6 luni, cum o pot face sa nu intre nimeni in curte(adica pentru paza)?
Am o intrebare. Eu am un catel, este nascut pe 09.08. 2020. Doamna doctor a spus ca urmeaza miercuri ultimul vaccin din schema pentru a putea iesi cu el afara. Voi putea iesi dupa ziua de miercuri...? (mai mult)
As vrea sa va intreb cum deosebesc o nimfa sanatoasa de una bolnava. Multumesc
Imi doresc sa cumpar un pui de CORB sau CIOARA. Va rog cine stie de unde pot cumpara unul sa imi scrie. Ofer 500 lei pe un pui. Va multumesc!
Salut.De curând am gasit un bichon pe strada care mai avea putin si era calcat de masina si l- am luat acasa.L- am spalat, l- am verificat de purici, l- am scos de 3 ori+ pe zi si i- am dat mâncare...? (mai mult)
Stiti niste rase de pisici hipoalergenice, in afara de cele fara par, daca exista?
Am un cățel (pomeranian) care are purici, am observat după ceva vreme la el (pentru ca are blana foarte deasă) ca se scărpina excesiv. Are de aprox o luna. Problema este că nu mă lasă...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati, am o problema cu un catel in varsta de 6 ani care nu isi mai simte picioarele din spate. Daca il gâdili le poate trage la fel si coada. Intrebarea mea este dacă mai ...? (mai mult)
Buna dimineata, TPU. Am o problema mare cu un peste din acvariul meu. Este un xipho galben mascul si este foarte agresiv doar cu femelele din acelasi specie. Nu cu altii! Am mai avut o femela de xipho...? (mai mult)
Ce poate sa pățească un porcusor de guineea dacă mănâncă ciocolata?(al meu a mâncat din greșeală) și nu stiu la ce sa ma astept
Vreau sa achiziționez o arma airsoft de preferință un sniper MB03, cei ce aveți modelul acesta de sniper este ok? Sau ce îmi recomandați prefer ca replica sa fie cât mai asemănătoare celor...? (mai mult)
Puteti sa imi dati nume de companii ce fac animatii 3D folosind Software-ul Blender? Multe companii folosesc Maya.Dar cu Blender nu am intalnit.
Bună, am un caras auriu care sta la suprafata apei într-o parte, ce pot face sa il ajut?
Vreau sa fac un ceas cu niste castane, insa nu am pistol de lipit cu silicon, as putea lipi castanele de carton cu superglue? Sau cu ce le-as putea lipi ca sa tina?
Motanul meu in varsta de 2 ani a plecat de acasa de 2 saptamani aproape si nu stiu daca se mai intoarce, l- am cautat si in apropiere de casa dar nimic.A mai plecat 5 zile odata dar a venit inapoi, ase...? (mai mult)
Bună, Am și eu o întrebare. Ca băiat pot sa fac cursuri de make- up ca mi se pare ceva frumos și chiar mi- ar plăcea sa machiez ba chiar ma machiez și eu doar ca să învăț aceasta arta frumoasa...? (mai mult)
Ajutor! Pisica mea de 2 luni jumatate nu mai mananca de o zi jumate, e slabita, miauna cand se uita la burtica ei, am incercat sa ii dau mancare solida (bobite solide), lapte si pliculet cu carne, ...? (mai mult)
Au voie porcușorii de guineea sa mănânce biscuiți?
Buna, cum ar trebui sa procedez, mi- am luat un papagal anul trecut, acum are 2 ani si este foarte stresat de orice si nu vrea sa vina la mine nu mananca daca ma uit la ea (e femela) si as vrea niste...? (mai mult)
Buna TPU. In ultimele zile câinele meu vine cu botul la picioare și face cumva cu dinții și cu limba încontinuu. Și dacă nu face de picior face la banca de lemn. Musca cumva de ea încontinuu. ...? (mai mult)
Salutare, puteți să îmi dați o idee, un nume de Dj nefolosit? Cu numele Răzvan.
Cat costa cursurile, aproximativ, de pensat si machiat?
Am nevoie de ajutorul vostru.Acum 6 zile am primit o nimfa cadou. Mentionez ca nu a fost cumparata de la pet shop ci de la un crescator. Mi s- a spus ca are in jur de doua luni si ca este baiat.Problema...? (mai mult)
Unde pot găsi toate regulile pentru examenul de radio- amatorism? Vreau să îmi iau un indicativ din litere și să pot vorbi prin stație. V- aș fi foarte recunoscător dacă m- ați redirecționa ...? (mai mult)
E scump tratamentul de parvoviroza la caini? Voi cat ati platit?
Merita o bicicleta pliabila sau nu? Cineva a spus ca nu se pliaza atat de usor si ca nu merita. Te chinui pana o strangi si o bagi in portbagaj, incat mai bine ai lua una normala.
Ce stiti despre pistolul de lipit cu silicon de la lidl? E bun, rezistent?
Cat tine cățălealea la cățele?
as dori sa imi cumpar un Alabai aka Ciobanesc de Asia centrala, vreau sa imi iau un mascul, bani sunt, am strans tot anul pentru pui, problema e ca mai avem un caine, e Ciobanesc de Bucovina,...? (mai mult)
Dimineața am găsit pe strada o pisica lovita de o mașină. Am fost la medicul veterinar, mi- a spus ca nu are nimic rupt, doar este lovita la cap și a pierdut destul sânge. Am luat- o acasă,...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un amstaff dar nu stiu daca e rasa pura sau corcitura, pareri? https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20200923/0536/d1a8894ea8e32c383f66f0c3471d8921.jpg
Ce spuneti de acest skateboard. Placa skate Blind Model Spectrum R7 8.25 Culoare Portocaliu Constructie 7 straturi de artar canadian, full concave E 190 lei. Sunt încăpătoare m- am dat doar...? (mai mult)
Iepurii mănâncă acel cotor de la ardei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
FloriGn2 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!