Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Bună seara, am un pește Betta, îl țin într- un acvariu de cca 9 l și apa pe care o folosesc este de la robinet care a stat mai bine de 3 zile într- o sticla și ii adaug și picături "VERDE DE...? (mai mult)
Câinele meu şi- a rupt o bucata din pernuța de sub labă (laba din față la perna aia de mai sus) şi nu ştiu ce să fac. La început nu am crezut ca e o problemă foarte mare că nu îi curgea sânge,...? (mai mult)
Am primit acum cateva luni o catelusa de cateva luni, Yorkiee, fara sa stiu de la proprietari ca e gravida. Nu am observat asta din timp si acum 3 zile a fatat un pui mort pe care l- am...? (mai mult)
Buna, poate sa ma ajute cineva cu un medicament? Pisica mea de 5 - luni a vomitat cu un viermisor inelar, vomita într-una.
Recent, mama a gasit o pisica in spatele blocului si s- a hotarat s- o pastram. Din prima zi s- a atasat foarte repede de noi, mai ales de mine, poate prea mult... A inceput sa ma urmareasca...? (mai mult)
Am de gand sa imi iau un Amstaff. Mai am un pisic în vârstă de 8 luni. Se vor înțelege bine? Tatăl meu a vorbit astăzi cu o cunoștință și am înțeles că nu ar fi nicio problema...? (mai mult)
Problema mea sună în felul următor: Am un motan din 2016. Înaintea mea, el a mai avut un stăpân care l- a lăsat pe străzi, după a fost găsit de un vecin, care l- a rândul lui l-...? (mai mult)
De la ce varsta pot administra unui catel de talie mare calciu k- 9 complete growth? Sau e mai ok pet phos? ( am vazut ca e mai concentrat si ma gandesc ca se da mai tarziu cand creste...? (mai mult)
Cum poti dresa un caine sa nu mai latre incontinuu? am un amstaff adus de cineva. Aparent a stat pe strazi aproximativ un an. Dar latra si plange mereu cand nu ii convine ceva. Il bag in casa, plange ...? (mai mult)
Nu mai am mancare pentru pestisori si nu stiu ce as putea sa le dau. Paine firimituri le-am tot dat. Nu am cum sa ajung sa le cumpar in urmatoarele 2 zile, ce sa le mai dau de prin casa?
Salut, am un peste betta si de fiecare data cand vreau sa ma uit la el vine la mine si isi deschide branhiile ca si cum i-am facut ceva dar singurul lucru ce ii fac e sa ii schimb apa si atat.
Am o broscuta mica, abia luata, cam cat 50 de banuti. As putea sa o pun in acelasi acvariu cu pestii sau risc sa ii manance?
As dori sa invat cate ceva despre apicultura, iar pe viitor sa am proprii mei stupi.Intrebarea este, ce carti stiti sau ar trebui sa citesc pentru a invata macar bazele acestei indeletniciri?
Are cineva masina de brodat digitala? Sau mai multe cunostinte in acest domeniu?
Caut site-uri sau filmulete care sa ma ajute sa invat sa impletesc cu lana. Stiti asa ceva?
Ce ar putea avea un pestisor, caras auriu, daca s-a decolorat si e alb acum?
Ce pestisori sunt compatibili cu carasii aurii? Nu vreau sa iau tot felul de specii si sa se manance intre ele.
Stie cineva de unde pot sa cumpar / adopt un arici de preferat european? Gasesc doar din cei africani dar nu cred ca rezista la temperaturi mai mici de 20 de grade
Voi sunteți pro sau contra comerțului cu animale de companie exotice?
Ce ar putea insemna o pata rosie pe un peste auriu (caras auriu)?
Cum iti dai seama daca pestii tai au o anumita boala? Ok, daca inoata intr-o parte poate iti dai seama, insa li se poate schimba si culoarea?
Pisicile mele tot incearca sa imi manance plantele de interior. Ma gandeam ca poate stiti vreo metoda sa le opresc sau sa fac plantele sa nu mai fie chiar atat de "apetisante" pentru ele. Am vazut...? (mai mult)
Ajutor va rog. Azi pisica mea care are vreo 2 saptamani am văzut că are o gaură mica în gat. Parca se vede in gat. Ce inseamna asta.
Hei TPU:), Vreau sa- mi iau un ciobănesc german de la scoala de dresaj din Sibiu, deja dresat. Evident ca o sa am grija de el si ca o sa ii ofer iubire si incredere maxima si ca nu il iau numai pentru...? (mai mult)
am un rotwiller de aproape 2 ani si as vrea sa il inchid in tarc, se face mai agresiva? (nu vreau sa o inchid pentru agresivitate) fau funda
Am luat o pisica de la cineva care nu mai voia sa o tina. Are aproape 4 saptamani. E foarte mica, dar are dinti si mananca mancare umeda si chiar si bobite, se joaca, alearga, numai ca plange mai tot...? (mai mult)
am un rotwiller in varsta de 1 an si 6 luni nu este agresiv de loc (nu vreau raspunsuri gen de ce ai vrea sa o faci agresiva) la mine in curte intra foarte multi caini si nu se da de loc, ...? (mai mult)
Mi am lasat cateaua cu inca un caine, si cand m-am întors i-am gasit,, lipti" asta înseamnă ca va avea pui 100%?
am o catelusa din rasa rotwiller care acum 1 luna s-a imperecheat, de curand i-a venit menstruația, daca are menstruație mai are pui?
As putea da la un hamster mazare? Mananca asa ceva?
Vreau sa va adresez o intamplare, este cam ciudatica, dar va rog sa ma ajutati, eu astazi am ieșit cu pisica mea care are dureri prin tot corpul si cainele mele nu o lasa in pace, o lovea si voia...? (mai mult)
Cum stiu cand pisica vrea sa faca treaba mare? Faza e ca nu vreau sa faca in camera mea ca sa imi murdareasca camera...va rog ajutati-ma!
Am o intrebare pentru cei care au acvariu. Daca dau de mancare la pesti si pestii nu mananca imediat ce le dau, mancarea va ajunge pe fundul acvariului, ei vor mai manca de acolo? In ultima perioada ...? (mai mult)
Buna, pisica mea se comporta foarte ciudat, mieuna cand vreau sa o iau si sa ma joc cu ea sau sa o duc undeva, doarme mereu, mereu cand o iau sau o ating mieuna si cam atat, asa face de azi dimineata,...? (mai mult)
Ajutor, am observat de 2 zile ca pestisorul meu a inceput sa inoate cam intr-o parte. Nu stiu de ce face sau ce are. Pare vioi, doar ca inoata asa intr-o parte. Ce sa ii fac? E bolnav?
Am o problema cu motanul meu...nu stiu ce are dar la gurita i-a aparut o umflatura... poate sa fie chist sau? Dau funda
In urma cu doua luni sora mea a adoptat un catelus(rasa comuna), parintii au fost de acord sa- l adoptam cu conditia sa- l tinem la noi in camera. Momentan catelul face pipi pe covorasul lui...? (mai mult)
Stie cineva de ce cursuri as putea sa ma apuc in Iași sau Vaslui in perioada asta? Am timp liver și vreau sa îl ocup cumva, gen dans, înot etc
Pestii au nevoie neaparat de lumina sau lampa cu caldura? Sau e suficient ciclul zi noapte al nostru?
Am inteles ca masculii pinguini stau si ei pe oua? Mai sunt si alte specii in care masculii fac la fel?
Mi-am luat un iepure acum cateva zile, are 2 luni. De cate ori trebuie sa il hranesc pe zi? Momentan o fac de 2 ori, dimineata si seara, e ok? Dau funda
Hei TPU, dacă i-am dat o pisica de 2 ani bunicii și a fugit fix atunci când am adus-o, poate supraviețui intr-un sat necunoscut? :((
Cum îmi dau seama cate zile are câinele meu?
Salut, sunt din Bucuresti sectorul 5 si doresc sa adopt un pui de ciobanesc german, are cineva pentru ca iubesc foarte mult aceasta rasa si imi doresc un pui, btw am 16 ani.
Bună, am un cățeluș care are 4 luni și de 3 zile nu mănâncă și bea foarte puțină apă, locuiesc la țară și cățelușul latra oamenii care treceau pe strada. Mă întreb dacă cineva i-...? (mai mult)
Bună seara. Știți un site, sau o companie de la care pot cumpăra cizme de pescuit (dintr-o bucată, nelipite/prelungite) de tip până în șold - cizme șold? Mulțumesc, dau fundă!
Mai sunt acele laboratoare foto care pot scoate poze digitale dar pe hartie foarte buna? Am tot scos poze si multe din ele s- au decolorat. Faza e ca pozele vechi, cele facute pe film rezista mult timp...? (mai mult)
am o problema, acum aproximativ două săptămâni mi- a murit cățelușa (Ciobănesc Carpatin) la care țineam foarte mult.A fost internata, s- a făcut tot posibilul însă nu a rezistat....? (mai mult)
am o problema, acum aproximativ 2 saptamani mi- a murit un catel(ciobanesc carpatin) din pricina parvovirozei, la care tineam foarte mult, l- am internat, i s- a facut tot posibilul insa...? (mai mult)
Laptele praf Lactadiet pentru caini este bun și pentru pisicuțe? Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!