Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Am inteles ca exista o metoda de a transfera imagini pe lemn, adica sunt niste imagini autoadezive si apoi le lasi sa se usuce, dupa care dai cu apa si se face transferul pe lemn. Nu stiu cum sa le gasesc...? (mai mult)
Mi- am luat un pistol de gravat din lidl, insa am crezut ca e mai bun. Mi se pare cam ciudat. L- am incercat aseara, insa efectiv zgaraie. Am incercat pe o cana din ceramica si a zgariat- o si nu mi-...? (mai mult)
Hey! Am nevoie de ajutor! Pisica mea obișnuia să ii placă sa o scarpin pe burtică, dar acum, dacă îi ating puțin burtica, dă semne că ar durea... Și nici nu mai are același chef de viață...? (mai mult)
Ce presupune un contract de adoptie al unui animal de companie?
Salut, l- am dus pe porcusorul meu de guinea la veterinar fiindca are un nod destul de mare de grasime pe burta si a mai descoperit ca are si o infectie dupa ce - a ascultat cu stetoscopul. Asta- i- a...? (mai mult)
Buna TPU. Am pisici la curte care sunt toata ziua pe afara iar seara vor in camera cu mine, efectiv imi miauna la usa sa ii las in camera si vin in pat la mine, este vreo problema daca ziua stau pe ...? (mai mult)
Care e problema câinilor? Mergi pe lângă ei și nimic...dar ia treci cu bicicleta, să vezi cum se pregătesc să te înhațe... :( E strigător la cer!
Buna, am o intrebare pentru cine are si se pricepe.Am o brosca testosa de 3 luni i- am amenajat un acvariu si i- am pus apa atât cât sa poata scoate capul afara dar din ce am inteles ele trebuie sa ...? (mai mult)
Salut, eu sunt Darius și va implor sa imi răspundeți la următoarea intrebare: Unde pot invata dresaj pentru caini utilitari? Am incercat din greu sa gasesc un răspuns concret la această întrebare,...? (mai mult)
Voi va simtiti uneori cand sunteti tristi si plangeti, sa stati cu un animal pe care il iubiti? Eu azi am iesit afara plangand, am fugit la o pisica care statea in gradina de la un bloc si am luat- o si...? (mai mult)
Cum sa castigi increderea cainelui tau? Cum sa te apropii de el?
Inseamna ceva daca petul tau, cainele mai exact, mananca iarba? Am inteles ca il doare stomacul cand face asa ceva. Asa o fi?
Salut, as vrea si eu daca se poate o lista cu ce ar trebui sa-mi cumpar pentru a incepe sa pescuiesc la crap cu method feeder.
O pisica chiar prinde soareci? Bunica la tara are niste soricei prin pod si lumea ii zicea sa ia o pisica, insa mi-e greu sa cred ca ea ii va prinde.
Otrava de soareci e periculoasa si pentru pisici?
Acum 2 zile m- am trezit cu o pisicuta in curte. Mi- a fost mila de ea, asa ca am hranit- o si i- am aratat afectiune. Problema este ca nu imi doresc o pisica, mai ales femela. Locuiesc la ...? (mai mult)
Cum alung o pisica? (in afara de aparatele acelea speciale) Locuiesc la curte.
Salut, am un catelus care are o luna si 4 zile, incearca mereu sa vomite cred, adica face asa din gat dar nu vomita. Cred ca are viermi intestinali sau limbrici.Am cumparat niste pastilute mici pentru...? (mai mult)
Iepurașul meu cred ca a facut raie! Ce e de facut? I-a căzut blana de pe spate si are cojite si răni. Ce as putea sa ii cumpăr?
Au voie cainii in autobuzele din Oradea?
De ce acte am nevoie ca sa adopt un catel la adapostul grivei Oradea?
Am o intrebare despre animale. Poti creste crocodili in casa adica camian? Ca tot nu se gasesc lei, jaguar, tigru. Deci exista sanse sa cresc un camian si sa il fac mare, sa ma plimb...? (mai mult)
am 4 pisicute, 3 fetite și 1 motănel. Cea mai batrana e Bella de 9 ani, apoi urmează fiul ei de 3 ani, apoi Koda de 1 an și fetita ei, Jessie de 6 luni. Menționez ca toate sunt sterilizate,...? (mai mult)
Am o problema. Acum 2 zile am gasit colivia celor 2 papagali ai mei plina de picaturi de sange si pe unul dintre ei cu aripioara ranita. Ce sa ii fac? Nu mai canta la fel de mult si nu prea mai zboara....? (mai mult)
Pot sa dau animalele cu baneocin pentru uz extern ca de exemplu o bubita la ochi?
Vreau sa imi zica si mie cineva ce stil de dans e acesta (Gangsta - Kehlani / Mina Myoung Choreography- cautati pe yt) Habar nu am. Va rog sa Nu ma judecati. Imi place sa cant, dar cand vine...? (mai mult)
Buna seara, am un malamut de Alaska de 10 ani, de aproximat doua săptămâni a început sa urle mai NON-stop (mai mult seara/noaptea), un motiv sau ce s-ar putea face ca sa nu mai urle așa?
As vrea sa stiu de la ce varsta pot obtine un permis de pescuit gen "ANPA"! Și cât m-ar costa? (am 15 ani)
Vin si eu cu o intrebare! Ma pasioneaza pictura (am pictat pana si pereti) si acum zic sa trec sa pictez si pe panza... Tinand cont, ca sunt la inceput, am vazut ca sunt mai multe tipuri de...? (mai mult)
Cum pot invata cainele sa nu mai vrea sa mearga dupa mine cand plec de acasa? E prea legat social de oameni sau de ce au cainii in general reactia asta? Cand ma intorc acasa ma cearta si plange, oare ...? (mai mult)
Eu am avut doua pisici pe care le iubeam foarte mult. Una era de rasa și una maidaneza. Pe pisica maidaneaza încă o am dar cea de rasa care avea 7 luni a plecat sau a luat- o cineva când eram...? (mai mult)
Bună tuturor, să vă explic situația, cațeaua mea statea între liniile de tren, fix pe mijloc, înțelegeti voi ce vreau sa spun, trenul a sunat prea tarziu, eu lipsisem 2 minute de langa ea, ...? (mai mult)
Hei, recent mi- a murit cainele si sunt nelamurita.Cineva mi- a zis ca a scapat- o afara, eu ma pregateam sa ies, am luat hamul, nu trecusera 5 minute de cand mi- a zis ca e afara si am gasit- o moarta...? (mai mult)
Hei guys! Mi-am tuns cățelul acum 2 zile și l-am ciupit neintenționat de fund, iar acum se linge într-una. Un remediu natural sau ceva?
Am un catelus mic, ma jucam cu el si s-a ridicat in 2 la labute si a cazut in cap, intr-adevar s-a auzit POC a inceput sa planga, l-am linistit. Poate pati ceva?
Salut, exista vreun site sau ceva in care iti adaugi ingredientele din frigider si iti recomanda o reteta?
Ce fructe și legume pot consuma hamsterii? Sau ce alimente în general?
Am o pisica si nu stiu de ce nu mai are putere in ea... Cand bea apa trebuie sa o tin sa o ajut) unde o pun acolo sta. Abia se poate misca si este pui. Va rog ajutati-ma
Salutare, Am ca mici animalute de companie 2 perusi (pereche). Ii am cam de 2 ani de zile, ani in care nu s- au obisnuit cu mine, deoarece nu vin la mine, daca e sa ma apropii de ei isi iau zborul,...? (mai mult)
Mi- am luat un catel de 3 luni si l- am dus la vecinul care e taca- su. Amandoi s- au inteles bine, cand eram acolo, ala statea cu el, il mirosea, se mai juca asa usor. De ieri cand l- am dus sta ascuns...? (mai mult)
Am un cățel care s- a îmbolnăvit, are şase luni. Totul a început de vineri dimineața: trist, nu mânca nimic şi a vomitat de câteva ori vineri şi sâmbătă. Sunt la țară, am ...? (mai mult)
Dacă doresc să iau o pisică, iar proprietarul e la vreo 400 km depărtare, cum pot face să îi asigur transport? Menționez că nu am timpul necesar și automobilul cu care să merg până acolo.
Heyy, azi am gasit in curte la bunica un pui de bufniță pe jos. Are doar puf si nu stie sa zboare. Nu vreau sa il las sa moară. Mama lui nu stiu unde ar putea fi, m- am uitat astazi pe geam si nu ...? (mai mult)
Buna, sunt ingrijorata... E primul cățeluș pe care l- am avut vreodată si nu prea ma pricep (e fetiță), are 7 luni si acum o mangaiam si dintr- o data observ ceva mai ciudat, cand ma uit mai atent...? (mai mult)
Salutare, este cineva interesat în obiecte pentru animale de companie, gen jucării sau paturi? Faza e că am un link de affiliate și dacă sunteți interesați, putem să ne ajutăm reciproc. Cum?...? (mai mult)
Cum se face diferenta la un pui de caine daca e pitbull(apbt) sau amstaff?
Am un cățel mascul de 9 ani. Am observat la el de câteva zile că stă cu puțulica scoasă (scuzați- mi expresia), nu este castrat, dar urmează un tratament pentru că are niște probleme...? (mai mult)
Unde găsesc cursuri GRATUITE tip hobby?
Vreau sa stiu tot ce este necesar pentru ingrijirea unui Akita INU (japonez). Eu mai am un caine de 4 ani, un pechinez probabil. Am citit pe net ca Akita nu se intelege cu alti caini, mai ales...? (mai mult)
Bună seara. Am 2 rațe lesesti mici ( 3 luni ), am înțeles ca atunci când vor mai creste, vor zbura. Trebuie sa le tai penele sau ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?