Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Am 3 masculi perusi și doua femele, doi dintre masculii mei se pupa incontinuuu și resping total femelele, este normal?(sunt masculi pentru ca au nările albastre și sunt dresați )
Mă găndesc dacă se poate practica acest hobby periculos numit cursă de stradă, eu nu prea cred că un om ar avea curaj să fugă de poliție după atătea infracțiuni, imi dau doar cu părerea nu...? (mai mult)
Salutare, Doresc sa achizitionez o undita/varga pentru pescuit la Dunare de pe mal. Am tot cautat pe internet diferite modele si am ajuns la aceste doua modele. Care considerati ca este mai buna? ...? (mai mult)
Credeti ca un caine mai poate fi dresat la cei 5 ani ai lui? Nu-s dresor, dar as vrea sa fiu pentru el acum
Cățelușa mea are 11 luni și de 2 săptămâni este umflată la bâzdâc, inițial am crezut că e in calduri, problema este ca nu ii curge sânge și are uneori un miros foarte neplăcut, ...? (mai mult)
Azi am găsit o pisică pe stradă și s- a ținut dupa mine 2 ore prin oraș. A fost prima data cand am vazut- o, ideea e ca i- am dat carne si nu a vrut sa manance. Totusi, fara niciun interes...? (mai mult)
Sunt foarte ingrijorata in privinta pisicii mele. Acum cateva luni a fatat un singur puiut, care a fost bolnav si a murit in aproximativ o saptamana. Sunt ingrijorata deoarece dupa acel puiut...? (mai mult)
am si eu o intrebare am un rotwiller(fata) de cand este in calduri sar multi caini in curte iar ea nu se da la ei, dupa ce o iesi din calduri oare o sa fie tot asa? Dau funda
Salut,știe cineva dacă îmi pot face permis de pescuit în alt oraș decât cel unde am domiciliul și dacă pot merge apoi la pescuit în orice județ?
Bună ziua. Pentru vânatul fazanilor, este neapărat nevoie de câine pentru vânătoare?
As dori sa- mi iau un ciobănesc german, trebuie neapărat sa- i dau mâncare cumpărată sau pot sa- l cresc și cu mâncare normala? Adică ce e rău în asta toate vaccinurile care trebuie facut, ...? (mai mult)
De 2 zile mi- am dus motanul cu mine în apartament și i- am pus litiera in baie lângă toaleta. Nu are acoperiș deasupra literei și când își face treaba mare e deranjant mirosul și acoperă nisipul...? (mai mult)
As fi interesat de a cumpara un husky siberian, de unde imi recomandati sa iau de la ce canise? Vreau un husky rasa pura
Sunt destul de grăbit asa ca sper ca înțelegeți ca nu am timp sa gândesc felul în care ma exprim. Pe scurt, vineri, pisica mea simțea destul de rău, în sensul ca stătea ghemuita și...? (mai mult)
am si eu o intrebare, daca am un rotweiller in varsta de 1 an si il tin inchis pana la 2- 3 ani o sa se faca foarte agresiv am auzit? Precizez ca eu nu o inchid in tarc pentru agresivitate....? (mai mult)
Cred că papagalul meu a făcut insolație. Știți ce aș putea să îi fac? Nu am veterinari sau petshop- uri în jur, dar am vitamine de pus în apă. Ajută cu ceva? Ce să altceva să îi ...? (mai mult)
Cum se numește animalul ăla (de ocean/mare) care are 2 gen aripi și este mare da nu rechin. Eu țin minte ceva cu cat
Vreau sa stiu, va rog frumos, cati catelusi poate fata in medie (dintr- o singur gestatie) o catea husky. Si cam dupa cat timp de la nastere as putea sa adopt unul (sa iau câinele acasa de...? (mai mult)
vreau sa va intreb care aveti pisici british shortair, lasa par si daca sunt cuminti gen sa nu roada cabluri si alte chesti, multumesc
Pisica mea a început să vrea porţii mai mari de mâncare de vreo lună şi ceva încoace.I le- am mărit puţin, dar când am văzut că a cam luat proporţii, am început să i le mai micşorez.Acum...? (mai mult)
Bună ziua. Am un pui de prepelița cu o fractura deschisa la aripa. Se mai poate face ceva sau moare? Mulțumesc!
De mica mi- au plăcut animalele, în special caii. Mereu mi- am dorit să fac echitatie de performanță, dar toți mi- au spus că e scump și că să merg la înot, pe mine înnotul nu ...? (mai mult)
Montanul meu de aproximativ 9 luni, recent castrat, a disparut de acasa ieri dimineață. L-am cautat peste tot și e de negăsit. Oare se mai întoarce acasă?
Bună tuturor! Saptamana trecuta am adoptat un catelus de 3 luni jumate si problema e ca roade tot ce apuca si isi face nevoile unde apuca prin casa(mentionez ca stau la bloc), stie cineva care a trecut...? (mai mult)
Pisoii mei de 1 luna jumate au cate un ochi roșu( pana ieri au avut acei ochi lipiți) mama zice ca e normal, dar eu nu sunt sigura... voi ce ziceți?
Este cineva care vinde stickere/abtibilduri chipicao, CHIO, roti incinse star foods, plus altele? Album Transformer Chio prima serie am nevoie de : 2, 36, 39 Album Transformers a 2 serie am nevoie...? (mai mult)
Am avut 14 caini la mine la tara, eu stau la bloc.M- am dus la ei în fiecare săptămână timp de 2 luni jumate. Ultima săptămână s- au simțit foarte rau toți, am crezut ca au fost otraviti, a...? (mai mult)
Salut, detin 4 papagali perusi intr o vusca foarte spațioasă, le- am pregătit tot ce este necesar pentru împerechere inclusiv căsuțe din lemn, întrebarea mea este, se pot împerechea dacă sunt...? (mai mult)
Imi poate da cineva imaginea pe care o gasesc pe husa asta? https://www.etuo.ro/samsung-galaxy-j3-2017-sm-j330-husa-telefon-crystal-design-pisica-luminos.html Multumesc anticipat!
Se gasesc in Romania pisici de rasa gratis pentru adoptie? Daca da, pe ce platforme sunt plasate anunturile? Am adoptat, in timp, 5 pisici care nu sunt de rasa, abandonate de stapanii lor pe strada,...? (mai mult)
Bună, TPU! Ieri am primit o pisica british shorthair, vaccinata, deparazitata, cu toate cele la zi. Are 3 luni, face la litiera. Întrebarea mea este cât de mult o sa se mai ascundă și cât ...? (mai mult)
Hey! Mi- am luat ieri un peste betta si nu stiu daca el este ok. Ieri asa parea. I- am dat o bobita din mancarea lui si a mancat, mai explora acvariul. Acum nu prea mai face nimic, sta pe langa filtru...? (mai mult)
De ce motanul meu care are 2 ani si cateva luni, nu e bine dezvoltat? Sunt motanii vecinului mai mari decat el care sunt hraniti cu paine si ciorba iar eu il hranesc de mic cu mancare whiskas dar...? (mai mult)
Daca cateaua mea a nascut doar un pui dar acesta era mort si l-am ingropat dar ea inca il cauta ce aș putea face pentru a o mai liniști?
Salutare. Am un catel de 8 luni Yorkshare Terrier, insa de maine merg la munca si trebuie sa ramana singur o perioada destul de mare de timp (in jur de 9- 10 ore). Este oare prea mult timp? I- am luat...? (mai mult)
Exista vreo diferenta la comportament intre Husky si Samoyed? Ma intereseaza rasa Samoyed
Care e cea mai buna/rapida metoda de a invata o catea amstaff de 10 saptamani sa mearga la pas in lesa?
Nu stiu ce să mai fac.De aproape cateva zile nu pot dormi din cauza puiului meu de câine.Schelalaie in fiecare dimineata la 5 si noaptea la 23 ce să fac? M- am săturat! De ce face asa? Cât mai dureaza...? (mai mult)
Cum faci că blog-ul tau sa aiba mai multe vizualizari, vizite și sa aiba cat de cat un succes oarecare?
Ce fel de mancare să dau la pisici (cumpărată). Care e cea mai bogată în carne?
Bună ziua, as avea nevoie de puțin ajutor, acum câteva zile mi am dus cățelul la salon, o duc la acel salon de când e pui, iar acum are 5 ani. Când a venit înapoi a fost puțin iritata și ...? (mai mult)
Am niste scoici adunate de la mare si as incerca sa fac ceva cu cel mic, niste chestii simple handmade. Ce putem face? Ceva idei?
Catelusa mea plange mereu cand incerc sa o scot afara, cand ii pun hamul si lesa parca ii pica cerul in cap. Nu vrea sa mearga, plange si mereu cand vede o usa de la un bloc deschisa vrea sa intre. Nu...? (mai mult)
De ce tind vacile sa te linga cand te apropii de ele? Asta e felul lor de a te cunoaste sau ce?
Exista cluburi de sah care accepta copii de la 4 ani in Bucuresti? Toti imi sun de 5, dar copilul deja stie piesele, cum sunt aranjate si as vrea sa fie initiat de un cunoscator in tainele/strategiile...? (mai mult)
Mi- am vaccinat câinele acum o săptămână și are o galma în locul unde a fost vaccinat, din câte am înțeles este normal sa apară dar totuși după atâtea zile trebuia sa dispară, ce...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi iau o catelusa, imi puteti recomanda niste mai comune?
Ce inseamna daca un caine vine si isi freaca capul de picioarele tale? Ca te place, ca vrea sa il scarpini sau ce anume?
Ce veti citi poate e de ras, dar eu nu stiu ce sa mai fac. Stau la curte, intr- un sat si am 2 vaci si caini. Problema e ca una din vaci, impunge mereu cainii. Cainii sunt lasati liberi prin curte, ...? (mai mult)
Cât timp dureaza să invete cainele să faca pe patura absorbanta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Batman
Batman, Joker sau Batmobilul iti spun ceva? Atunci, testeaza-ti cunostiintele in materie de Batman chiar acum!