Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Stie cineva ce rasa este cainele lui Cyrus Dobre, numele cainelui estw Romeo? Cyrus este fratele mai mare al gemenilor Lucas si Marcus Dobre.
Ce fac daca am găsit o pisică probabil cu infecție la coada într-o zonă în Timișoara, îmi este frica sa o iau pare că ar avea coada strânsă de un elastic cred?
Cățelușului meu i-a apărut o alergie în jurul boticului. Am fost cu el la veterinar,i-am făcut tratament, analize, dar nu ii trece. Nu ne putem da seama de la ce ii apare. Ați pățit?
Catelusa mea are 3 luni si doua vaccinuri facute. Urmeaza al treilea (cred ca ultimul) la inceput de septembrie. O pot scoate afara?
Cum iti dai seama daca catelul este deshidratat? Sau cum iti dai seama ca ii e sete? Cainii transpira?
Pisica mea a cazut recent de la etajul 4 si nu prezinta decat niste lovituri la botic, voi ce experiente de genul aveti?
Cum pot avea animalele un somn liniştit şi odihnitor, când în mediul exterior există atâţia stimuli auditivi, zgomote de tot felul?
Dacă câinele meu latră pot vecinii mei să sune la poliție și să primesc amendă?
Ce animale aveti acasa?
am un rotwiller in varsta de 1 an si 3 luni, el este foarte prietenos, cum il pot face mai de paza de exemplu? Am facut un test, am bagat pe cineva cu costum special pentru muscaturi in ...? (mai mult)
Daca puii de ciobanesc carpatin de la o curte pot iesi si afara din curte, umbland pe drum, cand vor creste, fiind invatati cu oamenii, vor musca?
Am nevoie de un mic ajutor, am o pisica de cam 4- 5 luni si nu imi dau seama ce rasa este. Mama ei era foare frumoasa, avea ochii albastri la fel ca la o birmaneza (cred ca era un metis de ...? (mai mult)
Am o catelusa belgiana malinois in varsta de 2 luni(primul caine), de la ce varsta se poate dresa si cum? Am inteles ca aceasta rasa este agresiva fara dresaj?
Salut, am și eu o problema cu un chiuaua(metis) mama rasa pura și tata un maidanez de mărime medie. Astăzi o împlinit 1 an de când s- o născut și nu l- am educat cum trebuie când era mai mic....? (mai mult)
Cât de usor este să crești un papagal de la stadiul de ou? Vreau sa fac asta pentru a-l face să creadă că eu sunt părintele lui și să nu-i fie frica de mine
Am nevoie urgent de un răspuns. Cât mă costă eutanasierea unui câine de talie medie? La urgență?
Ce parere aveti despre sterilizarile gratuite pentru animale? Acei medici isi dau la fel de mult interesul? Sunt la fel de sigure? Poate un animal sa moara de la sterilizare?
Mi- am cumparat recent un acvariu si substante (Filter medium, pentru eliminarea clorului din apa, si Easystart, pentru bacteriile necesare, de la Easy- life). Vanzatorul mi- a spus ca dupa o saptamana...? (mai mult)
Salut, daca am un pitbull corcit cu o alta rasa de caine, trebuie sa-i mai fac acte?
Puteți să-mi spuneți cat traieste un caine de talie mica?
De ce nu suportă pisicile apa și fug și se scutură repede dacă le stropești cu apă?
Salut, huskyul este considerat un caine agresiv? Adica imi trebuie acte la el?
Pot da pisicii pastile de limbrici care au fost cumpărate pentru căței?
Mereu cand imi mângâi pisica tuseste super rau si gen cand nu o ating sau sta singura nu tuseste. De ce credeti ca face asta?
Salut, vreau sa- mi iau un catelus pitbull, are 2 saptamani. Este micut, proprietarul a zis ca il pot lua, credeti ca e bine? O sa- i dau lapte, ciorba etc pana la o luna si dupa o sa- i dau altceva. ...? (mai mult)
Am și eu un cățeluș rasa Caniche (sau nu stiu ce este:)) ) și am observat ca de câteva zile se sufoca intr- un fel, sta și începe sa facă niste sunete de parca nu poate sa respire, îl...? (mai mult)
Catelusa mea in varsta de aprox. 3 luni se agata uneori de piciorul meu si da din fund. Sa fie oare din cauza ca intra in calduri sau altceva?
Detin una bucata femela amstaff, 9 saptamani, o tin in apartament, isi face nevoile pe paturici absorbante, face aport, stie comanda sezi, o "da la intors" la aparitia in peisaj a ziarului... Insa...? (mai mult)
Bună TPU, cum mi-aș putea face câinele să latre la alți câini?
Animalele au sentimente? Dacă da, convingeți-ma
Azi mi- a murit papagalul, era băiețel din cauza ca răcise la plămâni. Și acum plâng foarte mult. Țineam enorm de mult la el. Părinții au cumpărat alt baiat dar eu îl vreau înapoi pe Roki...? (mai mult)
Acum o săptămână am primit doi motani, stie cineva cum pot sa ma împrietenesc cu ei dacă metoda pe care o ziceți merge dau fundă
Pisica mea este umflata in burta, este pui, nu cred ca are nici 2 luni. Aveti idee de ce este asa?
efectiv câinele meu nu vrea să stea în lesă, când trebuie să-l scot efectiv nu vrea sare, aleargă. Nu știu ce să-i mai fac, îl am de 1 lună și tot nu vrea
Bună TPU, ce ar fi mai bine să-i iau castelului meu (are 3 luni) ham sau lasă că să meargă cum trebuie?
Un Mountain Bike decent până în 2000lei?
Bună seara. Am 2 pui de fazani in vârstă de 4 luni. As dori sa- i imblanzesc dacă se poate. (in sensul de a nu mai fi speriati, sa vina la mine cand ii chem.) Se poate si ce ar fi de făcut? ...? (mai mult)
am si eu o intrebare, sunt in Constanta si trebuie sa duc papagalul meu in alt oras si as vrea sa stiu cu ce pot merge ca am inteles ca in autocar nu te lasa cu animale, cu trenul merge? ...? (mai mult)
Papagalul meu a avut o fata, adică am cumpărat fata și băiat, fata a fugit cam acum 2 luni iar băiatul nu prea mai mănâncă, are un miros dubios in colivie și nu se mai curată. Sa îl ducem...? (mai mult)
Cam cânt durează până se obișnuiește un câine cu lesa? Eu am un câine de aproape 1 lună și nu vrea să meargă (e bichon)
Am gasit la usa casei un corb ranit,nu poate zbura,are ceva cu aripa sau cu piciorul, oare se va vindeca singura?
Ce specii de pesti pot pune in acelasi acvariu, sa se inteleaga, nu sa se alerge si unii sa stea ascunsi?
La cat timp se schimba apa in acvariu? Exista o perioada anume sau cand consideri tu ca e murdara?
Ce trebuie sa fac cand trec pe langa o turma de oi cu caini ciobanesti? Ma ataca daca doar trec fara sa fac nimic "gresit". Iar daca ma latra, ce ar trebui sa fac?
Am un acvariu mai mare in care nu au fost pesti, dar apa a avut. Acel acvariu e acum tare murdar cu multe depuneri de piatra care nu se iau sub nici o forma cu detergent. Nu am nimic in casa...? (mai mult)
Bună tpu.De o saptamana am o pisica, eu stau la casa si a aparut o pisica care cred ca are vreo 3- 6 luni, am pastrat- o i- am dat sa mănânce, ea s- a atasat de mine.Ieri am mers la plaja si cand...? (mai mult)
Am un acvariu, faza ca azi dimineata cand m- am trezit am vazut ca e crapat. Nu stiu daca s- a crapat noaptea sau abia acum am vazut eu, dar faza e ca imi e frica sa nu se sparga. Crapatura...? (mai mult)
Am o mare problemă! Am un cățelus de 8 ani pe care il iubesc extrem de mult. Pe data de 14 august am observat că nu mai are stabilitate pe picioarele din spate, nu mai mânca și nici nu mai...? (mai mult)
Imi puteți spune niște nume bune pentru o pisica?☺
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!