Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Am o mare problemă! Am un cățelus de 8 ani pe care il iubesc extrem de mult. Pe data de 14 august am observat că nu mai are stabilitate pe picioarele din spate, nu mai mânca și nici nu mai...? (mai mult)
Imi puteți spune niște nume bune pentru o pisica?☺
Cum pot face doua pisici sa se inteleaga? Am adoptat o pisica mica dar mai aveam un pisoi mai mare(2 ani) si pisoiul mai mare nu suporta sa fie in preajma altor pisici. Cea mica este speriata iar cea mare...? (mai mult)
Buna, stie cineva un centru de echitatie din Tulcea sau imprejurimi?
Cum elimin limbricii la un catel daca eu il alimentez cu lapte folosind o seringa mica? PS: Am gasit unul iesit afara in zona gurii.
Am nevoie de cateva sfaturi. Cainele meu mereu când plec de acasă plânge de zici ca- l bate cineva, deranjează vecinii deci nu- l pot lasa singur acasă. Si ma urmareste prin casa tot timpul,...? (mai mult)
Ce solutii exista pentru a scapa de calcarul si clorul din apa de la robinet, astfel incat sa o pot folosi la un acvariu? Stiu ca se poate pune in bidoane si lasat la decantat, dar vreau ceva sa nu mai...? (mai mult)
Unde gasesc terarii mari pentru reptile?
Am nevoie urgenta de ajutor, am o pisica de care am grije pana se reintorc stapanii acasa, eu stau la casa si mai am 2 pisici si toate le tin afara inclusiv de cea de care am grija dar problema...? (mai mult)
Am o pisica persana de 2 ani, as vrea sa adopt si un caine pug tot de 2 ani, dumneavoastra imi recomandați să iau pug, s-ar intelege cu pisica?
Care e mai bun pentru paza, pitbull sau ciobanez german?
Pisica mea tot miorlaie noaptea. Nu stiu ce sa- i fac sa taca din gura sa ma lase sa dorm. Ma trezeste mai ceva ca un bebelus, iar eu a foua zi nu sunt buna de nimic. Miauna si nu are nimic,...? (mai mult)
Salut, am o "problema" mai ciudata asa. Mie imi place foarte mult sa cant, sa compun si sa editez si sincer mi- as dori o cariera in muzica, as vrea sa devin popular dar cand ma gandesc parca nu mai...? (mai mult)
Salut, am gasit azi o pisica mica la noi in curte, as zice ca are cam o luna si bunica mea i- a dat sa manance niste cabanos din comert. Poate sa pateasca ceva, ca am inteles ca alimentele bogate in ...? (mai mult)
Salut, am un papagal nimfa mascul.Si ma intrebam daca va fi o problema daca o sa mai cumpar inca un mascul sa-i tina de companie.Am inteles ca femelele bat masculii.
Este suficient dacă (ca)telusii mei în jur de 3 luni au 2 vaccinuri făcute? Vor supraviețui doar cu 2 si pastilele de deparazitare?
Bună TPU, am o cățelușa (Bichon Maltez are 3 luni) mi se pare cam mare la vârsta asta și nu prea arată a bichon. De ce?
Cainele meu de 11 ani a inceput sa faca pipi in casa. Timp de 11 ani cand am avut- o a facut doar de 2- 3 ori pipi in casa cand era foarte mica, insa acum a inceput din nou. Sa fie poate vreo ...? (mai mult)
Am un câine prost și nu știu cum sa îl dresez.
Hey, TPU! Vreau un câine de talie mică în special pentru mine, dar și pentru bunica mea deoarece el va sta la ea. Cineva s- ar putea sa îmi dea un pui de bichon, dar, vreau să îl duc la dresaj....? (mai mult)
Am o cățelusă (bichon havanez) care are 6 luni si cand am cumpărat- o(avea 6 saptamani) efectiv arăta super diferit, la blana avea alb, negru si un fel de maro pe fața iar acum acel negru...? (mai mult)
As vrea sa îmi iau o broasca testoasa voua cum vi se par sunt bune ca animal de companie si cam cat ar costa un in total cu hrana si cu acvariu? Dau si funda
Nu stiu daca am pus intrebarea la categoria corecta. Exista persoane in Romania pasionate de cosplay?
Caut de câteva zile pe internet și nu găsesc sa îmi cumpăr un kit de brodat manual de începători cu modele direct pe pânză. Modele drăguțe nu din alea de copii. Singurele siteuri...? (mai mult)
Buna, am un bichon havanez care are 6 luni si am cateva intrebari la care v- as ruga sa răspundeți pentru ca ma vor ajuta(dar mai intai o sa va zic cate ceva despre ea). Cand mama a cumpărat- o...? (mai mult)
Ieri, am gasit o pisica mica rătăcită. Am cautat- o pe mama ei peste tot, dar nu mai este, probabil s- a pierdut sau nu stiu. Decat sa o calce masina, am luat- o acasa. Am luat de...? (mai mult)
Salut, am cumparat o nimfa acum 3 luni si nu vrea deloc sa iasa din cusca ei si nu vrea sa vina la mine. Cum pot sa fac sa iasa de buna voie?
As vrea sa iau un sarpe de un buget de 1500 de lei dar nu stiu de care, voi ce îmi recomandati? Dau si funda
E adevărat că ai nevoie de acte pentru a ține papagali pe post de pet? Sau ai nevoie de acte doar pentru unele specii? Dacă da, cum obții acele acte? Ți le dă crescătorul sau cum?
Am niște cățeluși, în jur de 3 luni și am fost la veterinar pentru a- i cere niște pastile de deparazitare, insa nu am inteles de câte ori pe luna sa le dau. Doamna era cam agitata... ...? (mai mult)
De ceva timp am cumparat un arduino cu un cititor rfid, am sudat rfid-ul dupa care am incercat sa il conectez la placuta, nu am reusit. Ma gandesc ca problema este ca cartela nu este scrisa?!
as vrea sa iau o broasca testoasa sau un sarpe însă sunt indecis, voi ce ati alege si va rog sa argumentati răspunsul vostru. Dau si funda!
Pisicile voastra mananca mancare uscata ieftina? Am facut un experiment cu ale mele si prefera sa se infometeze decat sa manance mancare d- aia. Am incercat toate sortimentele, nu se ating de ele. Mentionez...? (mai mult)
Am o pisicuță rănită, luată de pe stradă. Am fost cu ea la veterinar și i- a făcut niște injecții, i- am dat o hrana lichida dată de veterinar și părea ok. Ulterior a vomitat și ...? (mai mult)
Ce medicamente anti dureri pentru oameni se pot folosi și la pisici? Va rog răspundeți urgent doar dacă știți sigur
Vreau să cumpăr un câine pentru companie și protecție. Eu stau la bloc, deci aș vrea o rasă mai mică. Cineva s- ar putea sa îmi dea un pui de bichon, dar el este agresiv față de...? (mai mult)
Daca am maternitate la pesti, sunt necesare 2 acvarii separate? Se poate face si in acelasi acvariu?
Care este rasa voastră de câine preferată?
De curând am găsit o pisică total străină în podul magaziei. Aș fi dat- o afară ca pe celelalte pisici care au rămas în pod, dar nu am dat- o, deoarece asta avea pui. Pentru că ...? (mai mult)
Bună TPU, am un cățeluș mic și grăsuț și nu știu ce nume sa ii dau. Va rog dați-mi câteva idei.
Am un Ciobanesc Caucazian femela de 2 ani care este foarte iubitoare, ascultatoare, linistita si afectuasa cu noi. Weekend- ul asta am avut musafiri si a stat in spatele casei ziua pentru ca noi stateam...? (mai mult)
Îmi doresc un câine, pentru companie și în special pentru protecțiedeoarece vedeți și voi ce dubioși întâlnești. Eu fiind un copil dezvoltat pentru vârsta mea arăt mult mai mare...? (mai mult)
Tocmai ce am facut baie catelusei mele de aproape 5 luni, e bichon maltez. E cuibarita intr- o patura si invelita, dar tremura. Nu cred ca e de la frig, face asta sa se usuce... sau de ce? Ajutati- ...? (mai mult)
am 1 pechinez, o lupoaica si un lup mic, lupoaica e mare, lupul e mic, pechinezu 12 ani, șefu in curte, teritoriul lui. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv, pechinezu e gelos si...? (mai mult)
Cum se joaca remi (pas)? Care este regulamentul? Multumesc.
Știe cineva cărei rase aparține acest câine? Îl adooor. https://youtu.be/Y5reAFkLAtY
Am o cățea de 6 luni și cred că s- a îmbolnăvit, asta este a doua zi de când este in starea asta, este moleșită, a vomitat, nu mănânca, bea doar apă, mai am un cățel mai mic...? (mai mult)
Viseaza animalele?
Recent am adoptat 2 pui de pisica. Sophie și Lisa. Sophie are 2 luni și este puțin problematică. Nu ne lasă să mâncăm. Sare pe masă, o pun jos, ea sare din nou în 2 secunde. Chiar nu ...? (mai mult)
Catelului meu ii este frica de castronul pnt mancare. Ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?