Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cand sta cainele meu jos iese ceva roz din puta lui! Ajutor
Pasare sau hamster? Voi ce ati alege ca animal de companie dintre cei 2? Pasăre(papagal, Vrabie, etc)
Pe pisica mea o dor picioarele din spate și cel din față. Cred ca a fost lovită de mașină. Nu merge. Se reface singura? Mulțumesc!
Am găsit 2 pisici pe strada si i- am luat, sunt pui dar au cateva luni, adica sunt maricei. Astăzi câinele meu a sărit pe unul dintre ei dar nu i- a făcut nimic. Cred ca pisicul s- a speriat deoarece...? (mai mult)
Am dat cainilor mei sa manance cap de peste. Are ceva?
Pot animalele să râdă sau să plângă?
Ca sa imi fac un acvariu cu apa sarata, se cumpara anumita sare si se pune in apa normala a noastra? De unde stiu cata sare?
Hamsterul meu sirian are obiceiul sa muste ceea ce face sa nu il pot tine mult in mana. Ce sa fac sa il obisnuiesc cu mine fara sa ma muste? Are deja 6 luni de cand e la mine.
Astăzi am găsit 2 cățeluși abandonați și mi s- a făcut mila de ei și i- am adoptat. După părerea mea cred ca sunt câini ciobănești. Ideea e ca as vrea sa știu cat de mari o sa crească,...? (mai mult)
Buna, știe cineva cât costa un vaccin la un catel? Precizez ca are 3 luni și este amstaff
Se intampla ceva daca hamsterul a mancat niste hartie? Credeti ca il afecteaza, sa fug cu el la veterinar? Nu pare sa aiba nimic momentan.
Niste sfaturi pentru alegerea unui microscop? :)
Pisica mea vrea sa se sinucida, se tot catara pe plasa de tantari de la geam, iar eu stau la etajul 4. A avut mare noroc ca am vazut- o prima data si nu s- a deschis plasa, nu stiu cum, apoi am legat...? (mai mult)
Mi- am achiziționat acum 2 săptămâni în urmă 2 peruși. Sunt o pereche, o fata și un băiat. Problema mea este că nu știu ce să fac ca să le câștig încrederea, desi cred ca asa...? (mai mult)
Porcusorul de guineea naparleste? Poate fi vorba de o boala daca pierde parul sau e ceva normal sa ii cada?
Hey, când merg afară câinele meu nu vrea deloc să meargă, cum aș putea să-l fac să meargă?
Este cineva pe aici care deține un papagal Ara? (sau un papagal la fel de mare, care face la fel de multă gălăgie). Mi- aș dori tare mult să aflu mai multe și am câteva întrebări despre...? (mai mult)
Va plac testoasele de galapagos?
Salut, baneocin pudra se poate folosi si la animale?
Voi pe la ce oră vă hrăniți câini? Cu ce mâncăruri îi mai serviți și în ce cantitate?
Cum pot sa imi conving parintii sa imi mai cumpere un animalut de companie? Am deja un catel si o pisica si as vrea un hamster sau un papagal. Ce sa le zic? Am grija de ele, stau si la curte.
Aș vrea să vă cer o părere. Mi- am făcut de curând un cont de Instagram unde postez reviews referitoare la mai multe restaurante și preparate predominant din 2 orașe din România dar postez...? (mai mult)
Vreau sa ies cu hamsterul din tara. Ma voi muta cu el in afara. Plecam cu masina. Am nevoie de ceva special, vreo hartie ceva care sa ma lase sa ies cu el din tara? Ati auzit de asa ceva? Stiu ca la caini...? (mai mult)
Ai putea tine un hamster intr-un acvariu? Nu am o cusca din aceea speciala, insa am un acvariu mai vechi care nu e folosit si m-am gandit sa il pun acolo. Ar fi ok?
Hey, cum îmi pot dresa câinele? Aș vrea niște metode
Care sunt pasii pentru a cipa un caine?
Daca un hamster te musca te poti imbolnavi? Pot transmite boli, ce fel de boli?
Ce rasa de caine este considerat ca fiind cel mai prietenos si grijuliu cu copiii?
Bună, eu încerc să scriu o carte dar am o mică problemă, dar prima dată voi încerca să fac o mică descriere a cărții înainte să pun întrebarea. În carte este vorba despre o fată care...? (mai mult)
Hamsterii de rase diferite se imperecheaza? Sa zic ca tin un roborovski si un campbell in aceeasi cusca. Risc sa se imperecheze?
Am vazut pe decathlon un cort de camping, insa nu stiu care e mai ok. Dar am observat niste lucruri, sunt corturi care nu au acele bete si nu te chinui tu sa le intinzi/prinzi, ci sunt intr- o husa ...? (mai mult)
Dacă am spălat câinele cu șampon expirat de 1 an și 8 luni, acesta va fi afectat? Pot face ceva in legătura cu el sa-l salvez?
Masculul hamster trebuie separat de femela dupa ce aceasta fata?
Am nevoie de nume de căței (femelă). Să fie românești va rog!
imi poate recomanda cineva un site cu articole de pescuit de unde as putea cumpara en-gros? Mentionez ca energofis-ul il stiu deja
Este adevarat ca oul crud amestecat cu bobite sunt bune pentru parul cainelui?
Imi explicati si mie cum se imperecheaza porumbeii? Ca n-am prea inteles. Ce se intampla cand se imperecheaza? SI porumbeii aud? Daca da, pe unde aud?
Buna Tpu.Am o intrebare pentru cei din Tg Mures.Ai voie cu cainele pe Platoul Cornesti? Sau acolo unde sunt aparatele de fitness? Daca aduc punga pentru a strange excrementele cainelui meu.
Pisica mea se comporta foarte ciudat. Pana acum scuipa puii mamei ei, adica fratii ei. Acum se tine dupa ei, ne scuipa daca incercam sa- i atingem, se pune peste mama lor, care ii alapteaza, ca sa...? (mai mult)
Are ceva daca fac cusca de la catel, insa acoperisul nu e in 2 ape sau acea forma de triunghi, ci doar un fel de placaj deasupra? Ar conta asta? Chiar vreau sa fac eu cusca, insa nu ma pricep sa face...? (mai mult)
Cineva a promis ca imi da un catelus. Abia a fatat mamica, asa ca nu il pot lua imediat. Dar faza e ca nu stiu cum sa ma pregatesc eu, ce sa pregatesc acasa, astfel incat sa nu simta prea mult dorul...? (mai mult)
E indicat sa bagi mana in cusca daca hamsterita abia a fatat?
Am gasit un pisoias/pisicuta in Oradea.Pare ingrijit/a,cum as putea sa dau de stapan, daca are vreunul?
Cand stiu ca a trecut de tot otita cainelui?
Hei. Nume de cățelușe, vă rog?! Mulțumesc!
Buna, am un perus si are diaree si nu prea are echilibru. Se tot clatină, apa ii schimb in fiecare zi si mancare are la fel. Va rog sa ma ajutati ce pot sa ii fac sa ii fie mai bine?
Am un iepuras in varsta de doi ani, care e libera in toata casa. Si acum as vrea sa- mi iau o pisica. Si ma cam streseaza gandul ca poate n- o sa se inteleaga. Voiam sa stiu daca ati avut combinatia...? (mai mult)
Hei. Aș dori câteva nume de cățelușe, nu sunt decisă cu ce am găsit pe net!
As dori sa ma ajute cineva. Fără prea multe cuvinte, de 5 zile cățelul meu de 4 luni se simțea rău, nu mânca, vomita sânge și făcea un tip de diaree doar ca scotea tot sânge.El azi a murit....? (mai mult)
Metode de a adresa un câine? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia