Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cunoasteti servere romanesti de witchcraft?
Hello. I- am pus catelusei mele peduri ca sa isi faca nevoile acolo, insa doar treaba mica o face...si uneori nici pe aia, unde apuca, acolo face. Treaba mare nici nu mai zic... Si ma maraie cand ...? (mai mult)
mă consider creștin (că mulți alți) și vreau să practic Taekwondo, am 17 ani și locuiesc în Bacău, credeți că e cam târziu? Exista un loc în Bacău? Se opune cumva cu religia...? (mai mult)
Buna tuturor. De ce cand mângâi cățelul akita inu japonez pe spate, pe blana se strânge pielea si spatele ca si cum l-ar durea, gâdila?
Am fost la vet si am aflat ca cainele(scuzati cacofonia) are otită.Am primit dexogen si intrebarea mea este:dupa ce curat urechea cu o solutie de curatare zilnica, curat urechea cu dexogen trebuie sa...? (mai mult)
Bună. Cum as putea îndepărta puricii de pe puii de catel? Au doar doua săptămâni
Niște sfaturi pentru un cățel de talie mică care are 2 luni? Mulțumesc
.. am si eu o intrebare pentru voi, daca ma puteti ajuta. De ceva vreme caut magazinul Wind Blade din Bucuresti si nu gasesc adresa lui, din cate stiu este doar 1. Dau funda celui care...? (mai mult)
Exista ras african domesticit? Am vazut in video doar imblanzit.
Pot da la schimb un animal din petshop pentru altul?
Buna, am o problema care ma framanta de ceva timp si care nu ma lasa noaptea sa dorm fara sa ma simt vinovata sau sa vars lacrimi. Anul trecut in vara am luat 9 catelusi de la bunica mea, pentru ca ii...? (mai mult)
Acum doua zile am gasit in acvaterariul testoasei mele ceva ce arata ca materiile fecale ale ei.Doar ca erau de culoare rosie.Nu am hranit- o cu vreun aliment rosu(pepene rosu, capsuni etc.). Pare...? (mai mult)
Folosește cineva Picfair? Cum vi se pare? Trebuie să ai un SRL, PFA sau poți activa și ca persoană fizică?
Cum îmi pot învăța cățelul cu lesa are 2 luni și este bichon? Efectiv nu vrea când trebuie să- l scot doar stă, nu vrea să meargă, am încercat să- l împing ușor dar tot nu vrea. Plus...? (mai mult)
De ce cainele meu fuge mereu de acasa? Cand era mic nu facea asa dar acum ca a crescut cum ii dai drumul din lant cum fuge (il leg deoarece fuge de acasa) am auzit ca e perioada de imperechere dar am auzit...? (mai mult)
Cate aleze foloseste un Bichon Maltez pe zi?
Heey! Am un câine yorkshire care are 3 luni. Cum îl pot învața să facă afară? Pt că îl scot din 3 în trei ore și nu vrea să meargă și de obicei fix când întru în casă cu el atunci...? (mai mult)
Am gasit pe olx bichoni havanese teacup. Exista rasa asta, deoarece am auzit doar de maltez teacup, sau havanese dar minitoy?
Poate sa stea un pui de pisica la curte singur o saptamana? Am găsit luni un pisica pe strada. Are 5, 6 săptămâni. Nu il mai pot tine mult si vreau sa il dau cuiva. Voia o doamna sa il ia, care...? (mai mult)
Am o pisicuța și am prins-o ca lingea ulei din tigaie...credeți ca poate păți ceva? Sa ma duc cu ea la un control? Mulțumesc
Cunoașteți o clinica veterinara in București unde se poate eutanasia pisica la cerere?
Unde gasesc sa cumpar un geko de culoare verde? Din acela micut? Inainte erau in petshopuri, dar in ultima perioada nu am mai vazut. Si aveau si un pret accesibil, ce am vazut online era la 600 de lei,...? (mai mult)
Se fac cursuri la noi in tara, in Bucuresti in special unde te invata cum sa tunzi cainii, cum sa le tai unghiile etc? Adica cum sunt acele saloane pentru caini? Ma gandesc ca cei care fac acolo nu sunt...? (mai mult)
Pot sa spal un pui de pisica cu sampon pentru oameni? Am găsit un pui de pisica ieri, l- am dus la veterinar, i- am făcut deparazitare, trebuie sa il mai spal zilele următoare. Nu merge sa- l spal...? (mai mult)
Am vazut un anunt pe OLX ca cineva doneaza o pisica gratuit. Cum se procedeaza? Trebuie totusi sa- i dau niste bani din bun simt sau sa i- o iau pur si simplu? Si trebuie sa ma duc eu dupa ea sau vine ...? (mai mult)
Daca imi iau un Bichon Maltez, ce sfaturi imi dati? Din punctul vostru de vedere. Daca aveti si voi un bichon, va rog frumos sa ma ajutati. Cam ce ii dati de mancare, cate aleze foloseste pe zi,...? (mai mult)
Cum imi pot dezobisnui cainele sa nu mai doarma in pat? Are o luna si 1 saptamana si mereu plange daca il las singur sau daca plec in alta camera, vine imediat dupa mine. La fel si cu patul, daca nu ...? (mai mult)
URGENT! Salut! Am un Cane Corso și ieri și- a tăiat vena de la piciorul din fata am fost la medic cu el l- a cusut și l- a bandajat. Acum este acasă și are coif pe cap, dar in seara asta a rupt...? (mai mult)
am un cățel amsfaff, are 45 de zile si azi a mâncat granule pentru el si a mâncat cam mult si e umflat, ce pot sa ii fac? Ajutor, mi-e frica sa nu pateasca ceva.
Vreau niște nume drăguțe de mascul pentru rasa chihuahua, vă rog mult de tot
Vreau sa imi iau un Bichon Bolognese. Ce imi puteti spune despre acesta? Tot ce stiti voi. Multumesc!
Vreau sa imi cumpar un Bichon Bolognese(nu stiu daca se scrie asa). Stiti pe cineva care are? As vrea sa stiu tot despre el: mancare, vaccin, toaleta, dresaj, boli, daca e bun pentru apartament,...? (mai mult)
Salut, nu stiu daca asta este categoria corecta pentru intrebarea mea dar ma rog, deci m- am trezit azi dimineata si vad o ciudatenie de paianjen la mine in pat. Vai de capu meu mi- e frica sa mai ...? (mai mult)
Cum îmi pot face iubitul să iubească pisicile?
Astazi le- am dat libertate perușilor mei. Au o saptamana de cand sunt la mine. Cand am vrut sa îi bag în colivie fetița s- a lasat rapid prinsa, insa baiatul foarte greu. Deci este foarte...? (mai mult)
Bună TPU, ce sa fac la perus dacă ma trezeste mereu dimineața devreme? Si mai am si o zebră australiana care o imite perfect
Va rog sa ma ajutati! :( Pisica mea se joaca de la un timp cu rahatul uscat din litiera sa si nu am timp mereu sa o curat imediat ce face iar cand ajung acasa gasesc peste tot fecale. Cum as putea sa il...? (mai mult)
Hei, TPU! Acum cateva zile am adoptat un catelus abandonat de pe strada. Este pui, mai mult de 4 luni nu are. Am incercat sa- i dau lapte cu seringa si boabe, hrana umeda, dar nu mananca. Este bolnav?...? (mai mult)
Ce rasa de catel recomandati pentru apartament? (Sa spuneti si de ce)
Stie cineva din Craiova ce veterinar mai ieftin pot găsi în oraș? Am gasit un catel pe strada si am decis să-l adopt decât să moară de foame singur.
Am un pui de găină care nu mănâncă, dar merge și piuie. Am căutat pe internet un remediu, dar am aflat doar că puiul de găină este bolnav. Mă puteți ajuta voi cu un tratament...? (mai mult)
De unde pot cumpara un cameleon calypratus?
Salutare! Am si eu o nelamurire. Am auzit ca ar putea fi o problema de consangvinizare la puii de caine din parinti frati. Ce as vrea sa stiu e, daca dintr un caine si o catelusa fatata cu 2 serii ...? (mai mult)
Ati prefera sa aveti ca pet, un animal normal sau un watilla din dreamfall?
Stie cineva daca cabinetul veterinar Yogo Vet din bucurești se ocupa si de iepuri? De sterilizari? Pareri?
Doreste cineva caini de aproximativ 2 luni?(zona Bacaului) Rasa:pechinez; sunt interactivi si foarte jucausi (:
Buna! Știe cineva care sunt diferențele dintre un animal de rasa si unul obișnuit? Ma refer in special la cai, dar și răspunsurile generale sunt de folos. Nu de puține ori am intalnit caini ...? (mai mult)
Am o cățelușa, Bichon malteze de 2 ani iar astăzi am fost nevoită sa o tund pana la piele in zona de sub ochi și pana la nas, din cauza faptului ca i s- a lipit o guma in timp ce era afara...fiind...? (mai mult)
Bună ziua, am o catelusa bichon maltez. Uitându0-mă atent pe burtica am numărat 9mameloane este normal?
De unde pot să cumpăr un pitbul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.