Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Mi- am cumpărat niște peruși din pet- shop. Când am ajuns acasă am băgat fetița în colivie iar când am vrut să bag și baiețelul a zburat prin casa de nu mai reuseam sa il prind, ...? (mai mult)
De la cate luni un caine e capabil sa manance oase? Imi raman de la copanele oasele si vreau sa stiu daca le faci in 3-4 bucati, le poate manca? Are 2 luni, ciobanesc caucasian
Bună TPU, am o cățelușa..are vreo 4 luni cam așa, as vrea sa o castrez, dar am auzit că trebuie să nască odată și apoi, mi- e frică să nu moară, s- a întâmplat să vă moară după ...? (mai mult)
Daca dau cu insecticid taifun pe caini pot scapa de capuse si purici? Scrie ca nu e toxic pentru oameni si animale
TPU! Am o femela foarte frumoasa American Bully de 6 luni, iar acum o saptamana i- a venit menstruația și inca nu i s- a terminat, ii mai curge cate puțin și astăzi... A trecut o săptămână, ...? (mai mult)
Imi doresc sa imi cumpăr un caine Pomeranian, doar ca in ciuda faptului că am cautat destul de mult, nu am gasit nicăieri unul la un pret accesibil. Ma puteti ajuta cu un anunț ok sau daca ...? (mai mult)
S-ar putea sa se intample ceva daca imi vopsesc cainele cu acuarele? Gen acuarele din alea cu care pictezi cu pensula. Vreau doar sa incerc sa vad cum ar arata. Se poate intampla ceva?
Salutare, de curând am adoptat o cățea, este un mix dintre o femelă shar pei și un mascul cane corso, are în jur de 6 luni, de la 4 luni a început însă să fie foarte agresivă dar nu într-...? (mai mult)
Am dus acum 1 saptamana 2 iepuroaice la cotoc. Una a stat 5 min și cealaltă 30 de min. Cea care a stat 30 de min a fost muscata de urechi. De unde îmi dau seama ca au rămas gestante fără...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca catelusul meu de aproape 2 luni se joaca sau chiar vrea sa ma muste? Il intorc pe spate, il gadil pe burtica si tot incearca sa ma prinda cu dintii.La fel ma mai apuca de picioare.Are...? (mai mult)
Am și eu un pisic mic (s- a născut în aprilie). Este foarte jucăuș și îi place compania oamenilor. Problema este că astăzi el a ieșit afară iar niste copii l- au prins. Se ...? (mai mult)
O listă cu multe lucruri negre poate cineva să-mi facă sau să găsească undeva? Am căutat pe net dar vreau mai multe exemple.
Poti taia unghiile unui catel cu unghiera de oameni? Nu am cu ce sa i le tai si as vrea sa o folosesc pe a noastra, va ramane doar pentru catel apoi.
Am un motan tare drăgălaș și îl iubesc foarte mult, care în ultima vreme se comportă destul de ciudat. La început am crezut că e o fire mai leneșă, dar de câteva luni tot are așa o stare...? (mai mult)
Ce animale exotice poti avea in Romania legal?
Ce spray sau crema cicatrizanta este cea mai buna? Am avut cicatridina, insa am vazut ceva si de la roche posay, a incercat cineva? Mai stiti si altele?
Daca ai acvariu trebuie neaparat sa pui si plante naturale in el? E ok pentru pesti daca nu ai acele plante?
Am nevoie urgenta de ajutor. Motanul meu e posibil sa fi fost otravit deoarece a folosit mamaie solutie(picaturi) de gandaci si de o saptamana vomita aproape in fiecare zi si a slabit. Ajutor...? (mai mult)
Am un cățel de 4 luni și o săptămână, de vreo 5 ore este foarte apatic, foarte molesit, fără pofta de mâncare și de joaca. Nu se ridica de pe covorașul lui nici când o vede pe prietena...? (mai mult)
Salut,tocmai ce mi-am luat un pitbull si are 4 saptamani, ce imi recomandați sa ii dau de mâncare, Ps. L-am luat de la mama lui
Bunica mea are 3 catei la tara care sunt practic infestati cu capuse. Am fost astazi la tara si am incercat sa le dau jos cu penseta de pe unul si am luat in jur de 15 si dupa am renuntat deoarece erau...? (mai mult)
Am mai pus o intrebare acum o saptamana despre castrarea pisicii, iar astazi la cinci zile de castrare i s- a desfacut putin operatia si i se vede ceva alb sau verde si se mai poate observa...? (mai mult)
Ce inseamna intr- un anunt ca un caine are pedigree? Am inteles ca e vorba de parinti de rasa, dar rasa cum se atesta? Adica iti da vreo foaie la mana ceva? Cei care vand animale in petshopuri au certificat...? (mai mult)
Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un catelus? Stam la apartament si avem bani ca sa il intretinem.
Imi da si mie cineva niste tutoriale, cursuri online de desenat?
Motanul meu, foarte blanos, are acea tuse specifica pisicilor cand inghit ghemotoace de par, de cele mai multe ori dupa ce se agita sau alearga si ma gandesc ca asta se intampla: inghite par mult. Insa...? (mai mult)
Bună..am o întrebare... Perușul meu (femelă) de câteva zile stă umflat în pene și nu mai cântă. Mănâncă des și bea apă (ca de obicei foarte rar și foarte putin.) Câteodată e murdar...? (mai mult)
vreau sa va intreb, pisicile british lasa par? Multumesc,
Buna seara, stiti cumva ce mananca un melc de apa?
E buna fasolea pentru pisici?
Știe cineva unde pot găsi așa ceva? https://vm.tiktok.com/JNvyrej/
Am un pui de ciobanesc caucasian de vreo 7 saptamani si de cateva zile tot isi scutura scapul, implicit urechile.Are ceva?
Puiul meu de golden retriever de 2 luni a inghitit acum doua zile o bucatica de plastic...el este tot voios si nu refuza hrana insa parca ar avea dificultăți la respiratie. Ce este de facut? El...? (mai mult)
Am un bichon maltez și se scarpină în ureche destul de des.Acum ceva timp am fost la vet si mi s- a spus că are otită, am primit ceva picături. Urechea nu mai este roșie și urât mirositoare dar...? (mai mult)
Salut, TPU! Astazi mi- am luat o pereche de perusi. (Fata si baiat). Vreau să îmi dati cateva sfaturi, gen cate zile trebuie sa stea in colivie ca sa se obisnuiasca cu noua lor locuinta, cand ar trebui...? (mai mult)
Pisica mea nu mai mănancă aproape nimic in afara de mancare de pisici (nu ca e vreo problema) dar ieri mi s- a terminat mancarea de pisici si n- a vrut să mănance nimic absolut nimic, nici macar carne....? (mai mult)
Pastilele de tantari sunt daunatoare pisicilor? Nu am cum sa dorm fara pastile de tantari in apartament ca ma omoara, dar mi-e frica sa nu le faca rau pisicilor pe termen lung.
Puiul meu de golden retriever (de 2 luni)a înghițit o mică parte dintr-un clește de plastic...ce este de făcut? Fără ajutorul veterinarului? Este urgent...
Hai TPU, va implor ajutati- ma. Am gasit un caine acum 3 zile batut si plin de sânge asa ca l- am luat acasă si cred ca am facut una din cele mai mari greseli fiindca l- am chinuit fără să vreau,...? (mai mult)
Cuplu de peruși cu 9 oua. 3 sunt ok restul sunt sparte, femela a murit.Ce ar trebui sa fac?
Urgent! Acum cateva minute a cazut pe balconul meu un pui de vrabie. Are pene si ochii deschiși, dar e mic, nu se tine pe picioare. E viu, nu are nicio rana externa, dar respira foarte repede ceea...? (mai mult)
Hei TPU, recent am gasit un cățel abandonat, îl găsisem acum 2 zile era lasat la poarta la mine asa ca am fost si i- am dat de mâncare, dar dupa cateva ore a plecat si l- am găsit a doua zi seara...? (mai mult)
Cateii mei de o luna jumate au mici gandaci pe ei si dupa ce m- am interesat am aflat ca sunt capuse. Problema este ca se afla la tara si cand am mers la farmacie in oras sa cumpar pudra sau picaturi ...? (mai mult)
Ce inseamna pui de caine cu pedigree?
Astăzi am sterilizat pisica si cand am adus- o acasa mi- am dat seama ca nu clipește, rămâne cu ochii deschiși.Inca este in starea aia de anestezie.Este normal sa stea asa mult timp fara...? (mai mult)
Existra vreo lege in Romania, prin care nu ai voie sa cumperi/adopti o vulpe (polara) din strainatate? (Site- uri gen saveafox, prin care poti adopta legal o vulpe ca un animal de companie,...? (mai mult)
am o intrebare. Vreau sa imi printez niste stickere. Ce fel de imprimanta as avea nevoie? Ce fel de foi sunt cele mai bune?
Buna, cum pot sa imi dresez cainele sa nu mai latre cand cineva suna la usa sau cand intra? Zici ca innebuneste cand aude interfonul si nu tace pana nu intra persoana in casa. Degeaba incerc sa il calmez...? (mai mult)
Deci, am o cățea labrador care are 3 ani și de multe ori am dus- o la masculul verisorului meu (masculul fiind tot labrador) pentru a se imperechea, insa niciodată nu s- a lasat si parca nu vrea ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!