Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Bună tuturor! Vin cu o problema de sănătate a unui cățel al vecinului meu. Vecinul meu este un domn singur și în vârstă, are un cățeluș Cavalier king Charles care suferă de următoarele: ...? (mai mult)
Cum sa iti convingi mama sa iti ia un catelus
Bună seara. Am o catelușa chiuaua toy și i cade foarte tare părul! Are 7 luni și nu înțeleg de ce i cade parul! Hrana eu cumpăr doar de la veterinarul care se ocupa de ea de mica! Va rog dacă ...? (mai mult)
Bună TPU. Cățelul meu este depararitat intern. Dar astăzi am observat că are purici. Se poate pune şi zgardă anti purici/căpuşe chiar dacă el a luat şi pastiluță pentru aşa ceva? Sau e...? (mai mult)
Bună. Cățelul meu a întrat ieri cu capul în remorcă de când l am ridicat de acolo stă cu capul într- o parte, nu are stabilitate, nici pe picioarele din spate nu poate să stea și e foarte ...? (mai mult)
Am două iepuroaice, mamă(de un an si 8 luni) si fiica de aproape 8 luni si un iepuroi de un an si o luna. Femelele sunt separate de mascul. Dar nu stiu cum una din ele a reusit sa ii deschida uṣița...? (mai mult)
Cainele meu de 2 kg a mancat o bomboană mica care are cam 10% cacao. E problema mare?
Bună, oare care e cea mai buna și de calitate mâncare pentru bison? Până acum i- am dat de la whiskas și pedigree pe și de la un timp nu ii merge bine cu mâncarea asta, am incercat fel și fel...? (mai mult)
Ce înseamnă daca un hamster are o umflatura intre picioarele din fata?
I-am facut baie cetelusei mele si i-a intrat sampon on ochisor, il deschide dar i s-a inrosit rau si ii lacrimeaza tare. Ce ii pot face urgent?
Ma jucam cu cainele meu de 6 luni jumate, rasa Pudel Toy si cred ca i- am tras cam tare jucaria din gura si acum i se clatina foarte tare caninul. Nu stiu daca e de lapte, dar nu cred, pentru ca a avut...? (mai mult)
Salutare! Ma intereseaza sa achizitionez un set de senzori de pescuit cu statie 4+1 Ce imi recomandati la 300-400 lei buget Ce parere aveti de senzorii fl jy57? Dar de senzorii de la wind blade?
De când pot pune picături de purici la bichon?
Salut, am un ciobanesc german femela in varsta de 10 luni, in ultimul timp nu prea mai mananca hrana uscata. Ceva sfaturi va rog?
Mi- am luat vineri o Nimfă mascul, a mâncat foarte puțin de la mine din palmă dar apă nu știu dacă a băut, astăzi când m- am trezit era pu jos în cușcă cu ochii închiși și este amețit...? (mai mult)
Am un bichon maltez și are 4 luni, as vrea sa îl tund, oare as putea?
Am un caine Doberman - nu e agresiva deloc. Nu reusesc nici cum sa o invat cu botnita. Din cate vad cainii Dobermani nu cred ca s- ar incadra in categoria de caini periculosi. Voiam totusi sa ma asigur....? (mai mult)
Bună ziua! Am un hamster muscat de spate și are sângerare. Vreau sugestii cum sa ii vindec rana! Nu pot sa ma duc la veterinar. Cum sa ii vindec rana.
Salut.Am pierdut o femela nimfa, astazi, in jurul orei 18.Am cautat o dar fara succes.Sunt sanse sa se intoarca sau macar sa supravietuiasca cateva zile?(poate- poate o gasesc).Sau sa cumpar alta nimfa...? (mai mult)
Salut,mi am castrat motanul în vârstă de 2 ani acum 3 luni dar parca e mai nebun se bate cu toate pisicile si încă dă cu spray ce e de făcut
Pisica mea este foarte agresiva, se enerveaza cand punem mana pe ea si ne zgarie foarte tare, nu e deloc cuminte si cere pliculeț, daca nu ii dam plic nu se potoleste, pare ciudat dar altceva nu mananca...? (mai mult)
Buna! De azi papagalul meu nimfa(baiat) a inceput sa naparleasca putin la creastă...ii cad pene foarte mici, dar acest lucru ma ingrijoreaza. Daca puteti sa imi ziceti de ce v-as fi recunoscatoare!
Am luat un cățel mic, pare bishon, de la o fata care nu îl putea îngriji, era plin de căpușe și purici, i- am dat pastile nextgard spectra, acum este curat, , dar din a doua seara a început...? (mai mult)
Buna,am un catel la care mama este bichon maltez iar tatal habar nu am ce este, se va face mare daca mama lui e bichon?
Este bună betadina după castrare?
Bună, am o întrebare despre peruși, acum o zi mi- am luat un perus femelă fără pereche și astăzi am observat ca stă foarte mult cu coada în sus, adică cu fundul și are o aripă mai sus decât...? (mai mult)
Am o pereche de peruși. S- au împerecheat iar femela a făcu cinci ouă, au ieșit deja doi pui iar când am vrut sa verific starea lor, masculul a scăpat. S- a evaporat. Oare va reuși femela ...? (mai mult)
Bună, ieri am cumpărat un papagal cu astăzi am observat ca, cateodata stă cu fundul în sus și nu se mișcă iar la aripi, aripa dreaptă este mai sus decât cea stângă și cred ca are și raie...? (mai mult)
Bună. Am o perusică care a făcut ouă, acum are doi pui scoși de curând. Problema este că azi, masculul a scăpat iar ea a rămas singură. Ce e de făcut, oare va trăi? Am înțeles ca masculul...? (mai mult)
Cum imi dau seama de cât timp sta gaina pe oua?
Bună ziua. Acum 4 zile am găsit un pisoi abandonat pe străzi cred ca avea o zi sau două. Nici ochișorii nu- s deschisi. L- am luat acasă, am fost la veterinar am cumpărat lapte pentru el tot cu...? (mai mult)
Salut TPU, am o cățelușa și aș dori să o sterilizez, doar că i-a început ciclu menstrual... Când e recomandată sterilizarea? (Are un an, talie medie)
Hei TPU am nevoie de ajutorul dvs am avut un cățel, l- am dat cuiva din cauză ca eu lucrez și nu are cine avea grijă de el, trebuie scos afară, stat cu el când ajungeam acasă seară săracul ...? (mai mult)
Buna! Eu am un catel Shih Tzu care are 4 ani si as vrea sa il invat trucuri: sezi, adu mingea, da labuta etc. Se mai poate la varsta asta? ( e si un pic cam rasfatata;;)
Salut… am o broscuță țestoasă mascul de 2 săptămâni și în primele zile a mâncat acum nu mai vrea are insula acvariu mare încălzitor pus pe 26 grade filtru de apă oxigen ce să fac! Dacă...? (mai mult)
Hei, un cățel de 4 luni al unei vecine a mâncat vreo 5 pastile de otravă de șoareci! Arată la fel ca o plastilină roșie din ce mai arătat! Oare poate păți ceva? Acum E vioi
Buna. Am luat de curând o bicicleta la copil, iar frână merge foarte greu, copilul nu o poate strânge deloc, se poate face ceva?
Buna! Ce poți să faci cu un câine dacă nu mai poți să îl îngrijești? Bunicul meu a avut un câine mare la curte. Casa aceea se vinde dar nu știm ce să facem cu câinele. Știu ca pare puțin...? (mai mult)
Salut! Cum pot despărții doi câini dintr o luptă? Câinii fiind rasa shar pei (un mascul și o femelă)
Heyy! Mi- am luat de curând doi perusi, băiat și fata. Cum ii pot imblanzi? Încă nu am încercat sa bag mana în colivie sau asa, doar atunci când le- am pus un baton și o jucărie, am zis sa ...? (mai mult)
Salut, motanul meu s- a urcat pe caloriferul de lângă geam ca să "vaneze" un pescăruș care stătea la geam, când sa plece de le geam a rămas cu unghia blocata in calorifer și atârnă în jos...? (mai mult)
Am luat un cățeluș abandonat. Am făcut deparazitare interna și externa. După pastila a început sa verse, iar a doua zi a devenit apatic, refuza mâncarea, doar forțat ii dau și o varsa după...? (mai mult)
Buna! Am adoptat recent un câine în vârstă de 2 ani. Are niște probleme la ureche(otită) și trebuie să îi pun picături în ureche. Este un câine foarte energic.El nu este de felul lui agresiv,...? (mai mult)
I- am dat un os cainelui meu iar dupa l- a vomitat. Dupa ce a vomitat a inceput sa tremure si avea ceva la fund ce nu ii dadea pace. Acum sta la el in pat si incearca sa adoarma. Apa nu vrea sa bea. Ce...? (mai mult)
Noroc, vin și eu cu o întrebare dacă otrava pentru șoareci îmi poate omorî pisicile daca din greșeală mănâncă din ea, ea fiind pentru răzătoare.
Bună ziua, aș dori să cumpăr 2 căței, vreau pentru pază și protecție, am o casă la țară și tot timpul găsesc ceva care lipsește, vreau și căței buni de pază mari, puternici și ...? (mai mult)
Salut, dacă ştie cineva dacă există pastile de câini să nu rămână însărcinată.
Salut, am avut o întâmplare nefericită și am prins un ditamai motanul pe pisicuța mea de 2 luni, sunt șanse să rămână insarcinata? Chiar sunt speriat și mi pare atât de rău că s- a întâmplat...? (mai mult)
Acum 1 luna a facut iepuroaica 3 iepuriasi, in dimineata asta am gasit unul mort, avea puful smuls, pielea jumulita iar femela sau masculul plin de sange ( nu stiu care dintre ei ). I am Separat...? (mai mult)
Buna ziua. In curte am 3 arici. Am curtea mare si au libertate totala. Am confirmat ca am 2 fetite si 1 băiețel. 2 fiind frati si 1 gasit ulterior. Anul trecut am gasit in curte doar 2 pui morti, mancati...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!