Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună TPU, am un câine, 90 de ani (în anii câinilor) și de o săptămână cam asa, nu mai vede cu ochiul stâng, e foarte lent (el fiind un câine energic) credeți ca va muri? Ca sa știu la ...? (mai mult)
Cateaua mea are ceva la gura de 2 saptamani. Ii lipseste o bucata din falca pe partea stanga si putin din partea dreapta. Sange nu am gasit dar miroase foarte urat. Am dat- o cu Rivanol, Albastru de Metilen...? (mai mult)
Buna, am un catel de aproape o luna (3 saptamani si 3 zile)... Cand ar trebui sa incep sa ii dau mancare canina? Si dupa înțărcare, mamelele mamei lui cand se vor "micșora" ca inainte? Puteti sa imi...? (mai mult)
De unde as pot sa cumpar (pinky) soareci pentru sarpe in Bucuresti sectorul 6 Militari?
Aveți idee unde aș putea să-mi sterilizez pisica în Iași și cam care ar fi prețurile?
Salut, imi poate spune cineva daca replica airsoft ruger p345 este mai bună decât unul cop sk? Si daca poate sa spargă o sticlă? Multumesc.
Ne poate ajuta microcipul la un caine, daca l-am pierdut/a fugit din curte?
Bună, pisica mea este în călduri de câteva zile și aș vrea să știu dacă după ce o voi steriliza ea va mai continua să intre în călduri? Bănuiesc că hormonii nu- i vor dispărea în totalitate,...? (mai mult)
Hei, TPU! Am și eu o nelămurire, sa zic asa. Am o catelusa, nu stiu exact cat are, am găsit- o la mare si am adoptat- o. E in posesia mea de o luna. Doar ca, de fiecare data cand o alint ori...? (mai mult)
Stie cineva un site sau vreo fabrica de hrana uscata pentru caini de talie mare cu minim 22% proteina? As dori sa cumpar minim 120 de kg lunar. Multumesc!
Cam la cât timp trebuie spalat câinele complet? În afara de spălatul pe labute
BUNA. Imi spune cineva va rog unde pot gasi o crescătorie de papagali în București?
Ieri mi- am luat un pui de ciobanesc caucasian. Vreau sa il tin liber prin curte. Tata a aflat de la veterinarul de aici ca omul de la care a luat cainele are caini rai.Adica dupa cateva luni se da la ...? (mai mult)
Stie cineva daca o furca pe arc (sr suntour cursa 80) se poate adapta si trasforma in una pe aer?
Cateaua mea(pechinez corcit) a fatat acum o luna si 11 zile 3 catei. La inceput toti pareau sanatosi, dar unul din ei nu a mai crescut deloc. Este aproape cu jumatate mai mic decat ceilalti 2. Celor...? (mai mult)
Am un cățeluș de 3 luni care mușcă într- una și mușcă tare adică are dinți și o cert sau îi dau jucării ca să nu mai mă muște și degeaba. Ce aș putea să- i fac să nu mai ...? (mai mult)
Salut, mi-am luat recent o bicicleta si am simtit joc la ambele parti de la bratele pedaliere. Cum se poate rezolva? Nu sunt aproape de niciun service de biciclete pentru a merge acolo.
Pisica mea are o problemă la un ochi, ceva ce seamănă cu o infecție destul de gravă...și parcă e mereu tristă și fără chef de viață. Ceaiul de mușețel oare e bun pentru pisici în tratarea...? (mai mult)
Zilele trecute cățelușa mea cred că a fost mușcată de altă cățea sau s- a lovit de ceva, nu știu sigur. A avut într- o parte luată toată pielea și eu și mama am încercat să...? (mai mult)
am un caine Rottweiler in varsta de 1 an si 9 luni, in spatele urechilor i- au aparut niste rani.Va rog frumos sa imi spuneti ce sunt si de ce i- au aparut... Vreau un raspuns rapid (dau...? (mai mult)
Cum pot face in casa niste stampile? Vreau niste stampile cu cifre, din ce sa le fac?
Cainele meu are diaree, nu stiu de la ce, insa mi-e teama sa nu se deshidrateze. Nu am cum sa ajung la veterinar in urmatoarele 4 ore, ce fac?
Stie cineva ce caine este acesta acesta Https://imgur.com/a/xZJprl3? Daca e ciobanesc caucasian sau carpatin.Eu cred ca e caucasian
Vreau sa îmi iau un iepure. E adevărat ca miros urat? Ce ar trebui să știu înainte sa îl aduc acasă? Sunt greu de întreținut?
Buna, cainele meu a fost lovit de mașină iar acum nu mai poate misca picioarele din spate, iar cand merge le târăște si burtica este vânătă... Se va mai putea face bine?
A mai făcut cineva pasaport pentru animale? Vreau sa le fac celor 2 caini ai mei si nu stiu ce documente mi-ar trebui. Multumesc anticipat❤
Catelul meu husky nu ma asculta nu e deloc atent la mine și nu prea știu ce sa fac.Va rog ajutați-ma. PS: Are o luna jumătate.
am 3 rase de iepurași californieni, uriași german galben și berbec toți iepurasii mei au facut in ureche niste coji ☹☹si nu stiu daca pot sa ii tratez ca sa nu mai faca si ce tratament...? (mai mult)
Daca am o pisica cu epilepsie poate trăi o viață normală cu tratament? Cum pot sa acord primul ajutor când e într-o criză?
Salutare dragilor! Ce culcusuri luati pisicilor voastre? Eu am luat centru de joaca cu culcus clasic din carton si problema este ca le strica o data la 2 luni si trebuie schimbate. Exista culcusuri din...? (mai mult)
Cum se intretin crevetii? De unde pot cumpara creveti mici pentru acvariu? Au nevoie e apa dulce sau sarata? Multumesc
Pisicile voastre sforăie? Pe a mea trebuie să o înghiontesc noaptea pentru că doarme lângă mine în pat şi mă trezeşte din somn de multe ori.Nu aş putea spune că sforăie tare, alţii ar zice...? (mai mult)
.ieri am donat niste pui de pisica mai exact 3 si am pastrat unul..mama pisoilor miorlaie mereu si nu stiu ce sa-i fac..stie cineva cam in cat timp o sa inceteze din a mieuna?
As vrea sa eclozez un pui de gaina, se poate ecloza dintr-un ou de la mgazin? Daca nu din ce ou? Si imi trebuie neaparat un incubator sau exista si alta metoda?
Voi cu ce spălați pătuțul animalelor voastre? Am înțeles ca nu este ok sa fie spălate cu detergent, ca pot dezvolta alergii. Mulțumesc! Ofer funda
Mi-am luat un acvariu si as vrea sa il umplu cu apa de put. E ok daca o pun in acvariu si pun si pestisorii. Ar putea pati ceva de la apa de put? Trebuie tratata in vreun fel?
Piesele lego plutesc? Daca as face o mica constructie pe care sa o pun in acvariu ar sta la fund? Si daca nu, ce as putea folosi ca sa o fac sa stea la fund? Vreau sa fac diferite mici constructii pentru...? (mai mult)
Am inteles ca daca vrei sa inmultesti pestisorii ai nevoie de o maternitate, asa se numeste. In ce consta acea maternitate, ce e de fapt? E un alt acvariu sau ce?
Am doua broaste testoase de Florida, o femela si un mascul, credeti ca as putea obtine oua si avea puiuti de borasca? Ce sa fac ca sa ii imperechez?
Buna, mi- am luat un Husky, are o luna și mi- am mai luat încă un cățel tot de o luna și cățelul husky se comporta ciudat de când l- am luat pe celălalt. Înainte de a- l luat pe celălalt...? (mai mult)
Stiu sa cant la chitara, dar nu ascult pop. Ce melodii va place sa auziti si sa cantati la un foc de tabara cu prietenii? Eu sunt mai mult pe metal si rock, cel putin cand vine vorba de chitara,...? (mai mult)
Mi- as dori foarte mult o soparla. Imi plac foarte- foarte mult cele Gecko. Problema este ca sunt insectivore și din cauza asta mi- ar fi greu sa dețin unul. Nu am un pet shop din apropiere de ...? (mai mult)
Ce cadou ați vrea să primiți de ziua voastră?
De ceva timp sunt foarte pasionat de serpi(stiu cam ciudat) si ma intrebam daca se gasesc in Bucuresti crescatorii sau conventii ce se specializeaza pe inmultirea serpilor. Am cautat pe net dar ...? (mai mult)
Ajutor. Am un pui de gaina care a sarit in veceu și s-a înecat. Acum respira foarte greu. Nu vreau să moară, ce pot sa fac?
Salut, astăzi mi- a murit o pisica in varsta de 1 luna si ceva si vreau sa stiu si eu din ce cauza a murit.Deci timp de 1 luna nu a avut absolut nimic, era cel mai jucăuș dintre toti si cu 10 minute...? (mai mult)
recent mi- am luat un câine de pe stradă, un pui să fiu exact, dar cred că sunt puțin cam prea jucăuș cu ea și nu știe cât de tare să muște încât să nu mă doară ba chiar a...? (mai mult)
Stie cineva antrenamentul pentru gardieni/jandarmi?
Ieri am cumparat 5 pesti molly dar am facut greseala de a nu ma informa despre cum se pastreaza pestii: amoniul, amoniacul si ciclul de azot. Eu i- am pus acum in acvariu, un acvariu de ~15...? (mai mult)
Cat costa un control general si o deparazitare la veterinar? Stiu ca pretul difera de clinica dar am nevoie de numere aproximative
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!