Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce sa ma fac? Cățelul meu (7 luni), este foarte moleșit de 2 zile. Nu vrea sa mănânce nimic! Nu vrea sa iasă la plimbare, preferă să doarmă sau sa stea pe jos, în timp ce îl mângâi pe ...? (mai mult)
Salut, m- am documentat ceva si am tras concluzia ca, cainele meu este dominant, are 5 luni, de exemplu nu ma lasa sa- i pun zgarda. Dupa ce i- am pus- o nu ma lasa sa i- o dau jos. Nu ma lasa mereu...? (mai mult)
Buna seara, am nevoie urgent de niste sfaturi! Acum 15 minute pisica mea a fost lovită de masina si in urma incidentului s- a ales cu o rana micuță la cap.Problema este ca respira foarte repede si ...? (mai mult)
Îmi puteți spune totul despre epilepsia la pisici, tratament, daca face tratament mai poate să facă crize?
Azi am primit 2 pisici mici si stau in fata ușii si intră când e deschisa. Cum sa ii fac sa nu mai intre si sa nu mai stea in fata ușii?
Buna, TPU! De cand pisica mea a fatat 3 pisoi, am observat niste schimbari de comportament ale motanului meu(nu el e tatal pisoilor).Are niste momente in care daca- i vede incepe sa devina foarte agresiv,...? (mai mult)
Salutare TPU, stie cineva un DR. Veterinar care se ocupa si se pricepe in cuparea urechilor la caini? oras Craiova
De ce motanelul meu in varsta de 7- 8 luni este foarte sperios? De cand era mic am incercat sa il invat sa fie bland si sa nu se sperie de oameni, dar nu am reusit. Daca vreau sa il mangai, ...? (mai mult)
Am o întrebare. Am o pisica, o am de 3 ani, iar de un an este sterilizată. Pana acum nu am avut niciun fel de problema cu ea, făcea mereu la litiera. Dar in ultimele 2 saptamani a început ...? (mai mult)
Am o paleta de tenis de masa si e cumva strambă, pe suprafata rosie are o adancitura si pe cea neagra o umflatura, nu e foarte evidenta dar nu imi place, se poate repara cumva? Afecteaza...? (mai mult)
Am un pui mic de pisoi de vreo 4 luni și din greșeală l- am calcat dar nu știu în ce parte. In momentul acela s- a zbătut pe jos și după ce și- a revenit puțin a început să se scarpine în ...? (mai mult)
Ca si posesor de pitbull, iti e teama sa nu te muste cand il lovesti?
Saliu TPU! Ce se intampla daca o broasca testoasa de apa mananca o pietricica?
Heei TPU! Cu ce as putea sa imi vopsesc rolele? Sunt albastru inchis cu negru..si ar prinde prinde si o culoare mai deschisa?
As dori sa stiu care este diferenta dintre hartia mata si cea lucioasa, la poze. Si care ar fi mai buna?
Hei TPU, am o cățelușa foarte mică ca statura si trebuie sa nască dar are burta foarte mare iar in ultimele 2 zile abia daca merge, vomita si nu arată bine deloc, poate păți ceva?
Astazi cand am inspectat urechile mai multor iepuri, am observat ca o iepuroaica are ca un fel de incretitura in ureche, pare a fi ceva in genul unei cicatrici dar nu este. Ma poate ajuta ...? (mai mult)
Cum tai unghiile unei pisici? Efectiv cel mic se joaca cu ea si mereu il zgaraie. Nu pentru ca vrea, ci din greseala. Am incercat sa ii tai unghiile si nu vrea sa stea, face urat tare. Cum sa o ademenesc,...? (mai mult)
Salut, tocmai ce am gasit un pui de porumbel, ce este de facut pentru a-l salva? După cum arată are 2, 3 zile nu are nici ochii deschisi. Multumesc!
Am doi pitbull (unul de un an și 6 luni, iar altul de 2 luni) si am fost cu ei afară, s- a apropriat un om de el și a gesticulat foarte agresiv către el. Câinele meu a inceput sa facă urât. E ...? (mai mult)
Am 3 catei in varsta de o luna si mama lor nu le prea mai da lapte. Ce pot sa le dau in schimb sa manance? Stiu ca exista lapte special, dar sunt atat de multe tipuri incat nu stiu ce sa aleg
Pisicile sufera daca le dispar puii?
PIsica mea naste. E normal sa stea cu gura deschisa si sa respire ritmic in timp ce tot corpul i se misca? Ca un fel de tremurat.
Cățeaua mea e gravid și și- a ales o camera unde sa stea, i- am pus o paturica pe care stătea, m- am gândit sa o întind. De când am intins pătură a plecat de acolo și sta acum într-...? (mai mult)
Bună, TPU. Eu am un Shih tzu băiat de 1 an și 2 luni. El merge în lesă dar, vreau să îl învăț și fără lesă. Am un prieten care are un Bichon de 2 ani și îl duce într- un părculeț...? (mai mult)
Mi- am luat o pisica, are 2 luni si pe langa ea am si un caine.Cainele este gelos si rau uneori si imi e frica sa nu ii faca ceva pisicii.Ce pot face ca sa ii obisnuiesc pe unul cu altul? Cainele...? (mai mult)
Posoiul meu de 2 luni nu mai mănâncă și are o secreție maronie in jurul gurii. Este energic dar singura problema este ca nu mănâncă și a devenit foarte slab. Arată că ar vrea să mănânce dar...? (mai mult)
Nu știu dacă asta este categoria bună, dar o sa incerc oricum. Am pus ouale in clocitoare acum 30 de zile(curcă). Puiul se aude ciocănind de aproximativ o zi, dar nu reușește să spargă. As ...? (mai mult)
Am un pitbull de 3 luni care are 9 kg aproape 10. E ok?
Cățeaua mea e însărcinată și și a făcut un mic, , cuib", i- am pus o paturica și ea și a așezat- o, m- am gândit sa o ajut și rău am făcut. Am întins paturica și nu se mai pune,...? (mai mult)
Ce ați alege ca animal de companie : pisică, iepure sau peruș? Argumentați.
De ce cainele meu tot mănâncă muște?
Pe cine intereseaza limbi ca esperanto, loglan?
Am un pui de pisică, mascul, care tot pleacă de acasă și vine ocazional doar că sa mănânce. Ce pot sa fac că sa stea și pe acasă, după părerea mea nu are rost să îl mai țin din moment...? (mai mult)
Buna, cateaua mea a murit de curând. Sa va zic ce s- a întâmplat am venit de la magazin am intrat pe poarta si nu găseam cateaua, i- am gasit doar pe ceilalți 2 catei (am avut 4)(3 fete>mama(care...? (mai mult)
Cățeaua mea este gravidă, sta într-un colt și nu prea pleacă de acolo, ar trebui sa o scot la plimbare sau sa o las în pace?
Hei! Cățeaua mea cred ca are pui, sta într-un loc închis, întru un colt.Ar trebui sa o las sau sa o duc la plimbare?
Stie cineva daca este legal sa detii o bufnita? Daca da, de unde as putea lua una?
Merita sa castrez cainele? Este adevarat ca isi pierde din agresivitate si ca devine mai lenes, mai putin jucaus dupa acest procedeu?
Cum pot sa imi fac cainele sa fie mai agresiv cu oamenii? E ciobanesc si are 11 luni jumate. Stau la casa,trece cineva latra,dar daca se apropie, el sta la mangaiat.
Am un pui de pisică care a cazut de la o înălțime in jur de 1.30 m si s-a lovit la un picior din spate, iar acum nu mai poate calca pe el. Ce pot sa-i fac? Acum nu pot sa merg la veterinar.
Salut, vreau si eu sa- mi iau un pui de ciobanesc german dar nu prea stiu cum sa aflu daca sunt corciti si nici nu prea stiu de unde sa cumpar, va rog ajutati- ma sa inteleg cam cum functioneaza lucrurile...? (mai mult)
e buna mancarea de la "pedigree junior" pentru un ciobanesc german de 3 luni (ma refer la conservae si la boabe)?
Hei TPU :) Vreau sa cumpar un ciobanesc german dresat, aveti idee de unde pot cumpara unul dresat? Helpp me rapiddd,
Buna, astăzi turturelele mele au scos un pui, problema e ca l-au scos din cuib și îmi e teama sa nu îl abandoneze, e normal sa îl scoată din cuib la o zi de când s-a născut?
Am câine de talie mica mai exact un Bichon, merita dresat? Adică sa știe comenzile (ex:șezi, sus, jos. Etc)
De ce pisica mă privește insistent noaptea, stand foarte aproape?
Voiam sa va cer parerea in legatura cu un pui de pisica. Am adoptat un pui de pisica aruncat pe strada. De mititica nu parea a avea probleme. Dupa cateva saptamani au aparut mancarimile cu caderea părului.Scabie....? (mai mult)
Am 3 catei mici, au 3 saptamani si nu stiu ce vaccin trebuie sa le cumpar. In trecut am mai facut vaccinuri unor catei, dar nu stiam pentru ce sunt ca nu erau cainii mei. Deci ce vaccinuri trebuie ...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un ciobanesc german si sa il dau la dresaj..credeti ca e ok daca il iau de pui (nu chiar ft mic sa il pot da la dresaj) sa il tin la mine vreo sapt ca sa se obisnuiasca cat de cat si dupa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!