Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Cum as putea face acasa solutie de baloane? Apa si sapunul nu prea formeaza o solutie buna, baloanele nu sunt rezistente se sparg imediat. Altceva ce as putea folosi din casa?
Vreau sa ma duc cu cel mic la pescuit. Am facut o undita dintr- un bat, insa acum as vrea sa trecem la lucruri mai serioase. Nu ma pricep nici eu prea bine si de aceea am zis sa intreb aici. Gasesc o ...? (mai mult)
O altă întrebare despre cățelușul meu iubitor, Puppy mănâncă pietre atunci când îl las să se joace în curte. I- am dat și tablete de vierme. tot mușcă pietre. Catelul are deficienta de ...? (mai mult)
Pot folosi picături pentru ochi uman la pisica?
Hei! De curând am ieșit cu câinele meu la plimbare si am o problmea.Cam trag de el pe drum, dar când ajunge unde ii place lui, o zona cu niste copaci chestii etc. Pare să îi placă și explorează....asta...? (mai mult)
Ce inseamna cand un catel are nasul uscat? Asa trebuie sa fie sau umed e ok?
Cât de mari cresc rechinii negri de acvariu?
Am o catea care nu a mai urinat de aprox 24 de ore dupa ce a fatat. Sa imi fac griji?
Am și eu o întrebare! Cat aproximativ costa sa fac pașaportul cățelului pentru a ma deplasa cu el in afara țării?
Am o cațelușă care a fătat acum 4 zile. Azi, cand ma uitam la ea si la pui, am vazut o capușă mică pe pătura(langa ei)... Sa ma ingrijorez? Ma gandeam sa ma duc la veterinar si sa il intreb...? (mai mult)
M- am apucat sa scriu o carte ca hobby (pentru adolescenti) dar daca va iesi ok am de gand sa o tiparesc si sa o public. Deocamdata am scris numai descrierea cartii si primul capitol. As vrea insa...? (mai mult)
Cainele meu "inghite" capul puiului meu de gaina. Vrea sa-l manance?
Hei! Cine știe cum pot să-mi învăț câinele să mă,, apere"? De exemplu cineva când se da la mine sa muște...cum pot face? In afara de dresor
Bună seara, iepurița mea are azi 34 de zile de la montă și inca nu a fătat.Este rasa Cap de leu si aceasta este prima gestatie. După consultatia de la 15 zile veterinarul a spus că este gestantă...? (mai mult)
Acum cateva zile, nu stiu cum s- a lipit de pisica mea o bucata de scotch destul de rezistent, pe unul din picioarele din spate si pe spatele pisicii. Dupa ce i l- am dezlipit am incercat ...? (mai mult)
Pot avea pisicile depresie sau anxietate?
Um....Salut TPU, mi-am parfumat cainele cu parfum de om. Are blana lungă și am dat de la distanță. Poate păti ceva rău?:/ Dau fundă (vă rog sa aduceti si argumente la raspuns)
Suna ciudat numele Nero la o cățea? Nu fac mișto, vreau răspunsuri serioase
Cățeaua meu da semne că are pui (e însărcinată) nu i-a născut încă.Ea are 8-9 luni, este buna vârstă sau e prea mica?
am nevoie de careva sa imi spuna si mie ce a patit cainele meu amstaff la ochisor, veterinarul a dat niste picaturi de ochi, dar nu au fost de folos absolut deloc, poate sa imi spuna careva...? (mai mult)
De unde îmi dau seama că cățeaua va naște? si cu ce afecteaza nașterea
Heey! Yorkshire-ul meu are urechile lăsate în jos, dar eu știu că trebuie să le aibă ridicate. Trebuie să i le leg? Că parcă așa se face la alți câini... Sau poate încă e mic, are 3 luni
La mine in curte vin cainii vecinului si m-am saturat de ei.Are 5 caini plus catelusi.Am vorbit cu el dar degeaba, cica nu-i poate prinde sa-i lege.Ce sa fac?
Buna, va rog am nevoie de sfaturi urgent. Eu imi tin motanul afara gen in curte iar el doarme(in fine, dormea) intr- o camera de depozitat(cu niste rafturi pe care sunt puse lucruri) la care se ajunge...? (mai mult)
Buna, dragilor! Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. De cateva zile, am doi pui de pisica ce au conjunctivita. In zona nu am niciun veterinar. Ati avut pisici cu conjunctivita? Ce tratament ...? (mai mult)
vreau sa imi iau un ciobanesc german si vreau cateva sfaturi. 1. De cate ori pe zi si la ce ore aproximativ trebuie scos afara? 2. De cate ori pe zi si cam ce mananca? 3. Este adevarat ...? (mai mult)
Cum pot să îmi conving părinții să mă lase cu câinele in casa? Mai am ceva până la 18 ani și până mă mut...
Câinii beau borș. Beau și lapte? Brânză de burduf știu că mănâncă. Mănâncă și altceva? Dacă da, ce?
Zgardele pentru purici sunt eficiente?
Bună! Eu stau la bloc și în față la bloc exista un câine maidanez fără stăpân, care a apărut de vreun an! El are obiceiul să se întindă lângă ușa de la intrare în bloc sau când ies...? (mai mult)
Am un câine de 8 luni, este târziu pentru a-l dresa?
Buna, am niste inttebari despre catei(cel putin despre cățelul meu). 1. De ce cand se urca pe a doua- a treia scara din casa începe sa latre? 3. De ce cand strig "lalalalalalalalala" incepe sa...? (mai mult)
I am luat cainelui meu o lesa de plimbat...și nu este obișnuit (e prima oara și are 8 luni)și am încercat să- l trag ușor, și a început să roadă lesa, nu s- a rupt, dar are nu mai are...? (mai mult)
Hei! Stiu ca exista aplicatii care te pot ajuta sa indentifici plantele, insa exista asa ceva si pentru pasari? Mi-ar fi de mare ajutor.
Cum fac o capcana pentru soareci, facuta in casa. Ceva usor nu prea complicat, tineti cont ca sunt un copil.
am o problema cu cainele meu pitbull, pana la varsta de 7 luni a fost socializat cu toti cainii si copiii si nu a fost agresiv niciodata cu vreun caine pana la varsta de 1 an jumate acum are...? (mai mult)
TPU. Mamei mele nu- i pasă de mine sau de pisică(locuim in același apartament) așa că enervează pisica dinadins tot timpul ca aceasta să se repeadă la mine să mă muște și să mă ...? (mai mult)
Am o problema cu câinele, mai bine zis invers...i- am luat un o lesa(are 8 luni câinele)și..de fiecare data când i- o pun stă nemișcat, nu ii place, ce pot face? Am incercat sa ii pun gustări...? (mai mult)
Am o problema cu câinele, mai bine zis invers...i- am luat un o lesa(are 8 luni câinele)și..de fiecare data când i o pun stă nemișcat, nu ii place, ce pot face? Am incercat sa ii pun gustări...? (mai mult)
Se întâmplă ceva dacă cainele meu nu va face pui? E femelă și nu prea aș vrea să facă pui, e prea multă responsabilitate:)
Am o problema cu pisica mea, ii cade ofarte usor parul si mai tot timpul am par prin casa si nu cred ca naparleste pentru ca asta se intampla tot timpul. Pisica mea este una obisnuita, nu este...? (mai mult)
Ce solutie folositi pentru acvarii in cazul in care apa de la robinet contine clor si calcar? Ce as putea face in acest caz?
Catelul meu are 3 luni. Este sănătos și jucăuș. Dar, El a sughițat după fiecare masă. Este o stare normală?
Îmi puteti spune un nume de cățelușă? E de talie mare. Nu vreau nume foarte comune gen: Sasha, Bella, Hera etc. Ceva special dar frumos
Stie cineva de unde pot sa imi iau gan 356 i de prin Romania?
Salut. Am o pereche de perusi si de 2 saptamani jumate am si un puiut. A facut 4 oua dar se pare ca doar unul a iesit sanatos. Acum dupa 2 saptamani jumate de viata femela observ ca nu mai vrea sa...? (mai mult)
Unii adora pisicile, altii zambesc imediat ce vad un caine. Exista ceva in noi care sa incline balanta simpatiei spre pisicute sau spre caini? Daca da, oare ce spune aceasta preferinta despre personalitatea...? (mai mult)
Stau la un sat de deal, de ce turmele de oi isi muta locul la 300- 400m de saivan? Ma refer ca acolo dorm, de acolo pleaca la pascut. Se poate sa fie din cauza ca unde au stat anterior s- a facut...? (mai mult)
Bună ziua TPU! Eu dețin de câteva luni un bichon havanez, când era mic nu voia deloc să mănânce boabe pentru el, ii dadeam ce puteam. De o lună îi dau boabe royal canin pentru yorkshireterrier...? (mai mult)
TPU maine merg sa-mi iau papagali, sunt buni aia de la petsop? Sunt galagiosi? Eu vreau sa dorm Noaptea!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!